Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για οσους δεν προλαβαν http://rapidshare.com/files/205169323/super.rar

Rapidshare link για τα 120 X1 backgrounds του Domal, που δεν κάνει expire:

Domal_s_X1_backgrounds.rar (16098 KB)

NSFW!

(με την άδεια του Domal)

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να κλείσω τον ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις από το Task Bar επάνω που έχει το εικονίδιο με το μεγαφωνάκι. Το βάζω στη δόνηση... τίποτα... χτυπάει κανονικά. Το βάζω στο off... τίποτα... χτυπάει κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και από τα panels αν πάω να το κλείσω από 'κει. Το μόνο που δουλεύει είναι το Inesoft Profiles. Όταν επιλέξω Vibro ή οτιδήποτε άλλο κάνει αυτό που πρέπει...

Αυτό όμως τώρα τελευταία. Πριν δούλευαν κανονικά και τα panels και το μεγαφωνάκι στο task bar (μπορούσα δηλαδή να βάλω δόνηση ή να κλείσω τον ήχο από εκεί). Έχετε καμμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ... :wacko:

Kane ena remove kai meta pali add to inesoft

Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να κλείσω τον ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις από το Task Bar επάνω που έχει το εικονίδιο με το μεγαφωνάκι. Το βάζω στη δόνηση... τίποτα... χτυπάει κανονικά. Το βάζω στο off... τίποτα... χτυπάει κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και από τα panels αν πάω να το κλείσω από 'κει. Το μόνο που δουλεύει είναι το Inesoft Profiles. Όταν επιλέξω Vibro ή οτιδήποτε άλλο κάνει αυτό που πρέπει...

Αυτό όμως τώρα τελευταία. Πριν δούλευαν κανονικά και τα panels και το μεγαφωνάκι στο task bar (μπορούσα δηλαδή να βάλω δόνηση ή να κλείσω τον ήχο από εκεί). Έχετε καμμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ... :wacko:

Έκανες registration?

Με ελληνική ρομ είχαμε σήμερα εξέλιξη?

μέσα μαρτιου τα νέα xperia x1 με ενσωματωμένη ελληνική ρομ και έως της 15 διαθέσιμη ελληνική ρομ.

Πείτε μου με 'γειες! :D:D:D

http://www.imageshack.gr/files/djrn16mn7vj5lbprkch8.png' alt='djrn16mn7vj5lbprkch8.png'>

:lol::):)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ! Δεν το είχα δει από κοντά. Πολύ μικρότερο από ότι περίμενα.

Για την ώρα ψάξιμο, ψάξιμο, ψάξιμο!!

Αν και σφραγισμένο το πακέτο, δεν έχει μέσα κάρτα μνήμης. Γιατί;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Στη σελίδα του ΑΕΚMap έχει διάφορα αρχεία (κάποια τα λέει qwertz). Τι διαφορά έχουν αυτά; Εγώ ποιό πρέπει να κατεβάσω για να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο software και hardware;

Καλησπερα παιδες! Διαβαζοντας παλαιοτερα posts πηγα να κατεβασω ενα εορτολογιο (http://www.turboirc.com/ppc/). Το κατεβασα και πηγα να κανω το αρχειο setup στο κινητο. Αλλα εδω και πολυ ωρα μου κανει install το αρχειο και δεν λεει να τελειωσει. Το εκλεισα μια φορα το τηλεφωνο μπας και ειχα κανει καμια μπαρουφα και μετα το ανοιξα και πηγα να του ξανακανω setup. Παλι ομως γινεται τα ιδιο πραγμα εχει μεινει και εκει κανει τοση ωρα install!! :rolleyes::rolleyes:

Πρεπει να αργει τοσο πολυ ωρα ή εγω εχω κανει πατατα?? :confused:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μεγειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

http://www.imageshack.gr/files/djrn16mn7vj5lbprkch8.png' alt='djrn16mn7vj5lbprkch8.png'>

:lol::):)

Αχ σας ευχαριστω! Ειμαι κατενθουσιασμενη!!! :D

Δεν ειναι και τοσο μανικι τελικα τα WM... Με βολευουν περισσοτερο απο οσο περιμενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδες! Διαβαζοντας παλαιοτερα posts πηγα να κατεβασω ενα εορτολογιο (http://www.turboirc.com/ppc/). Το κατεβασα και πηγα να κανω το αρχειο setup στο κινητο. Αλλα εδω και πολυ ωρα μου κανει install το αρχειο και δεν λεει να τελειωσει. Το εκλεισα μια φορα το τηλεφωνο μπας και ειχα κανει καμια μπαρουφα και μετα το ανοιξα και πηγα να του ξανακανω setup. Παλι ομως γινεται τα ιδιο πραγμα εχει μεινει και εκει κανει τοση ωρα install!! :rolleyes::rolleyes:

ετσι κανει

• Administrators

Δεν είναι αυτό, κάνε minimize την οθόνη της εγκατάστασης γιατί σου ανοίγει ένα παράθυρο από πίσω (κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης) σε κάτι που σε ενημερώνει στο οποίο πρέπει να πατήσεις ένα απλό ok για να συνεχίσει.

Modpic.gif

Εμείς δηλαδή με αγγλικό xperia θα μπορέσουμε να βάλουμε τα επίσημα ελληνικά με update από sony ericsson online?

Δεν βλέπω κανένα λόγο για το αντίθετο, αλλά ακόμα και αν δεν "εκδώσουν" την rom (απίθανο) σίγουρα θα μπορούμε να την κάνουμε dump από κάποιον που θα έχει official ελληνικό xperia.

Χωρίς να έχω ψάξει πολύ πολύ, προσπαθώ να μπω στη φωτογραφική μηυχανή όταν είναι σε κατάσταση αναμονής αλλά πατώντας το κουμπάκι στο πλάι δε γίνεται τίποτα.

Χωρίς να έχω ψάξει πολύ πολύ, προσπαθώ να μπω στη φωτογραφική μηυχανή όταν είναι σε κατάσταση αναμονής αλλά πατώντας το κουμπάκι στο πλάι δε γίνεται τίποτα.

Πατα το κουμπι απλα πιο δυνατα προς τα μεσα. Ειναι σα να εχει δυο "θεσεις". ;)

Καλημερα σας.

Δεν ξερω τι παιζει αλλα το Update Service δεν την παλευει.

Εβαλα χθες το βραδυ το Χ1 να κανει Update και 45 λεπτα για να παει στο 2% και αλλα 20 λεπτα για να παει στο 3% :(

Δεν ξερω αν αργει τοσο αλλα φοβηθηκα μην τελειωσει η μπαταρια και κλεισει οποτε το εβγαλα και τωρα λεει Rop Update Error και δεν ανοιγει το κινητο.

Ξαναδοκιμασα το Update αλλα παλι κανει πολυ ωρα :X

Τωρα το κινητο δεν ανοιγει...

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned