miltos74 Δημ. Παρασκευή στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:24 μμ Μια βοήθεια παιδιά και sorry Εάν είναι off topic. Αγόρασα με πιστωτική κινητό από κατάστημα που έλεγε 2 με 3 ημέρες αποστολή. (e-shop). Μου λένε τώρα άγνωστη διαθεσιμότητα. Τι κάνω; Εάν ζητήσω ακύρωση σε αυτούς και ακυρώσουν την παραγγελία μου είπαν θα πάρω τα χρήματα πίσω μήνα μήνα ισόποσες δόσεις. Δηλ. Αν καταλαβαίνω καλά σε 1 μήνα η τράπεζα μου (Πειραιώς) θα αποδεσμεύει τη δόση και ταυτόχρονα θα την ξαναπιστωσει; Πως γίνεται αυτό; Μπορειται να μου το εξηγήσετε; Επίσης θα το βλέπω κάπως εγώ ώστε να το ελέγχω κάθε μήνα; Πρέπει να ενημερώσω τώρα την τράπεζα μου; Πρώτη φορά την πατάω έτσι και δεν ξέρω πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Παρασκευή στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:41 μμ Αρχικά μίλα με το κατάστημα για να επιβεβαιώσεις τι σημαίνει "άγνωστη". Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να είναι διαθέσιμο και να μην χρειαστεί να μπλέξεις. Κατά τα άλλα, δυστυχώς το υπόλοιπο θα αποδεσμεύεται κάθε μήνα από το διαθέσιμό σου για αγορές με δόσεις. Πχ εάν έχεις διαθέσιμα 1000€ για αγορές με δόσεις στην κάρτα και αγόρασες κάτι με 5 δόσεις των 100€, τον επόμενο μήνα θα μπορείς να πάρεις κάτι που κάνει 600€, τον μεθεπόμενο 700€, κοκ μέχρι να έχεις το πλήρες υπόλοιπο διαθέσιμο σε 5 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. Παρασκευή στις 03:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:48 μμ Αυτό εγώ πως μπορώ να το ελέγχω κάθε μήνα; Επίσης το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνω ακυρωση της αγοράς; Τίποτα άλλο; Δεν ενημερώνω καν την τράπεζα μου; Όλα γίνονται αυτόματα; Περιμένω να μου πουν εάν και πότε θα ξαναπαραλαβουν. Μήπως δεν μπλέξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Εννοείται πως δε χρειάζεται να ενημερώσεις την τράπεζα. Ακυρώνεις την παραγγελία και όλα γίνονται όπως στα περιγράφουν πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. Χθες στς 05:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:51 μμ On 29/11/2024 at 5:41 ΜΜ, minast said: Αρχικά μίλα με το κατάστημα για να επιβεβαιώσεις τι σημαίνει "άγνωστη". Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να είναι διαθέσιμο και να μην χρειαστεί να μπλέξεις. Κατά τα άλλα, δυστυχώς το υπόλοιπο θα αποδεσμεύεται κάθε μήνα από το διαθέσιμό σου για αγορές με δόσεις. Πχ εάν έχεις διαθέσιμα 1000€ για αγορές με δόσεις στην κάρτα και αγόρασες κάτι με 5 δόσεις των 100€, τον επόμενο μήνα θα μπορείς να πάρεις κάτι που κάνει 600€, τον μεθεπόμενο 700€, κοκ μέχρι να έχεις το πλήρες υπόλοιπο διαθέσιμο σε 5 μήνες. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν θα το ξαναφέρουν και ότι ίσως το φέρουν το 2025.ακομα στο site τους λένε διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας 2 με 3 ημέρες. Σε mail που τους έχω αποστείλει 4 τον αριθμό δεν απάντησαν ποτέ. Εάν δεν ακυρώσω εγώ και πάω στον συνήγορο του καταναλωτή υπάρχει περίπτωση να δικαιωθω και να το φέρουν; Με ενοχλεί περισσότερο η κοροϊδία και ότι ακόμα το πουλάνε και ζητάνε χρήματα από τον κόσμο ενώ ξέρουν ότι δεν το έχουν. Εάν ακυρώσω εγώ θα φαίνεται εγώ ότι αποποιουμαι την αγορά οπότε αυτοί ως έχουν ταmail δεν έχουν δηλώσει αδυναμία ικανοποίησης αγοράς. Αυτό μόνο τηλεφωνικά φυσικα Να περιμένω χωρίς ακύρωση; Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην επιστροφή των χρημάτων μου εάν δεν κάνω ακυρωση εγώ και μείνουν έτσι τα πράγματα; Θα έχουν πάρει ας πούμε τα χρήματα και εγώ όχι αντικείμενο; Θέλω απλά να δικαιωθω και να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:10 μμ Είναι αγορά από απόσταση. Μπορείς να την ακυρώσεις εντός 14 ημερών χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία. Εφόσον ακυρώσεις, σου επιστρέφεται το σύνολο των χρημάτων που έχεις δώσει. Επειδή πλήρωσες με δώσεις, κάθε μήνα για όσους μήνες διαρκούν οι δόσεις θα πιστώνεται το ποσό της κάθε δόσης. Δεν θα χρειαστεί να βγουν χρήματα από τον λογαριασμό σου, απλά δεν θα έχεις διαθέσιμα για άλλες αγορές αυτά που είναι δεσμευμένα στις δόσεις. Εάν θέλεις να περιμένεις ή να πιέσεις να το φέρουν, είναι δικαίωμά σου, αλλά με τόση ασάφεια προσωπικά θα ακύρωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν έστειλα με iris σε κάπου χρήματα σήμερα, και ο αποδέκτης έλεγε ημερομηνια συναλλαγής 2 Δεκεμβρίου.Πώς γινετε αυτό ,εφόσον σήμερα έχουμε 1 Δεκεμβρίου;ο αποδεκτης ειχε τραπεζα πειραιως να επισημανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 minutes ago, Hliasat said: έστειλα με iris σε κάπου χρήματα σήμερα, και ο αποδέκτης έλεγε ημερομηνια συναλλαγής 2 Δεκεμβρίου.Πώς γινετε αυτό ,εφόσον σήμερα έχουμε 1 Δεκεμβρίου;ο αποδεκτης ειχε τραπεζα πειραιως να επισημανω. Το ποσο που του εστειλες εχει βαλερ απο 2 Δεκεμβριου, εχει αξια απο εκεινη την ημερομηια, θα αρχισει να τοκιζεται απο εκεινη την ημερομηνια (Ισως δεν το εξηγω κατανοητά) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 6 minutes ago, alfeios said: Το ποσο που του εστειλες εχει βαλερ απο 2 Δεκεμβριου, εχει αξια απο εκεινη την ημερομηια, θα αρχισει να τοκιζεται απο εκεινη την ημερομηνια (Ισως δεν το εξηγω κατανοητά) μα αφου ο κάτοχος το παρέλαβε σήμερα,πως εχει αξια εκεινη την ημέρα; κατα δεύτερον με iris πλεον τοκιζετε το ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 hour ago, Hliasat said: μα αφου ο κάτοχος το παρέλαβε σήμερα,πως εχει αξια εκεινη την ημέρα; κατα δεύτερον με iris πλεον τοκιζετε το ποσό; Τόκο καταθέσεων εννοεί ο φίλος. Αύριο είναι η πρώτη μέρα που επίσημα τα χρήματα που έβαλες ξεκινούν να αποδίδουν τόκο στον δικαιούχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 ώρες πριν, minast said: Τόκο καταθέσεων εννοεί ο φίλος. Αύριο είναι η πρώτη μέρα που επίσημα τα χρήματα που έβαλες ξεκινούν να αποδίδουν τόκο στον δικαιούχο. Σωστά Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts