pakitis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Συναλλαγμα η τραπεζα της ελλαδος δινει; Καλαμάτα ρώτησα για καναδικά δολάρια μετατροπή σε ευρώ και μου είπαν πως θέλει βιβλιάριο τραπέζης. Δεν ασχολήθηκα περισσότερο γιατί δεν ήταν για μένα. Υπάρχει χρεωστική με ανάγλυφα νούμερα? Όσες διαφορετικές έχουν περάσει από τα χέρια μου από διαφορετικές τράπεζες (και είναι πολλές!) δεν ήταν καμία ανάγλυφη. :blink: Σίτυ που έχω είναι ανάγλυφη,. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Έχει λάβει κανείς την κάρτα alpha bank master card η οποία αντικαθιστά τη citibank master card; Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα το νέο πλαστικό ενώ ο ηλεκτρονικός λογαριασμός αναφέρει τον αριθμό της νέας κάρτας... Σήμερα μου ήρθε η Mastercard της Αlpha σε αντικατασταση της Citibank.Θέμα ημερών είναι για ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σήμερα μου ήρθε η Mastercard της Αlpha σε αντικατασταση της Citibank.Θέμα ημερών είναι για ολους Συμμετεχει στο προγραμμα μπονους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Γεια σας Έχω την go gold mastercard είχα ξεπεράσει το όριο τον 1500 και ενώ έβαλα 300 το υπόλοιπο που πρέπει να πλήρωση σύμφωνα με το ibank ειναι 1270 αλλά το πιστωτικό υπόλοιπο λέει 0.00. Δεν έπρεπε να λέει 230???? Μου ερχετε κάθε μήνα και ή ελάχιστη και την πληρώνω κανονικα Αυτό σημαίνει ότι ή κάρτα ακυρώθηκε??? Εννοείς ότι έχεις την go gold MasterCard όπου το πιστωτικό της όριο είναι στα 1.500€ ή την go MasterCard? Εκτός απο την κατάθεση των 300€ που αναφέρεις,έκανες νωρίτερα υπέρβαση του πιστωτικού ορίου? Αν ναί,πόσο χρονικό διάστημα έχει περάσει απο την συναλλαγή που έγινε η υπέρβαση? Η εικόνα που βλέπεις μέσω ibank,αναφέρει πιστωτικό υπόλοιπο 0,00€ ή τρέχουσα οφειλή 0,00€? Υπάρχει χρεωστική με ανάγλυφα νούμερα? Όσες διαφορετικές έχουν περάσει από τα χέρια μου από διαφορετικές τράπεζες (και είναι πολλές!) δεν ήταν καμία ανάγλυφη. :blink: Όλες οι χρεωστικές της Alpha Bank έχουν ανάγλυφα νούμερα..επίσης στο παρελθόν είχε και η χρεωστική της Τράπεζας Κύπρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Συμμετεχει στο προγραμμα μπονους? ναι κανονικά,στειλαν κι ενα φυλλαδιο με πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ananias47 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Nai την go gold mastercard έχει κάνα τρίμηνο που έχει ξεπεράσει το όριο δηλαδή από Ιούνιο έχω βάλει τα 300 27/8 και σήμερα που ενεργοποίησαν το ιβανκ μου βλέπω πιστωτικό υπόλοιπο 0.00 Άρα να την κλάψω ε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδια εχω μια χρεωστική master card απο Πειραιώς και θελω να τη φορτωσω περιπου 60-70€ μπορω? Και αν ναι μπορω να αγορασω απο το site pull n bear ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Nai την go gold mastercard έχει κάνα τρίμηνο που έχει ξεπεράσει το όριο δηλαδή από Ιούνιο έχω βάλει τα 300 27/8 και σήμερα που ενεργοποίησαν το ιβανκ μου βλέπω πιστωτικό υπόλοιπο 0.00 Άρα να την κλάψω ε???? Είχε εκδοθεί η go gold MasterCard στα 1.500€ ή το όριο μειώθηκε στη συνέχεια? Όχι,δεν είναι απαραίτητο να έχει ακυρωθεί,υπάρχουν και άλλα status πριν απο την ακύρωση,όπως το προσωρινό μπλοκάρισμα.Μπορεί να μην έχει γίνει τίποτα απο αυτά μέχρι τώρα,καλό θα είναι να μιλήσεις άμεσα με την Εθνική.Ρίξε μια ματιά αν θέλεις στο site της Εθνικής,Κάρτες,go gold MasterCard,Αναλυτική Περιγραφή και στο Υπόδειγμα Σύμβασης διάβασε στη 2η σελίδα:ΠIΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΙΟ: 10. που αναφέρει σχετικά με την υπέρβαση,οπότε ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών αρχικά αν η κάρτα έχει ακυρωθεί,αν δεν έχει ακυρωθεί,ζήτησε να σε ενημερώσουν το ποσό με το οποίο θα επανέλθει αμέσως η τήρηση της σύμβασης σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλαμάτα ρώτησα για καναδικά δολάρια μετατροπή σε ευρώ και μου είπαν πως θέλει βιβλιάριο τραπέζης. Δεν ασχολήθηκα περισσότερο γιατί δεν ήταν για μένα. Τι εννοεί ο ποιητής; Γιατί χτες που ρώτησα στην Εθνική στο Σύνταγμα (γωνία) μου είπανε με ρευστό, άνετα .. και ανάλογα το ποσό πάει και η προμήθεια... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδια εχω μια χρεωστική master card απο Πειραιώς και θελω να τη φορτωσω περιπου 60-70€ μπορω? Και αν ναι μπορω να αγορασω απο το site pull n bear ? Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με κάποιο λογαριασμό. Εάν ο λογαριασμός έχει αρκετά λεφτά, μπορείς να αγοράσεις ότι θέλεις, εφόσον περάσει από τους ελέγχους κεφαλαίου (πολλές συναλλαγές πλέον περνάνε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδια εχω μια χρεωστική master card απο Πειραιώς και θελω να τη φορτωσω περιπου 60-70€ μπορω? Και αν ναι μπορω να αγορασω απο το site pull n bear ? Απλα θα βαλεις λεφτα στο λογαριασμο με τον οποιον ειναι συνδεδεμενη, κλασικα μπορεις απο γκισε, ΑΤΜ, μηχανημα easypay κλπ. Και εννοειται πως μετα μπορεις να αγορασεις ο,τι θες, τουλαχιστον απο Ελλαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αν μεταφέρεις bonus πόντους απο μια κάρτα σε άλλη ανανεώνεται και η ημερομηνία λήξης των πόντων ή όχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αν μεταφέρεις bonus πόντους απο μια κάρτα σε άλλη ανανεώνεται και η ημερομηνία λήξης των πόντων ή όχι ; Ναι ανανεωνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ερώτηση: Οι Πόντοι από το πρόγραμμα bonus λήγουν κάποτε η όχι? Αν ναι μετά από πόσο καιρό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ερώτηση: Οι Πόντοι από το πρόγραμμα bonus λήγουν κάποτε η όχι? Αν ναι μετά από πόσο καιρό? Ευχαριστώ. 2 χρονια μετα την αποκτηση τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ananias47 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Είχε εκδοθεί η go gold MasterCard στα 1.500€ ή το όριο μειώθηκε στη συνέχεια? Όχι,δεν είναι απαραίτητο να έχει ακυρωθεί,υπάρχουν και άλλα status πριν απο την ακύρωση,όπως το προσωρινό μπλοκάρισμα.Μπορεί να μην έχει γίνει τίποτα απο αυτά μέχρι τώρα,καλό θα είναι να μιλήσεις άμεσα με την Εθνική.Ρίξε μια ματιά αν θέλεις στο site της Εθνικής,Κάρτες,go gold MasterCard,Αναλυτική Περιγραφή και στο Υπόδειγμα Σύμβασης διάβασε στη 2η σελίδα:ΠIΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΙΟ: 10. που αναφέρει σχετικά με την υπέρβαση,οπότε ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών αρχικά αν η κάρτα έχει ακυρωθεί,αν δεν έχει ακυρωθεί,ζήτησε να σε ενημερώσουν το ποσό με το οποίο θα επανέλθει αμέσως η τήρηση της σύμβασης σου:) Τελικά λάθος το Ιβάνκ ήταν φίλε ευτυχώς. Να σε ρωτήσω έχω κάνει αίτηση να μπω συνδικαιουχος σε αυτήν (είναι της μάνας μου) είμαι φοιτητής αλλά με απέρριψε Πειραιώς και ευρόβανκ για φοιτητική λες να απορρίφθει επειδή είναι στα 1300 η οφείλη Ευχαριστώ και πάλι Edited September 19, 2015 by ananias47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 2 χρονια μετα την αποκτηση τους Υπάρχει τρόπος να γίνουν ανανέωση για να μην χαθούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Υπάρχει τρόπος να γίνουν ανανέωση για να μην χαθούν? Να τους μεταφερεις σε μια αλλη καρτα π.χ ενος φιλου και να στους ξαναμεταφερει το επομενο λεπτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Να τους μεταφερεις σε μια αλλη καρτα π.χ ενος φιλου και να στους ξαναμεταφερει το επομενο λεπτο Πως γίνεται η μεταφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Πως γίνεται η μεταφορά? Μεσω web banking η τηλεφωνικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 2 χρονια μετα την αποκτηση τους Εκτός απο τους αρχικούς πόντους έκδοσης της κάρτας που λήγουν σε 1 χρόνο μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εκτός απο τους αρχικούς πόντους έκδοσης της κάρτας που λήγουν σε 1 χρόνο μου είπαν Σωστα. Αλλα αν τους μεταφερεις και αυτους παιρνουν παραταση για αλλα 2 χρονια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μεσω web banking η τηλεφωνικα Α! ωραία. Σε ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σήμερα μου ήρθε η Mastercard της Αlpha σε αντικατασταση της Citibank.Θέμα ημερών είναι για ολους Πιστωτική; Άντε με το καλό. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 επομενο χτυπημα : οι τραπεζες δεν αλλάζουν χρηματα, δλδ αν τους πας 50ρικα να τα κάνεις πιο χοντρα, δεν στα αλλάζουν! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts