Jump to content

elektron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elektron

  1. Γράφετε παραπάνω ότι η Wind δε χρέωνει τη micro sim. Εμένα μου τη χρέωσαν 5 ευρώ στη Wind του Mall, όπου πήγα να αλλάξω την κάρτα για το nexus.
  2. Νεανικό, στυλάτο κινητό! Αξίζει τα λεφτά του!
  3. Pod2g has just posted a tweet claims that the Chronic Dev-Team now has all the exploits required to Untethered jailbreak iOS 5.1. http://www.ac1dsn0w.net/pod2g-jailbreak-ios-5-1-coming-soon/ Πριν από μερικές ώρες ο Pod2g έγραψε στο tweeter ότι η Dev-Team είναι καθ´ολα έτοιμη να προχωρήσει στο untethered jailbreak για την 5.1!
  4. Χρόνια Πολλά! Με υγεία και ευτυχία, προσωπική και επαγγελματική!
  5. Τα bonus δεν αθροίζονται! Μόνο τα αγορασμένα πακέτα! Αλλά τα λεπτά του κάθε πακέτου έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης! Δεν παρατείνεται η λήξη του πιο παλιού! Αυτά ισχύουν στα αγορασμένα πακέτα και μόνο!!!
  6. Εγω ρώτησα στο κατάστημα της Στουρνάρη και μου είπαν ότι το υπόλοιπο της κάρτας χάνεται, κατά τη μετατροπή από whats up σε καρτόσυμβόλαιο!(Αντίθετα στη Vodafone δε χάνεται)
  7. To sms κοστίζει 0,12 και όχι 0,04 στο f2g2! Σίγουρα είναι από τα καλύτερα πακέτα της αγοράς μαζί με το frog (όσο ισχύει ο διπλασιασμός της πρώτης κάρτας ανανέωσης: 0,21/2=0,15 ανά λεπτό και 0,05/2=0,025 το sms).
  8. Ήρθε και σε μενα πριν από λίγο!
  9. Νομίζω ότι ισχύει για νέες συνδέσεις μόνο!
  10. Η Vodafone διαφημίζει στην τηλεόραση τα smart deals, όπου αναφέρει ότι προσφέρει δωρεάν το unlimited στο καρτοπρόγραμμα!
  11. Στη Vodafone πάντως με κράτησαν 2 μήνες στο καρτοπρόγραμμα, λέγοντάς μου ότι είναι ο ελάχιστος υποχρεωτικός χρόνος παραμονής.
  12. Με ανανέωση 20 ευρώ , η Vodafone δίνει 60 MB.
×
×
  • Create New...