Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! Ελπιζω να με θυμαστε :p! Το πηρα κι εγω δεν αντεξα...!!! Στην αρχη πηγα στον Γερμανο και τους ρωτησα αν το εχουν ετοιμοπαραδοτο, μου ειπαν ναι και οταν ειπα οτι το αγοραζω μου εφεραν την συσκευη που εχουν για να δειχνουν σε οποιον το ζητα!!!! Με λιγα λογια το κουτι ηταν ανοιχτο και ελειπε το προστατευτικο καλυμμα! Φυσικα δεν το πηρα. Πηγα ακριβως απεναντι στη Cosmote και το αγορασα με την ετικετα της ACE, κλειστο φυσικα οπως ακριβως με συμβουλεψατε να προσεξω (και σας ευχαριστω). Ελπιζω να μην εκανα κανενα λαθος που το πηρα απο την Cosmote;;; Τωρα θα με ανεχτητε γιατι μαλλον θα κανω πολλες ερωτησεις!!! Σας ευχαριστω και παλι προκαταβοληκα...!!!!:p:p:p:):)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα προσπαθω να περασω ενα εργο στο diamond αλλα δεν τα καταφερνω.προσπαθω με αντιγραφη επικολληση αλλα τζιφος.ποιος μπορει να μου πει τον σωστο τροπο.ευχαριστω εκ των προτερων.

παιδια σας ζαλισα με το τηλ αλλα πηγα στον γερμανο κ το δουλεψα λιγο κ μου φανηκε πολυ πολυπλοκο...:(:(

δυσκολο για μενα...:(

τελικα παραγγειλα αυτο..

http://www.gsmarena.com/samsung_f480-2268.php

πιστευω να εκανα καλη επιλογη...:D

συγνωμη που σας ζαλισα με τις ερωτησεις...:(

θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα "αξεσουαρ" για το αυτοκινητο ωστε να βαζω το diamond για πλοηγο. Εννοω κατι να πιανει το κινητο και να κολλαει στο μπροστινο τζαμι . Πρεπει να ειναι για το συγκεκριμενο κινητο; Η ολα κανουν;

http://www.netimes.com/shop/universal-suction-car-mount-holder-for-mobile-mp4-pda-gps-p-1421.html

Ότι καλυτερο και βολικότερο κατά τη γνώμη μου σε αυτά τα λεφτά.

παιδια σας ζαλισα με το τηλ αλλα πηγα στον γερμανο κ το δουλεψα λιγο κ μου φανηκε πολυ πολυπλοκο...

δυσκολο για μενα...

τελικα παραγγειλα αυτο..

πιστευω να εκανα καλη επιλογη...

συγνωμη που σας ζαλισα με τις ερωτησεις...

Ευτυχώς τότε , γιατί αν το έπερνες μετά μπορεί και να μην σου άρεσε. Βέβαια χάνεις πολλά πράγματα αλλά και το F480 καλό είναι

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

καλησπερα προσπαθω να περασω ενα εργο στο diamond αλλα δεν τα καταφερνω.προσπαθω με αντιγραφη επικολληση αλλα τζιφος.ποιος μπορει να μου πει τον σωστο τροπο.ευχαριστω εκ των προτερων.

εγω με copy-paste ειχα βαλει μια τανια... για υποτιτλους δεν ξερω βεβαια!!

παιδια σας ζαλισα με το τηλ αλλα πηγα στον γερμανο κ το δουλεψα λιγο κ μου φανηκε πολυ πολυπλοκο...:(:(

δυσκολο για μενα...:(

τελικα παραγγειλα αυτο..

πιστευω να εκανα καλη επιλογη...:D

συγνωμη που σας ζαλισα με τις ερωτησεις...:(

στα έλεγα εγώ

---

NLS

ilogic.gr

Ευτυχώς τότε , γιατί αν το έπερνες μετά μπορεί και να μην σου άρεσε. Βέβαια χάνεις πολλά πράγματα αλλά και το F480 καλό είναι

δεν μας είπες τώρα που το έχεις (έτσι δεν είναι;...) εκτός από το να βλέπεις στο σχολείο το τι κάνει (όπως είπες), τι άλλο το κάνεις τελικά;

καλύπτει τις μεγάλες απαιτήσεις σου ή σύντομα θα ψάχνουμε;

---

NLS

ilogic.gr

έπεσε η τιμή του διαμαντιού στο plaisio ..here αλλά web offer..

Γιατί άραγε... :rolleyes: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000975 :whistle:

Έφαγε χθες 2 πολύ γερές τούμπες, χτυπώντας μάλιστα απ' την πλευρά της οθόνης. Αποτέλεσμα: Ούτε γρατζουνιά, ακόμη και στις γωνίες!

Στα crash test καλά τα πηγαίνω, να το λειτουργήσω δεν μπορώ το ρημάδι...

Μολις το απεκτησα....:p

Θα το φορτισω τωρα για 3 ωρες οπως λεει ο οδηγος γρηγορης εκκινησης και μετα θα του περασω τις αναβαθμισεις που εχω κατεβασει απο την ACE.

Γινεται αυτο χωρις να εχω καρτα μεσα ?

Καλα δεν εχει καποιο CD εγκαταστασης ??? μονο τον οδηγο γρηγορης εκκινησης και ενα μικρο πολυπτυχο για το TochFLO βρηκα.:confused:

Ουτε καν κανονικο μανουαλ ???

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Δε χρειάζεσαι κάνα manual. Αυτά κοστίζουν. :p

Φόρτισε το μέχρι να πάει στο 100% απλά.

Καλορίζικο.

Θα το φορτισω τωρα για 3 ωρες οπως λεει ο οδηγος γρηγορης εκκινησης και μετα θα του περασω τις αναβαθμισεις που εχω κατεβασει απο την ACE.

Γινεται αυτο χωρις να εχω καρτα μεσα ?

Καλα δεν εχει καποιο CD εγκαταστασης ??? μονο τον οδηγο γρηγορης εκκινησης και ενα μικρο πολυπτυχο για το TochFLO βρηκα.:confused:

Ουτε καν κανονικο μανουαλ ???

1) λογικά έχεις δυο CD μέσα

2) τι ακριβώς ήθελες να έχει το CD εγκατάστασης αλήθεια;

---

NLS

ilogic.gr

Ψάξε και για το screen protector μέσα στην συσκευασία μέχρι να σου έρθει της brando.

Επίσης το Diamond το έχουν και τα Media Markt στα 599 της ACE.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλησπερα και απο μενα....Μετα απο πολυ καιρο με το qtek2020, αποφασισα να περασω στο Διαμαντι....Επειδη ομως δεν καταλαβαινω τις διαφορες μεταξυ HSUPA, gprs και 3g, μπορειτε να μου πειτε που μπορω να ενημερωθω? καποιο site? Γιατι μπαινω στο ιντερνετ μεσω wifi,αλλα πολλες φορες μπαινει με τους παραπανω τροπους και μαλλον με χρεωνει...Και θα ηθελα να βρω τροπο να τα αποκλεισω απο το κινητο, αν βεβαια δεν εχω αλλες επιπλοκες στο τηλεφωνο....

Ευχαριστω...

Βάλε το Modaco NoData για να αποκλείσεις τη σύνδεση στο ιντερνετ μέσω gprs/3g.

1) λογικά έχεις δυο CD μέσα

2) τι ακριβώς ήθελες να έχει το CD εγκατάστασης αλήθεια;

1) Αυτην την "λογικη" δυσκολευομαι να παρακολουθησω. Εγραψα πιο πανω. ΤΙΠΟΤΑ σε οτι αφορα οιουδηποτε ειδους CD. Και αυτο ηταν που με παραξενεψε :confused:

2) Δεν γνωριζεις τι πρεπει να περιεχει το CD εγκαταστασης ? Να σου εξηγησω φιλε μου. Το CD εγκαταστασης που συνοδευει καθε συσκευη εχει λογισμικο απαραιτητο και πιθανως εξειδικευμενο για την συνδεση της συσκευης με τον υπολογιστη αλλα και καποια πιθανα βοηθητικα προγραμματα.

Αν η δικη σου (και ολων των αλλων) περιειχε 2 CD τοτε θα πρεπει να τα ζητησω.

ΑΚΥΡΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Τα 2 CD ευρεθησαν καλα καμουφλαρισμενα στην εσωτερικη πλευρα του καπακιου.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Γεια σας! παιδευτηκα πολυ αλλα επειδη δεν ειμαι καλος γνωστης ηλεκτρονικων και το manual δεν ειναι και πολυ κατατοπειστηκο εχω μια ερωτηση: δεν βρηκα πως βαζουν ελληνικα στα μυνηματα!παρακαλω μια αμεση απαντηση αν ειναι δυνατον βεβαια. Σας ευχαριστω εκ των προτερων και παλι..!!!!:):)

Γενικα σας φαινεται αργο το διαμαντι ? Παρατηρειτε να υπαρχει lag ?

Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω με επιδοτηση που εχω και ειδα σε καποια reviews οτι ειναι σχετικα αργο

Γεια σας! παιδευτηκα πολυ αλλα επειδη δεν ειμαι καλος γνωστης ηλεκτρονικων και το manual δεν ειναι και πολυ κατατοπειστηκο εχω μια ερωτηση: δεν βρηκα πως βαζουν ελληνικα στα μυνηματα!παρακαλω μια αμεση απαντηση αν ειναι δυνατον βεβαια. Σας ευχαριστω εκ των προτερων και παλι..!!!!:):)

Δίπλα από την ένδειξη για το πληκτρολόγιο, στο κάτω μέρος της οθόνης, υπάρχει ένα τριγωνάκι. Πάτα εκεί και θα δεις τις επιλογές.