Jump to content

zouzounagr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zouzounagr

  • Ημ. Γέννησης 28/05/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

zouzounagr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας! Ξερω οτι η ενημερωση στον καιρο ειναι με χρεωση! Υπαρχει καποιος τροπος να γινεται ενημερωση χωρις χρεωση; Και αν ναι pliz καντε το μου λιγο κατανοητο οσο γινεται! Ευχαριστω! :bow:
  2. καλημερα! Μια ερωτηση: εχω παρει μια extra μπαταρια απο το netime! Ξερετε μηπως τι φορτιση χρειαζεται; την βαζω στο diamond και μολις δειξει πληρως φορτισμενη ειναι οκ η χρειαζεται καποιεσ ωρες παραπανω; Ευχαριστω και Καλες Γιορτες σε ολους!:lol::happy:
  3. Δεν ξερω τι εκανα λαθος αλλα τωρα ολα καλα! Ευχαριστωωωω:D
  4. TYYYYYYYYYYYYYYYYYY................ Εκει ηταν τελικα! Οταν εκανα ομως επανεκκινηση μετα απο εγκατασταση ενος theme επρεπε να παω παλι στο manila.exe για να εμφανισω παλι το κλασικο μεγαλο ρολοι και την μπαρα με τισ επιλογεσ απο κατω! Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω αλλα δεν πολυ κατεχω τους ορους για να σας το κανω πιο λιανα :O Και κατι αλλο: προσπαθησα να βαλω την πολη μου στον καιρο αλλα κατι δεν κανω σωστα θυμηστε μου την διαδικασια ή δωστε μου το link μην σας κουραζω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KONANDRIO KAI ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
  5. Aυτο λεω οτι δεν υπαρχει στο Today!!! Υπαρχουν 2 καρτελες στο Today ετσι δεν ειναι; Η μια για θεματα και η αλλη που λεγετε Στοιχεια. Σε αυτην την καρτελα θα επρεπε να υπαρχει η επιλογη για το ΤFlo αλλα δεν υπαρχει!!!!!!
  6. Ευχαριστω για την απαντηση! Καμια λυση για το αλλο προβληματακι μου; Που δεν εχω το TFlo3D? Εναρξη-Ρυθμισεις-Σημερα-Στοιχεια εκει δεν το βρισκουμε; ΔΕν υπαρχει και εχω σκασε!!! Στο site xda υπαρχει καπου για να το κατεβασω? Η αν εχετε καμια αλλη ιδεα; Please......:):) Ευχαριστωωωωωω.........
  7. Το δοκιμασα κι εγω το sensorlock πολυ καλο και βολικο πραγματικα! οταν το εγκατεστησα που ζητησε να κανω soft reset αλλα δεν εκανα!ειναι αναγκη να γινει? θα χασω φωτο/mp3 και κτλ? Οσον αφορα την μπαταρια κι εμενα μου κανει κατι περιεργα π.χ. εχει τυχει μια φορα να το φορτισω το βραδυ και το πρωι που το ειδα ηταν κλειστο απο μπαταρια!!!!! Αλλα με μια μετρια χρηση μου κραταει κι εμενα 1-2 μερεσ το πολυ! Το προβλημα ειναι αλλο ομωσ! το ειχα αναφερει κι αλλη φορα! Το δικο μου το διαμαντι δεν εχει το ΤFlo3D! Οσο κι αν προσπαθησα πηγα εκει που μου ειπατε εκανα οτι μου ειπατε αλλα πουθενα το TFlo!!! Υπαρχει καποιοσ τροπος να το κατεβασω; αν και με βολευει περισσοτερο το κοινο μενου με την Εναρξη απλα ειμαι περιεργη γιατι δεν υπαρχει στο κινητο σαν επιλογη για να διαλεγω πιο μενου θελω!:wacko:
  8. Καλησπερα! Μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα μονο με χαρτες να μου προτεινετε? Δεν θελω gps γιατι εχω ξεχωριστη συσκευη! Δεν ηθελα να επιβαρυνω το διαμαντι!Υπαρχει καποια εφαρμογη μονο με χαρτες και Ελλαδας κατα προτιμηση; Ευχαριστω! Υ.Γ. Δινετε καταπληκτικες πληροφοριες και συμβουλες. Μπραβο σε ολους.
  9. Ωραιαααααααα ετοιμο και το ActiveSync ty all! Τωρα για το TouchFlo απλα απο περιεργεια ηθελα να το δω τιποτε αλλο!:) Το ξανα προσπαθησα αλλα πραγματικα δεν το εχει! Τα μονα που εχει για να επιλεξω ειναι : Ημερομηνια, Windows Live Search, Getting Started, Owner Info, Messaging, Tasks, Calendar, RSS Hub και Device Lock!! Κριμα αλλα δεν πειραζει!:O:O Ty again!
  10. Ευχαριστω για την λυση της πρωτης αποριας παμε στην δευτερη αυτο το site ειχε αναφερθει οτι λυνει το προβλημα με το ActiveSync και το προτεινε ο athanasso αλλα δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 και οσο για την 3η απορια με το TouchFlo πηγα εκει που μου ειπες αλλα δεν εχει τετοια επιλογη :(! Ευχαριστω εκ των προτερων και παλι!
  11. Γεια σας! εχω καποιες αποριες τις οποιες προσπαθησα να λυσω απο μονη μου αλλα ματαια!:wacko: σας ειχα ρωτησει καποια στιγμη για το ελληνικο πληκτρολογιο στα μηνυματα που δεν ειχα βρει και μου προτεινατε μια σελιδα για να κατεβασω ενα. Μεχρι εκει ολα καλα τα καταφερα το εκανα και τωρα εχω ελληνικο πληκτρολογιο ευχαριστω πολυ :)! Αλλα... 1η απορια τη συσκευη την αγορασα απο την Cosmote και πανω στη συσκευασια ειχε τα περιβοητα αυτοκολλητα της ACE κτλ ειχε ελληνικο μενου αλλα ελληνικο πληκτρολογιο πουθενα γιατι? 2η απορια: εχω κι εγω προβλημα μα το ActiveSync ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο και η μπαταρια μου κραταει το πολυ 1μιση μερα. Διαβασα την απαντηση που δωσατε αλλα οπως ειχα πει δεν ειμαι ειδικη και δεν καταλαβα τιποτα αν γινεται να μου το κανετε λιγο πιο κατανοητο και στα ελληνικα αν ειναι δυνατον. :O (προσπαθησα να καταλαβω ειλικρινα 3η απορια: οταν το πηρα και μετα την φορτηση το ανοιξα ειχε το μενου εναρξη και θελησα να βαλω το TouchFlo απο απλη περιεργεια αλλα τιποτα δεν καταφερα ως συνηθως :lol:. Πηγα Εναρξη->ρυθμισεις-> Συστημα οπου εκει ειναι το εικονιδιο για το TouchFlo κατι αλλαξα κατι πειραξα αλλα τιποτα. Διαβασα και το εγχειριδιο αλλα εκει εχει σαν δεδομενο οτι η συσκευη απο την αρχη εχει αυτο το συστημα λειτουργιας. Κανω κατι λαθος σιγουρα αλλα ΤΙ;;; Μπορει να λεω κατι λαθος να εχω καταλαβει κατι λαθος συγχωρεστε με αλλα φταιει η αγνοια:wacko: Σας ευχαριστω για τον κοπο που θα κανετε να διαβασετε τις αποριες μου και σας ευχαριστω επισης για τις πιθανες απαντησεις σας! Υ.Γ. Σχολια δεκτα :)
  12. ναι το βρηκα αυτο το "τριγωνακι" αλλα εχει πολλες επιλογες και δεν ξερω πια απ ολες ειναι για τα "γραφει" ελληνικα στα μηνυματα :(. Υπαρχει περιπτωση να μην εχει ελληνικα? εχει μια επιλογη Αγγλικα > μολις το παταω μου βγαζει γλωσσες αλλα δεν εχει μεσα ελληνικα.:(
  13. Γεια σας! παιδευτηκα πολυ αλλα επειδη δεν ειμαι καλος γνωστης ηλεκτρονικων και το manual δεν ειναι και πολυ κατατοπειστηκο εχω μια ερωτηση: δεν βρηκα πως βαζουν ελληνικα στα μυνηματα!παρακαλω μια αμεση απαντηση αν ειναι δυνατον βεβαια. Σας ευχαριστω εκ των προτερων και παλι..!!!!:):)
  14. Γεια σας! Ελπιζω να με θυμαστε :p! Το πηρα κι εγω δεν αντεξα...!!! Στην αρχη πηγα στον Γερμανο και τους ρωτησα αν το εχουν ετοιμοπαραδοτο, μου ειπαν ναι και οταν ειπα οτι το αγοραζω μου εφεραν την συσκευη που εχουν για να δειχνουν σε οποιον το ζητα!!!! Με λιγα λογια το κουτι ηταν ανοιχτο και ελειπε το προστατευτικο καλυμμα! Φυσικα δεν το πηρα. Πηγα ακριβως απεναντι στη Cosmote και το αγορασα με την ετικετα της ACE, κλειστο φυσικα οπως ακριβως με συμβουλεψατε να προσεξω (και σας ευχαριστω). Ελπιζω να μην εκανα κανενα λαθος που το πηρα απο την Cosmote;;; Τωρα θα με ανεχτητε γιατι μαλλον θα κανω πολλες ερωτησεις!!! Σας ευχαριστω και παλι προκαταβοληκα...!!!!:p:p:p:):)
  15. Γεια σας και παλι!Να ρωτησω και κατι αλλο? Καταλαθος επεσα σε ενα βιντεο στο youtube που παρουσιαζε το διαμαντι αλλα με την ονομασια sprint htc touch diamond το οποιο δεν ειναι ολο μαυρο αλλα πισω βυσσινι και στα πλαγια εχει ενσωματομενη γραφιδα (η οπως αλλιως λεγεται:)) και ειναι πιο παχυ αν προσεξα καλα. Μου αρεσε με το σκεπτικο οτι ειναι πιο ευχρηστο με την γραφιδα που ειναι και ενσωματομενη (2 σε 1 :)). Υπαρχει αυτο στην Ελλαδα; κι αν οχι θα βγει; για το διαμαντι που κυκλοφορει τωρα υπαρχει γραφιδα που μπορω να αγορασω και να χρησιμοποιω αν δεν βγαινει το sprint στην ελλαδα? Γιατι αν δεν υπαρχει στην Ελλαδα σκεφτομαι να περιμενω μεχρι να βγει για να αγοραζω αυτο. Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων που θα μου απαντησετε!!
×
×
  • Create New...