GraveDigger Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 2 ώρες πριν, TakeOverNet said: Έχουν εξαφανιστεί οι diners από τη σελίδα της Alpha? Δεν το έλεγξα την ώρα που το ανέφερες, αλλά τώρα μια χαρά εμφανίζονται. Τσέκαρε από το "Επιλογές εμφάνισης" κι αν δεν εμφανίζεται ούτε εκεί δοκίμασε από το "Προσθέστε άλλο προϊόν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 29 minutes ago, GraveDigger said: Δεν το έλεγξα την ώρα που το ανέφερες, αλλά τώρα μια χαρά εμφανίζονται. Τσέκαρε από το "Επιλογές εμφάνισης" κι αν δεν εμφανίζεται ούτε εκεί δοκίμασε από το "Προσθέστε άλλο προϊόν" Όχι στο web banking. Στο www.alpha.gr λες να πάνε για κατάργηση όπως οι Amex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 (edited) Δεν δέχονται πλέον νέες αιτήσεις ούτε υπάρχουν στο site, οπότε είναι προφανές ότι καταργήθηκαν. Τα τελευταία χρόνια και ιδίως τους τελευταίους μήνες, πολλές χώρες -κυρίως της Ευρώπης- τις κατήργησαν. Θέμα χρόνου ήταν επομένως και για την Ελλάδα. Στη χώρα μας η αρχή είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021 με την κατάργηση των Corporate Diners. Είναι απορίας άξιο πάντως που η Alpha Bank δεν έχει βγάλει ακόμη μια επίσημη ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, λογικά όσοι είχαν τις Diners Prestige θα λάβουν την Platinum Mastercard και όσοι είχαν τις απλές Diners θα λάβουν πιθανότατα τη Χρυσή Visa ή Mastercard. Ερώτημα βέβαια αποτελεί το τι θα γίνει με όσους είχαν τη Diners Vodafone ή τη Diners Prestige Vodafone, γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αντίστοιχη κάρτα, η οποία να δίνει και διπλάσιους bonus πόντους και να παρέχει αποκλειστικά προνόμια στη Vodafone. Άραγε η Alpha Bank θα βγάλει Χρυσή Vodafone Visa ή Mastercard; Τέλος, πού είναι άραγε αυτοί, που έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά όταν έφυγε η AMEX από την Ελλάδα και έλεγαν ότι η Diners δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο; 😏 Edited September 7, 2022 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Και μου είχε φανεί περίεργο που είχαν αντικαταστήσει AmEx με Diners διότι από τότε διαβάζαμε πως είχε αρχίσει να αποσύρεται η Diners από την Ευρώπη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Από όσα γνωρίζω, η Alpha εξαγόρασε το τμήμα της Citi που περιλάμβανε και τη Diners. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα στην Εθνική να ενεργοποιήσει τις ανέπαφες πληρωμές με το κινητό. Προσπαθώ να το ενεργοποιήσω και όταν βάζω το pin που θα χρησιμοποιώ, μου γράφει οτι η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Πρόσθεσε η Eurobank ειδοποιήσεις μέσω push για τις συναλλαγές, μιας κ το λέγαμε 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Πρόσθεσε η Eurobank ειδοποιήσεις μέσω push για τις συναλλαγές, μιας κ το λέγαμε Τις ξανά επανέφερε? Απορώ γιατί τις διέκοψε εξαρχής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Όχι επιβεβαίωση μέσω push, αναφέρομαι σε ειδοποίηση ότι χρεωθηκε η κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 Όχι επιβεβαίωση μέσω push, αναφέρομαι σε ειδοποίηση ότι χρεωθηκε η κάρτα Ααα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 (edited) Έχει αλλάξει κάτι με τα όρια της υπηρεσίας IRIS στην πειραιώς; Προσπαθώ να στείλω 500ε από πειραιώς σε λογαριασμό μου στην alpha (δοκίμασα να στείλω και σε λογαριασμό φίλου) και κάθε φορά έλεγε πως έχω υπερβεί το ημερήσιο όριο μεταφορών. Μόνο από 300 και κάτω με άφηνε, παρόλο που δεν έχει γίνει κάποια άλλη συναλλαγή. Edited June 5, 2022 by sofos_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 14 minutes ago, sofos_k said: Έχει αλλάξει κάτι με τα όρια της υπηρεσίας IRIS στην πειραιώς; Προσπαθώ να στείλω 500ε από πειραιώς σε λογαριασμό μου στην alpha (δοκίμασα να στείλω και σε λογαριασμό φίλου) και κάθε φορά έλεγε πως έχω υπερβεί το ημερήσιο όριο μεταφορών. Μόνο από 300 και κάτω με άφηνε, παρόλο που δεν έχει γίνει κάποια άλλη συναλλαγή. Πάντως, στην alpha μέχρι 50 ευρώ μπορείς να στείλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Τελικά από την εφαρμογή της alpha εχει διάφορες επιπλέον ρυθμίσεις και ήταν προ συμπληρωμένο το όριο ημερήσιων συναλλαγών στα 300ε (παρόλο που το μέγιστο της υπηρεσίας γενικά είναι 500) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Το Iris έχει κάποιο κέρδος αν επιλεχθεί? Σε τι διαφέρει από απλή μεταφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Πάντως, στην alpha μέχρι 50 ευρώ μπορείς να στείλειςΈχω στείλει πολλές φορές παραπάνω από 50. Και από Πειραιώς. Το Σάββατο έστειλα 300 από Εθνική σε alpha.