Jump to content

Noster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Noster

  1. καλησπερα, Δοκιμασε να κανεις ενα scan με αυτο το προγραμμα: http://filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
  2. Καλημερα. Το 1292 ειναι λογικα μονο για Voda. Σωστα; Για Cote, Wind υπαρχει καποιο αντιστοιχο νουμερο;
  3. Το Appinfo το έχω κατεβάσει ήδη και νομίζω πως θα με καλύψει με τα export list που βγάζει. Για sms, contacts, calendar etc. αν πάρω ένα backup όλο το /Users/Library (using SSH) θα είμαι οκ λογικά ε; Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
  4. @zaharakis Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα άλλα προγράμματα; 2. Appbackup 3. Aptbackup 4. Chronus
  5. Καλημέρα, Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αναρωτιέμαι αν το Pkgbackup κάνει όλη τη δουλειά, ή πρέπει να συνοδεύεται με κάποιο πρόγραμμα από αυτά που ανέφερα.
  6. Καλημέρα, Είμαι κάτοχος ενός 3GS και το έκανα πρόσφατα JB (4.3.3 – redsnow). Έχω διαβάσει αρκετά forum και κάπου έχω χάσει το τόπι σε ό,τι αφορά το backup procedure πριν από πιθανό update σε νέο firmware και restore του iphone (set up as new). Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια app που κάνουν πιο εύκολη αυτή τη διαδικασία αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο ακριβώς την εκτελεί σωστά ή αν πρέπει να γίνει συνδυασμός αυτών για να είναι ολοκληρωμένο το restore. Ας υποθέσουμε ότι επιθυμούμε να κάνουμε backup/restore τα cydia packages, game saves, contacts, calendar, sms etc., ποιο ή ποια app είναι καλά για αυτή τη δουλειά; Από τα app που αναφέρω ποιος ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός; 1. PkgBackup 2. Appbackup 3. Aptbackup 4. Chronus Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Όμορφη αρκετά η αλλαγή. Keep up the good work. :)
  8. Καλημέρα, Αυτό μπορεί να κάνει κάτι σε περίπτωση που έχουν γίνει delete. (σωστός ο StavRosA) ;) Recover deleted items from any folder(Outlook)
  9. How to Get More Than 11 Pages of Apps (Without Jailbreak) ;)
  10. Στο 1238 όντως μπορείς να κάνεις διακοπή. Μιλάς με έναν αντιπρόσωπο, επιλογή στο μενού μηδέν (0), λες το νούμερο του κινητού σου και τελειώνει το θέμα.
  11. Καλημέρα σας, Θα ήθελα παρακαλώ να μου λύσετε μια απορία. Ετοιμάζομαι να κάνω format στο PC και θέλω να πάρω backup το iTunes. Το OS μου είναι Win 7 επομένως το path που κρατάει το backup είναι όπως τα Vista: “On Windows Vista: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\” Αυτό το path είναι σωστό; Απλά θα κάνω copy-paste όλο το φάκελο “backup” στο “new” PC και θα είναι όλα όπως πρέπει ή θα χάσω contacts, sms κλπ; Για να πάρω τα mp3 πρέπει να κάνω copy το \Music\iTunes;Τι θα γίνει με τις φωτο, τα applications στο επόμενο sync; Θα χαθούν; Eυχαριστώ.
  12. Καλημερα, σβηνεις απο το Startup το Mortscript και εισαι ΟΚ για το error στην αρχη. Την 2.1 την περασα κ γω χθες. Οταν της εκανα το restore απο PimBackup, ανοιγα της επαφες και το κινητο οχι απλα κολλαγε, εκανε hard reset :wacko: Να χαζευεις δλδ. Μετα απο 3 hard reset και με τα νευρα μου κορδονια γυρισα παλι στην Touch X...σταθερη αξια. Το backup το πηρα απο την Xtreme του gtrab δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Αν καποιος φοραει Valkyrie v2.1 ας μας πει αν παει καλα. Μια καλη 6.5 ρε παιδια..που θα την βρουμε; Φλασαρω 2-3 Rom καθε εβδομαδα σχεδον. :( @soom μολις ειδα οτι ειχες ποσταρει στο xda και πηρες solution για mortscript. :)
  13. Καλησπερα, νεα version Varkyrie 2.1. Εγκατασταθηκε μια χαρα σε αντιθεση με την 2. Ο θαυμαστος κοσμος των μαγειρων. Τι να πω; Προσωπικη μου αποψη οι 6.5 ρομ του Agent ειναι πολυ σταθερες. Εβαλα και την Energy, αλλα ενα ολοκληρο απογευμα χθες την ελιωσα στα reset. Αυτα...
  14. καλημερα, τωρα παιζω με την 1.95 Valkyrie. Δοκιμασα και Toych-IT and Touch-X και ολα επαιζαν μια χαρα. Θα προσπαθησω με..την επομενη του Agenτ, οταν βγει.
  15. @soom HardSPL ναι. Και εχω περασει ρομ απο itje, smaberg και τις 3 last version valkyrie χωρις προβλημα. Η version 2 δεν παιζει ...τοσο απλα.
  16. Την Valkyrie v2 δε μπορω να την περασω με τιποτα. Μετα το configuration screen μου βγαζει ενα error: Run FILEOP \windows\FILEOP_OperaAdr.txt failed. Κανει load τα Windows μετα αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΠΤ. Ρωτησα και στο thread τον Agent, προτεινε καποιες λυσεις αλλα τελικα η απαντηση του ηταν "bits me" :wacko: Ειναι δυνατον να την εχει βαλει τοσος κοσμος και να μη μπορω να την εγκαταστησω με την καμμια;
  17. Καλημέρα, έχετε βρει λύση εσείς με κάποιο progie ή πως αλλιώς;
  18. Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, Σε περίπτωση που έχουμε φλασαρισμένη μια Touch X, πως μπορούμε να δούμε γενέθλια και ονομαστικές εορτές πέρα από το built-in feature της rom; Για παράδειγμα να μην είμαι αναγκασμένος να κοιτάζω κάθε μέρα ποιος έχει γενέθλια – για εορτές δεν ενημερώνει – αλλά να παίζει περίπου όπως το «εορτολόγιο» today plug-in. Ίσως μόνο με τη χρήση δεύτερου SE Panel;
  19. Καλημέρα σας, Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "MrRusch BLUE EDITION" περασμένη εδώ και 36 ώρες. Πολύ γρήγορη, καλύτερο κατά πολύ σήμα (Vodafone), η μπαταρία μετά από εξαντλητική χρήση (web, μουσική, τηλέφωνα,) είναι ακόμα σε λογικά επίπεδα. Δοκιμάζω συνεχώς Touch – IT & Touch – X. Προσωπική μου γνώμη ότι ο smaberg (Touch –X) είναι καλύτερος «μάγειρας» διότι οι ROM του έχουν λιγότερα bug. Ανυπομονώ για τη δική σας άποψη. :)
  20. Θα συμφωνήσω με τον bill_viper, οι rom του itje και ειδικα η Touch 7 Final ειναι πολύ γρήγορη, έχει καλή διαχείριση της μνήμης, η μπαταρία διαρκεί αισθητά πιο πολύ και γενικότερα το TouchFlo μου αρέσει περισσότερο απο το today screen που εχουν οι original ROM. Ένα πρόβλημα έχω μονο με την Touch7, δεν παίζει το Destinator 7 και έβαλα iGO 8, το οποίο δε μου αρέσει και τόσο. Έχει κανείς άλλος που φοράει την ίδια rom αντίστοιχο πρόβλημα με το Dest7;
  21. Προφανώς βλέπεις τα αρχεία με το file explorer του Χ1, γι αυτό δεν βλέπεις το extension ttf. Βρες έναν άλλο file explorer (πχ Resco File Explorer, Total Commander) και κάνε rename τα αρχεία bradhitc και pixel.
×
×
  • Create New...