HEO Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Και προσοχή αυτό που λέω ισχύει για έμβασμα σε οποιαδήποτε χώρα sepa είτε είναι στο ευρώ η όχι άλλα σε τραπεζικό λογαριασμό.....δεν μιλάω για επιταγή η κάτι άλλο.... απλή ηλεκτρονικη μεταφορά ποσού από λογαριασμό δικό σου σε λογαριασμού του δικού σου στην Ρουμανία.... Κόστος 1€ Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 πανω σε τι αντικειμενο; στις πληρωμες λογαριασμων ; ή στις μεταφορες χρηματων πχ σε αλλη τραπεζα; ξεκαθαρισε μας τι εννοεις να ξερουμε . σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. https://www.eurobank.gr/el/timologia δες στο λινκ, ανάλογα που ανήκεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Και προσοχή αυτό που λέω ισχύει για έμβασμα σε οποιαδήποτε χώρα sepa είτε είναι στο ευρώ η όχι άλλα σε τραπεζικό λογαριασμό.....δεν μιλάω για επιταγή η κάτι άλλο.... απλή ηλεκτρονικη μεταφορά ποσού από λογαριασμό δικό σου σε λογαριασμού του δικού σου στην Ρουμανία.... Κόστος 1€ Sent from my Power 3 using TapatalkΕυχαριστώ, θα το δω σε λίγες ημέρες... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Για να πληρώσω ανέπαφα με την εφαρμογή της Πειραιώς πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή ή μπορεί να είναι και η κλειστή, όπως λειτουργεί το google pay? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Για να πληρώσω ανέπαφα με την εφαρμογή της Πειραιώς πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή ή μπορεί να είναι και η κλειστή, όπως λειτουργεί το google pay? Το έχει δοκιμάσει κανείς?Πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή να πατήσεις το κουμπί για πληρωμή, να βάλεις δαχτυλικο αποτύπωμα ή κωδικό και να πλησιάσεις το κινητό στο pos.!!! (Ήδη κουράστηκα!!!!) Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ αλλά έλεγα μήπως δουλεύει και αλλιώς. Ίσως είναι η ηλικία μου αλλά το έχω δοκιμάσει μερικές φορές και είναι χρονοβόρο (αλλά σίγουρα ασφαλές). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή να πατήσεις το κουμπί για πληρωμή, να βάλεις δαχτυλικο αποτύπωμα ή κωδικό και να πλησιάσεις το κινητό στο pos.!!! (Ήδη κουράστηκα!!!!) Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρώτα πρέπει να ανοίξεις το nfc :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Μετά τη Garmin Pay και το Apple Pay έρχεται και το Google Pay επιτελους σιγα σιγα. Ήδη έχει έρθει και λειτουργεί μόνο με τις FinTech αρχικά αλλά και με τη Viva Wallet . Έτσι ξεκινησε κια το apple pay και πλεον το υποστηριζει και η Alpha Bank οποτε όλο και κάποια ελληνική τράπεζα θα το υποστηριξει https://www.cnn.gr/tech/story/243218/irthe-kai-stin-ellada-to-google-pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Έχουν εξηγήσει όλες οι τράπεζες ότι δεν θα μπουν στο google pay λόγω κόστους, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν τα δικά τους. Οι τράπεζες περιμένουν να βγάλουν όλες τα πορτοφόλια τους, και αυτή που το κάνει καλύτερα θα αναλάβει να τα ενώσει σε μια εφαρμογή (όπως το waiz της Εθνικής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Έχουν εξηγήσει όλες οι τράπεζες ότι δεν θα μπουν στο google pay λόγω κόστους, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν τα δικά τους. Οι τράπεζες περιμένουν να βγάλουν όλες τα πορτοφόλια τους, και αυτή που το κάνει καλύτερα θα αναλάβει να τα ενώσει σε μια εφαρμογή (όπως το waiz της Εθνικής). Και η alpha πως έχει το Apple Pay? το Google Pay κραταει μεγαλύτερη προμήθεια ; Δεν εχω δει κάποια καλη δουλεια. Οκ η εφαρμογη της alpha wallet στο android με την τελευταια αναβαθμιση καλη ειναι. αλλα οσο να ναι δεν ειναι το ιδιο με το Apple,Google Pay που ενσωματώνονται καλύτερα στο λειτουρφικό, έχεις πιο ευκολη προσβαση σε αυτό κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Δεν έχουν άλλη επιλογή στο ios, ενώ στο Android υπάρχουν επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Καλησπέρα σας!Ερώτηση έμβασμα απο Εθνική σε Αλφα μπανκ πόσες μέρες θέλει με απλή αποστολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Ότι σου λέει η Εθνική: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Και προσοχή αυτό που λέω ισχύει για έμβασμα σε οποιαδήποτε χώρα sepa είτε είναι στο ευρώ η όχι άλλα σε τραπεζικό λογαριασμό.....δεν μιλάω για επιταγή η κάτι άλλο.... απλή ηλεκτρονικη μεταφορά ποσού από λογαριασμό δικό σου σε λογαριασμού του δικού σου στην Ρουμανία.... Κόστος 1€ Sent from my Power 3 using TapatalkΦίλε μόλις το δοκίμασα, όντως είναι 1€ η προμήθεια.... Ευχαριστώ για την πληροφορία .. Τελικά, μήπως δεν κατάλαβα καλά και η προμήθεια 12€ είναι όταν θα τα κάνει ανάληψη (πάλι σε €); Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 (edited) Καλησπέρα έχω κάποιο πρόβλημα με μια πιστωτική κάρτα της Alpha. Έκανα μια αγορά με δόσεις και επειδή το προιόν που αγόρασα δεν ήταν διαθέσιμο έγινε ακύρωση της παραγγελίας. Βέβαια η τράπεζα πρόλαβε και μου χρέωσε την πρώτη δόση την οποία πλήρωσα όπως μου είπαν τηλεφωνικά για να μην τοκιστεί. Τώρα σε κάθε λογαριασμό που μου έρχεται βλέπω μια δόση μπαίνει και μια μου αφαιρούν. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου λένε ότι έτσι γίνεται όταν γίνεται ακύρωση κάποιας παραγγελίας με δόσεις και ότι το ποσό της πρώτης δόση που έχει πληρωθεί θα το πάρω όταν θα τελειώσει αυτή η χρεωπίστωση που βλέπω στο λογαριασμό μου και αυτό θα είναι σε 3 χρόνια γιατί ήταν 36 δόσεις. Που μπορώ να απευθυνθώ για να κάνω κάποια καταγγελία κατά της τράπεζας, υπάρχει κάποια Υπηρεσία που ασχολείται με αυτά τα θέματα ή πρέπει να πληρώσεις δικηγόρο για να βρεις το δίκιο σου; Edited November 27, 2020 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 απευθηνσου στον τραπεζικό μεσολαβητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Έτσι ξέρω ότι γίνεται όταν ακυρώνεται πληρωμή που έχει μπει σε δόσεις. Νομίζω το αναφέρουν στους όρους και τα ίδια τα καταστήματα που έχουν δόσεις. Λίγο βλακεία βέβαια γιατί απελευθερώνεται το πιστωτικό σου όριο λίγο λίγο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Επειδή σε λίγες μέρες πρόκειται να μεταφέρω στον λογαριασμό της μητέρας μ ένα μεγάλο ποσό, υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά πατάτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 (edited) Έχει παρατηρήσει κάποιος καθυστέρηση ενημέρωσης του ebanking της ΕΤΕ; Χθές έκανα πληρωμή δόσης στην πιστωτική μου και δεν μου έκανε ανανέωση με τα σωστά πόσα όπως έκανε μέχρι πριν. Έκανα 2 πληρωμές χθες το βράδυ κατα τις 22.00 και σήμερα το πρωί είδα το σωστό διαθέσιμο υπόλοιπο κατά τις 11.Εκανα και άλλη μια μικρή πληρωμή δόσης και τότε έκανε refresh. Μέχρι πριν λίγες μέρες μέσα σε λίγα λεπτά υπήρχε άμεση ενημέρωση. Επίσης σε αγορά με πιστωτική εμφανίζει μεν την χρέωση αλλά δεν ενημερώνεται άμεσα το διαθέσιμο υπόλοιπο. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Edited November 27, 2020 by stilskin Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Έχει παρατηρήσει κάποιος καθυστέρηση ενημέρωσης του ebanking της ΕΤΕ; Χθές έκανα πληρωμή δόσης στην πιστωτική μου και δεν μου έκανε ανανέωση με τα σωστά πόσα όπως έκανε μέχρι πριν. Έκανα 2 πληρωμές χθες το βράδυ κατα τις 22.00 και σήμερα το πρωί είδα το σωστό διαθέσιμο υπόλοιπο κατά τις 11.Εκανα και άλλη μια μικρή πληρωμή δόσης και τότε έκανε refresh. Μέχρι πριν λίγες μέρες μέσα σε λίγα λεπτά υπήρχε άμεση ενημέρωση. Επίσης σε αγορά με πιστωτική εμφανίζει μεν την χρέωση αλλά δεν ενημερώνεται άμεσα το διαθέσιμο υπόλοιπο. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά μπαίνουν τα χρήματα όσων είναι σε αναστολή από σήμερα και μάλλον έχει γονατίσει το ΔΙΑΣ. Σχεδόν όλο το απόγευμα στην Alpha δεν μπορούσες να μπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 (edited) Έχουν εξηγήσει όλες οι τράπεζες ότι δεν θα μπουν στο google pay λόγω κόστους, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν τα δικά τους. Οι τράπεζες περιμένουν να βγάλουν όλες τα πορτοφόλια τους, και αυτή που το κάνει καλύτερα θα αναλάβει να τα ενώσει σε μια εφαρμογή (όπως το waiz της Εθνικής). Η alpha ήδη υποστηρίζει apple και Garmin pay Επειδή επίσης έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες για αυτό που λες λόγω επαγγέλματος (σε fintec δουλευω) θα ήθελα μια πηγή για αυτό που λες. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Edited November 27, 2020 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Καλησπέρα έχω κάποιο πρόβλημα με μια πιστωτική κάρτα της Alpha. Έκανα μια αγορά με δόσεις και επειδή το προιόν που αγόρασα δεν ήταν διαθέσιμο έγινε ακύρωση της παραγγελίας. Βέβαια η τράπεζα πρόλαβε και μου χρέωσε την πρώτη δόση την οποία πλήρωσα όπως μου είπαν τηλεφωνικά για να μην τοκιστεί. Τώρα σε κάθε λογαριασμό που μου έρχεται βλέπω μια δόση μπαίνει και μια μου αφαιρούν. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου λένε ότι έτσι γίνεται όταν γίνεται ακύρωση κάποιας παραγγελίας με δόσεις και ότι το ποσό της πρώτης δόση που έχει πληρωθεί θα το πάρω όταν θα τελειώσει αυτή η χρεωπίστωση που βλέπω στο λογαριασμό μου και αυτό θα είναι σε 3 χρόνια γιατί ήταν 36 δόσεις. Που μπορώ να απευθυνθώ για να κάνω κάποια καταγγελία κατά της τράπεζας, υπάρχει κάποια Υπηρεσία που ασχολείται με αυτά τα θέματα ή πρέπει να πληρώσεις δικηγόρο για να βρεις το δίκιο σου; Έχω ακούσει ότι έτσι λειτουργεί η επιστροφή χρημάτων στης πιστωτικές όταν είναι σε δόσεις.. Δεν πιστεύω να βγάλεις άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Καλησπέρα έχω κάποιο πρόβλημα με μια πιστωτική κάρτα της Alpha. Έκανα μια αγορά με δόσεις και επειδή το προιόν που αγόρασα δεν ήταν διαθέσιμο έγινε ακύρωση της παραγγελίας. Βέβαια η τράπεζα πρόλαβε και μου χρέωσε την πρώτη δόση την οποία πλήρωσα όπως μου είπαν τηλεφωνικά για να μην τοκιστεί. Τώρα σε κάθε λογαριασμό που μου έρχεται βλέπω μια δόση μπαίνει και μια μου αφαιρούν. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου λένε ότι έτσι γίνεται όταν γίνεται ακύρωση κάποιας παραγγελίας με δόσεις και ότι το ποσό της πρώτης δόση που έχει πληρωθεί θα το πάρω όταν θα τελειώσει αυτή η χρεωπίστωση που βλέπω στο λογαριασμό μου και αυτό θα είναι σε 3 χρόνια γιατί ήταν 36 δόσεις. Που μπορώ να απευθυνθώ για να κάνω κάποια καταγγελία κατά της τράπεζας, υπάρχει κάποια Υπηρεσία που ασχολείται με αυτά τα θέματα ή πρέπει να πληρώσεις δικηγόρο για να βρεις το δίκιο σου; Και σε εμένα στη eurobank που πήρα επιστροφή χρημάτων για παραγγελία που είχα πληρώσει με δόσεις κάπως έτσι γινόταν. Γινόταν χρέωση της δόσης και μετά από ένα μήνα αν θυμάμαι καλά πίστωση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά μπαίνουν τα χρήματα όσων είναι σε αναστολή από σήμερα και μάλλον έχει γονατίσει το ΔΙΑΣ. Σχεδόν όλο το απόγευμα στην Alpha δεν μπορούσες να μπεις.Πολυ λογικό σενάριο. Ένα χρόνο που έχω ebanking στην Εθνική, δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Η alpha ήδη υποστηρίζει apple και Garmin pay Επειδή επίσης έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες για αυτό που λες λόγω επαγγέλματος (σε fintec δουλευω) θα ήθελα μια πηγή για αυτό που λες. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται η Google με τη Garmin σε θέμα αριθμού χρηστών. Είναι λογικό να έχει και λιγότερες προμήθειες. Για το account aggregator: https://www.kathimerini.gr/economy/business/1034784/pos-proothoyn-oi-trapezes-ta-psifiaka-portofolia https://www.insider.gr/epiheiriseis/trapezes/141589/psifiaka-portofolia-ola-se-ena-etoimazoyn-oi-trapezes Για το Google Pay δεν σου βρηκα ξεκάθαρη πηγή, αλλά αν ψάξεις θα βρεις δεκάδες άρθρα που θα το φέρνανε και καλα το 2018, και τελικά τα σχέδια ναυάγησαν. Εξάλλου από όσο φάνηκε υπήρχε ηδη ενδιαφέρον (N26, Revolut, Viva) για να έρθει στην Ελλάδα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα από τη πρώτη ημέρα, άρα και οι συστημικές τράπεζες (αρχικά η Alpha Bank που είχε ηδη το tokenization) θα μπορούσαν να ενταχθούν στο Google Pay νωρίτερα ή σε μεταγενέστερο χρόνο, αν δεν αναπτύσσανε τις δικές τους εφαρμογές. Είναι σίγουρα πιο φθηνό όμως το να αναπτύσσουν τις δικές τους εφαρμογές, από το να κρατάει προμήθεια και η Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts