minast Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Μήπως λείπει κανένα ψηφίο, γιατί με 2000 ούτε κάρτα δεν θα δίνει; 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 26 minutes ago, minast said: Μήπως λείπει κανένα ψηφίο, γιατί με 2000 ούτε κάρτα δεν θα δίνει; 😛 μηνιαίο χαχαχα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 2 ώρες πριν, minast said: Μήπως λείπει κανένα ψηφίο, γιατί με 2000 ούτε κάρτα δεν θα δίνει; 😛 Στη γωνία με περίμενες; 😂 Όντως όμως μηνιαίο εννούσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Καλησπέρα σας, Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 17 minutes ago, mrvaggos said: Καλησπέρα σας, Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα Υπομονη καμια 15αρια μερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oikonomos Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 22 minutes ago, nikos_kallithea said: Υπομονη καμια 15αρια μερες 2 μέρες μαξ αλλιώς απορρίπτεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 1 hour ago, mrvaggos said: Καλησπέρα σας, Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα Εμένα μου έβγαλε απόρριψη άμεσα 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 1 hour ago, mrvaggos said: Καλησπέρα σας, Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα Από το app το έκανες; Κι εμενα 2-3 μέρες πήρε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Just now, Kipouros_tou_GAP said: Από το app το έκανες; Κι εμενα 2-3 μέρες πήρε. Ναι από το app. Οπότε λογικά σήμερα αύριο αν έχω απάντηση. Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Αίτημα για αύξηση ορίου στην Πειραιώς χωρίς φυσική παρουσία υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 42 minutes ago, dimtz said: Αίτημα για αύξηση ορίου στην Πειραιώς χωρίς φυσική παρουσία υπάρχει; Οχι. Κάλεσα μέσα στη βδομάδα και είπαν με ραντεβού μόνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Ότι να ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 η Εθνικη έχει κάρτα που ειναι και πιστωτική και χρεωστική,αυτη έχει συνδρομή ετήσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 ναι, 6€ για την χρεωστική και 6€ για την πιστωτική (σύνολο 12€) χωρίς δυνατότητα απαλλαγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 (edited) Στο site δείχνει πως η Dual έχει ετήσια συνδρομή μόνο €6 που αφορά την πιστωτική κάρτα και εφάπαξ κόστος €6 ανά επανέκδοση σώματος κάρτας δες σελίδα 10/16: https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf?rev=b4814065673b451581a36c64b8b98782&hash=B606E61ACD4B0B56AA814933220479F5 Edited May 23, 2025 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 Εχθές άνοιξα λογαριασμό Εθνικής για εξυπηρέτηση ενός δανείου που πήρα, και μου άνοιξαν λογαριασμό προνομίων. Για να το αλλάξω σε απλό ταμιευτηρίου, πρέπει να περάσουν 24 ώρες από το άνοιγμα του λογαριασμού; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 (edited) Όχι, τον αλλάζεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις 5 ώρες πριν, GraveDigger said: Στο site δείχνει πως η Dual έχει ετήσια συνδρομή μόνο €6 που αφορά την πιστωτική κάρτα και εφάπαξ κόστος €6 ανά επανέκδοση σώματος κάρτας δες σελίδα 10/16: https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf?rev=b4814065673b451581a36c64b8b98782&hash=B606E61ACD4B0B56AA814933220479F5 στη σελίδα 10 αναφέρει τα 6€ της Dual debit, δηλαδή της χρεωστικής λειτουργίας. Στην σελίδα 2 αναφέρει τα 6€ της Dual credit, δηλαδή της πιστωτικής λειτουργίας. Τον πρώτο χρόνο, είναι δωρεάν. Αρα κάποιος που ενεργοποιεί και την πιστωτική, πληρώνει (συνολικα, και για τις δύο λειτουργικότητες της κάρτας) 6€ τον πρώτο χρόνο και 12€ τους επόμενους. Edited May 23, 2025 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. May 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2025 On 18/5/2025 at 11:29 ΠΜ, oikonomos said: Δυστυχώς η Πειραιώς δεν εκδίδει ,πλέον,καινούργιες κάρτες με αξιόλογα πιστωτικά όρια .Μόνο όσοι τις έχουν από τις καλές εποχές .Μακαρι να είχαν την προσφορά και οι υπόλοιπες συστημικές ,που λειτουργούν κανονικά … Εγώ έχω πολλά χρόνια την University Visa με όριο 300€. Την έβγαλα μόνο με την βεβαίωση σπουδών όταν άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας και σπάνια την χρησιμοποιώ μόνο αν θέλω να κάνω συναλλαγή με άτοκες δόσεις και δεν το κάνει η επιχείρηση/ κατάστημα. Πρόσφατα που ζήτησα έκδοση 2ης στην Πειραιώς δεν μου την έγκρινε ασχέτως εάν έχω και άλλες 2 στην Eurobank και όταν ζήτησα 2η μέσω mobile e-banking μου εγκρίθηκε άμεσα (Να σημειώσω ότι δεν με έχει καλέσει ποτέ εισπρακτική και πληρώνω όποτε τις χρησιμοποιώ όλο το υπόλοιπο) Συνολικά έχω 1 πιστωτική στην Πειραιώς (University Visa) και 2 στην Eurobank (Euroline χωρίς συνδρομή & Classic που με το my advantage δεν πληρώνω συνδρομή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 21ος αιώνας ,και υποτίθεται οι τράπεζες φτιάχνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές ,για να μήν ταλαιπωρειτε ο κόσμος,και αυτοι με ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα προσπάθησα να στειλω χρήματα με ιρις κάπου και έλεγε οτι δεν μπορει να εκτελεστει η συναλλαγη ,διοτι λειπουν καποια εγγραφα,και να επισκεφτω καποο καταστημα.και αναρωτιεμαι αυτα τα γκαφάλια,εφόσον στο ebanking φαινομαι εποικαιροποιημενος,πως γινετε απο την μία να μου λέει αυτό το πράγμα;με την εξυπερετηση που μιλησα τηλεφωνικα με ειπαν να παω στην τραπεζα να το ξεμπλοκαρουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Από αυτά που λες συμπεραίνω πως δεν είναι ζήτημα επικαιροποίησης στοιχείων και λογικά δεν μπορείς να εκτελέσεις καμία συναλλαγή. Σου ζήτησαν να προσκομίσεις κάποιο έγγραφο σε φυσικό κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Για αυτο πρεπει να κλεισουν ΟΛΑ τα φυσικά καταστηματα τραπεζων στην ελλαδα, μόνο ΑΤΜ, ετσι θα αναγκαστουν να πάνε σε ενα πραγματικό 'Ε' banking και οχι καθε τοσο τραβα σε καταστηνα με ραντεβου δυο μηνες μετα και βλέπουμε 😡 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς από τη στιγμή που θα εκδοθεί ο λογαριασμός μιας πιστωτικής κάρτας eurobank σε πόσον καιρό εμφανίζεται το estatement στο e-banking; Έχει εκδοθεί σήμερα ο λογαριασμός της πιστωτικής μου κάρτας, εμφανίζεται η ημερομηνία πληρωμής και το ποσό, όμως κάνοντας κλικ στα e-statements μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Ισχύει ότι θέλει κάποιες μέρες για να εμφανιστεί; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Θέλει όντως μερικές ημέρες. Κοίταξα λίγο από περιέργεια και είδα ότι το email έρχεται 2-3 μέρες μετά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 8 minutes ago, paanos said: Θέλει όντως μερικές ημέρες. Κοίταξα λίγο από περιέργεια και είδα ότι το email έρχεται 2-3 μέρες μετά. Ευχαριστώ, ως νέος κάτοχος πιστωτικής της συγκεκριμένης τράπεζας ρωτάω. Έρχεται το statement σε pdf μορφή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 1 hour ago, p_k said: Ευχαριστώ, ως νέος κάτοχος πιστωτικής της συγκεκριμένης τράπεζας ρωτάω. Έρχεται το statement σε pdf μορφή; Δεν έρχεται το statement ειδοποιηση έρχεται μπαίνεις στο απο ματι το κατεβάζεις. Αλλα από την έκδοση του λογαριασμου μέχρι την πληρωμή του μεσολαβούν πολλές μερες οπότε μην αγχώνεσαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts