jonb Δημοσιεύτηκε February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2008 Αγαπητοί φίλοι, Όπως θα δείτε και στο site στο οποίο σας παραπέμπω, γίνεται διαγωνισμός για το σχέδιο που θα μπει στο αναμνηστικό κέρμα των 2 Τα πέντε σχέδια έχουν επιλεγεί μεταξύ 50 προτάσεων και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το σχέδιο του Έλληνα γλύπτη του Νομισματοκοπείου μας Γιώργου Σταματόπουλου. Πιστεύω ότι αξίζει να τον στηρίξουμε όλοι. Μπείτε λοιπόν στο site και ψηφίστε!!!! Χωρίς να θέλω να σας επηρεάσω, το σχέδιο του Γιώργου είναι το δεύτερο από αριστερά, με το ανθρωπάκι που κρατάει το ευρώ (αν και νομίζω ότι θα το επιλέγατε κι από μόνοι σας γιατί είναι το καλύτερο!). Το site είναι http://www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=el Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Φεβρουαρίου, γι'αυτό βιαστείτε! Προωθήστε το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι: Νόμισμα 1: 10% Νόμισμα 2: 29% Νόμισμα 3: 14% Νόμισμα 4: 11% Νόμισμα 5: 39% Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Το 2ο είναι το πιο όμορφο, ίσως επειδή δεν είναι τόσο στημένο όσο τα άλλα τέσσερα. Είναι πιο... alternative :p Το ψήφισα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 μ'αρεσε πολυ το 5 νομισμα. το οποιο και ψηφισα.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 το 5ο μ'αρέσει, έχει περίπλοκα σχέδια.. :D Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε με βάση την εθνικότητα του δημιουργού. Ψήφισα όμως το σχέδιο του Σταματόπουλου γιατί μου άρεσε περισσότερο από τα αλλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε με βάση την εθνικότητα του δημιουργού. Ψήφισα όμως το σχέδιο του Σταματόπουλου γιατί μου άρεσε περισσότερο από τα αλλα. :) Εγω ψηφισα το 2ο γιατι μου φαινεται ποιο ερασιτεχνικο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Εγω ψηφισα το 2ο γιατι μου φαινεται ποιο ερασιτεχνικο.:) Αυτό, το δεύτερο είναι του Σταματοπουλου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 με αρεσε το 2 και το 5. τελικα ψηφισα το 2. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Το 5 μου φαίνεται πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Νόμισμα 5 Ο έλικας με τα δέκα αστέρια - ή τους δέκα πολίτες πιασμένους χέρι-χέρι - δείχνει ότι στα δέκα χρόνια της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης το ευρώ έγινε ένα ισχυρό νόμισμα και ότι, από το 1999 που καθιερώθηκε, γίνεται ολοένα ισχυρότερο. Πιο όμορφο κατά την άποψή μου και η περιγραφή δίνει μία δυναμικότητα στο σχέδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 ontos to 5 fenete pio omorfo! tha prepei omws na pshfisoume to 2 e...:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 lol. 5 χρονών είναι ο Σταματόπουλος; wtf?? Το χειρότερο απόλα είναι. Ψήφισα το 3 με τον έλικα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 lol. 5 χρονών είναι ο Σταματόπουλος; wtf?? Είσαι κακός :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Δευτερο το ελληνικο ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Προσωπικά το 5ο μου αρέσει περισσότερο απ'ολα! Γιατί να ψηφίσω το νόμισμα του Έλληνα καλλιτέχνη? Η ΟΝΕ είναι μια παν-ευρωπαϊκή προσπάθεια και ενισχύει την συναδέλφωση , τη συνεργασία και το ενιαίο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Επομένως , θα ψηφίσω αυτό που καλύτερα περιγράφει για μένα την έννοια της ευρωπαϊκής ενοποίησης και όχι με σοβινιστικά κριτήρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 :lol::lol::lol:Βασίλη το 12! :lol::lol::lol: το 4 απο μένα... αν και θα έλεγα το 5 αλλα ειναι πολυ αλαγμενο σε σχεση με αυτο που ειναι τωρα..(ενοω με τα αστερακια) κ ετσι κατεληξα εκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Κανενα απο τα 5 οποτε δεν ψηφιζω τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 To δευτερο...;) Τα αλλα δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα ενω το πεμπτο μου θυμισε Ch.League με τοσα αστερια και τα αστεροανθρωπακια...:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ιδιαίτερα παιδικό το δεύτερο... Πέμπτο ψήφισα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Διαβάζετε καθόλου τις περιγραφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Άσχετο αλλά μιας και μιλάμε για το Ευρώ. Δεν είχαν πει ότι θα έβγαζαν χαρτονομίσματα του ενός και των δυο Ευρώ; Ισχύει ακόμα αυτό ή το ξεχνάμε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Άσχετο αλλά μιας και μιλάμε για το Ευρώ. Δεν είχαν πει ότι θα έβγαζαν χαρτονομίσματα του ενός και των δυο Ευρώ; Ισχύει ακόμα αυτό ή το ξεχνάμε; Το ξεχναμε στην παρουσα φαση :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ιδιαίτερα παιδικό το δεύτερο... Πέμπτο ψήφισα... Που ειναι σαν το σεντονι του Champions League, ενα πραγμα... :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Που ειναι σαν το σεντονι του Champions League, ενα πραγμα... :p:lol: Yep! :p Για δες πως τεντώνει, του ευρώ το σεντόνι (μάλλον δεν το 'χω :p). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts