AntonisM Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Χμμ... Χωρίς QuickGPS; Μπορούμε να το βρούμε και να το βάλουμε χωριστά; Bliah! Φαίνεται ότι έχει ακόμα τα Xperia panels... To Quick GPS είναι μέσα στο starter pack - τα αρχικά CABs που εγκαθίστανται μετά από hard-reset. Και επιπρόσθετα δίνει ένα ακόμη μεγάλο πακέτο που περιέχει όλα όσα αφαιρέθηκαν + πολλές ακόμη χρήσιμες εφαρμογές. Οπότε βάζεις ότι σου είναι χρήσιμο. Τα panels δεν με ενοχλούνε (αλλά ούτε και τα δουλεύω). Χρησιμοποιώ μόνο το FM-radio, γιατί δε βρήκα μέχρι τώρα χρόνο να ασχοληθώ και να βρώ "κανονικό" προγραμμα ράδιο. Αν θέλεις οπωσδήποτε ROM χωρίς panels μάλλον χρειάζεσαι κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Δοκιμασε αλλο usb port. Εχεις το SP1? Έχω δοκιμάσει όλα τα usb ports! :mad: Nαι έχω το SP1 (είναι καινούριο το laptop και απότι είδα είνα εγκατεστημένο) Χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center v6.1 στον υπολογιστή σου. Είναι εγκατεστημένο. ;) Καμμιά άλλη ιδέα;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Έχω δοκιμάσει όλα τα usb ports! :mad: Nαι έχω το SP1 (είναι καινούριο το laptop και απότι είδα είνα εγκατεστημένο) Είναι εγκατεστημένο. ;) Καμμιά άλλη ιδέα;;;:confused: Sto X1: Settings>connections>Usb to PC> απενεργοποίησε το enable advanced network functionality. Kαι μένα δεν το εβλεπαν τα βιστα μεχρι που το απενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Off topic: Θινκ εγκέν!!!! http://www.pomegranatephone.com/ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ???????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ρε παιδια το ηχειο ειναι το γνωστο μειονεκτημα σε ολα τα WM Κινητα.Τουλαχιστον 2 HTC και το Xperia που ειχα το ηχειακι ηταν οτι χειροτερο εχω ακουσει. Υπαρχει μια εφαρμογη βεβαια που κανει ενα ψιλοboost αλλα δεν το θυμαμαι και εκανε αισθητη διαφορα με κυνδινο παντα να σου το καψει.... Οι γνωστες καταβολες της HTC χτυπησαν και στο Xperia. Αν ηταν αμιγως SE (ητοι κατασκευασμενο απο την ιδια την εταιρια) θα ειχε φροντισει για κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που επελεγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Οι γνωστες καταβολες της HTC χτυπησαν και στο Xperia. Αν ηταν αμιγως SE (ητοι κατασκευασμενο απο την ιδια την εταιρια) θα ειχε φροντισει για κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που επελεγη. Το ηχείο, λογικά έχει επιλεγεί απο την SE, αφού η HTC έδωσε τον επεξεργαστή και κάποιο μέρος software. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Το ηχείο, λογικά έχει επιλεγεί απο την SE, αφού η HTC έδωσε τον επεξεργαστή και κάποιο μέρος software. Ειναι κι αυτο επιλογη απο συγκεκριμενο προμηθευτη της HTC, δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ειναι κι αυτο επιλογη απο συγκεκριμενο προμηθευτη της HTC, δυστυχως... Δεν θα συμφωνήσω για το "δυστυχώς". Η HTC έχει τα καλύτερα PPC αυτή τη στιγμή, μετά το Xperia. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλησπερα, ποιος φιλος θα μου πει αν υπαρχει το MP3 TRIMMER σε αναλυση για Χ1. Εχω βρει δυο εκδοσεις, αλλα και στις δυο μου το εμφανιζει στο πανω αριστερο ακρο της οθονης..? Αν εχει link να μου στειλει pm θα μαι υποχρεος.. Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλησπερα, ποιος φιλος θα μου πει αν υπαρχει το MP3 TRIMMER σε αναλυση για Χ1. Εχω βρει δυο εκδοσεις, αλλα και στις δυο μου το εμφανιζει στο πανω αριστερο ακρο της οθονης..? Αν εχει link να μου στειλει pm θα μαι υποχρεος.. Thanx Εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2859650&postcount=2 Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AcceL7 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Γειά χαρά σε όλους! Αγόρασα πρόσφατα το Xperia X1 από τη Μαδρίτη.Φυσικά το τηλέφωνο έχει την Ισπανική ROM και τα πάντα είναι στα Ισπανικά.Παρ'ότι γνωρίζω την ισπανική γλώσσα, θέλω να περάσω την Ελληνική ROM ώστε να είναι και ευκολότερο στη χρήση. Αν έχει τη διάθεση και την υπομονή κάποιος, θα ήθελα να με βοηθήσει ώστε να κάνω flash βήμα-βήμα την καινούρια ROM.Επειδή δεν έχω και πολύ εμπειρία στο Windows mobile δεν πολυκαταλαβαίνω τις οδηγιες στα αγγλικά,τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Αν κάποιος λοιπόν έχει περάσει ήδη την ελληνική ROM,βοηθήστε με αναλυτικά η εδώ ή με pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ειναι κι αυτο επιλογη απο συγκεκριμενο προμηθευτη της HTC, δυστυχως... Εγώ πάλι θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχει και η HTC στο χώρο και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τη SE συσκευή σου μιας και από μέσα HTC είναι. θέλω να περάσω την Ελληνική ROM ώστε να είναι και ευκολότερο στη χρήση. Δεν υπάρχει διαθέσιμη ελληνική ROM (ακόμα) για να κατεβάσεις. Θα χρειαστεί προς το παρόν να αρκεστείς με την αγγλική τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εγώ πάλι θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχει και η HTC στο χώρο και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τη SE συσκευή σου μιας και από μέσα HTC είναι. Καταρχην παιδια αναφερθηκα στο ηχειο της συσκευης (εκει παει το "δυστυχως" και οχι φυσικα στο υπολοιπο hardware της συσκευης - και ναι, αυτο ειναι ενα μελανο σημειο των συσκευων που φερουν το brand name της HTC). Αναφορικα με το αν χαιρομαι που υπαρχει η HTC στο χωρο, το αποδεικνυει το γεγονος οτι εχω αγορασει το 70% των συσκευων που εχει λανσαρει η εταιρια αυτη στην αγορα (κι εχω ασχοληθει με τις περισσοτερες εκ του υπολοιπου 30%). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Sto X1: Settings>connections>Usb to PC> απενεργοποίησε το enable advanced network functionality. Kαι μένα δεν το εβλεπαν τα βιστα μεχρι που το απενεργοποίησα. :) Ευχαριστώ, έκανα ότι μου είπες και κατάλαβα ότι κάτι έγινε, εγκαταστάθηκε το λογισμικό του τηλ. στο pc. Τώρα μου εμφανίζει Pocket pc usb sync. Από εδώ και πέρα τι; :confused: Κανονικά στα xp εμφανιζόταν το active sync και όλα ok. Στα vista όμως τι γίνεται τώρα; Πως διαχειριζόμαστε το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AcceL7 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εγώ πάλι θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχει και η HTC στο χώρο και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τη SE συσκευή σου μιας και από μέσα HTC είναι. Δεν υπάρχει διαθέσιμη ελληνική ROM (ακόμα) για να κατεβάσεις. Θα χρειαστεί προς το παρόν να αρκεστείς με την αγγλική τουλάχιστον. Ωραία,έστω και τα αγγλικά.Ξέρει κανείς να μου πεί αναλυτικά πώς να το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου να δεχτεί άλλη ROM αλλά έτσι χάνεις την εγγύηση μέχρι να την ξαναεπαναφέρεις. Αυτό πρέπει να το έχεις υπόψιν. Τα πάντα υπάρχουν εδώ. Καλό διάβασμα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 :) Ευχαριστώ, έκανα ότι μου είπες και κατάλαβα ότι κάτι έγινε, εγκαταστάθηκε το λογισμικό του τηλ. στο pc. Τώρα μου εμφανίζει Pocket pc usb sync. Από εδώ και πέρα τι; :confused: Κανονικά στα xp εμφανιζόταν το active sync και όλα ok. Στα vista όμως τι γίνεται τώρα; Πως διαχειριζόμαστε το τηλ; Επαφές και ημερολόγιο τα βλέπεις και τα αλλάζεις με το Outlook. Τα υπόλοιπα τα κάνεις μέσω του mobile device center. Μέσα από το μενού του χ1 επιλέγεις επίσης αν θέλεις να το βλέπει σαν usb stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ωραία,έστω και τα αγγλικά.Ξέρει κανείς να μου πεί αναλυτικά πώς να το κάνω? Εδώ θα βρεις διάφορες rom και πρέπει να κυκλοφορεί και μια ελληνική αν δεν κάνω λάθος. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=471 Η διαδικασία φαίνεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431218 Και μια υπενθύμηση γιατί το ξέρουμε και όλο το ξεχνάμε, φλασάρισμα με οποιαδήποτε μη επίσιμη rom συνεπάγεται ακύρωση της εγγύησης μέχρι να ξαναπεράσεις την εργοστασιακή rom και spl Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Επαφές και ημερολόγιο τα βλέπεις και τα αλλάζεις με το Outlook. Τα υπόλοιπα τα κάνεις μέσω του mobile device center. Για τα πάντα που έχουν να κάνουν με συγχρονισμό χρειάζεται το Windows Mobile Device Center. Μέσα από το μενού του χ1 επιλέγεις επίσης αν θέλεις να το βλέπει σαν usb stick. Εάν το κάνει αυτό δεν θα μπορεί να κάνει συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Για τα πάντα που έχουν να κάνουν με συγχρονισμό χρειάζεται το Windows Mobile Device Center. Δεν θα έπρεπε συνδέοντας το κινητό να ανοίγει αυτόματα το Windows Mobile Device Center? Eμένα δεν το κάνει και δεν έχω δηλωμένο στο xperia να το βλέπει σαν memory stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ναι... αλλά αυτό έχει να κάνει με τον υπολογιστή σου. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και φρόντισε σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή σου να φορτώνεται στο background τον WMDC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου να δεχτεί άλλη ROM αλλά έτσι χάνεις την εγγύηση μέχρι να την ξαναεπαναφέρεις. Αυτό πρέπει να το έχεις υπόψιν. Τα πάντα υπάρχουν εδώ. Καλό διάβασμα. :rolleyes: να προσθεσω οτι για εναλλαγη απο official σε official ρομ εστω κ αλλης γλωσσας δεν χρειαζεται κλειδωμα ξεκλειδωμα....οποτε ο φιλος μπορει να περασει την αγγλικη χωρις φοβο Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis9779 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να ανοίξω κανένε αρχείο μουσικής τύπου mp3 στο κινητό,με αποτέλεσμα να μην μπορώ εκτός από το να ακούσω κάποιο κομάτι να βάλω και ένα ringtone... Τα αρχεί μου τα εμφανίζει όπως είναι στην εικόνα,εύχομαι να κατάφερα να την ανεβάσω, και να μου στείλει πάλι κάποιος ένα καινούριο πάλι έτσι θα μου το βγάλει. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Βάλε έναν καλό explorer όπως τον Resco Explorer και πήγαινε σε ένα από τα mp3 σου και με παρατεταμένο πάτημα πάνω του επέλεξε στο pop-up μενού Open with και από εκεί επέλεξε το Media Player τικάροντας και την επιλογή ως default πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis9779 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Φίλε athanasso77 το έκανα και μου γράφει 'the system cannot find the path specified', Τι μπορεί να σημαίνει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts