Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που με χαλάει σε εισαγωγικά είναι πως δεν έχει πακέτο για SMS προς τρίτους και για 3€ θα ήθελα λίγα παραπάνω λεπτά ή έστω μέσω του site να δίνει λίγα παραπάνω. :O

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αυτό που με χαλάει σε εισαγωγικά είναι πως δεν έχει πακέτο για SMS προς τρίτους και για 3€ θα ήθελα λίγα παραπάνω λεπτά ή έστω μέσω του site να δίνει λίγα παραπάνω. :O

Ναι αλλα το SMS έχει 0,064€ (πλέον φόροι) όχι 0,13 που έχει στους περισσότερους. Τα μισά λεφτά ;)

και το f2g που έχει πακέτο για 100 sms το χρεώνει 5€ τα 100sms (0,05/σμσ) αλλά πρέπει να φας 100 για να συμφέρει, αν από τα 100 χρησιμοποιήσεις λιγότερα από 78 συμφέρει η Q (που δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις 100 ;))

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Σωστά, και χωρίς χρονικό περιορισμό 30 ημερών που σου επιβάλλει το πακέτο...

Πάντως με 5 ευρώ στο f2g παίρνεις 130 SMS γιατί είναι και τα 30 από το online bonus αν τα ενεργοποιήσεις από το Internet...

Το καλύτερο αν δεν χρησιμοποιείς πολύ το κινητό σου είναι βέβαια το FROG, που τα έχει 0.05€/sms ανεξαρτήτως προορισμού (ελλάδα ή εξωτερικό)...

Ναι αλλα το SMS έχει 0,064€ (πλέον φόροι) όχι 0,13 που έχει στους περισσότερους. Τα μισά λεφτά ;)

και το f2g που έχει πακέτο για 100 sms το χρεώνει 5€ τα 100sms (0,05/σμσ) αλλά πρέπει να φας 100 για να συμφέρει, αν από τα 100 χρησιμοποιήσεις λιγότερα από 78 συμφέρει η Q (που δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις 100 ;))

Δεν ήξερα ότι είναι τέτοια η τιμή... Πάντως είχα Q από το 2005 μέχρι το 9 που άλλαξα πήγα cosmote και τώρα γύρισα πάλι πίσω... Πραγματικά έβαλα μία 10άρα κάρτα και έβαλα 400'+400SMS + 600MB + 60 λεπτά προς όλους και είμαι άρχοντας... :) Νιώθω πως δεν με κλέβουν με 3' χρεώσεις! 3' χρεώσεις όταν το έλεγα στους φίλους μου πως η Cosmote μας χρεώνει 3 λεπτές κλήσεις δεν με πίστευαν :blink:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Σωστός...

Βέβαια στο F2G με 10 ευρώ έχεις 600'+600SMS προς Wind/Q, 300' προς όλους, 150' προς σταθερά και 150ΜΒ,

ή εναλλακτικά 300' προς όλους, 150SMS προς όλους και 300SMS προς Wind/Q

ή 300' προς όλους, 600' και 600SMS προς Wind/Q και 600ΜΒ

ή 300' προς όλους, 1GB Internet, 300SMS προς Wind/Q και 20SMS προς όλους,

ή 500' προς όλους, 300SMS προς Wind/Q και 20SMS προς όλους.

Δεν είναι άσχημα.

Επίσης με 12ευρώ έχεις 300' προς όλους, 1GB Internet, 150SMS προς όλους και 300SMS προς Wind/Q ή 500' προς όλους και 1GB Internet ή 500' προς όλους και 150 SMS προς όλους.

Σωστός...

Βέβαια στο F2G με 10 ευρώ έχεις 600'+600SMS προς Wind/Q, 300' προς όλους, 150' προς σταθερά και 150ΜΒ,

ή εναλλακτικά 300' προς όλους, 150SMS προς όλους και 300SMS προς Wind/Q

ή 300' προς όλους, 600' και 600SMS προς Wind/Q και 600ΜΒ

ή 300' προς όλους, 1GB Internet, 300SMS προς Wind/Q και 20SMS προς όλους,

ή 500' προς όλους, 300SMS προς Wind/Q και 20SMS προς όλους.

Δεν είναι άσχημα.

Επίσης με 12ευρώ έχεις 300' προς όλους, 1GB Internet, 150SMS προς όλους και 300SMS προς Wind/Q ή 500' προς όλους και 1GB Internet ή 500' προς όλους και 150 SMS προς όλους.

δες αυτή μου την ανάλυση θα δεις ότι "στατιστικά" η Qcard μαλλον είναι καλύτερη από το f2g (αλλά όχι πάντα)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Σωστός... Αν και εγώ στο dual sim θα επέλεγα τη μια κάρτα να είναι FROG που έχει 5 λεπτά το SMS και χρονοχρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο με την φθηνότερη χρέωση της αγοράς + διπλασιασμό της πρώτης κάρτας κάθε μήνα ή 300' προς όλους...

Και την δεύτερη κάρτα Q ή f2g ανάλογα τη χρήση... Εγώ έφυγα από Q για f2g γιατί δεν έχω πολλούς με Wind/Q... Με 10 ευρώ το μήνα είμαι μια χαρά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά θα έλεγα...

ρε παιδια ξεχασα ποιο νουμερο πρεπει να καλω για να ενημερωνομαι για το υπολοιπο αναλυτικα σε ευρω και σε ολα τα πακετα

που εχω ενεργοποιησει.Μπορει να μου πει καποιος?Ευχαριστω

ρε παιδια ξεχασα ποιο νουμερο πρεπει να καλω για να ενημερωνομαι για το υπολοιπο αναλυτικα σε ευρω και σε ολα τα πακετα

που εχω ενεργοποιησει.Μπορει να μου πει καποιος?Ευχαριστω

το 1225 ...

μου ρθε προχθές sms 2πλασιασμού!

γνωρίζουμε με ποια κριτήρια στέλνονται τα sms αυτα;

επίσης καμια προσφορά όπως με το samsung galaxy pocket και την ανανέωση με 59€ θα βγεί; γνωρίζει καποιος;

μου ρθε προχθές sms 2πλασιασμού!

γνωρίζουμε με ποια κριτήρια στέλνονται τα sms αυτα;

εντελώς τυχαία

μια πληροφορια που ξεχασα να γραψω πριν λιγες ημερες, απο φιλαρακι που πηγε για ανανεωση καρτοκινητου: στο καταστημα wind στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, λένε στους πελάτες οτι μπορει εαν ζητησουν ανανεωση 10 ευρω, το 'συστημα' να τους βαλει 11 (αυτοματα) :lol: :lol: :lol:

τί άλλο θα σκαρφιστούν θεε μου.....

μια πληροφορια που ξεχασα να γραψω πριν λιγες ημερες, απο φιλαρακι που πηγε για ανανεωση καρτοκινητου: στο καταστημα wind στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, λένε στους πελάτες οτι μπορει εαν ζητησουν ανανεωση 10 ευρω, το 'συστημα' να τους βαλει 11 (αυτοματα) :lol: :lol: :lol:

τί άλλο θα σκαρφιστούν θεε μου.....

και μετά υποχρεωτικά δινεις 11€? Κρίμα που δεν μένω Θεσσαλονίκη, να πήγαινα να βαζα 10€, κι οταν ζήταγαν 1€ ακόμη να τους έλεγα γεια σας φεύγω, 10€ ήθελα 10€ είχα. Τι γελοίοι:lol:

και μετά υποχρεωτικά δινεις 11€? Κρίμα που δεν μένω Θεσσαλονίκη, να πήγαινα να βαζα 10€, κι οταν ζήταγαν 1€ ακόμη να τους έλεγα γεια σας φεύγω, 10€ ήθελα 10€ είχα. Τι γελοίοι:lol:

της ειπε 'μπορεις να μου βαλεις 10, ή να παω αλλού;', και του εβαλε

Στο κατάστημα Τρίπολης σου βάζουν ότι ποσό θέλεις 1€ ή 9€ ή 15 κλπ μόνο αν τους πεις 10€ εκεί υπάρχει πρόβλημα. Αυτόματα πρέπει να βάλεις 9 ή 11€. Τι κι αν τους έχω κατσαδιάσει, τι κι αν τους έχω πει ότι στην Αθήνα δεν μου το κάνουν αυτό. Η απάντηση που παίρνω είναι η ίδια. Έχω μιλήσει μάλιστα και με την εξυπηρέτηση πελάτων γι αυτό το θέμα μου είπαν θα το κοιτάξουν. Αλλά που......... :wacko::cry::p

παιδες εγινε σημερα Q απο συμβολαιο cosmote που ημουν

εχω το Galaxy Note 2 και πανω στο που δειχνει το σημα εχει ενα R

Τι ειναι αυτο; πως βγαινει; να ανησυχησω;

TCe

παιδες εγινε σημερα Q απο συμβολαιο cosmote που ημουν

εχω το Galaxy Note 2 και πανω στο που δειχνει το σημα εχει ενα R

Τι ειναι αυτο; πως βγαινει; να ανησυχησω;

Κολλησε τον ιο της περιαγωγης. :p Η q παιρνει σημα της wind και ετσι ειναι σε περιαγωγη και για αυτο σου βγαζει το σηματακι R. Αν θελεις και internet θα πρεπει να εχεις τσεκαρισμενο και το "περιαγωγη δεδομενων" απο τις ρυθμισεις για να δουλεψει.

Κολλησε τον ιο της περιαγωγης. :p Η q παιρνει σημα της wind και ετσι ειναι σε περιαγωγη και για αυτο σου βγαζει το σηματακι R. Αν θελεις και internet θα πρεπει να εχεις τσεκαρισμενο και το "περιαγωγη δεδομενων" απο τις ρυθμισεις για να δουλεψει.

δηλαδη το R θα ειναι εκει μονιμα. Δεν βγαινει

και αν θελω και 3G απο το κινητο θα ενεργοποιω και τα πακετα δεδομενων και την περιαγωγη δεδομενων. Σωστα;

TCe

και αν θελω και 3G απο το κινητο θα ενεργοποιω και τα πακετα δεδομενων και την περιαγωγη δεδομενων. Σωστα;

Σωστά και απέφευγε να κινείσαι κοντά στα σύνορα της χώρας !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Την περιαγωγη δεδομενων μπορεις να την εχεις μονιμα ανοιχτα και να ανοιγοκλεινεις οποτε θελεις τα πακετα δεδομενων.

• This topic was unpinned, featured and pinned