gpou Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Για οσουν ζητησαν το patch για STK http://rapidshare.com/files/144555882/Touch_Diamond_STK_Patch.cab Ευχαριστώ φίλε μου με σώζεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανένας νωρίτερα... Πάντως μου φαίνεται πολύ όμορφο!! Λευκό diamond! Δεν έχει φώτο απο πίσω? Το καπάκι του είναι σαν το μαύρο? Δεν έχει αυτό το "διαμαντέ" στύλ? Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δεν έχει αυτό το "διαμαντέ" στύλ? To exei. Einai akribws to idio alla aspro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δεν έχει φώτο απο πίσω? Το καπάκι του είναι σαν το μαύρο? Δεν έχει αυτό το "διαμαντέ" στύλ? Η άλλη φώτο είναι αυτή:http://gizmodo.com/assets/images/gizmodo/2008/09/htctouchwhite2.jpg δες και εδώ:http://gizmodo.com/5050523/new-htc-touch-diamond-is-white-like-the-color-white Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορει να γινει εγγραφη βιντεοκλησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παει το Wind Plus... μολις μου αχρηστευσαν το Google Maps :( Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ngiatras Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Mια βοήθεια αν γίνεται,σύνδέω το diamond με το pc και δεν μου εμφανίζει όλες τις photo που έχω τραβηγμένες ,κάτι πρέπει να πάιζει με το που τις έχω αποθηκευμένες αλλα δεν το βρίσκω,please help me i'm newbie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παει το Wind Plus... μολις μου αχρηστευσαν το Google Maps :( Τι εννοεις παει? μπλοκαραν το google maps? Φτου!!:(:mad::( Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Τι εννοεις παει? μπλοκαραν το google maps? Φτου!! Σταμάτησαν το απεριόριστο σερφάρισμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Σταμάτησαν το απεριόριστο σερφάρισμα... :( ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ GPRS WAP - 20/9/2008 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι από 20 Οκτωβρίου 2008 η χρέωση της Υπηρεσίας Πλοήγησης GPRS WAP σε περιβάλλον εκτός του μενού υπηρεσιών «WIND Plus» αλλάζει και διαμορφώνεται σε 0,0119 € ανά kbyte. Η χρέωση για την πλοήγηση στο μενού υπηρεσιών WIND Plus διατηρείται σε €0.49/είσοδο (χρέωση εισιτηρίου επίσκεψης, μέγιστη διάρκεια επίσκεψης 24 ώρες) για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND και MoMAD, καθώς και τους συνδρομητές συμβολαίου όλων των οικονομικών πακέτων της WIND. Επιπρόσθετα, η χρέωση της Υπηρεσίας «WIND Plus Non Stop» διαμορφώνεται από €3,49/μήνα σε €3,99/μήνα για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND, καθώς και τους συνδρομητές συμβολαίου όλων των οικονομικών πακέτων της WIND. Η υπηρεσία παρέχει απεριόριστη πλοήγηση στο WIND Plus καθώς και 40 ΜΒytes για ελεύθερη πλοήγηση στο Internet μέσω GPRS WAP. Η χρέωση, πέραν του μηνιαίου ορίου των 40 ΜΒytes, για χρήση εκτός περιβάλλοντος «WIND Plus», ορίζεται σε 0,0119 € ανά kbyte. Της μανας τους ............... Ευτυχως που υπαρχει και το forum αλλιως θα κλεγαμε, ουτε ενα sms τα λαμογια. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Mια βοήθεια αν γίνεται,σύνδέω το diamond με το pc και δεν μου εμφανίζει όλες τις photo που έχω τραβηγμένες ,κάτι πρέπει να πάιζει με το που τις έχω αποθηκευμένες αλλα δεν το βρίσκω,please help me i'm newbie. Αν έχεις επιλέξει να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου, τότε θα τις βρεις στο "device\my documents\my pictures". Αν έχεις επιλέξει να αποθηκεύονται στην internal storage, θα είναι στο "internal storage\my documents\my pictures". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Πως γινεται να μην αλλαζει το sms στους 60 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Πως γινεται να μην αλλαζει το sms στους 60 χαρακτηρες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=122796 Και κοίτα κάτω κάτω. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Πως γινεται να μην αλλαζει το sms στους 60 χαρακτηρες? Με τα πληκτρολογια του diamond αν δεν ειναι Ελληνικη η συσκευη σου δεν μπορεις. Μπες εδω http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=181 (δοκιμασε αργοτερα γιατι δεν ανοιγει) και θα βρεις ολες τις εναλλακτικες λυσεις. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Με τα πληκτρολογια του diamond αν δεν ειναι Ελληνικη η συσκευη σου δεν μπορεις. Μπες εδω http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=181 (δοκιμασε αργοτερα γιατι δεν ανοιγει) και θα βρεις ολες τις εναλλακτικες λυσεις. Ούτε με την προσθήκη του ελληνικού πλητρολογίου (μέσω του cab που... κυκλοφορεί) γίνεται; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Poly kali kai eksypni lysi gia opoion den thelei na xrisimopoiei extra pliktrologia einai kai to SendGreekSMS.ARMV4.CAB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Αν ξέρει κανείς: στη Vodafone το κινητό έρχεται ως ελληνικό (απο την ACE Hellas) ή ξένο, γιατί θα το πάρω με επιδότηση. Το λέω για να ξέρω ότι αν είναι η αγγλική συσκευή και μου την πλασάρουν ως ελληνική θα είναι cooked... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παει το Wind Plus... μολις μου αχρηστευσαν το Google Maps :( Για δες αυτό είναι καλύτερο από το google και δεν χρειάζεται να είσαι online. To χρησιμοποιώ εδώ στην Αίγυπτο που δεν υπάρχουν χάρτες όπως Destnator, tom tom, Igo. http://google-navigator.uptodown.com/en/windowsmobile/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ngiatras Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Αν έχεις επιλέξει να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου, τότε θα τις βρεις στο "device\my documents\my pictures". Αν έχεις επιλέξει να αποθηκεύονται στην internal storage, θα είναι στο "internal storage\my documents\my pictures". Thanks man,μπαινω σιγά σιγά στο νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Το λέω για να ξέρω ότι αν είναι η αγγλική συσκευή και μου την πλασάρουν ως ελληνική θα είναι cooked... ;) Den gnwrizw tin politiki tis sygkekrimenis etairias alla de nomizw oti oles oi etairies pia na poulane Diamond me paranomes ellinikes ROMs! Alimono! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Αν ξέρει κανείς: στη Vodafone το κινητό έρχεται ως ελληνικό (απο την ACE Hellas) ή ξένο, γιατί θα το πάρω με επιδότηση. Το λέω για να ξέρω ότι αν είναι η αγγλική συσκευή και μου την πλασάρουν ως ελληνική θα είναι cooked... ;) Επειδή τους ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα δεν είναι σίγουροι , το σίγουρο είναι οτι θέλει λέει προπαραγγελεία και οτι θα έχει το λογότυπο της Vodafone επάνω..:mad::mad: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Den gnwrizw tin politiki tis sygkekrimenis etairias alla de nomizw oti oles oi etairies pia na poulane Diamond me paranomes ellinikes ROMs! Alimono! Επειδή τους ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα δεν είναι σίγουροι , το σίγουρο είναι οτι θέλει λέει προπαραγγελεία και οτι θα έχει το λογότυπο της Vodafone επάνω..:mad::mad: Αν όντως είναι rebranded τότε δύσκολο να δεις cooked rom. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Αυτή είναι κεραία TMC και όχι GPS. Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. ναι τωρα το ειδα προσεχτικα. σε τι εξυπηρετει μια κεραια ΤΨΜ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 To καλύτερο για αυτή τη δουλειά είναι το MagiCall. Θα το βρεις στο ipmart-forum.com Σε ευχαριστω το κατεβασα, θα το δοκιμασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Επειδή τους ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα δεν είναι σίγουροι , το σίγουρο είναι οτι θέλει λέει προπαραγγελεία και οτι θα έχει το λογότυπο της Vodafone επάνω.. Έλεος! Δεν είναι εισαγωγή από τη ACE Hellas, αλλά κάπου αυτές τις μέρες μάλλον θα έρθει ελληνική η συσκευή. Μπήκα και στο forum της HTC και κάποιος αναφέρει ότι έχουν αλλάξει και το TF3D!!! Ειδού και φωτογραφίες (το βάζω γιατί το θεωρώ χρήσιμο, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα): http://img529.imageshack.us/img529/576/rgblowresolution168469ku0.th.jpg http://img175.imageshack.us/img175/8500/rgblowresolution168463ge4.th.jpg http://img175.imageshack.us/img175/7859/rgblowresolution168468wr8.th.jpg Κακάσχημο... :mad: Πάντως πιθανόν να επαναφέρεται με αλλαγή theme και background... Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο γι αυτό αλλά και για ενδεχόμενα "κλειδώματα" της συσκευής ας βοηθήσει λίγο! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts