DEERHUNTER Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 καλησπέρα σας,μπορώ από το ebanking της εθνικής τράπεζας να κλειδώνω και να ξεκλειδώνω την πιστωτική μου κάρτα όπως γίνεται με την debit? μηπως γίνεται μόνο από το mobile app? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 καλησπέρα σας,μπορώ από το ebanking της εθνικής τράπεζας να κλειδώνω και να ξεκλειδώνω την πιστωτική μου κάρτα όπως γίνεται με την debit? μηπως γίνεται μόνο από το mobile app? ευχαριστώΑπο το mobile app σίγουρα γίνεται. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εγώ πάντως την πιστωτική δεν μπορώ να την παγώνω στο app. Την χρεωστική την παγώνω και την ξεπαγωνω συχνά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνει την ίδια δυνατότητα η Εθνική και για τις πιστωτικές. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εγώ πάντως την πιστωτική δεν μπορώ να την παγώνω στο app. Την χρεωστική την παγώνω και την ξεπαγωνω συχνά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνει την ίδια δυνατότητα η Εθνική και για τις πιστωτικές. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όταν μπεις μέσα στην πιστωτική και κατεβάσεις το παράθυρο δεν σου βγάζει την επιλογή cards control? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 έτσι και σε μένα, για πιστωτική στην Εθνική δεν δίνει δυνατότητες παγώματος η απενεργοποίηση λειτουργιών Sent from my Power 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν μπεις μέσα στην πιστωτική και κατεβάσεις το παράθυρο δεν σου βγάζει την επιλογή cards control?Μιλάμε για κάρτα της εθνικής;;; Γιατί η εφαρμογή δεν φαίνεται να είναι της εθνικής Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 λάθος μου συγνώμη.για κάποιο δικό μου λόγο νόμιζα ότι μιλούσαμε για eurobank... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Τρόμαξα σε κάποια στιγμή, πως είναι δυνατόν η εφαρμογή να είναι τόσο διαφορετικη ;;; :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 (edited) Καλημέρα! Χρησιμοποιεί καποιος την υπηρεσία "εξοφ-ΛΥΣΗ" της τράπεζας Πειραιώς για πληρωμές λογαριασμών;; Στους όρους αναφέρει ότι η απαλλαγή από τις προμήθειες ισχύει μόνο εφόσον ο κάτοχος του πακέτου ταυτίζεται με τον εντολές της πληρωμής ή της ανάθεσης της άμεσης χρέωσης. Δλδ, αν θέλω να πληρώσω πχ το ρεύμα (το οποίο όμως είναι στο όνομα της γυναίκας μου) θα έχω χρέωση προμήθειας ή όχι;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη αναφορά γίνεται σε περίπτωση που έχεις συνδικαιούχο (π.χ. την σύζυγό σου) στον καταθετικό σου λογαριασμό (ίσως να ισχύει και για πρόσθετες πιστωτικές κάρτες) οπότε αν έδινε την εντολή η σύζυγός σου από το δικό της e-banking, τότε θα χρεώνονταν προμήθεια διότι δεν έχει η ίδια πακέτο εξόφΛΥΣΗ. Το πακέτο υπολογίζεται σε επίπεδο πελάτη και όχι σε επίπεδο προϊόντος. Θα σου συνιστούσα να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών για να το επιβεβαιώσεις. Edited December 10, 2020 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη αναφορά γίνεται σε περίπτωση που έχεις συνδικαιούχο (π.χ. την σύζυγό σου) στον καταθετικό σου λογαριασμό (ίσως να ισχύει και για πρόσθετες πιστωτικές κάρτες) οπότε αν έδινε την εντολή η σύζυγός σου από το δικό της e-banking, τότε θα χρεώνονταν προμήθεια διότι δεν έχει η ίδια πακέτο εξόφΛΥΣΗ. Το πακέτο υπολογίζεται σε επίπεδο πελάτη και όχι σε επίπεδο προϊόντος. Θα σου συνιστούσα να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών για να το επιβεβαιώσεις.Στον συγκεκριμένο λογαριασμό που χρησιμοποιώ στην Πειραιώς δεν είναι συνδικαιουχος η γυναίκα μου... Οπότε και να είναι στο όνομα της το ρεύμα δεν πληρώνω προμήθεια από την στιγμή που "εγώ" έχω εγγραφεί στο πρόγραμμα και "εγώ" δίνω την εντολή πληρωμής. Αν καταλαβαίνω σωστά.. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Τρόμαξα σε κάποια στιγμή, πως είναι δυνατόν η εφαρμογή να είναι τόσο διαφορετικη ;;; :) Sent from my Power 3 using Tapatalk έχεις δικιο... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Στον συγκεκριμένο λογαριασμό που χρησιμοποιώ στην Πειραιώς δεν είναι συνδικαιουχος η γυναίκα μου... Οπότε και να είναι στο όνομα της το ρεύμα δεν πληρώνω προμήθεια από την στιγμή που "εγώ" έχω εγγραφεί στο πρόγραμμα και "εγώ" δίνω την εντολή πληρωμής. Αν καταλαβαίνω σωστά.. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς, κάλεσε και την εξυπηρέτηση πελατών να το επιβεβαιώσεις αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Βλέπωντας το βίντεο, ο τύπος αγόρασε μια συσκευή 1000 δολάρια με την πιστωτική του κάρτα και μέσα σε 120 μέρες την έριξε κάτω και έσπασε και θα παρει πισω 500 δολαρια γιατι λεει εχει κατι σαν προστασια η πιστωτικη σε αγορες προιοντων; Τι ειναι αυτο ρε παιδια; Στην Ελλαδα εχει τετοιο πραγμα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Βλέπωντας το βίντεο, ο τύπος αγόρασε μια συσκευή 1000 δολάρια με την πιστωτική του κάρτα και μέσα σε 120 μέρες την έριξε κάτω και έσπασε και θα παρει πισω 500 δολαρια γιατι λεει εχει κατι σαν προστασια η πιστωτικη σε αγορες προιοντων; Τι ειναι αυτο ρε παιδια; Στην Ελλαδα εχει τετοιο πραγμα; Μήπως έχει κάποια ΕΧΤRA ασφάλιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Δεν ξέρω αυτό ρωτάω. Από ότι κατάλαβα έχει ασφάλιση η πιστωτική γενικά. Δεν πλήρωσε και αυτός περισσότερο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Δεν ξέρω αυτό ρωτάω. Από ότι κατάλαβα έχει ασφάλιση η πιστωτική γενικά. Δεν πλήρωσε και αυτός περισσότερο. Μήπως έχει αυξημένη συνδρομή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Διάφορες πιστωτικές έχουν ως προνόμια ασφαλίσεις. Πχ πολλές κάρτες που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα παρέχουν ταξιδιωτική ασφάλιση, εφόσον τα έξοδα του ταξιδιού γίνονται με την κάρτα. Έχω πετύχει προωθητική ενέργεια όπου με αγορά κινητού τηλεφώνου με πιστωτική έκαναν δώρο την ασφάλιση, αλλά έχει περάσει καιρός. Πάντως έχω αγοράσει στο παρελθόν ασφάλιση σε εταιρική συσκευή και δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Βλέπωντας το βίντεο, ο τύπος αγόρασε μια συσκευή 1000 δολάρια με την πιστωτική του κάρτα και μέσα σε 120 μέρες την έριξε κάτω και έσπασε και θα παρει πισω 500 δολαρια γιατι λεει εχει κατι σαν προστασια η πιστωτικη σε αγορες προιοντων; Τι ειναι αυτο ρε παιδια; Στην Ελλαδα εχει τετοιο πραγμα;Το έχω δει σε ορισμένες κάρτες π.χ. στην Alpha Bank στην Gold Mastercard και στην Diners Club μου δίνει δωρεάν: Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Δεν το έχω ψάξει όμως ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλησπερα παιδακια..να ρωτησω..εχουμε μια πιστωτικη με οριο 345 οριο και θελω να αγορασω κατι με 500..Το καταστημα δεν δεχεται καποια προκαταβολη ωστε να πεσει το ποσο στα 350...Γνωριζει μηπως καποιος τι γινεται στην περιπτωση αυτη?εχω καποια λυση?καπου ειχα ακουσει οτι μπορω να προσθεσω χρηματα στην πιστωτικη(δεν ξερω αν γινεται αυτο και πως) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Καλησπερα παιδακια..να ρωτησω..εχουμε μια πιστωτικη με οριο 345 οριο και θελω να αγορασω κατι με 500..Το καταστημα δεν δεχεται καποια προκαταβολη ωστε να πεσει το ποσο στα 350...Γνωριζει μηπως καποιος τι γινεται στην περιπτωση αυτη?εχω καποια λυση?καπου ειχα ακουσει οτι μπορω να προσθεσω χρηματα στην πιστωτικη(δεν ξερω αν γινεται αυτο και πως)Μπορείς να ζητήσεις αύξηση του πιστωτικού ορίου από την τράπεζα. Μέσα σε 2 μέρες το πολύ γίνεται. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Θα πληρώσεις 155-160 ευρώ στην πιστωτική ώστε να αυξηθεί το όριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Θα πληρώσεις 155-160 ευρώ στην πιστωτική ώστε να αυξηθεί το όριο. Πως δλδ?με καταθεση-μεταφορα?και μετα τη δεχεται αυτοματα το συστημα του εμπορου που θελω να αγορασω? και μετα πως χωριζεται στις δοσεις που θελω?θα τραβηξει πρωτα για τις δοσεις απο το ποσο που εχω βαλει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Καλησπερα παιδακια..να ρωτησω..εχουμε μια πιστωτικη με οριο 345 οριο και θελω να αγορασω κατι με 500..Το καταστημα δεν δεχεται καποια προκαταβολη ωστε να πεσει το ποσο στα 350...Γνωριζει μηπως καποιος τι γινεται στην περιπτωση αυτη?εχω καποια λυση?καπου ειχα ακουσει οτι μπορω να προσθεσω χρηματα στην πιστωτικη(δεν ξερω αν γινεται αυτο και πως) Το είχα κάνει εγώ με πιστωτική της Πειραιώς και με τη βοήθεια των παιδιών σε αυτό το thread: Ήθελα να κάνω πληρωμή 2200€ με κάρτα που είχε όριο 1500€. Εξόφλησα όλο το υπόλοιπο της κάρτας και τη φόρτωσα με 1000€ επιπλέον (για να είμαι σίγουρος) 1-2 μέρες πριν την πληρωμή και όταν ήρθε η ώρα πλήρωσα κανονικά τα 2200€ (πέρασε κανονικά η συναλλαγή). Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις τράπεζες/κάρτες αυτό, αλλά βολεύει απίστευτα. ::edit:: Πλήρωσα το ποσό εφάπαξ, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση δόσεων. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 (edited) Το είχα κάνει εγώ με πιστωτική της Πειραιώς και με τη βοήθεια των παιδιών σε αυτό το thread: Ήθελα να κάνω πληρωμή 2200€ με κάρτα που είχε όριο 1500€. Εξόφλησα όλο το υπόλοιπο της κάρτας και τη φόρτωσα με 1000€ επιπλέον (για να είμαι σίγουρος) 1-2 μέρες πριν την πληρωμή και όταν ήρθε η ώρα πλήρωσα κανονικά τα 2200€ (πέρασε κανονικά η συναλλαγή). Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις τράπεζες/κάρτες αυτό, αλλά βολεύει απίστευτα. ::edit:: Πλήρωσα το ποσό εφάπαξ, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση δόσεων. Visa και mastercard απαγορευουν στους ορους τους να αυξησεις το οριο της καρτας συνειδητα με τεχνητο τροπο, αφηνοντας debit balance (π.χ. βαζοντας χρηματα μεσα και όχι αν εχεις μια επιστροφη χρηματων απο καποιον εμπορο). Ο λογος ειναι οτι αν π.χ. το οριο της καρτας σου ειναι 1000 ευρω και βαλεις εσυ μεσα 200 ευρω και το κανεις τεχνητα 1200 ευρω το οριο της καρτας σου, τοτε αν π.χ. αγορασεις κατι που εχει 1185 ευρω και κατι παει στραβα η πιστωτικη θα πρεπει να σε αποζημιωσει τα 1185, 185 παραπανω απο το οριο που σου εχει θεσει! Στο εξωτερικο οι αγορες με πιστωτικες και απο μακρυνη αποσταση (π.χ. ιντερνετ) ακολουθουνται απο σοβαρη προστασια για τον καταναλωτη (Section 75, UK για αγορες με πιστωτικη 100-30Κ GBP π.χ.) και οποτε το οριο της πιστωτικης καρτας αποτελει και οριο αποζημειωσης του καταναλωτη απο την πιστωτικη (jointly liable με τον πωλητη) αν κατι παει στραβα. Για αυτο το λογο και θεωρειται παρανομο (παραβαση των ορων της συμβασης της πιστωτικης σου καρτας) να φερεις το balance της καρτας σου στο συν. Αν τυχον γινει χωρις την επεμβαση του χρηστη της τοτε η καρτα σου επιστρεφει υποχρεωτικα το εξτρα ποσο. Στις debit cards φυσικα δεν ισχυει αυτο αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που ανεφερα πριν κατα τις αγορες ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως δλδ?με καταθεση-μεταφορα?και μετα τη δεχεται αυτοματα το συστημα του εμπορου που θελω να αγορασω? και μετα πως χωριζεται στις δοσεις που θελω?θα τραβηξει πρωτα για τις δοσεις απο το ποσο που εχω βαλει? Συνηθως στο ebanking πληρωνοντας την πιστωτκη σου καρτα απο το λογαριασμο σου, αν και πστευω οτι αν η πσιτωτικη και ο λογαριασμος σου ειναι στην ιδια τραπεζα δε θα σε αφησει το συστημα να φερεις το υπολοιπο της καρτας σου πανω απο το οριο της. Ο μονος τροπος ισως ειναι απο λογαριασμο αλλης τραπεζης απο αυτη που εχει εκδοσει την πιστωτικη σου (π,χ, καρτα της ευροβανκ που την πληρωνεις απο λογαριασμο της Πειραιως βαζοντας εσυ ενα ποσο που θες , οχι αυτοματη εξοφληση) αν και μπορει να κανει bounce back η πληρωμη γιατι η καρτα σου μπορει να μην αφησει να παει σε debit balance. Edited December 15, 2020 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Το είχα κάνει εγώ με πιστωτική της Πειραιώς και με τη βοήθεια των παιδιών σε αυτό το thread: Ήθελα να κάνω πληρωμή 2200€ με κάρτα που είχε όριο 1500€. Εξόφλησα όλο το υπόλοιπο της κάρτας και τη φόρτωσα με 1000€ επιπλέον (για να είμαι σίγουρος) 1-2 μέρες πριν την πληρωμή και όταν ήρθε η ώρα πλήρωσα κανονικά τα 2200€ (πέρασε κανονικά η συναλλαγή). Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις τράπεζες/κάρτες αυτό, αλλά βολεύει απίστευτα. ::edit:: Πλήρωσα το ποσό εφάπαξ, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση δόσεων. σε πιστωτικες alpha bank αυτο δεν μπορει να γινει. και 3000 να πληρωσεις στην καρτα ενω δεν χρωστας τιποτα, το μαξιμουμ ποσο σε μξα συναλλαγη που μπορεις να χρεωσεις ειναι οσο το πιστωτικο σου οριο. θα πρεπει να λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη, περιπου 3-4-5 μερες, μεχρι να μπορεσεις εκ νεου να την χρεωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Εχω μπερδευτει πολυ σχετικα να σας πω...θα κανω μια τελευταια προσπαθεια με την τραπεζα(post credit,ειναι της κοπελιας..) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts