Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

8 ώρες πριν, testatos said:

Κλασσική τακτική να καθαρίζουν από δάνεια. Εδώ και κανένα 4 χρόνια πιστωτική στην Eurobank χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση την μεταβίβασαν σε Fund. Ζήτησα και αύξηση ορίου και μου την έδωσαν. Large το Fund 😛

Τελικά τι δουλειά θα κρατήσουν οι τράπεζες; Μόνο τις προμήθειες; 😛

9 ώρες πριν, testatos said:

Κλασσική τακτική να καθαρίζουν από δάνεια. Εδώ και κανένα 4 χρόνια πιστωτική στην Eurobank χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση την μεταβίβασαν σε Fund. Ζήτησα και αύξηση ορίου και μου την έδωσαν. Large το Fund 😛

Καλημέρα !Την αύξηση πως την ζήτησες από το fund ? Τηλεφωνικά ,email ? 

13 ώρες πριν, testatos said:

Αυτή η υπηρεσία είναι μόνο για την Alpha bank? Δηλαδή η Black της Εθνικής δεν θα έπρεπε να καλύπτεται από την συγκεκριμένη υπηρεσία όντας platinum credit? 

ναι η εθνικη αν το υποστηριζε θα ειχε το δικο της link

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

1 ώρα πριν, oikonomos said:

Καλημέρα !Την αύξηση πως την ζήτησες από το fund ? Τηλεφωνικά ,email ? 

Από το e-banking της Eurobank. Έχει ακόμα την διαχείρηση της η τράπεζα απλά λογιστικά ανήκει πλέον σε fund.

Η τράπεζα Πειραιώς είχε άτοκες δόσεις σε οποιαδήποτε αγορά και να έκανα, έχει αλλάξει αυτό; 

10 ώρες πριν, dimtz said:

Η τράπεζα Πειραιώς είχε άτοκες δόσεις σε οποιαδήποτε αγορά και να έκανα, έχει αλλάξει αυτό; 

Εμπορικό κόλπο είναι. 

Πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και σου κάνει δόσεις άτοκες αλλά με έξοδα νομίζω 3 ευρώ τον μήνα.... 

Τώρα έχει ένα ευρώ το μήνα τόκο, να πάρω τηλέφωνο να μου το κάνουν με τρία; Ίσως να παίζει ρόλο το πόσο που θέλουμε να βάλουμε δόσεις 

Με πιστωτική κάρτα Πειραιώς, η επιβάρυνση είναι 0.90 το μήνα, ήταν 0.30 και το τριπλασίασαν. Με χρεωστική είναι υψηλότερη. 

καλημέρα.προχθές παρέλαβα την καινουρια πιστωτική visa eurobank διοτι η παλιά εληγε ιανουαριο 26 .την ενεργοποιησα.αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι ,οτι ειχα βαλει παγια εντολη στην nova σε αυτη την καρτα.ειναι ιδιος ο αριθμος βεβαια,σε αυτη την περιπτωση πρεπει να διαγραψω την παγια εντολη που ειχα και να ξανακανω νεα με την καινουργια καρτα; η οχι;

18 minutes ago, Hliasat said:

καλημέρα.προχθές παρέλαβα την καινουρια πιστωτική visa eurobank διοτι η παλιά εληγε ιανουαριο 26 .την ενεργοποιησα.αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι ,οτι ειχα βαλει παγια εντολη στην nova σε αυτη την καρτα.ειναι ιδιος ο αριθμος βεβαια,σε αυτη την περιπτωση πρεπει να διαγραψω την παγια εντολη που ειχα και να ξανακανω νεα με την καινουργια καρτα; η οχι;

Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις άλλη πάγια εντολή. Ισχυει αυτή που έχεις ήδη 

Ληγει τωρα ιανουαριο η πιστωτικη αλφα bonus aegean. Ακομα δεν εχει ερθει η νεα. Τι κανουμε? Τη χρειαζομαι αρχες του μηνα για ταξιδι

10 minutes ago, takpanos said:

Ληγει τωρα ιανουαριο η πιστωτικη αλφα bonus aegean. Ακομα δεν εχει ερθει η νεα. Τι κανουμε? Τη χρειαζομαι αρχες του μηνα για ταξιδι

Έχει εμφανιστεί στο ebanking; Αν ναι την προσθέτεις στο ψηφιακό πορτοφόλι και περιμένεις. Επειδή δεν είναι συστημένη δε θα βγάλεις ιδιαίτερη άκρη, εκτός αν είσαι σε κάποια πιο μικρή περιοχή και δεις στα ΕΛΤΑ που εξυπηρετούν την διεύθυνση σου. 

4 minutes ago, paanos said:

Έχει εμφανιστεί στο ebanking; Αν ναι την προσθέτεις στο ψηφιακό πορτοφόλι και περιμένεις. Επειδή δεν είναι συστημένη δε θα βγάλεις ιδιαίτερη άκρη, εκτός αν είσαι σε κάποια πιο μικρή περιοχή και δεις στα ΕΛΤΑ που εξυπηρετούν την διεύθυνση σου. 

Ναι εχει εμφανιστει. Εγω ομως τη θελω και σε φυσικη γιατι ετσι νοικιαζω αυτοκινητο και κρατανε 1000 ευρω καθε φορα εγγυηση. Τη βαζουν μεσα στην υποδοχη του pos

Edited by takpanos

17 minutes ago, takpanos said:

Ναι εχει εμφανιστει. Εγω ομως τη θελω και σε φυσικη γιατι ετσι νοικιαζω αυτοκινητο και κρατανε 1000 ευρω καθε φορα εγγυηση. Τη βαζουν μεσα στην υποδοχη του pos

Κρατάς το δεύτερο σκέλος τότε της απάντησης μου. Εναλλακτικά, όλα τα POS με προέγκριση αν δεν δέχονται ανέπαφα (που πλέον όλα δέχονται), μπορείς να εισάγεις και χειροκίνητα τα στοιχεία της κάρτας (16ψηφιο, cvv και ημερομηνία λήξης), στοιχεία που βλέπεις στην εφαρμογή.

1 hour ago, paanos said:

Κρατάς το δεύτερο σκέλος τότε της απάντησης μου. Εναλλακτικά, όλα τα POS με προέγκριση αν δεν δέχονται ανέπαφα (που πλέον όλα δέχονται), μπορείς να εισάγεις και χειροκίνητα τα στοιχεία της κάρτας (16ψηφιο, cvv και ημερομηνία λήξης), στοιχεία που βλέπεις στην εφαρμογή.

Ολα αυτα γινονται και χωρις ενεργοποιηση?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

1 hour ago, alfeios said:

Ολα αυτα γινονται και χωρις ενεργοποιηση?

Ναι, στην alpha έχει επιλογή που ενεργοποιεί τις ψηφιακές συναλλαγές μόνο, πριν έρθει το πλαστικό

Έξοδα μετατροπής συναλλαγης σε δόσεις από τράπεζα Πειραιώς. 

Η χρέωση ανά δόση είναι 0,90€ εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις που προσφέρονται ανέξοδα:

• αγορές καυσίμων για ποσά μεγαλύτερα ή ίσα των 300€
  • πληρωμές που έχουν εξοφληθεί εφάπαξ μέσω Piraeus e-banking, για

- Φυσικό Αέριο

- Bεβαιωμένες Οφειλές Δημοσίου

- Τέλη Κυκλοφορίας

- Tέλος Yπαγωγής στη Ρύθμιση Αυθαιρέτων / Ενιαίου Ειδικού Προστίμου Ρύθμισης Αυθαιρέτων.

Η προμήθεια χρεώνεται στο σύνολό της (Χ δόσεις * 0,90€) κατά τη χρέωση της 1ης δόσης και αποτυπώνεται διακριτά στο αντίγραφο του μηνιαίου λογαριασμού της κάρτας σας. Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσετε το αίτημα μετατροπής, ενημερώνεστε για το κόστος μετατροπής. 

1 ώρα πριν, dimtz said:

Κάποτε ήταν για όλες τις αγορές άτοκες δόσεις 

Και τώρα για όλες (σχεδόν) της αγορές είναι ακόμα και εξωτερικού. Εξαιρούνται φυσικά τζόγος, μεταφορές χρημάτων( Revolut κτλπ) 

On 15/1/2026 at 10:24 ΜΜ, user. said:

Τελικά τα πάντα για τις τράπεζες είναι ντιλλ. Έχω στην Eurobank καταναλωτικό δάνειο το οποίο έχει λίγες δόσεις ακόμη και το πουλήσανε σε Fund. Ενημέρωση με απλή επιστολή που ήρθε τέλη Δεκέμβρη 🤣

Αν θέλετε να καταλάβετε, δείτε: τιτλοποίηση.

logo-vwclub-2016.png

22 ώρες πριν, testatos said:

Και τώρα για όλες (σχεδόν) της αγορές είναι ακόμα και εξωτερικού. Εξαιρούνται φυσικά τζόγος, μεταφορές χρημάτων( Revolut κτλπ) 

Εγώ έχω κάνει μια αγορά και αν πάω να το κάνω δόσεις με βάζει τόκο 

6 ώρες πριν, dimtz said:

Εγώ έχω κάνει μια αγορά και αν πάω να το κάνω δόσεις με βάζει τόκο 

Τόκο η χρέωση ανά δόση ( Τα 90 λεπτά δηλαδή ανά δόση) 

όταν ξεκίνησε ήταν 30 λεπτά η δόση. 

Είδα στο mobile alpha banking τι δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία visa+ για να λαμβάνεις χρήματα απευθείας στην visa κάρτα σου δίνοντας το κινητό σου τηλέφωνο. Αυτό που δε βρήκα πουθενά όμως είναι ο τρόπος που μπορεί κάποιος να σου στείλει χρήματα μέσω αυτής της υπηρεσίας..

3 minutes ago, geodimis said:

Είδα στο mobile alpha banking τι δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία visa+ για να λαμβάνεις χρήματα απευθείας στην visa κάρτα σου δίνοντας το κινητό σου τηλέφωνο. Αυτό που δε βρήκα πουθενά όμως είναι ο τρόπος που μπορεί κάποιος να σου στείλει χρήματα μέσω αυτής της υπηρεσίας..

Μόνο από eshop κλπ.

έβγαλε ο γιος αφμ, κωδικούς taxisnet, του κατέβασα την εφαρμογή gov. gr wallet αλλά θέλει πιστοποιημενο κινητό στο εμεπ. αλλά το κινητό δεν είναι στο όνομα του. υπάρχει λύση; ούτε φυσικά έχει web banking