nikoskobo Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Εχω βγαλει φωτογραφειες με στιγμα gps και της αποθηκευει σε αλλον φακελο /mypois αυτες πως γινετε να της χρησιμοποιησω σαν poi για να εμφανιστουν στο χαρτη.η γενικα πως εμφανιζονται Εχω το iGo Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 http://rapidshare.com/files/132213207/SmileySMS_1.68.cab Δεν το έχω δοκιμάσει. Εάν δεν σου βγάλει κάποιο error, βάλε αυτό: http://rapidshare.com/files/132213333/SmileySMS_1.68_noxml.cab Δοκίμασε το και πες μας. Τελικά δεν παίζει το όλο σύστημα με το touch flo. Έφαγε κ ένα κόλλημα η συσκευή κ πήρε πόδι! ***Άλλο θέμα! Έκανα αυτά πουυ λέει ο athanasso για το activesync και παρατήρησα ότι εκεί που εμφανίζει τα μέιλ μου (στο τατς φλο) μου εμφανίζει μόνιμα ότι έχω ένα αδιάβαστο μέιλ. Αν πάω στο υπομενού των μέιλ δεν υπάρχει κάποιο νέο! Διαγράφω τελείως το λογαριασμό των μέιλ και πάλι εκεί! Καμμιά ιδέα? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAS_SX1 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 τελικα εβαλα ενα μπλουτουθ gps κ δουλεψε κανονικα Αν κοιτάξεις κανα δυο σελίδες πίσω απο κει που ξεκίνησες να γράφεις θα δεις οτι έχουμε το ιδιο πρόβλημα. Εγω το έστειλα πίσω πριν κανα 10ημερο και λογικα θα έχω απάντηση απο δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έκανα αυτά πουυ λέει ο athanasso για το activesync και παρατήρησα ότι εκεί που εμφανίζει τα μέιλ μου (στο τατς φλο) μου εμφανίζει μόνιμα ότι έχω ένα αδιάβαστο μέιλ. Αν πάω στο υπομενού των μέιλ δεν υπάρχει κάποιο νέο! Διαγράφω τελείως το λογαριασμό των μέιλ και πάλι εκεί! Καμμιά ιδέα? Πήγαινε μέσω του προγράμματος των sms. Από εκεί μπες στα e-mail και θα βρεις το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Πήγαινε μέσω του προγράμματος των sms. Από εκεί μπες στα e-mail και θα βρεις το μήνυμα. Ρε συ athanaso77, είσαι μέγιστος! ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Εμενα δεν εξαφανιζεται το mail. Τι πηγα στα sms, τι πηγα στα mms, τι πηγα στα mail...και που δεν πηγα. Δεν βρισκω τιποτα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Εμενα δεν εξαφανιζεται το mail. Τι πηγα στα sms, τι πηγα στα mms, τι πηγα στα mail...και που δεν πηγα. Δεν βρισκω τιποτα:D Πας στα σμσ, πατάς "περισσότερα", πατάς πάνω στα εισερχόμενα για να σου δείξει σε μορφή δέντρου και επιλέγεις "outlook email" ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Το εκανα οπως ειπες. Με παει στα εισερχομενα mail και γραφει 0 αντικειμενα. Δεν υπαρχει τιποτα να σβησω:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 καπου πει νασου εχει ξεφυγει. θα το δεις και θα ειναι με εντονα μαυρα γραματτα. την εχω παθει κι εγω. για να το λεει οτι εχεισ καπου ειναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο. δεςτα αν μπορεις ενα ενα η αν δε σε νοιαζει καντα delete ολα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 ενα ηχο σε wma μορφη πως τον βαζουμε για ηχο κουδουνισματος; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μετέτρεψε τον σε mp3 και πέταξε τον στο φάκελο /Internal Storage/My Documents (και μετά όπου θέλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 παιδια καλησπερα.εχω το εξης προβλημα. τωρα τελευταια μπαινει η ωρα σε mode Μοσχας. τη βαζω αθηνα και παλι ξαναγυρναει μετα απο λιγο σε Μοσχας. εψαξα μηπως κανενα προγραμμα οπως destinator ή IGO8 εχει ωρα μοσχας και αλλαζει και αυτο αλλα τπτ ολα ειναι κανονικα. επισης απο το regional ειναι ολα Greece. τι μπορει να συμβαινει? Start -> Settings -> Phone -> Time Zone και απενεργοποίησε την αυτόματη αλλαγή ώρας. Οσο καιρο ειχα απενεργοποιημενη την αυτοματη αλλαγη ωρας, ολα ηταν καλα. Χθες που εβαλα destinator, παλι αλλαζει μονο του, το βαζει σε Minsk:mad::mad: Λυση υπαρχει ή να αρχισω τα καντιλια? (Windows ονομα και πραμα - βαζεις κατι και χαλανε ολα τα υπολοιπα:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Πρέπει να κάνεις το ίδιο και στις ρυθμίσεις ώρας του Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ακριβως τα ιδια εχω βαλει. Τελος παντων, απο την στιγμη που δεν αλλαζει την ωρα, δεν πα να λεει και Ζιμπαμπουε... Απο οσα διαβασα, σιγουρα φταει το destinator. Θα κοιταξω να δω, οταν βρει δορυφορους μηπως διορθωνεται η ωρα και στο κινητο. edit: Μετα απο δοκιμη, οταν το dest βρισκει δορυφορους και το ρολοι του dest και του κινητου παει μια ωρα πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 edit: Μετα απο δοκιμη, οταν το dest βρισκει δορυφορους και το ρολοι του dest και του κινητου παει μια ωρα πισω. Λογικό, δικό μου το λάθος. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για "Θερινή ώρα" για να μην σου αλλάζει την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 μόλις πήρα το κινητό και θέλω να βάλω χάρτες..μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως να βάλω?το κινητό είναι με Vodafone menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 παιδια να ζητησω τη βοηθεια σας εκανα φορματ στον υπολογιστη και ξαναπερασα to outlook τωρα ομως θελω να συγχρονισω τις επαφες μου απο το κινητο στο outlook. μου βγαζει το εξης μηνυμα cannot synchronize with outlook profile you are using ,because a diferrent profile was previously set up or the profile is pasword protected please open outlook using the appropriate profile support code 850300 1f καμια ιδεα? απλα μια υπενθυμιση μηπωσ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 παίζει divχ ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Δοκιμασε με τον coreplayer Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 για θυμηστε πως γινεται οταν λαμβανω ενα μηνυμα να μην εμφανιζεται στην home οθονη αλλα να πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων για να το διαβασω; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Το πήρα και γω προχθές μεταχειρισμένο.Πραγματικά είναι μια πολύ καλή συσκευή.Ακούστε τώρα τι συμβαίνει.Λόγω ης δουλειάς μου χρησιμοποιώ συνέχεια το GPS με Dest 6.Η συσκευή λειτουργεί τέλεια με τη μαμά μπαταρία (κλειδώνει δορυφόρους σε δευτερόλεπτα).Μαζί με τη συσκευή πήρα και μια μπαταρία 1800mAh.Όταν βάζω αυτή τη μπαταρία δε βρίσκει καθόλου δορυφόρους όση ώρα και να το αφήσω.Μόλις βάλω τη μαμά κλειδώνει αμέσως.Μόλις ξαναβάλω τη μεγάλη δε κάνει τίποτα.Το έχετε ξανασυναντήση αυτό; Για να σιγουρευτώ οτι είναι θέμα με τη μπαταρία έκανα το ίδιο τεστ και με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης (NDrive) και είχα τα ίδια αποτελέσματα.Με τη μεγάλη μπαταρία δε κλείδωνε με τίποτα δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Δεν το έχω ξανακούσει αλλά είναι προφανές ότι η μπαταρία δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο XDA το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες μπαταρίες 1800 mah με το gps. Θα κοιτάξω να βρω διάφορα link και θα τα ανεβάσω edit:Δές αυτό μήπως και σου δώσει λύση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=484551&highlight=battery Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Το πήρα και γω προχθές μεταχειρισμένο.Πραγματικά είναι μια πολύ καλή συσκευή.Ακούστε τώρα τι συμβαίνει.Λόγω ης δουλειάς μου χρησιμοποιώ συνέχεια το GPS με Dest 6.Η συσκευή λειτουργεί τέλεια με τη μαμά μπαταρία (κλειδώνει δορυφόρους σε δευτερόλεπτα).Μαζί με τη συσκευή πήρα και μια μπαταρία 1800mAh.Όταν βάζω αυτή τη μπαταρία δε βρίσκει καθόλου δορυφόρους όση ώρα και να το αφήσω.Μόλις βάλω τη μαμά κλειδώνει αμέσως.Μόλις ξαναβάλω τη μεγάλη δε κάνει τίποτα.Το έχετε ξανασυναντήση αυτό; Για να σιγουρευτώ οτι είναι θέμα με τη μπαταρία έκανα το ίδιο τεστ και με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης (NDrive) και είχα τα ίδια αποτελέσματα.Με τη μεγάλη μπαταρία δε κλείδωνε με τίποτα δορυφόρους. Ειναι σιγουρα η μπαταρια.Ειναι γνωστο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Οσο καιρο ειχα απενεργοποιημενη την αυτοματη αλλαγη ωρας, ολα ηταν καλα. Χθες που εβαλα destinator, παλι αλλαζει μονο του, το βαζει σε Minsk:mad::mad: Λυση υπαρχει ή να αρχισω τα καντιλια? (Windows ονομα και πραμα - βαζεις κατι και χαλανε ολα τα υπολοιπα:D) Και στο δικο μου το ρολοι ειναι GMT+3 Μοσχα, γιατι την Αθηνα την εχει GMT+2. Επισης τρεις φορες το ρολοι τρελλαθηκε και ξαφνικα εδειχνε αρκετες αρκετες ωρες πισω, χωρις να εχει αλλαξει η πολη στο "τοπο κατοικιας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts