ddr2 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Καλησπέρα. Εχω την έκδοση 200.21.118 κ απ'ότι είδα έχει βγεί μέχρι κ έκδοση 400. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση? έχει δει κανείς διαφορές? Επίσης ήθελα να ρωτήσω, το περιεχόμενο της καρτας μνήμης χάνονται κ αυτα? αν αφαιρέσω την κάρτα μνημης πριν την αναβάθμιση και την βάλω ξανά μετά θα υπάρχει πρόβλημα? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το περιεχόμενο της κάρτας δεν χάνεται. Μην ανησυχείς. Αλλά για παν ενδεχόμενο, μπορείς να την αφαιρέσεις, πριν την αναβάθμιση. Τώρα, αν το κινητό σου λειτουργεί καλά χωρίς προβλήματα, άστο όπως είναι. Δεν υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές στην αναβάθμιση. Προσθέτουν κάποια προγράμματα τύπου myspace και facebook που έτσι και αλλιώς είναι δωρεάν. Το μόνο καλό είναι ότι διορθώνεται το bug με την ώρα στο screen saver κολλούσε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Το περιεχόμενο της κάρτας δεν χάνεται. Μην ανησυχείς. Αλλά για παν ενδεχόμενο, μπορείς να την αφαιρέσεις, πριν την αναβάθμιση. Τώρα, αν το κινητό σου λειτουργεί καλά χωρίς προβλήματα, άστο όπως είναι. Δεν υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές στην αναβάθμιση. Προσθέτουν κάποια προγράμματα τύπου myspace και facebook που έτσι και αλλιώς είναι δωρεάν. Το μόνο καλό είναι ότι διορθώνεται το bug με την ώρα στο screen saver κολλούσε. Να προσθεσω οτι βελτιωνεται αισθητα η καμερα, αν θυμαμαι καλα μετα την 3.00 εκδοση, οποτε για μενα καλο ειναι να την κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Να προσθεσω οτι βελτιωνεται αισθητα η καμερα, αν θυμαμαι καλα μετα την 3.00 εκδοση, οποτε για μενα καλο ειναι να την κανεις. Α, μπορεί. Δεν ασχολούμαι με τις κάμερες των κινητών, εδώ και κάτι χρόνια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Για να πω την αλήθεια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό και δεν αντιμετωπίζω κανενα ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από δύο μικρά προβληματάκια. Το πρώτο είναι ότι το μητρώο δεν κλείνει αλλά παραμένει ανοικτό όπως φαίνεται στο handy taskman. Το δεύτερο και πιο ενοχλητικό είναι ότι καμιά φορά όταν μεταβαίνει από σήμα 3g σε 2g μένει χωρίς σήμα για μερικά δευτερόλεπτα κ αυτό είναι πολύ ενοχλητικό όταν προσπαθείς εκείνη την ώρα να κάνεις κλήση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτά τα δύο προβλήματα και κυριώς το δεύτερο, και ξέρετε αν λύνεται με την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Α, μπορεί. Δεν ασχολούμαι με τις κάμερες των κινητών, εδώ και κάτι χρόνια. Οχι οτι εγω ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα θυμαμαι ειχε γινει ντορος σε κατι ξενα site για το upgrade της καμερας γι αυτο το θυμαμαι! Για να πω την αλήθεια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό και δεν αντιμετωπίζω κανενα ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από δύο μικρά προβληματάκια. Το πρώτο είναι ότι το μητρώο δεν κλείνει αλλά παραμένει ανοικτό όπως φαίνεται στο handy taskman. Το δεύτερο και πιο ενοχλητικό είναι ότι καμιά φορά όταν μεταβαίνει από σήμα 3g σε 2g μένει χωρίς σήμα για μερικά δευτερόλεπτα κ αυτό είναι πολύ ενοχλητικό όταν προσπαθείς εκείνη την ώρα να κάνεις κλήση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτά τα δύο προβλήματα και κυριώς το δεύτερο, και ξέρετε αν λύνεται με την αναβάθμιση? Το μητρωο οντως δεν κλεινει αν πατησεις εξοδος, κλεινει ομως σιγουρα με το κοκκινο κουμπι, δοκιμασε το. Γενικα εγω ολες τις εφαρμογες τις κλεινω με το κοκκινο για να ειμαι 100% σιγουρος οτι κλεινουν. Εχεις διπλη λειτουργια; Ειναι λογικο, νομιζω σε ολα τα κινητα γινεται αυτο. Γιατι δεν το αφηνεις σε gsm και οταν θες πχ να σερφαρεις το γυρνας σε 3G. Παλι βεβαια υπαρχει διακοπη για μερικα δευτερα (γυρω στα 5 δευτερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Οχι οτι εγω ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα θυμαμαι ειχε γινει ντορος σε κατι ξενα site για το upgrade της καμερας γι αυτο το θυμαμαι! Το μητρωο οντως δεν κλεινει αν πατησεις εξοδος, κλεινει ομως σιγουρα με το κοκκινο κουμπι, δοκιμασε το. Γενικα εγω ολες τις εφαρμογες τις κλεινω με το κοκκινο για να ειμαι 100% σιγουρος οτι κλεινουν. Εχεις διπλη λειτουργια; Ειναι λογικο, νομιζω σε ολα τα κινητα γινεται αυτο. Γιατι δεν το αφηνεις σε gsm και οταν θες πχ να σερφαρεις το γυρνας σε 3G. Παλι βεβαια υπαρχει διακοπη για μερικα δευτερα (γυρω στα 5 δευτερα). για το πρώτο που λες έχει δίκιο! το δοκιμασα και δουλεύει μια χαρα! Αυτό δεν διορθώθηκε ουτε με τα τελευταία firmware? Οσο για το δεύτερο ναι εχω διπλη λειτουργεια γιατι βαριεμαι να αλλάζω καθε τόσο χειροκίνητα τη ρύθμιση. Απλά το πρόβλημα το έχω μεσα στο σπίτι που εχει οριακά 1-2 γραμμες 3G και όλο αλλάζει μονο του και κατανταει κουραστικό. Μαλλον δε θα την κάνω την αναβάθμιση γιατι γενικα δεν εχω καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) για το πρώτο που λες έχει δίκιο! το δοκιμασα και δουλεύει μια χαρα! Αυτό δεν διορθώθηκε ουτε με τα τελευταία firmware? Οσο για το δεύτερο ναι εχω διπλη λειτουργεια γιατι βαριεμαι να αλλάζω καθε τόσο χειροκίνητα τη ρύθμιση. Απλά το πρόβλημα το έχω μεσα στο σπίτι που εχει οριακά 1-2 γραμμες 3G και όλο αλλάζει μονο του και κατανταει κουραστικό. Μαλλον δε θα την κάνω την αναβάθμιση γιατι γενικα δεν εχω καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Οχι δεν εχει διορθωθει, και σε μενα ετσι ειναι ακομα. Αν σε ενδιαφερει υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται Network switcher και με το που πατας το εικονιδιο σου αλλαζει δικτυο. Το βαζεις στην οθονη αναμονης και αλλαζεις πολυ ευκολα οποτε θες! Edited March 24, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Για να πω την αλήθεια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό και δεν αντιμετωπίζω κανενα ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από δύο μικρά προβληματάκια. Το πρώτο είναι ότι το μητρώο δεν κλείνει αλλά παραμένει ανοικτό όπως φαίνεται στο handy taskman. Το δεύτερο και πιο ενοχλητικό είναι ότι καμιά φορά όταν μεταβαίνει από σήμα 3g σε 2g μένει χωρίς σήμα για μερικά δευτερόλεπτα κ αυτό είναι πολύ ενοχλητικό όταν προσπαθείς εκείνη την ώρα να κάνεις κλήση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτά τα δύο προβλήματα και κυριώς το δεύτερο, και ξέρετε αν λύνεται με την αναβάθμιση? Προσωπικά, το μητρώο το αφήνω πάντα ανοιχτό, γιατί έτσι έχεις πιο γρήγορη πρόσβαση. Και γι αυτό νομίζω το έχουν κάνει να μην κλείνει με το έξοδος. Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τις επαφές, δηλαδή για2 εφαρμογές "πρώτης ζήτησης". Αλλά σίγουρα κλείνει με το κόκκινο κουμπί, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Αυτό με το σήμα είναι φυσιολογικό και δεν συμβαίνει ούτε συνέχεια, ούτε τόσο έντονα, τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) για το πρώτο που λες έχει δίκιο! το δοκιμασα και δουλεύει μια χαρα! Αυτό δεν διορθώθηκε ουτε με τα τελευταία firmware? Οσο για το δεύτερο ναι εχω διπλη λειτουργεια γιατι βαριεμαι να αλλάζω καθε τόσο χειροκίνητα τη ρύθμιση. Απλά το πρόβλημα το έχω μεσα στο σπίτι που εχει οριακά 1-2 γραμμες 3G και όλο αλλάζει μονο του και κατανταει κουραστικό. Μαλλον δε θα την κάνω την αναβάθμιση γιατι γενικα δεν εχω καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αφού έχεις πρόβλημα με την κάλυψη 3G στο συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού σου, δοκίμασε το Network Switcher αν θες. Καλημέρα. Edited March 24, 2010 by Itchrist86 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 θα παρω μια καρτα μνημης για το κινητο και ηθελα να ρωτησω πως γινεται οτι προγραμματα και αρχεια ειχα απο την παλια καρτα να τα μεταφερω στην καινουργια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Αντιγράφεις όλα τα περιεχόμενα της παλιάς κάρτας στη καινούρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 μεσω υπολογιστη;και τα προγραμματα ξανα θελουν εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ε ναι, προφανώς μέσω υπολογιστή. Όχι δεν θα θέλουν εγκατάσταση εκ νέου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Και τα hidden! Ενεργοποίησε την επιλογή Show hidden files από τα folder properties στο pc. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Για το πρώτο, περιμένουμε να βγεί έκδοση συμβατή με παλιότερα μοντέλα, όπως το Ε71. Προσωπικά, ψιλοαμφιβάλω αν τελικά θα κάνουν κάτι. Για το δεύτερο, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Μάλλον θα φταίνε οι ρυθμίσεις σου του ιντερνετ. Στο γνωστό μαγαζάκι κυκλοφόρησε έκδοση του ovi maps (3.03) με δωρεάν πλοήγηση για Ε71 και Ε66 (όχι σπασμένη αλλά κανονική-original). Τρέξτεεεεεε.......... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Έχω το Ε71 με F2G2 Και δωρεάν το 1,5 GB τον μήνα. Έχω εγκαταστήσει τo NOKIA email ver 5.4 Build 9.5.3.75 και έχω βάλει το email που χρησιμοποιώ (Gmail) έχω ενεργοποιήσει και το IMAP αλλά δεν μου κάνει αυτόματο έλεγχο στα email . Μήπως ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaintas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Γεια σε ολους. Σκεφτομαι να εγκαταστησω το garmin. Πως μπορω να μπω στα περιεχομενα της καρτας για να τρεξω το install αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Έχω το Ε71 με F2G2 Και δωρεάν το 1,5 GB τον μήνα. Έχω εγκαταστήσει τo NOKIA email ver 5.4 Build 9.5.3.75 και έχω βάλει το email που χρησιμοποιώ (Gmail) έχω ενεργοποιήσει και το IMAP αλλά δεν μου κάνει αυτόματο έλεγχο στα email . Μήπως ξέρει κανείς? Τις ρυθμίσεις τις κοίταξες? Κάθε πότε έχεις βάλει να συγχρονίζει? Επίσης, από τις ρυθμίσεις έλεγξε και το σημείο πρόσβασης που θα χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 αντιγραφοντας ολα τα αρχεια απο μια καρτα σε μια αλλη καινουργια εχω τελειωσει η θελει τιποτα ακομα;πηρα αλλη καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 αντιγραφοντας ολα τα αρχεια απο μια καρτα σε μια αλλη καινουργια εχω τελειωσει η θελει τιποτα ακομα;πηρα αλλη καρτα μνημης. Λογικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Δες και πες μας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πρεπει να αντιγραψεις και τους κρυφους φακελους - αρχεια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Πρεπει να αντιγραψεις και τους κρυφους φακελους - αρχεια. πως θα τo κανω αυτο; Edited April 2, 2010 by nervous Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Θα πρέπει από τον υπολογιστή και τις επιλογές φακέλων να ενεργοποιήσεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 ειναι λογικο να θελουν ολα τα προγραμματα ξανα εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Δεν θα θελουν ξανα εγκατασταση απλα πρεπει να κανεις αυτα που σου ειπαμε πριν.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts