Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε μήνυμα "Αν δεν ανανεώσατε το χρόνο ομιλίας ανανεώστε τώρα και μέχρι τις 13/08, γιατί η Q σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης κάρτας που θα φορτώσετε!"

Τελικά ισχύει αυτό ή οχι παιδιά; Ξέρει κανείς;

μεγαλο Q δωρο...με 3 ευρω και σμσ κ ομιλια...ηρθε σε σας?

πλέον το λέει και στο μενού του 12200... αλλά σιγά την προσφορά, ούτε εγώ πρόκειται να την ενεργοποιήσω.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

δεν ειμαστε και γι αυτο δεν ανανεωνουμε..αν το κανουν πακετακι με το ιντερνετ το συζηταμε...
Vamos Aris

Koίτα μιλάς με 3 ευρώ 300 λεπτά. Ε, τώρα σου δίνουν και 300 σμσ. Τι θα τους πεις δεν τα θέλω τα 300 σμσ δώστε μου μόνο τα λεπτά ομιλίας;:lol: Δεν γίνεται!

Εκτός και αν δεν βάζεις 300 λεπτά οπότε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αν και με €3 μιλάς πολύ λίγα λεπτά ( 13-14' ? ) οπότε σε συμφέρει το 3αρακι για 300.

Ι need a six month vacation, twice a year.

δε διαφωνω...αλλα για ενα μηνα..τι να το κανω..δεν ανανεωνω κ απλα περιοριζω τις συνομιλιες μου..
Vamos Aris

Το Q είναι το βασικό μου νούμερο και ο κύριος κύκλος επαφών μου έχουν όλοι wind οπότε δεν συμφέρει να μην ανανεώσω 3 ευρώ κάθε μήνα. Τώρα που βάζουν μαζί τα SMS, καλό είναι για όσους τα χρησιμοποιούν. Εγώ μόνο για να ειδοποιήσω ότι θα αργήσω κάπου ή κάτι ανάλογο. 6 ευρώ το μήνα τώρα για 300 λεπτά και λίγο ίντερνετ οπωσδήποτε μας φαίνεται απότομη αύξηση σε σχέση με την προσφορά ένα ευρώ για 1500 λεπτά/sms αλλά πάλι καλά που υπάρχει και αυτό. Βλέπω πόσα ξοδεύει η κολλητή μου που έχει καρτοσυμβόλαιο wind και λέω πάλι καλά!

Το Q είναι το βασικό μου νούμερο και ο κύριος κύκλος επαφών μου έχουν όλοι wind οπότε δεν συμφέρει να μην ανανεώσω 3 ευρώ κάθε μήνα. Τώρα που βάζουν μαζί τα SMS, καλό είναι για όσους τα χρησιμοποιούν. Εγώ μόνο για να ειδοποιήσω ότι θα αργήσω κάπου ή κάτι ανάλογο. 6 ευρώ το μήνα τώρα για 300 λεπτά και λίγο ίντερνετ οπωσδήποτε μας φαίνεται απότομη αύξηση σε σχέση με την προσφορά ένα ευρώ για 1500 λεπτά/sms αλλά πάλι καλά που υπάρχει και αυτό. Βλέπω πόσα ξοδεύει η κολλητή μου που έχει καρτοσυμβόλαιο wind και λέω πάλι καλά!

το μόνο θετικό που θα επισημάνω είναι ότι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 1 λεπτό.

το μόνο θετικό που θα επισημάνω είναι ότι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 1 λεπτό.

Δεν έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης η Q (ή αλλιώς, είναι 1 δευτερόλεπτο που είναι και το βήμα χρέωσης)

Edited by macovet

Αν όμως κάπιος μιλάει για το πακέτο 300 λεπτών ( που για αυτό μιλάει ) η ελάχιστη χρέωση είναι 1 λεπτό.

Δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο, μιλάω ελάχιστα και μπαίνω επίσης ελάχιστα στο διαδίκτυο. Έχω όμως παρατηρήσει τελευταία, 2-3 μήνες, ότι ενώ δεν μπαίνω καθόλου στο διαδίκτυο χρεώνομαι από 2 λεπτά έως 30 λεπτα του ευρώ αρκετές φορές και βρίσκω στον μετρητή GPRS της συσκευής (Alcatel OT 710) κάποια kb σταλμένα και λφθέντα. Από την Q μου είπανε ότι φταίει η συσκευή ή κάποιες εφαρμογές που κατά καιρούς ζητούν updates κλπ. Πάντως θα πατακολουθήσουν την σύνδεσή μου και θα απαντήσουν σε 4 εργάσιμες. Δεν είναι smartphone το 0Τ 710, εκτός από το mini opera, δεν έχει κάτι άλλο. Το αντιμετώπισε ποτέ κανείς;

Απο τη στιγμή που ο μετρητης της συσκευής σου δείχνει κίνηση τότε είναι θέμα της συσκευής. Μπορείς να απενεργοποιησεις το data απο τις ρυθμίσεις του κινητού και να το ενεργοποιεις όταν θες να κανεις χρήση.

---

- Sent from my iPad 2, using Tapatalk

[ f i l i p p o s ]

Δεν έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης η Q (ή αλλιώς, είναι 1 δευτερόλεπτο που είναι και το βήμα χρέωσης)

Συγνώμη δεν εννοούσα το πακετάκι των 300 λεπτών ότι έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1 λεπτό και όχι οι βασικές χρεώσεις της Q-Card που είναι ανά δευτερόλεπτο.

ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή; στέλνω κάπου μήνυμα; ευχαριστώ

Πάτησε ##002# και μετά το κουμπί της κλήσης (πράσινο συνήθως ) και θα απενεργοποιηθεί

Πάτησε ##002# και μετά το κουμπί της κλήσης (πράσινο συνήθως ) και θα απενεργοποιηθεί

Συνήθως οι προωθήσεις στον τηλεφωνητή έχουν μπει αυτόματα, μέσω δικτύου, και επιβιώνουν από τα commands του χρήστη.

Μάλλον πρέπει να κάνει την απενεργοποίηση το CC.

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει υπηρεσια μεταφορας υπολοιπου απο ενα καρτοκινητο q σε καποιο αλλο? Δηλαδη για παραδειγμα να στειλε ο ενας Q στον αλλο αριθμό 5ε.

Αυτη η υπερσια υπαρχει σε cosmote και vodafone

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Συνήθως οι προωθήσεις στον τηλεφωνητή έχουν μπει αυτόματα, μέσω δικτύου, και επιβιώνουν από τα commands του χρήστη.

Αυτό το συνήθως δεν ισχύει στην Q. Μια χαρά απενεργοποιείται

και εγώ το απενεργοποίησα κανονικά.. χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω με το cc.

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει υπηρεσια μεταφορας υπολοιπου απο ενα καρτοκινητο q σε καποιο αλλο? Δηλαδη για παραδειγμα να στειλε ο ενας Q στον αλλο αριθμό 5ε.

Αυτη η υπερσια υπαρχει σε cosmote και vodafone

Ρώτησα χτες σε ένα κατάστημα wind καθώς και στο cc. Δεν υπάρχει μεταβίβαση ποσού από q σε q:(

Ρώτησα χτες σε ένα κατάστημα wind καθώς και στο cc. Δεν υπάρχει μεταβίβαση ποσού από q σε q:(

Γιατί δεν αγοράζεις μία κάρτα ανανέωσης και να στείλεις τον αριθμό με σμσ σε αυτόν ή αυτήν που θέλει ;

Ι need a six month vacation, twice a year.

μπορει να την εχει "πατησει" οπως εγω, κερδισε η γυναικα μου 100Ε χρονο ομολιας (τοτε που ειχε μια προσφορα) σε μια ανανεωση των 20Ε που ειχε κανει αλλα δε τα χρησιμοποιει και δε μπορουμε να τα μεταφερουμε...

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• This topic was unpinned, featured and pinned