Jump to content

Vigor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    354
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vigor

  1. Έχουν μπει. Θα τα βρεις στα πακέτα, combo, data boost diy.
  2. Vigor

    Poco F3

    Το θέμα με την πυξίδα στα google maps το έχω κι εγώ με global 14.0.9. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και το Poco X4 GT.
  3. Δεν θυμάμαι αλλά δεν παίζει ρόλο. Ισχύει αυτό που γράφτηκε πιο πάνω ότι μεταφέρονται οι παροχές που έχει το νέο πακέτο. Για παράδειγμα αν έχεις λεπτά, mb και sms και ενεργοποιήσεις πακέτο με λεπτά και mb, τότε θα μεταφερθούν αυτά τα δύο και τα sms θα χαθούν.
  4. Στο παρελθόν έχω αλλάξει μεταξύ DIY και Calls to all και διατηρήθηκαν ομιλία και ίντερνετ.
  5. Μεταφέρονται όλα τα κοινά. Το έχω κάνει κι εγώ.
  6. Επειδή είχα μαζέψει πολλά, μια μέρα εξαργύρωσα πάνω από 10 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
  7. Vigor

    Poco F3

    Κι εγώ μετά την ενημέρωση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Βαρετή διαδικασία αλλά το βλέπω και σαν ευκαιρία/υπενθύμιση για backup.
  8. Vigor

    Poco X4 GT

    Καλημέρα, Ναι, έχει NFC. Σε σχέση με το note 11 pro 5G, έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή (αλλά πολύ όμως) και WiFi 6, αλλά δεν έχει Amoled οθόνη και δεν παίρνει microSD. Για κάμερες δεν ξέρω να σου πω.
  9. Vigor

    Poco F3

    Αν το βάλεις σε flight mode πόσο καταναλώνει στο 8ωρο τη νύχτα;
  10. Επιβεβαιώνω πως τα ΜΒ από bronze και silver token συγχωνεύονται. Λογικά θα ισχύει για όλα τα token αυτό.
  11. Vigor

    Poco X4 GT

    Ναι, έβαλα τη sim στο Poco F3 μου που είναι "πιστοποιημένη συσκευή" από την Cosmote, έστειλα το μήνυμα, ενεργοποιήθηκε το 5G και μετά έβαλα τη sim πίσω στο Χ4 GT και είχε κανονικά 5G.
  12. Vigor

    Poco X4 GT

    Ούτε με cosmote υπάρχει πρόβλημα.
  13. Vigor

    Poco F3

    Παρομοίως, κανένα θέμα με F3 και Cosmote από τον Ιούνιο του 2021 που έχω τη συσκευή.
  14. Vigor

    Poco X4 GT

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε αυτό που αναφέρεις για τα updates των εφαρμογών, είναι γενική συμπεριφορά όλων των Xiaomi που έχω δει. Και στο F3 μου αυτό κάνει. Κάποιες φορές προχωράει μόνο του στις ενημερώσεις, συνήθως όταν είναι στη φόρτιση, αλλά είναι τυχαίο το πότε θα το κάνει.
  15. Vigor

    Poco X4 GT

    Σας λειτουργεί το 5G της Cosmote στο Poco X4 GT; Έστειλα χθες sms για ενεργοποίηση αλλά μου απάντησε ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή. Αν βάλω τη SIM σε πιστοποιημένη συσκευή για να το ενεργοποιήσω θα παίζει μετά;
  16. Το εβδομαδιαίο πακέτο απεριόριστων μπορεί να ενεργοποιηθεί έως δύο φορές κάθε μήνα.
  17. Vigor

    Poco F3

    Κανένα πρόβλημα και σε μένα στο WiFi. Είναι ταχύτατο είτε σε 2,4Ghz είτε σε 5Ghz.
  18. Vigor

    Poco F3

    Ευχαριστώ. Έκανε χθες κάτι μαζικές ενημερώσεις στα google apps και φτιάχτηκε από μόνο του. Το πρόβλημα το είχα λίγες μέρες πριν αναβαθμίσω σε 13.0.3 και συνεχίστηκε και μετά την αναβάθμιση και την επαναφορά δεδομένων. Μάλλον κάποια ενημέρωση δεν γινόταν push στη συσκευή μου παρότι το έλεγχα διαρκώς.
  19. Vigor

    Poco F3

    Χρησιμοποιεί κανένας το Android Auto; Εδώ και λίγες μέρες, πριν ακόμα αναβαθμίσω σε 13.0.3, όταν το συνδέω στο αυτοκίνητο μου βγάζει μια κόκκινη οθόνη με σφάλμα 8 ότι και καλά το τηλέφωνο και το αυτοκίνητο έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις ώρας (δεν έχουν) ή ότι δεν είναι ενημερωμένες οι υπηρεσίες Google Play. Στο ίδιο αυτοκίνητο εδώ και 6 χρόνια έχω χρησιμοποιήσει το Android Auto με 3 διαφορετικά κινητά (μαζί με το Poco) χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Poco το έχω από πέρυσι τον Ιούνιο και ποτέ δεν είχα θέμα. Το κάνει μήπως και σε κάποιον άλλο;
  20. Vigor

    Poco F3

    Ναι δεν το έχω πειράξει. Φοράει την MIUI Global 13.0.3 Σταθερή (SKHEUXM). Ορίστε και το μήνυμα που μου βγάζει. Το κουμπάκι "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ" δεν κάνει τίποτα όταν το πατάς.
  21. Vigor

    Poco F3

    Το έκανα και με τις δύο εφαρμογές, όπως επίσης και εκκαθάριση δεδομένων. Τίποτα.
  22. Vigor

    Poco F3

    Η εφαρμογή Ertflix σας παίζει μετά την αναβάθμιση σε MIUI 13; Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο Xiaomi Μ2012Κ11AG Android 12.0 γιατί είναι μπλοκαρισμένο. Επίσης, μου κρασάρει η εφαρμογή παρακολούθησης MS03 (αν την ξέρει κάποιος) όταν πηγαίνει να ανοίξει τον χάρτη χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα. Αυτά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  23. Vigor

    Poco F3

    Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και δεν έχω θέμα. Μάλιστα στο αυτοκίνητο με android auto το κινητό το βάζω αναγκαστικά σε μια εσοχή για να φτάνει το πολύ κοντό μου καλώδιο να συνδεθεί και μου κάνει εντύπωση πως πιάνει τόσο καλά εκεί που είναι χωμένο (το αυτοκίνητο δεν έχει δικό του gps). Μια φορά τον πρώτο καιρό θυμάμαι μου έκανε κάτι νερά, δηλαδή καθυστερούσε να ενημερώνει τη θέση μου όσο κινούμουν με αποτέλεσμα να καθιστά άχρηστη την πλοήγηση. Μετά από restart είχε φτιάξει.
  24. Εμένα μου έδωσε ένα Bronze token στα γενέθλια.
  25. Εγώ έκανα μετάβαση από Cosmoκάρτα σε What's Up πριν μια εβδομάδα. Μου έδωσε δώρο καλωσορίσματος 5GB για 5 μέρες.
×
×
  • Create New...