George6633 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Περνώντας από ένα κατάστημα wind πήρα έναν αριθμό .Είδα όμως ότι για ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα έχει προσφορά με 3 ευρώ για 60λεπτά..Άρα με συμφέρει η f2g βάζω δεκάρα και έχω 300λεπτα προς όλους και μένει στη κάρτα... H προσφορα με τα 300 λεπτα εχει σταματησει για τους νεους συνδρομητες εκτος και αν εχεις κανεις εγγραφη μεχρι 25/4.Υπαρχει πακετο με 200 λεπτα προς ολους με 5 ευρω(δεν μενουν στην καρτα).Επισης αν κανεις πολλες κλησεις μεχρι 1 λεπτο σε συμφερει η Q γιατι εχει χρεωση ανα λεπτο απο το πρωτο λεπτο ενω το F2G εχει ελαχιστη χρεωηση στα πακετα 3 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Άρα η Q συμφέρει για ομιλία μόνο προς WIND/Q....Εκεί θα την χρησιμοποιήσω...Κι έχει καλά πακέτα ομιλίας προς διεθνής προορισμούς!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Άρα η Q συμφέρει για ομιλία μόνο προς WIND/Q....Εκεί θα την χρησιμοποιήσω...Κι έχει καλά πακέτα ομιλίας προς διεθνής προορισμούς!!!;) Προς Wind/Q δεν το συζητω.Και προς διεθνεις προορισμους.Τωρα και για λεπτα προς ολους για καποιον που μιλαει 1-2 ωρες το μηνα και παλι συμφερει γιατι εχει χρεωση ανα λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Οταν πάω να μπω στο myq γράφει theform saved successfuly και δεν με βάζει μεσα. Στην εφαρμογη του Μίχα (my#2) δεν δεχεται username/pass. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά σήμερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κι έμενα δεν με βάζει σήμερα.:confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Πριν λιγες μερες ειχα ενα μεγαλο διλημμα στο να κανω φορητοτα απο F2G σε Q χανοντας την super προσφορα με τα 300 λεπτα λογω του οτι σχεδον ολες μου οι επαφες εχουν Whats up εκτος απο καποια ατομα που εχουν Wind.Εχω δικαρτο κινητο και τα 300 προς ολους πανε χαμενα κατα το ημισυ καθως μιλαω περιπου 120 λεπτα απο τα 300 ενω προς Wind βαζω 2 πακετα των 600.Σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα να παρω το ρισκο και να κανω αυριο την φορητοτα.Ισως να ειναι λαθος μου αλλα σε συνδυασμο με τα σχεδον χαμενα 300 λεπτα αλλα και τα 10 ευρω για 1200 λεπτα(χαλαω 900) κανει προς το παρον ασυμφορο το δικο μου F2G.Θα μου πειτε αλλοι που δεν προλαβανε και ισως παρακαλανε να ειχαν και αυτοι τα 300 με 10 ευρω ενω εγω θελω να φυγω απο την προσφορα και θα εχετε δικιο...δεν ξερω παιδια.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δυσκολη αποφαση. Θα σου προτεινα να βαλεις Q και να κοψεις τους πολλους με whats up. Αν θελουν να σου μιλανε να βαλουν Q σαν δευτερη καρτα. Αλλιως μηπως δεν ειναι και τοσο φιλοι; Δυσκολοι καιροι:( δυσκολες αποφασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δυσκολη αποφαση. Θα σου προτεινα να βαλεις Q και να κοψεις τους πολλους με whats up. Αν θελουν να σου μιλανε να βαλουν Q σαν δευτερη καρτα. Αλλιως μηπως δεν ειναι και τοσο φιλοι; Δυσκολοι καιροι:( δυσκολες αποφασεις. Παρα πολυ δυσκολη φιλε...συνεχεια το σκεφτομαι αν με βολεψει προς ολους γιατι μετα δεν εχει επιστροφη,αν στο μελλον χρειαστω περισσοτερα λεπτα προς ολους κλπ... Μερικους φιλους τους επεισα να παρουν 2ο αριθμο τοτε με την προσφορα με τα 300 και ειδαν οτι τους συμφερει κιολας και το εχουν σαν βασικο...αλλους παλι τους επεισα αλλα δεν ασχοληθηκαν,μεχρι που ''εχασαν'' την καρτα σιμ...δυσκολη η αποφαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τι κινητο εχεις; σμαρτφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τι κινητο εχεις; σμαρτφον; Έχω ένα απλο δικαρτο και το Xperia Ray μόνο για ίντερνετ WiFi γιατι δεν έχω καθόλου καλό σήμα στο σπίτι με το Ray... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Πριν λιγες μερες ειχα ενα μεγαλο διλημμα στο να κανω φορητοτα απο F2G σε Q χανοντας την super προσφορα με τα 300 λεπτα λογω του οτι σχεδον ολες μου οι επαφες εχουν Whats up εκτος απο καποια ατομα που εχουν Wind.Εχω δικαρτο κινητο και τα 300 προς ολους πανε χαμενα κατα το ημισυ καθως μιλαω περιπου 120 λεπτα απο τα 300 ενω προς Wind βαζω 2 πακετα των 600.Σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα να παρω το ρισκο και να κανω αυριο την φορητοτα.Ισως να ειναι λαθος μου αλλα σε συνδυασμο με τα σχεδον χαμενα 300 λεπτα αλλα και τα 10 ευρω για 1200 λεπτα(χαλαω 900) κανει προς το παρον ασυμφορο το δικο μου F2G.Θα μου πειτε αλλοι που δεν προλαβανε και ισως παρακαλανε να ειχαν και αυτοι τα 300 με 10 ευρω ενω εγω θελω να φυγω απο την προσφορα και θα εχετε δικιο...δεν ξερω παιδια.. :/ 1) Μπορείς να βρεις ακόμη και τώρα κάρτα με 300 λεπτά στους σταθμούς του Μετρό. (αν θέλεις να κάνεις φορητότητα και να έχεις την καβάτζα των 300 αν κάτι δεν πάει καλά) 2) Μπορείς να πάρεις μια Q και να αφήσεις το υπάρχον πακέτο ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα.το 2ο θα ήταν καλή λύση αλλά έχω ήδη τους 2 αριθμούς(F2G & What's up) και δεν μπορώ να στέλνω πάλι από την αρχή μηνύματα σε όλες τις επαφές για το νέο αριθμό και μετά αν δω ότι χρειάζομαι το F2G ξανά μηνύματα κλπ..καταλαβαίνεις!Τέλος πάντων θα μείνω λιγο καιρό ακόμα έτσι μήπως και καταφέρω να αφήσω στην άκρη το what's up και να έχω το F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 50 λεπτά προς όλους για ένα μήνα που έχω σε 30 δευτερόλεπτον κλήση μου αφαίρεσε 3 μονάδες... Τις κλήσεις δεν τις χρεώνουν ανά λεπτό; Sent from my zte V970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 ta bonus πρεπεει να εχουν ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 50 λεπτά προς όλους για ένα μήνα που έχω σε 30 δευτερόλεπτον κλήση μου αφαίρεσε 3 μονάδες... Τις κλήσεις δεν τις χρεώνουν ανά λεπτό; Sent from my zte V970 using Tapatalk Τα μπόνους (το δωρεάν δηλαδή) έχουν ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά. Τα αγορασμένα πακέτα ομιλίας της Q έχουν χρέωση ανα 1 λεπτό. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 φιλος εχει δωρεαν χρονο ομιλιας(50 λεπτα προς ολους και 85 λεπτα προς wind) δε μπορει να πραγματοποιησει κληση, καθως αναφερει οτι εχει χαμηλο υπολοιπο. το οποιο ειναι 0.19 ευρω. ποσο πρεπει να ειναι για να μπορει να κανει κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 παράδειγμα http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Quad-Band-Four-Sim-Bluetooth-Cell-phone-Cheap-TV-T-mobile-AT-T-New-Bl-/281052280744?pt=Cell_Phones&hash=item41700577a8 Αλλά δεν είναι 3G δυστυχώς Επειδή βλέπω ότι είσαι ενημερωμένος παίχτης, μήπως ξέρεις κάποιο trimple sim triple standby ANDROID 3G smartphone φίλε μου; φιλος εχει δωρεαν χρονο ομιλιας(50 λεπτα προς ολους και 85 λεπτα προς wind) δε μπορει να πραγματοποιησει κληση, καθως αναφερει οτι εχει χαμηλο υπολοιπο. το οποιο ειναι 0.19 ευρω. ποσο πρεπει να ειναι για να μπορει να κανει κλησεις? Η ελάχιστη ανανέωση πλέον που μπορεί να γίνει είναι 5 ευρώ νομίζω. Άρα βάζει ένα 5ευρω και ξεμπλοκάρει το θέμα. Παλιά γινόταν να βάλεις και 1 ευρώ, αλλά πλέον δυστυχώς όχι. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 φιλος εχει δωρεαν χρονο ομιλιας(50 λεπτα προς ολους και 85 λεπτα προς wind) δε μπορει να πραγματοποιησει κληση, καθως αναφερει οτι εχει χαμηλο υπολοιπο. το οποιο ειναι 0.19 ευρω. ποσο πρεπει να ειναι για να μπορει να κανει κλησεις? Του λεει οτι εχει χαμηλο υπολοιπο αλλα η κληση δρομολογειται κανονικα. Ας περιμενει 2'' πριν κλεισει.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 εχω την εντυπωση οτι το ηχογραφημενο μυνημα αναφερει οτι δε μπορει να πραγματοποιηθει η κληση λογω χαμηλου υπολοιπου. :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 εχω την εντυπωση οτι το ηχογραφημενο μυνημα αναφερει οτι δε μπορει να πραγματοποιηθει η κληση λογω χαμηλου υπολοιπου. :S Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο λέει το μήνυμα αλλά μετά συνεχίζει η κλήση κανονικά.στου φίλου μόλις ακούει το μήνυμα μετά κλείνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 ειχα εναν δευτερο αριθμο και τον εκανα φορητοτητα σε frog,να δουμε πως θα τα παει απο σημα και ταχυτητες...αν παει καλα,δυστυχως χαιρεταμε την Q,παραεγινε το κακο με τις χαμενες κλησεις και το σημα που εξαφανιζεται Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εχω πρόβλημα εδώ και κάποιες μέρες με το my# υπόλοιπα του Μίχα.δε μπορώ να συνδεθώ με το τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εχω πρόβλημα εδώ και κάποιες μέρες με το my# υπόλοιπα του Μίχα.δε μπορώ να συνδεθώ με το τίποτα. Εχεις κανει ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο λέει το μήνυμα αλλά μετά συνεχίζει η κλήση κανονικά.στου φίλου μόλις ακούει το μήνυμα μετά κλείνει;; Θα σε γελασω... εχω μερες να τον δω. Αν τυχει αλλη φορα θα του πω να το τσεκαρει Εχω πρόβλημα εδώ και κάποιες μέρες με το my# υπόλοιπα του Μίχα.δε μπορώ να συνδεθώ με το τίποτα. Με την τελευταια ενημερωση ολα ειναι οκ σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpimp Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 καλησπερα.πριν λιγο μου εστειλα η Q μια προσφορα με sms το οποιο γραφει: Διπλασια αξια καρτας για την 1η ανανεωση που θα κανεις εως της 17/06 απο 5 ευρω! Ο Επιπλεον χρονος διαρκει 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για την αγορα πακετων Αυτό που καταλαβαίνω ειναι οτι σου διπλασιαζει μεχρι της 17 της αξια της καρτας και δεν ισχυει για πακετο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι μετα απο της 30 ημερες χανεις την αξια που σου εχει δωσει.Δηλαδη ας πουμε τα 5 επιλεον ευρω πρεπει να τα μιλησεις σε αλλα δυκτια χωρις πακετο;; Αν γνωριζει κ καταλαβε κανεις ας μου απαντησει.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts