Jump to content

AntonisM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AntonisM

  1. To Quick GPS είναι μέσα στο starter pack - τα αρχικά CABs που εγκαθίστανται μετά από hard-reset. Και επιπρόσθετα δίνει ένα ακόμη μεγάλο πακέτο που περιέχει όλα όσα αφαιρέθηκαν + πολλές ακόμη χρήσιμες εφαρμογές. Οπότε βάζεις ότι σου είναι χρήσιμο. Τα panels δεν με ενοχλούνε (αλλά ούτε και τα δουλεύω). Χρησιμοποιώ μόνο το FM-radio, γιατί δε βρήκα μέχρι τώρα χρόνο να ασχοληθώ και να βρώ "κανονικό" προγραμμα ράδιο. Αν θέλεις οπωσδήποτε ROM χωρίς panels μάλλον χρειάζεσαι κάτι άλλο.
  2. Πριν από το Χ1 είχα ΜΙΟ και ΕΤΕΝ με επίσημη Ελληνική ROM (η οποία ξηλώθηκε πολύ γρήγορα). Κανένα δεν μπορούσε να στείλει SMS με 160 χαρακτήρες, με το μαμίσιο πληκτρολόγιο. Τα SMS των 160 χαρακτήρων δεν είναι standard. Εϊναι "πατέντα". Ευρέως διαδομένη μεν, πατέντα δε, γιατί χρησιμοποιεί λατινικούς χαρακτήρες όπου τα γράμματα είναι παρόμοια (πχ Α, Β Ε κλπ) και ελληνικούς μόνο στα ειδικά (Γ,Δ,Θ κλπ). Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα ελληνικά μενού (αντίθετα τα αντιπαθώ) αλλά πιστεύω πως το να κρίνεις μια local ROM (αν βγει) με το αν στέλνει SMS 160 με το μαμίσιο keyboard είναι μάλον άστοχο. Ειδικά τη στιγμή που αυτά τα θέματα έχουν λυθεί από την κοινότητα εδώ και χρόνια. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι και γνώστες.
  3. Λοιπόν, για όσους ψάχνουν "ελαφριά" γρήγορη και σταθερή ROM για το Χ1, παρόμοια με την επίσημη χωρίς φρου-φρου και "πειραματικά" κομμάτια, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478022 Είναι κατά βάση ίδια με την official χωρίς τα περιττά που πιάνουν χώρο και "φρενάρουν" τη συσκευή και με ενσωματωμένα tweaks που αυξάνουν την ταχύτητα και τη σταθερότητα. Την έχω 3 μέρες τώρα, με δεκάδες εφαρμογές και σκληρή χρήση και δεν έχω φάει ούτε ένα κόλημα. Η μόνη θυσία είναι ότι ξεκινάει με κάπως λιγότερη μνήμη επειδή έχει αυξήσει πολύ τις cash για καλύτερη ταχύτητα. Αλλά με τόση μνήμη πουχει η συσκευή δε δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την ανταπόκριση. Το Καιζερ δεν έχει VGA, οπότε διεγράφη. Εψαξα παραπέρα στο νετ για το 9502 και είδα ότι πολλοί χαρακτηρίζουν το GPS του ανεπαρκές, οπότε μάλλον διαγράφεται κι αυτό και λόγω GPS αλλά εν μέρει και λόγω 200 γραμ. Τώρα έβαλα νερό στο κρασί μου σχετικά με το h/w πληκτρολόγιο και εξετάζω τα ΕΤΕΝ X900 και DX900 (μ' αρέσει η ιδέα της dual SIM) λόγω SIRF STAR III. Που θα πάεί; Θα καταλήξω μέσα στις προσεχείς μέρες και θα ποστάρω στο αντίστοιχο thread. Και πάλι ευχαριστώ. Και για να μη ξεχνιώμαστε, αυτό το φορουμ είναι ... δεν υπάρχει ...
  5. Τελικά δεν το πήρε κανείς? Τώρα που είναι στα 334 ευρώ σε Expansys, μισή τιμή από τα καινούργια, μήπως είναι καλή αγορά? Εϊμαι έτοιμος για X1 ή Touch pro, αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει η τεράστια διαφορά τιμής. Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι κυρίως επαγγελματική σαν τ/φ και PDA καθώς και πλοήγηση εντός και εκτός δρόμου. Είχα για πάνω από 2 χρόνια το A701, από το οποίο έμεινα αρκετά ευχαριστημένος (ειδικά με τις custom ROM), έχει όμως χαλάσει και είναι εκτός εγγύησης οπότε πάει για πέταμα. Οποιος ξέρει και μπορεί ας δώσει τα φώτα του για να βοηθήσει ένα μπερδεμένο αναποφάσιστο.
  6. Καλησπέρα στη Xperiοπαρέα. Μετά από 2 χρόνια MIO A701 φαίνεται ότι το επόμενο θα είναι το Χ1. Οποιος έχει χρησιμοποιήσει εκτεταμένα το GPS και θέλει / μπορεί ας γράψει 2 λόγια για την απόδοση του. Κλειδώνει γρήγορα? Πως τα πάει σε κακές συνθήκες λήψης κλπ. Ιδιαίτερα, εάν υπάρχει παράλληλη εμπειρία με δέκτες SIRF Star III. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή χρονιά σε όλους μας.
×
×
  • Create New...