Jump to content

NIKOLAS_SX1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NIKOLAS_SX1

  1. Αν κοιτάξεις κανα δυο σελίδες πίσω απο κει που ξεκίνησες να γράφεις θα δεις οτι έχουμε το ιδιο πρόβλημα. Εγω το έστειλα πίσω πριν κανα 10ημερο και λογικα θα έχω απάντηση απο δευτέρα.
  2. απο υπομονή για δορυφόρους ξερω αλλα αυτο το πραγμα δεν..κανα 45λεπτο σε ανοιχτο μέρος με αλλο diamond διπλα του με σημα και ενω λεχω ενημερωθει και απο το quickGps. Κλαφτα..hard reset pws kanei?
  3. Αυτα τα εχω κάνει αλλωστε οταν βάζω διαφορετική com τα προγραματα μου λενε οτι δεν βρεθηκε gps οταν τα βάζω να ψάξουν μόνα τους ή ΄βαζω εγω την 4 μου λένε οτι εγινε συνδεση. Το θέμα είναι οτι απο κει και περα δεν βρίσκει σήμα με τιποτα. Υπάρχει περίπτωση να φταιεί το προγραμα? μαλλον οχι θα ελεγα γιατι κατέβασα αυτο που είναι για το omnia το οποίο δουλεύει σε ενα φιλο μου μια χαρα αν και εκείνος δεν εχει και το καλύτερο σήμα. Εν τέλει, με το ιδιο προγραμα και τις συσκευες διπλα, διπλα αυτος πιανει δορυφόρους και γω οχι. Η μονη διαφορα είναι οτι εγω εχω VLive. Ευχαριστω για τον κοπο.
  4. Γεια σας παιδιά. Αγόρασα το διαμάντι απο την vodafone και είναι vodafone live. Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν βρίσκει σήμα το gps. Έχω βάλει το dest8, dest7, igo8.3 αλλα τίποτα με κανένα. Τα προγράματα μου λένε οτι βρίσκουν το gps αλλα σημα με τίποτα. Κατέβασα και την ενημέρωση απο το quickGps αλλα και παλι τιποτα. Μαλλον θα το στειλω πίσω αλλα πρώτα θα ήθελα να μάθω αν είναι καποιο κόλλημα λόγω του VodafoneLive. Ευχαριστώ πολυ και ελπίζω να βρεθει καποιος που να ξέρει κατι γιατι τα'χω παιξει.
  5. Απο αυτα που λες κατάλαβα οτι έχεις τα WINDOWS CE αρα να ψάχνεις προγράματα για ΡΝΑ και οχι για PDA.
×
×
  • Create New...