Jump to content

antreasa18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antreasa18

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

antreasa18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. antreasa18

    Lenovo A536

    https://www.facebook.com/groups/lenovoa536/?fref=ts http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/serial-a500/a536/
  2. antreasa18

    Lenovo A536

    Μερικοί φάκελοι έχουν περισσότερες από μια σελίδες
  3. θέλω να κάνω φορητότητα απο f2go .Γίνεται on line και πως ;
  4. Το bonus μου το έβαλαν (120ΜΒ) αλλά για μένα είναι άχρηστο ενώ τα 120' πάρα πολύ χρησιμα. Αυτο λέω Εφ'όσον η εταιρία μου δινει το δικαίωμα της επίλογης, γιατί να μην μου το γνωστοποιήσουν.
  5. Τι να πω δεν ξέρω! Μερικές φορες πιστεύω πως σε μερικά καταστηματα της Wind δε θέλουν το καλό ούτε της εταιρίας, ούτε το δικό μας αλλά ούτε και το δικό τους. Και δεν το λέω για το συγκεκριμένο αλλά για μια σειρά από γεγονότα που μονο σε σύμπτωση ή ασχετοσύνη δεν παραπέμπουν !
  6. Για να μου μείνει επαρκές υπόλοιπο για 3 πακέτα των 3 ευρω
  7. Το λέω γιατι χτες ανανέωσα με 11 ευρώ και δε μου βγάλανε τσιμουδιά. Κάτι άλλο: Αυτές οι προσφορές ισχύουν μόνο στα καταστήματα της Wind ή σε οποιοδήποτε καταστημα συνεργάζεται.
  8. ΝΕΟ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΕ 1 ΚΑΤ/ΜΑ & ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ΣΟΥ! 2 ΩΡΕΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ Η 120MB! ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤ/ΤΩΝ 0,30€. Πως μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα δυό δώρα !
  9. antreasa18

    Lenovo A536

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=el http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/MyPhoneExplorer.shtml Το πρώτο λινκ είναι για το τηλέφωνο (client) και το δεύτερο το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου Γιατί όμως δεν συγχρονίζεις τις επαφές σου σε ένα google λογαριασμό (gmail) και να τις διαχειρίζεσαι από κει.
  10. antreasa18

    Lenovo A536

    Η εφαρμογή αυτή δεν νομίζω πως κάνει "battery calibration" αλλά ένα εικονικό "σουλούπωμα" των κελιών στις γερασμένες μπαταρίες. Το καλιμπράρισμα δεν έχει να κάνει με την υγεία της μπαταρίας αλλά μετον τρόπο που την βλέπει το σύστημα. Μπορεί δηλαδή ενω η μπαταρία σου είναι καινούργια το σύστημα να διαβάζει τον κύκλο φορτω-εκφόρτισης λάθος. Η συσκευή δημιουργεί ένα μικρό αρχείο καταγραφής μέσα στα έγκατα του συστήματος και από κει διαβάζει τα data. Οι εφαρμογές που καλιμπράρουν την μπαταρία σβήνουν αυτό το αρχειάκι και αναγκάζουν το firmware να δημιουργήσει ένα καινούργιο. Κατι που ευνόητα απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή (ROOT).
  11. antreasa18

    Lenovo A536

    Πολύ σωστή η παρατήρηση σου athanaso77! Ωστόσο σε μερικές συσκευές παραμένουν κάποια "ίχνη" τα οποία εντοπίζονται από τα "τσακάλια" των service και αν θέλουν σου την κάνουν τη ζημιά. Σας μιλάω εκ πείρας (sony xperia U).
  12. antreasa18

    Lenovo A536

    Λοιπόν σχετικά με το root: Το να είσαι root σε μια android συσκευή είναι σα να 'σαι administrator σε ένα υπολογιστή. Το μόνο αρνητικό είναι πως χάνεις την εγγύηση ! Τα θετικά όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά όπως π.χ. backup ολόκληρης της rom και επαναφορά της. Εγκατάσταση εφαρμογών που σου δινουν διαχειριστικό (απόλυτο) έλεγχο της συσκευής, όπως καλιμπράρισμα της μπαταρίας, απεγκατάσταση εφαρμογών του συστήματος που δεν σου χρειάζονται, υπερχρονισμό του επεξεργαστή για καλύτερες επιδόσεις, εαν αυτό υποστηρίζεται απο την rom που φοράς. Μπορείς ακόμα να φλασάρεις μέσω της εφαρμογής "Rom manager" ή με "CWM" μια διαφορέτική rom (firmware) ή και θέματα αν υπάρχουν. Από οσο γνωρίζω πάντως δεν έχουν αναπτυχθεί για τη συγκέγκριμένη συσκευή ακόμα Όσον αφορά τον Lenovo launcher δεν μπορείς να τον παραμετροποιήσεις γιατι απλά δεν έχει αυτή τη δυνατότητα ούτε με root. Κάθε launcher έχει δικά του θέματα και παραμετροποιήσεις. Δεν έχει να κάνει με το ρουτάρισμα. Ψάξε και βρές έναν που να σου αρέσει. Δε χρειάζεται να είσαι root για να το κάνεις αυτό. Καλό θα είναι οι εργοστασιακοί launchers να μην διαγράφονται επειδή είναι απαραίτητοι στην περιπτωση που κάνεις "Επαναφορά εργοστστασιακών δεδομένων".
  13. antreasa18

    Lenovo A536

    Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός απ' αυτό που βλέπεις για τον lenovo launcher. Το έχω ψάξει και γω αλλά δεν... Όσο για το αν αξίζει το root, και βέβαια αξίζει γιατί σου δίνει πολλές δυνατότητες. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής ! Εγώ προσπάθησα με διάφορους τρόπους να το κάνω root αλλά δεν τα κατάφερα. Άλλοι ήταν πιό τυχεροί Δεν το πίεσα πολύ επειδή είναι στην εγγύηση.
  14. antreasa18

    Lenovo A536

    Μήπως ξέρει κανεις απο που ενεργοποιήται ο εντοπισμός σφαλμάτων (usb debuging) Αναφέρεται οτι βρίσκεται στη διαδρομή: Ρυθμήσεις > επιλογές για προγραμματιστές . Αυτές τις "Επιλογές για προγραμματιστές" δεν τις βρίσκω πουθενά!!! Edit: Τελικά το βρήκα. Όλα καλά !!!
×
×
  • Create New...