Itchrist86 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Θα μπορούσε να το πάει πίσω με το επιχείρημα πως εξαπατήθηκε πωλώντας του συσκευή μη ελληνική, αλλά εφόσον του είπαν πως είναι παρα-εισαγωγής εξ αρχής και δεν του το έκρυψαν δεν βλέπω να το λόγο να το κάνει τώρα. Εάν πάει και τους ζητήσει να κάνουν αυτοί την αναβάθμιση ίσως δεχτούν, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για κάτι τέτοιο. Τέλος μη ξεχνάς πως μπορεί ο ίδιος ο χρήστης να δώσει τη λύση αλλάζοντας μόνος του το product code της συσκευής. Στο FAQ της ενότητας υπάρχουν οδηγίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ναι το FAQ το είδα. Προφανώς και μπορεί να το κάνει. Η απορία μου είναι ποια θα είναι η "αντίδραση" της νόκια σ΄ αυτό όσον αφορά την εγγύηση. Προφανώς δε μπορεί να γίνει αυτή η ερώτηση σε νοκια store. Ας πούμε ότι αλλάζει το product code και η συσκευή μετά από ένα χρόνο παρουσιάζει μια βλάβη. Όταν την πάει στη νόκια με την απόδειξη (η οποία αναγράφει το ΙΜΕΙ) λογικά δε θα προσέξουν το αλλαγμένο product code και κατά συνέπεια θα βγάλουν το κινητό εκτός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Επί ημερών της Alpha Copy τυπικά ίσχυε αυτό που λες, αλλά ποτέ δεν είχε αναφέρει κάποιο μέλος πως του ακύρωσαν την εγγύηση γι αυτό το λόγο. Πλέον με την Alpha Copy εκτός παιχνιδιού θεωρώ ακόμη πιο δύσκολη την ακύρωση της εγγύησης. Εγώ θα πρότεινα να προχωρήσει σε αλλαγή του product code. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως πλέον δεν είναι όλα τα Nokia Shops επίσημα σημεία τεχνικής υποστήριξης και τυχών επισκευή σε τέτοια ακυρώνει την εγγύηση της Nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα του το προτείνω, λογικά θα προτιμήσει να το ρισκάρει απ το να δίνει 16 ευρώ για κάθε αναβάθμιση, ειδικά αν αυτές είναι και σχετικά συχνές. Αυτό που λες για τα νοκια shops είναι ενδιαφέρον, μπορούμε να μάθουμε ποια είναι επίσημα και ποια όχι, μη πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Η πληρωμή για την αναβάθμιση γίνεται μια φορά και μετά οι επόμενες γίνονται δωρεάν και δίνεται και εγγύηση για software. Λογικά τα επίσημα είναι αυτά που αναφέρονται στην επίσημη σελίδα http://www.nokia.gr/find-a-store?cp=findstore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Θα μπορούσε να το πάει πίσω με το επιχείρημα πως εξαπατήθηκε πωλώντας του συσκευή μη ελληνική, αλλά εφόσον του είπαν πως είναι παρα-εισαγωγής εξ αρχής και δεν του το έκρυψαν δεν βλέπω να το λόγο να το κάνει τώρα. Εάν πάει και τους ζητήσει να κάνουν αυτοί την αναβάθμιση ίσως δεχτούν, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για κάτι τέτοιο. Τέλος μη ξεχνάς πως μπορεί ο ίδιος ο χρήστης να δώσει τη λύση αλλάζοντας μόνος του το product code της συσκευής. Στο FAQ της ενότητας υπάρχουν οδηγίες. Από αυτά που είπε ο φίλος, κατάλαβα ότι δεν του είπαν ότι είναι παραεισαγωγής. Του είπαν απλά ότι μπορεί να χάσει τα ελληνικά αν κάνει αναβάθμιση. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ξέρει ότι αυτό σημαίνει συσκευή παραεισαγωγής . Επίσης, από την απάντηση της νόκια, καταλαβαίνω ότι η συσκευή δεν καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα γενικά (όχι μόνο για αναβάθμιση αλλά και για hardware που ενδιαφέρει περισσότερο). Ε, αυτό πώς το λές δηλαδή? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 μπορει να μπει λογισμικο S60 5th Edition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 μπορει να μπει λογισμικο S60 5th Edition; Ποτέ δεν επιτρεπόταν αυτό, ούτε και το τώρα το επιτρέπει η Nokia να περαστεί νεότερη έκδοση symbian σε συσκευή που έχει παλιότερη έκδοση symbian. Αυτό ίσως γίνει όταν ανακοινωθεί το Symbian^3 και ^4. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ποτέ δεν επιτρεπόταν αυτό, ούτε και το τώρα το επιτρέπει η Nokia να περαστεί νεότερη έκδοση symbian σε συσκευή που έχει παλιότερη έκδοση symbian. Αυτό ίσως γίνει όταν ανακοινωθεί το Symbian^3 και ^4. εχουν βγει τα κινητα που θα υποστηριζουν Symbian^3 και ^4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Από αυτά που είπε ο φίλος, κατάλαβα ότι δεν του είπαν ότι είναι παραεισαγωγής. Του είπαν απλά ότι μπορεί να χάσει τα ελληνικά αν κάνει αναβάθμιση. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ξέρει ότι αυτό σημαίνει συσκευή παραεισαγωγής . Συμφωνώ πως δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να γνωρίζει τι είναι παράλληλη εισαγωγή και τι σημαίνει αυτό στη πράξη, αλλά τη στιγμή που αναφέρουν στον πελάτη πως σε μελλοντική αναβάθμιση θα χάσει την ελληνική γλώσσα από το μενού ποιο το νόημα να πάει πίσω και να ζητήσει αντικατάσταση λόγο εξαπάτησης τη στιγμή που σου το έχουν πει όταν το αγόρασες. Γι αυτό γράφω πως δεν έχει νόημα να πάει πίσω και να ζητήσει εξηγήσεις τώρα. εχουν βγει τα κινητα που θα υποστηριζουν Symbian^3 και ^4; Έχει βγει ένα με Symbian^3. Υπάρχει αντίστοιχη ενότητα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 δεν μπορω να παρω κανενα αρχειο μεσω bluethouth ενω μπορω να στειλω κανονικα.σαν να το ακυρωνω εγω η να μην εχω χωρο κενο.τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 δεν μπορω να παρω κανενα αρχειο μεσω bluethouth ενω μπορω να στειλω κανονικα.σαν να το ακυρωνω εγω η να μην εχω χωρο κενο.τι να κανω; Στο κάνει με όλες τις συσκευές αυτό ή με κάποια συγκεκριμένη? Δοκίμασε να την διαγράψεις από αξιόπιστη συσκευή και να την αποθηκεύσεις ξανά. Υποθέτω ότι έχεις ελεύθερο χώρο για να το λάβει σωστά το αρχείο. Κάνε και μια επανεκκίνηση αν ήδη δεν έχεις δοκιμάσει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Στο κάνει με όλες τις συσκευές αυτό ή με κάποια συγκεκριμένη? Δοκίμασε να την διαγράψεις από αξιόπιστη συσκευή και να την αποθηκεύσεις ξανά. Υποθέτω ότι έχεις ελεύθερο χώρο για να το λάβει σωστά το αρχείο. Κάνε και μια επανεκκίνηση αν ήδη δεν έχεις δοκιμάσει. με ολες!τις διεγραψα και παλι το ιδιο..χωρο εχω αρκετο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Φαντάζομαι ότι οι ρυθμίσεις του bluetooth σου είναι ''shown to all'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Φαντάζομαι ότι οι ρυθμίσεις του bluetooth σου είναι ''shown to all'' ναι.με βρισκουν κανονικα απλα οταν ξεκινανε να μου στειλουν κατι σταματα απο μονο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Nokia released new Firmware Updade v.500.21.009 for Nokia E71 (with Changelog) http://symbianworld.org/5082-nokia-released-new-firmware-updade-v-500-21-009-for-nokia-e71-with-changelog/ NEW FUNTIONALITIES: Following baselines/functionalities have been upgraded. • Maps 3.03 Lite which has Free Navigation support • Music Player upgrade • Quick Office v6.2 which has Office 2007 support • Ovi Store upgraded to 1.6.0.18 and Download! Removed • Lotus Notes traveler v8.5.1 -> Localization support is present only for 10 languages. CHANGES AND IMPROVEMENTS: • Windows Live removed from the memory card • Ovi Suite included in Memory card • CS Helps baseline upgraded to fix localization issues • Start Up settings baseline upgraded • Ovi Store Link provided in “Set Up Internet Telephony” • Download! removed GENERAL • Portuguese Localization issues fixed • Functionality improvements in E-mail configuration • Qwerty keypad improvements CALL HANDLING • Emergency call termination with RSK key corrected • Corrected Bluetooth link drop when an outgoing call is made in a carkit CALENDAR/CLOCK • Fix for Israel written instead of Jerusalem in World Clock • Corrected Argentina names issue in World Clock • Corrected localization issues in world clock BROWSER • CMCC Java application download corrected • Fix provided for accessing a link that has appended space characters EMAIL • Fix provided for selecting desired mailbox when multiple mailboxes are configured QWERTY KEYBOARD • Key mapping issues fixed MESSAGING • Nokia IM chat: Localization support provided for Malay and Indonesian languages Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Η αναβάθμιση περάστηκε εχθές και μετά από μικρή συμβίωση μαζί της εχω να πω τα εξής: 1) είναι hackable (πολύ σημαντικό) 2) quickoffice έκδοση 6.2.388 Ελληνικό 3) Χάρτες έκδοση 3.03 με free navigation 4) Νέα προγράμματα lotus Traveller, Lotus problem report Αυτά μεχρι στιγμής. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Θα την περάσω και εγώ σήμερα. Αλλά ποιός το ξαναστήνει.......:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Η αναβάθμιση περάστηκε εχθές και μετά από μικρή συμβίωση μαζί της εχω να πω τα εξής: 1) είναι hackable (πολύ σημαντικό) 2) quickoffice έκδοση 6.2.388 Ελληνικό 3) Χάρτες έκδοση 3.03 με free navigation 4) Νέα προγράμματα lotus Traveller, Lotus problem report Αυτά μεχρι στιγμής. Συνέχεια....... 5) το GPS δουλέυει άψογα ''καρφώνει'' πάρα πολύ γρήγορα. Και σε κλειστό χώρο ακόμη πιάνει αν το αφήσεις για κανα δυο λεπτά στο ανοιχτό πιάνει σχεδόν αμέσως. 6) η εφαρμογή χάρτες δουλεύει πολύ καλά χωρίς κολλήματα. 7) το κινητό είναι πιο γρήγορο παρόλο που έχει νέες εφαρμογές και βάση αυτών αν δείτε στην εγκατάσταση έχουν εγκατασταθεί κάποιες επιπλέον βιβλιοθήκες. 8) Εχει καλύτερη διαχείριση της RAM αλλά και της μνήμης C. 9) Καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας από πριν. Συνεχίζεται................... από ότι έχω διαπιστώσει με τη χρήση του κινητού νομίζω ότι έχουμε φθάσει στο σχεδόν αψεγάδιαστο(μακάρι) firmware. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Συνέχεια....... 5) το GPS δουλέυει άψογα ''καρφώνει'' πάρα πολύ γρήγορα. Και σε κλειστό χώρο ακόμη πιάνει αν το αφήσεις για κανα δυο λεπτά στο ανοιχτό πιάνει σχεδόν αμέσως. 6) η εφαρμογή χάρτες δουλεύει πολύ καλά χωρίς κολλήματα. 7) το κινητό είναι πιο γρήγορο παρόλο που έχει νέες εφαρμογές και βάση αυτών αν δείτε στην εγκατάσταση έχουν εγκατασταθεί κάποιες επιπλέον βιβλιοθήκες. 8) Εχει καλύτερη διαχείριση της RAM αλλά και της μνήμης C. 9) Καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας από πριν. Συνεχίζεται................... από ότι έχω διαπιστώσει με τη χρήση του κινητού νομίζω ότι έχουμε φθάσει στο σχεδόν αψεγάδιαστο(μακάρι) firmware. Μια χαρα, εμενα βεβαια δεν μου εμφανιζει ακομα το νεο firmware ο updater :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 ο updater δεν το έχει ακόμα, εγω το έχω περάσει μέσω phoenix. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) ουτε εμενα το εμφανιζει ο updater. Που οφειλεται αυτο??? Επειδη εχω μπερδευτει θα ήθελα λιγο τη βοηθεια σας. Αυτη τη στιγμη εχω στο PC μου το Nokia Pc Suite και το Nokia Ovi suite. Απ'οσο γνωριζω κανουν τα ιδια πραγματα οποτε γιατι υπαρχουν 2 διαφορετικα προιοντα? Εσεις πιο χρησιμοποιείται απο τα δυο? Εγω κυριως χρησιμοποιω το PC suite για να περασω καμια εφαρμογη και για back-up. Επισης για firmware update τι ειναι προτιμοτερο? μεσω Ovi ή μεσω τοy NSU που σε παραπεμπει το PC Suite??? Edited July 4, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Εχει μια βλακεια με την νεα αναβαθμιση. Οταν καλεις πλεον δεν μπορεις να επιλεξεις ανοιχτη ακροαση πλεον. Με την 401 και πιο πριν εβγαζε αμεσα την επιλογη δεξια της ανοιχτης ακροασης,τωρα την βγαζει μετα απο καποια δευτερολεπτα. Μειονεκτημα γιατι εκανες την κληση πατουσες το πληκτρο και μιλουσες,τωρα πρεπει να εχεις την προσοχη σου ποτε θα σου δωσει την επιλογη να πατησεις το πληκτρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 πλέον η αναβάθμιση διαθέσιμη και στον Nokia updater. φίλε spireto αυτό που λες δεν είναι βλακεία της αναβάθμισης αλλά φυσικό επακόλουθο (κάνει ένα με δυο δευτερόλεπτα παραπάνω να εμφανισθεί η ένδειξη μεγάφωνο ) από την εγκατάσταση των νέων βιβλιοθηκών. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 πλέον η αναβάθμιση διαθέσιμη και στον Nokia updater. φίλε spireto αυτό που λες δεν είναι βλακεία της αναβάθμισης αλλά φυσικό επακόλουθο (κάνει ένα με δυο δευτερόλεπτα παραπάνω να εμφανισθεί η ένδειξη μεγάφωνο ) από την εγκατάσταση των νέων βιβλιοθηκών. Εμενα παντως με εχει χαλασει ασχημα αφου πλεον δεν με εξυπηρετει. Θα γυρισω στην 410 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts