Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

26 minutes ago, minast said:

Μήπως λείπει κανένα ψηφίο, γιατί με 2000 ούτε κάρτα δεν θα δίνει; 😛

μηνιαίο χαχαχα

2 ώρες πριν, minast said:

Μήπως λείπει κανένα ψηφίο, γιατί με 2000 ούτε κάρτα δεν θα δίνει; 😛

Στη γωνία με περίμενες; 😂

Όντως όμως μηνιαίο εννούσα.

Καλησπέρα σας, 

Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα 

17 minutes ago, mrvaggos said:

Καλησπέρα σας, 

Γνωρίζετε πόσες μέρες διαρκεί η αξιολόγηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank? Το έκανα νωρίς το πρωί της Τρίτης αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση. Και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν ξέρουν και το διαχειρίζεται άλλο τμήμα 

Υπομονη καμια 15αρια μερες

1 hour ago, mrvaggos said:

Καλησπέρα σας, 

Εμένα μου έβγαλε απόρριψη άμεσα 😛 

1 hour ago, mrvaggos said:

Καλησπέρα σας, 

Από το app το έκανες; Κι εμενα 2-3 μέρες πήρε.

42 minutes ago, dimtz said:

Αίτημα για αύξηση ορίου στην Πειραιώς χωρίς φυσική παρουσία υπάρχει;

Οχι. Κάλεσα μέσα στη βδομάδα και είπαν με ραντεβού μόνο 

ναι, 6€ για την χρεωστική και 6€ για την πιστωτική (σύνολο 12€) χωρίς δυνατότητα απαλλαγής 

Στο site δείχνει πως η Dual έχει ετήσια συνδρομή μόνο €6 που αφορά την πιστωτική κάρτα και εφάπαξ κόστος €6 ανά επανέκδοση σώματος κάρτας

δες σελίδα 10/16: https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf?rev=b4814065673b451581a36c64b8b98782&hash=B606E61ACD4B0B56AA814933220479F5

Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

Εχθές άνοιξα λογαριασμό Εθνικής για εξυπηρέτηση ενός δανείου που πήρα, και μου άνοιξαν λογαριασμό προνομίων. Για να το αλλάξω σε απλό ταμιευτηρίου, πρέπει να περάσουν 24 ώρες από το άνοιγμα του λογαριασμού;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Όχι, τον αλλάζεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις 

5 ώρες πριν, GraveDigger said:

Στο site δείχνει πως η Dual έχει ετήσια συνδρομή μόνο €6 που αφορά την πιστωτική κάρτα και εφάπαξ κόστος €6 ανά επανέκδοση σώματος κάρτας

δες σελίδα 10/16: https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf?rev=b4814065673b451581a36c64b8b98782&hash=B606E61ACD4B0B56AA814933220479F5

στη σελίδα 10 αναφέρει τα 6€ της Dual debit, δηλαδή της χρεωστικής λειτουργίας. 

Στην σελίδα 2 αναφέρει τα 6€ της Dual credit, δηλαδή της πιστωτικής λειτουργίας. Τον πρώτο χρόνο, είναι δωρεάν.

Αρα κάποιος που ενεργοποιεί και την πιστωτική, πληρώνει (συνολικα, και για τις δύο λειτουργικότητες της κάρτας) 6€ τον πρώτο χρόνο και 12€ τους επόμενους. 

Edited by paanos

On 18/5/2025 at 11:29 ΠΜ, oikonomos said:

Δυστυχώς η Πειραιώς δεν εκδίδει ,πλέον,καινούργιες κάρτες με αξιόλογα πιστωτικά όρια .Μόνο όσοι τις έχουν από τις καλές εποχές .Μακαρι να είχαν την προσφορά και οι υπόλοιπες συστημικές ,που λειτουργούν κανονικά …

Εγώ έχω πολλά χρόνια την University Visa με όριο 300€. Την έβγαλα μόνο με την βεβαίωση σπουδών όταν άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας και σπάνια την χρησιμοποιώ μόνο αν θέλω να κάνω συναλλαγή με άτοκες δόσεις και δεν το κάνει η επιχείρηση/ κατάστημα. Πρόσφατα που ζήτησα έκδοση 2ης στην Πειραιώς δεν μου την έγκρινε ασχέτως εάν έχω και άλλες 2 στην Eurobank και όταν ζήτησα 2η μέσω mobile e-banking μου εγκρίθηκε άμεσα (Να σημειώσω ότι δεν με έχει καλέσει ποτέ εισπρακτική και πληρώνω όποτε τις χρησιμοποιώ όλο το υπόλοιπο) 

Συνολικά έχω 1 πιστωτική στην Πειραιώς (University Visa) και 2 στην Eurobank (Euroline χωρίς συνδρομή & Classic που με το my advantage δεν πληρώνω συνδρομή)

21ος αιώνας ,και υποτίθεται οι τράπεζες φτιάχνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές ,για να μήν ταλαιπωρειτε ο κόσμος,και αυτοι με ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα προσπάθησα να στειλω χρήματα με ιρις  κάπου και έλεγε οτι δεν μπορει να εκτελεστει η συναλλαγη ,διοτι λειπουν καποια εγγραφα,και να επισκεφτω καποο καταστημα.και αναρωτιεμαι αυτα τα γκαφάλια,εφόσον στο ebanking φαινομαι εποικαιροποιημενος,πως γινετε απο την μία να μου λέει αυτό το πράγμα;με την εξυπερετηση που μιλησα τηλεφωνικα με ειπαν να παω στην τραπεζα να το ξεμπλοκαρουν

Από αυτά που λες συμπεραίνω πως δεν είναι ζήτημα επικαιροποίησης στοιχείων και λογικά δεν μπορείς να εκτελέσεις καμία συναλλαγή. Σου ζήτησαν να προσκομίσεις κάποιο έγγραφο σε φυσικό κατάστημα;

logo-vwclub-2016.png

Για αυτο πρεπει να κλεισουν ΟΛΑ τα φυσικά καταστηματα τραπεζων στην ελλαδα, μόνο ΑΤΜ, ετσι θα αναγκαστουν να πάνε σε ενα πραγματικό 'Ε' banking και οχι καθε τοσο τραβα σε καταστηνα με ραντεβου δυο μηνες μετα και βλέπουμε 😡

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς από τη στιγμή που θα εκδοθεί ο λογαριασμός μιας πιστωτικής κάρτας eurobank σε πόσον καιρό εμφανίζεται το estatement στο e-banking;

Έχει εκδοθεί σήμερα ο λογαριασμός της πιστωτικής μου κάρτας, εμφανίζεται η ημερομηνία πληρωμής και το ποσό, όμως κάνοντας κλικ στα e-statements μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμη.

Ισχύει ότι θέλει κάποιες μέρες για να εμφανιστεί;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Θέλει όντως μερικές ημέρες. Κοίταξα λίγο από περιέργεια και είδα ότι το email έρχεται 2-3 μέρες μετά. 

8 minutes ago, paanos said:

Θέλει όντως μερικές ημέρες. Κοίταξα λίγο από περιέργεια και είδα ότι το email έρχεται 2-3 μέρες μετά. 

Ευχαριστώ, ως νέος κάτοχος πιστωτικής της συγκεκριμένης τράπεζας ρωτάω. 

Έρχεται το statement σε pdf μορφή;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, p_k said:

Ευχαριστώ, ως νέος κάτοχος πιστωτικής της συγκεκριμένης τράπεζας ρωτάω. 

Έρχεται το statement σε pdf μορφή;

Δεν έρχεται το statement ειδοποιηση έρχεται μπαίνεις στο απο ματι το κατεβάζεις.

Αλλα από την έκδοση του λογαριασμου μέχρι την πληρωμή του μεσολαβούν πολλές μερες οπότε μην αγχώνεσαι