mafiagalou Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Hard reset σημαίνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δηλαδή το SIPchange που είχες βάλει έχει εξαφανιστεί και πρέπει να το ξαναπεράσεις. εννοειται οτι το ξαναπερασα,αλλα παρολο που δηλωνω καποιο πληκτρολογιο σαν default οταν κλεισω και ανοιξω ξανα τη συσκευη μου αυτη η ρυθμιση χανεται Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Στις ρυθμίσεις του βάλτο να ενεργοποιείται με καθυστέρηση 50 sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Στις ρυθμίσεις του βάλτο να ενεργοποιείται με καθυστέρηση 50 sec. το εκανα αλλα παλι δε δουλεψε Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Δοκίμασε το Default_IM_WM5.CAB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Δοκίμασε το Default_IM_WM5.CAB. το δοκιμασα και δουλεψε. ευχαριστω πολυ! Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Λοιπόν, έχω δύο θέματα :wacko : 1) Έβαλα ένα theme μέσω TF3D config και μου εξάντλησε όλη τη μνήμη του τηλεφώνου! :mad: Είναι νορμάλ αυτό? Γενικά δεν έχω εγκαταστήσει πάρα πολλά στο τηλέφωνο. Υπάρχουν πιο "light" themes? :O 2) Στην πάνω μπάρα, εκεί που κανονικά εμφανίζεται το ποσοστό της μπαταρίας, τώρα μου βγάζει ένα αναλογικό ρολόι! :X Αν πατήσω το βελλάκι πάνω τέρμα δεξιά μου εμφανίζει μετά κανονικά το ποσοστό μπατ. Μετά από λίγο όμως ...πάλι τα ίδια! :blink: Πήγα στις ρυθμίσεις της ώρας και κάπου λέει κάτι του στυλ "εμφάνιση ώρας στην μπάρα τίτλου σε όλα τα προγράμματα" και δεν ήταν τσεκαρισμένο! :wacko: Καμμιά ιδέα? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 1) Ποτέ δεν τα ενέκρινα αυτά. Θα έλεγα πέταξε το. 2) Πάτησε παρατεταμένα πάνω στο αναλογικό ρολόι και στο pop-up μενού επέλεξε digital. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 1) Ποτέ δεν τα ενέκρινα αυτά. Θα έλεγα πέταξε το. Πριν από καιρό είχα βάλει ένα θέμα μέσω ενός cab και δεν είχα πρόβλημα. (τα default εικονίδια είναι λίγο απαράδεκτα) 2) Πάτησε παρατεταμένα πάνω στο αναλογικό ρολόι και στο pop-up μενού επέλεξε digital. Το αναλογικό ρολόι που λέω ΔΕΝ είναι εκείνο που δείχνε κεντρικά την ώρα, αλλά βρίσκεται στην πάνω μπάρα όπως είπα, οπότε δεν παίρνει παρατεταμένο πάτημα... :X Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 [quote=xenos;2786967 Το αναλογικό ρολόι που λέω ΔΕΝ είναι εκείνο που δείχνε κεντρικά την ώρα, αλλά βρίσκεται στην πάνω μπάρα όπως είπα, οπότε δεν παίρνει παρατεταμένο πάτημα... :X Παίρνει παρατεταμένο πάτημα. Για ξαναδοκίμασε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 οπότε δεν παίρνει παρατεταμένο πάτημα... :X Το δοκίμασες και το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Το δοκίμασες και το λες; To δοκίμασα. :( Μου εμφανίστηκε με το theme, οπότε θα πάρει πόδι και το παρατηρώ... :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Επειδή πρόσφατα πήρα στα χέρια μου ένα diamond θα ήθελα να ρωτήσω για τα τελευταία ROM, Radio & Protocol version ... Έχω ROM 2.03.401.2 WWE, Radio 1.09.25.23 & Protocol 52.51.25.26W Είμαι up to date...? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 To δοκίμασα. :( Μου εμφανίστηκε με το theme, οπότε θα πάρει πόδι και το παρατηρώ... :O Τελικά δεν έφυγε μαζί με το theme και τελικά ισχύει το παρατεταμένο πατημα του ρολογιού, ΑΡΚΕΙ να βρίσκεσαι σε κάποιο πρόγραμμα και όχι στην αρχική οθόνη που ήμουν εγώ. :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Είμαι up to date...? Ναι... την τελευταία επίσημη φοράει η συσκευή σου. Τελικά δεν έφυγε μαζί με το theme και τελικά ισχύει το παρατεταμένο πατημα του ρολογιού, ΑΡΚΕΙ να βρίσκεσαι σε κάποιο πρόγραμμα και όχι στην αρχική οθόνη που ήμουν εγώ. :O Λογικό είναι αφού στην αρχική οθόνη δεν το έχεις στην top bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Επειδή πρόσφατα πήρα στα χέρια μου ένα diamond θα ήθελα να ρωτήσω για τα τελευταία ROM, Radio & Protocol version ... Έχω ROM 2.03.401.2 WWE, Radio 1.09.25.23 & Protocol 52.51.25.26W Είμαι up to date...? Ευχαριστώ! Εισαι μια χαρα.Βεβαια υπαρχει και η 2.03.401.3 με ελαχιστες διαφορες.θα την βρεις εδω αν την θελεις. Ωστοσο, εγω θελω να ρωτησω το εξης.Υπαρχει εκδοση 2.06.xxx.x γιατι στο htc.com στο fix "Hotfix for resolving skipping during audio playback for HTC Touch Diamond" λεει στα installation notes:"*Note: This hot fix only can be applied for ROM version 2.06.XXX.X or previous." Και αν υπαρχει για ποιες συσκευες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Δεν έχω δει πουθενά έκδοση 2.06 για το Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Μπορω να αλλλαω το εικονιδο της μπαταριας ωστε να δειχνει % και οχι μονο τις μπαρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, πχ Ariel Battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Ευχαριστω, για αλλη μια φορα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παιδια έχει παρει κανενας κατι τετοιο για το διαμαντι? http://www.mygift-store.com/htc-touch-diamond-skin-decals-covers.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Εδώ μέσα τουλάχιστον δε νομίζω να έχει αναφέρει κάποιος ότι έχει πάρει κάτι τέτοιο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 [quote= toyota_gr Που μπορώ να βρώ τη τελευταία αγγλική version που κυκλοφορει; http://www.htc.com/www/SupportDownlo...at=2&dl_id=483 Για να κατεβάσεις το firmware σου ζητάει το S/N που είναι κλατω απ'τη μπαταρία (HTxxxxxxxxxxxxxx). Όταν βάζω αυτό το κωδικό μου κατεβάζει το firmware στα ιταλικά και αφού τελειώσει η αναβάθμιση, όλο το μενου στο τηλ είναι στα ιταλικά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό για να κατεβάσω το αγγλικό firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Για να κατεβάσεις το firmware σου ζητάει το S/N που είναι κλατω απ'τη μπαταρία (HTxxxxxxxxxxxxxx). Όταν βάζω αυτό το κωδικό μου κατεβάζει το firmware στα ιταλικά και αφού τελειώσει η αναβάθμιση, όλο το μενου στο τηλ είναι στα ιταλικά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό για να κατεβάσω το αγγλικό firmware; RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.3_Radio_Signed_Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 @toyota_gr: Από που την πήρες τη συσκευή; Προφανώς είναι Ιταλικής προέλευσης και ακόμα και την official αγγλική να βάλεις θα χρειαστείς hard-spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 @toyota_gr: Από που την πήρες τη συσκευή; Προφανώς είναι Ιταλικής προέλευσης και ακόμα και την official αγγλική να βάλεις θα χρειαστείς hard-spl. Τι ακριβώς είναι το hard-spl? RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.3_Radio_Signed_Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship.rar Thanks. Το κατεβάζω και το περνάω αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts