Jump to content

junklist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by junklist

  1. Καλησπέρα παιδιά, προχθές έκανα φορματ το χ1 μου και κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει να κρατήσω το fix για το resco keyboard pro σχετικά με την ελληνική γλώσσα, όπου στέλνω ελληνικά πέρνουν "??? ???????? ???? ?????". Επειδή έχω χαθεί στο τεράστιο thread μήπως είναι εύκολο κάποιος που θυμάται να μου δώσει το λινκ ?
  2. Έχει κάνει κανείς flash την ελληνική rom μόνος του ? Δουλεύει οκ ή να προτιμίσω να το πάω σε καμία αντιπροσωπεία της SE ? Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link που έδινε οδηγίες για το πώς κάνουμε flash ένα wm? Για κάποιο λόγο έχω χάσει το .txt που είχα αποθηκεύσει το link!
  3. Και μένα αν γίνετε :P
  4. Έχω περάσει το resco contact manager και στα options έχει επιλογές να φαίνεται full screen η photo που έχεις περασμένη στην εκάστοτε επαφή. Ξέρει κανείς τη ανάλυση πρέπει να είναι η photo γιατι μου μεγαλώνει πολύ τα pixels και χαλάει η φωτογραφία ;( Κάτι άλλο, τα stand alone .exe files που τα τρέχεις μέσα απο το κινητό πως γίνεται να τρεχουν στο startup ? Είχα παλιά ένα Prog για να βλέπω τη μπαταρία αλλά όταν έκανα restart έπρεπε να το τρέχω manually.
  5. Το Yoda δεν εμφανίζει της επαφές sim ? Μόνο τα contacts ? Επίσης το μύνημα που πέρνω Unable to get Yoda passport τι είναι ? *το έχω περάσει τo certs.cab.
  6. Μεγειά. Καλορίζικο!
×
×
  • Create New...