Jump to content

nikoskobo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikoskobo

  1. nikoskobo

    iPhone 4

    iOS 4.3 beta 1 Κοινή Χρήση Ίντερνετ WiFi Hotspot Ο συγχρονισμός των σημειώσεων πλέον γίνεται και με Exchange λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η γραμματοσειρά στο μενού των πρόσφατων κλήσεων έχει μικρύνει ένα μέγεθος και άλλαξε το εικονίδιο και η αναφορά του Facetime. Η λειτουργία Airplay υποστηρίζεται πλέον πλήρως από την εφαρμογή Photos τόσο στις φωτογραφίες του camera roll, όσο και στα βίντεο. Νέο interface στην εφαρμογή App Store του iPhone. Οι ειδοποιήσεις για SMS μπορούν να χτυπάνε (sic) ως και 10 φορές. via via
  2. nikoskobo

    iPhone 4

    Ενα μεγάλο ευχαριστώ ...:)
  3. nikoskobo

    iPhone 4

    Καλησπερα,, Μετα απο format που εκανα στο laptop και συνδεσα το iphone για να κανω synq στην καρτελα με τα app ειναι κενη και αν κανω synq γραφει οτι θα σβηστουν αυτα που εχει η συσκευη. Πως γινετε να κατεβασω στο itune library αυτο που ειχα πριν (και αγορασμενα και free)??
  4. nikoskobo

    iPhone 4

    Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το σημα . :) Καλορίζικο....
  5. nikoskobo

    iPhone 4

    Καλημερα, Εχω μια υποψια αφου αυτο γινεται με συγκεκριμενο αριθμο, μηπος φταιει η συσκευη του παραληπτη , Πχ. μηπως εχει πολλα μυν και οταν σβηνει καποιο ερχεται με σειρα αυτα που ειχες στηλει παλιοτερα.
  6. nikoskobo

    iPhone 4

    Καλησπέρα Μια μικρή ερώτηση . Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή για να κλειδώσω τα μηνύματα. δηλαδή να είναι ξεκλείδωτο το κιν και αν κάποιος πατήσει το κουμπί για τα sms να θέλει κωδικό ;;
  7. nikoskobo

    iPhone 4

    Καλήσπερα , θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η συνδρομή στο mobile me (εστω και μονο για το find my phone) ?
  8. Καλησπέρα,, Με το froyo τι γίνετε θα το πάρουμε ? Ξέρει κανεις καινούργια ημερομηνία ?
  9. nikoskobo

    iPhone 4

    Καλησπέρα, Μια ερώτηση μονο . Στα email υπαρχη η επιλογη να μαρκαριστούν όλα ? ή εστω αν εχει setting για imap, ώστε αν τα κανω mark as read απο τον υπολογιστή .
  10. Καλημερα, Οχι κατι τετοιο ηθελα και εγω , αλλα μπορεις να βαλεις το zougla που εχει αθλητικα πρωτοσελιδα οπως το gazzeta για το iphone.
  11. Καλησπέρα, Έχετε βρει κανένα app για live scores Ελληνικού πρωταθλήματος ?
  12. Σε ευχαριστω πολυ, Αλλα αυτο ειναι το προβλημα αν βαλω στο ηχος ειδοποιησης κατι, οποιο προγραμμα εχει ειδοποιησεις θα χρησημοποιει αυτο τον ηχο. εχς θελω το καθενα να εχει δικο του, εστω και αν γινετε με προγραμμα.
  13. Καλησπέρα, Έχει Βρει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε τον ηχο για τα notifications ? πχ. άλλον για sms και άλλον για email.
  14. Φίλε ποιο κινητό έχεις, πχ. τα HTC wildfire το έχει από μονό του, είναι στις ρυθμίσεις.
  15. Όχι , μήπως σου ήρθε η αναβάθμισή συστήματος που είχε βγει αρχές Σεπτέμβρη ? Γιατί μου έχει βγάλει το Post δίπλα στην ημερομηνία μια καρδούλα ?
  16. Καλησπέρα παΐδια, Έχει κάνεις δουλέψει το Hotmail με push ή τουλάχιστον με imap setting ? Όταν έχω πολλά και τα βλέπω από το laptop να φαίνονται ως διαβασμένα στο κινητό.
  17. Μολις το εκανα με κανονικο internet , αν και λογικα δεν εχει σημασια και παλι δεν εβγαλε κατι.
  18. Καλησπερα, ΣΟΣ Μου επεσε το κινητο και στην οθόνη εχει σχηματιστεί ενας κύκλος με κοκκινα στιγματα, τι να κάνω? Α δείτε και αυτό. http://vodpod.com/watch/4069277-htc-wildfire-scratch-test
  19. Δεν γίνετε τα πρωτοσέλιδα με ένα tap ή με ένα next να μας πηγαίνει στην επομένη εφημερίδα .
  20. Αυτό θα γίνετε στο froyo. Υπάρχουν τώρα μερικές εφαρμογές που το κάνουν , άλλα πρέπει να είναι μπέρδεμα.
  21. Εκτός ότι είσαι κάλος Delovoper και έκανες τρομερή Ελληνική εφαρμογή, παρέχεις και άμεση υποστήριξη, Μπράβο. Κρίμα που πας φαντάρος τώρα,
  22. Σκαναρε το κωδικό με το Barcode Scanner το βρίσκει αμέσως..
  23. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ:clap: Επιτέλους αξιόλογη Ελληνική εφαρμογή. Καλησπέρα ποια είναι η καλύτερή εφαρμογή για syncing photos στο PC? Α και καλος φανταρος στον dev. weakwire
  24. Στο Twitter σε σχετική αναζήτησή κάποιος έλεγε για 15 Σεπτεμβρίου.:D
  25. Για τους fun της HTC , home για το pc http://htchome.codeplex.com/
×
×
  • Create New...