Το Iris έχει κάποιο κέρδος αν επιλεχθεί? Σε τι διαφέρει από απλή μεταφορά?Έχει κέρδος όταν θες να κάνεις μεταφορές μεταξύ διαφορετικών τραπεζών. Έχει όριο 500€ την ημέρα, αλλά τα χρήματα πάνε στο ίδιο δευτερόλεπτο και χωρίς κόστος (εκτός από την Πειραιώς που χρεώνει στην αποστολή κάποια προμήθεια). Sent from my TCL 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα. Μία ερώτηση, έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS σε δύο λογαριασμούς μου (ο ένας στην Πειραιώς και ο άλλος στην Εθνική). Σε ποιον λογαριασμό θα πάνε τα χρήματα όταν μου στείλει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 1 minute ago, bill_viper said: Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα. Μία ερώτηση, έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS σε δύο λογαριασμούς μου (ο ένας στην Πειραιώς και ο άλλος στην Εθνική). Σε ποιον λογαριασμό θα πάνε τα χρήματα όταν μου στείλει κάποιος; Η υπηρεαία είναι ενεργοποιημένη στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 29 minutes ago, enterhere said: Η υπηρεαία είναι ενεργοποιημένη στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου; Σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Έχει κέρδος όταν θες να κάνεις μεταφορές μεταξύ διαφορετικών τραπεζών. Έχει όριο 500€ την ημέρα, αλλά τα χρήματα πάνε στο ίδιο δευτερόλεπτο και χωρίς κόστος (εκτός από την Πειραιώς που χρεώνει στην αποστολή κάποια προμήθεια). Sent from my TCL 20 5GΔεν το ηξερα! Ευχαριστώ! Θα με βοηθήσει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, bill_viper said: Σωστά. Τα χρήματα θα πάνε σε αυτήν που ενεργοποίησες δεύτερη Edited June 6, 2022 by Vasileios 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, Vasileios said: Τα χρήματα θα πάνε σε αυτήν που ενεργοποίησες δεύτερη Να το αναδιατυπώσω και να το γενικεύσω: τα χρήματα θα πάνε σε αυτήν που ενεργοποίησες τελευταία (πιο πρόσφατα) On 1/6/2022 at 5:59 ΜΜ, GraveDigger said: On 1/6/2022 at 9:47 ΠΜ, alfeios said: Υπάρχει κάποιος που φορτίζει την Revolutμε Yes card της Eurobank? Μέχρι αρχές της προηγούμενης βδομάδας είχαμε 1% επιστροφή στο ποσό της φόρτισης. Όπως και στις αγορές από οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πλέον δεν παίρνουμε το 1% για τις φορτίσεις της Revolut. Αυτό είδα. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Πιθανόν. Κι εγώ έκανα top-up προχθές, Δευτέρα και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί επιβράβευση. Άκυρο, τελικά μπήκε κανονικά η επιβράβευση σε YES την επόμενη ημέρα. Edited June 6, 2022 by GraveDigger 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 7 minutes ago, GraveDigger said: Να το αναδιατυπώσω και να το γενικεύσω: τα χρήματα θα πάνε σε αυτήν που ενεργοποίησες τελευταία (πιο πρόσφατα) Άκυρο, τελικά μπήκε κανονικά η επιβράβευση σε YES την επόμενη ημέρα. Σοβαρά; Σε μένα όχι. Εδώ και 15 ημερες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα. Μία ερώτηση, έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS σε δύο λογαριασμούς μου (ο ένας στην Πειραιώς και ο άλλος στην Εθνική). Σε ποιον λογαριασμό θα πάνε τα χρήματα όταν μου στείλει κάποιος;Και εγώ μόλις ενεργοποίησα iris σε 2η τράπεζα, είδα ότι απενεργοποιήθηκε το Iris από την 1η τραπεζα. Επίσης για Eurobank είναι δωρεάν 30€ και μετά υπάρχει χρέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 On 6/6/2022 at 6:37 ΜΜ, pank said: Και εγώ μόλις ενεργοποίησα iris σε 2η τράπεζα, είδα ότι απενεργοποιήθηκε το Iris από την 1η τραπεζα. Επίσης για Eurobank είναι δωρεάν 30€ και μετά υπάρχει χρέωση. Εξαρτάται από ποια τράπεζα σε ποια τράπεζα... Εγώ πχ από εθνική σε Eurobank μπορώ να στείλω μεχρι 500€/ημερα χωρίς χρέωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 Εθνική και Alpha στέλνουν χωρίς χρέωση. Πειραιώς και Eurobank χρεώνουν. Η τελευταία δεν χρεώνει μέχρι 30 ευρώ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts