Jump to content

marvin_martian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by marvin_martian

  1. ΟΚ, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, καλυφθηκα πλήρως, απλά δεν ήμουν σίγουρος οτι θα εκμεταλλευόμουν στο 100% το κινητό αν λειτουργούσε σε δίκτυο κοσμοτε και είχε ενημέρωση από ένα άλλο δίκτυο εκτός Ελλάδος.
  2. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Pearl 9100 ή 9105, από το εξωτερικό ή Ελλάδα για να το χρησιμοποιώ με το πρόγραμμα κοσμοτέ που έχω. Είναι αυτό δυνατό εαν η συσκευή που αγοράσω είναι unlocked? Επίσης απ'οτι βλέπω η κοσμοτέ δεν υποστηρίζει την εν λόγω συσκευή και δεν έχει updates γι'αυτή. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση για να έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό? Μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό μου με την κοσμοτέ με BIS κτλ αλλά να έχω το OS που απευθύνεται στην Ο2 Αγγλίας για παράδειγμα? Αξίζει να το προσπαθήσω, ή να καταφύγω στην σίγουρη λύση του 9780?
  3. έχω συμβόλαιο cosmote , χωρίς απεριόριστες κλήσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει! το Καρτοκινητό international τι ακριβως είναι? ποιά εταιρεία το προωθεί στην αγορά? όσο για την χρονοκάρτα,το ξέρω αλλά δεν είναι πάντα το ίδιο εύκολο...
  4. Λόγω δουλειάς αναγκάζομαι ναμιλάω πολλές ώρες με εξωτερικό και συγκεκριμένα με κινητά Ηνωμένου Βασιλείου , Κύπρου και Σαουδικής Αραβίας. Μπορεί κάποιος να προτείνει οικονομικούς τρόπους επικοινωνίας με τις εν λόγω χώρες από το κινητό μου? Είμαι υπόχρεος για οποιαδήποτε πρόταση, καθώς οι κλήσεις εξωτερικού είναι ενα πάγιο 120 ευρώ στον μηνιαίο μου λογαριασμό.
  5. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να χρησιμοποιώ skype μέσω fring ή άλλου προγράμματος στο συγκεκριμένο κινητό?
  6. Σ'ευχαριστω πολύ!Ήσουν κατατοπιστικότατος! Θα το προσπαθήσω μέσω του ebay και αν έχω κάποιο πρόβλημα, 8α ξανα-ποστάρω!
  7. Μήπως έχεις να προτείνεις άλλο τρόπο να βρω ποιοτικότερο housing? Μου έχουν ραγίσει τα αριθμητικά πλήκτρα και έχει ξεκολλήσει το soft key αποδοχής κλήσεων. Δυστυχώς έχασα την εγγύηση αγοράς του κινητού μου & είμαι αναγκασμένος να τα κάνω μόνος μου! Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  8. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω housing kit στο κινητό μου ? Υπάρχει κάποιος οδηγός στο Ιντερνετ που να με βοηθήσει? Είναι γενικά αξιόπιστα τα housing kits που πωλούν στο ebay? thanx σε όποιον απαντήσει!
  9. Εχει προσπαθήσει κανεις να κανει κλήσεις μέσω wifi με skype κτλ???
  10. Ενα μεγάλο μπράβο στον Έλληνα καλλιτέχνη! ΌΛΗ η Ευρώπη θα χρησιμοποιεί ενα κέρμα σχεδιασμένο από Έλληνα! (προσωπικά,δεν ήταν το αγαπημένο μου σχέδιο,αλλα μου αρέσει που ήταν το Ελληνικό!)
  11. Θα ήθελα την βοήθεια σας,μήπως κάποιος γνωρίζει! Χωρις να θυμάμαι πότε και πως,εγκαταστάθηκε ένα αρχείο στον Η/Υ μου με όνομα knight.exe που είναι και καλά για την προστασία των θυρών usb.Προστατεύει δηλαδή τον Η/Υ από επεμβάσεις εξωτερικής μνήμης ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Τώρα πλέον δεν μπρώ να δω το περιέχομενο κανενος usb , memory stick , κάρτα μνήμης κτλ. Μπορεί να μου κανείς πως μπορώ να απομακρύνω αυτό το εκνευριστικό αρχειο και να ξαναβλέπω το περιεχόμενο των usb κτλ από τον υπολογιστή μου? ΤΗΑΝΧ σε όποιον απαντήσει!
  12. Εγώ έχω κλείσει και με expedia και από το easyjet.com και δεν είχα ποτέ πρόβλημα!Κοίταξε τα και εσύ!
  13. Προσωπικά το 5ο μου αρέσει περισσότερο απ'ολα! Γιατί να ψηφίσω το νόμισμα του Έλληνα καλλιτέχνη? Η ΟΝΕ είναι μια παν-ευρωπαϊκή προσπάθεια και ενισχύει την συναδέλφωση , τη συνεργασία και το ενιαίο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Επομένως , θα ψηφίσω αυτό που καλύτερα περιγράφει για μένα την έννοια της ευρωπαϊκής ενοποίησης και όχι με σοβινιστικά κριτήρια!
  14. που έγινε σεισμός???
  15. Το απολυτήριο του Λυκείου δεν το ζητάνε στο master. Για την αίτηση θα σου πρότεινα να τη στείλεις μέσω ιντερνετ καθώς εγώ είχα στείλει με τα ΕΛΤΑ και συστημένη επιστολή κάποια έγγραφα στις 19 Δεκεμβρίου και ποτέ δεν έφτασαν και αναγκάστηκα να τα ξαναστείλω την περασμένη πέμπτη και να ζητήσω από το πανεπιστήμιο να μου επιβεβαιώσει με email το γεγονός οτι παρέλαβε τα δικαιολογητικά μου...Συνεπώς,για μενά ότι μπορείς , στείλε με ΙΝΤΕΡΝΕΤ
  16. και εγώ στενοχωρήθηκα που σκοτώθηκε .Μου ήταν πολύ συμπαθής χαρακτήρας
  17. Δεν έχει σημασία αν έχεις PROFICIENCY H LOWER για την κατάταξη σου σαν προσωπικό μειωμένης απασχόλησης. Θέλουν απλά LOWER.
  18. Πάρε στο 210-6261000 να συνεννοηθείς με τους ίδιους τηλεφωνικά , σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις. Δε νομίζω οτι γίνεται κάτι από το site της εταιρείας.
  19. Χαμός στα Βριλήσσια! Στις 5 το πρωί που ξύπνησα είχε έντονη χιονοθύελλα! Έριξα 2 κουβάδες νερό στο αυτοκίνητο για να καθαρίσει λίγο το παρμπρίζ να πάω ως τη δουκίσσης Πλακεντίας:wacko:! Μακάρι να το στρώσει, γιατί βλέπω οτι έχει ένταση το χιόνι!
  20. thanx για τις προτάσεις των θεμάτων apple για windows xp! Θα τις δω αναλυτικότερα και θα σχολιάσω!
  21. Και από πλευράς καθυστερήσεων,είναι ακριβής και καλύτερο σέρβις θα έχει κατα την διάρκεια της πτήσης,συνιστώ Austrian Airlines ανεπιφύλακτα!
  22. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή θέμα ωστε τα windows xp που έχω να φαίνονται σαν apple-itunes κτλ?
  23. Οι απευθείας πτήσεις είναι : 166 Austrian Airlines 175 Ολυμπιακή 198 skyeurope περιττό να πω οτι προσωπικά θα προτιμούσα Austrian!
  24. Για αιτήσεις δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ως τον Ιούνιο...και αφου λέμε Ιούνιο,υπολόγιζε για μετα τον Οκτώβρη! Αν μάθω κάτι νωρίτερα θα ενήμερώσω!Μην αγχώνεστε! Να πω μόνο οτι τώρα άρχισαν να προσλαμβάνονται οι κάτοχοι απολυτηρίου με ελάχιστα κάτω από 19. Λόγω των 12μηνων συμβάσεων οι φοιτητές που καλούνται να εργαστούν , καλούνται σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα και ως εκ τούτου,θα προσληφθούν λιγότεροι συνολικά,σε σύγκριση με άλλες,προηγούμενες προκηρύξεις.
  25. η ερμηνεία αυτή είναι περισσότερο ρομαντική παρά φιλολογική-επιστημονική.Η ετυμολογία της λέξης άνθρωπος είναι πολύ δύσκολο να προέρχεται από τις μεταβολές των προαναφερθεισών λέξεων. Αντιθέτως πιστεύεται οτι είτε προέρχεται από τις γλωσσικές μεταβολές των λέξεων "ανήρ"(γενική του ανδρός) και "ωψ",που σημαίνει το ον με το ανθρώπινο πρόσωπο, είτε από το το ρήμα ανατρέφω καθώς ο άνθρωπος είναι το μόνο ον που τρέφει και ανατρέφει τα παιδιά του. Η υποστήριξη της άποψης του άνω θρώσκω , αν και φιλοσοφικά θα μου άρεσε πολύ δεν είναι εφικτή καθώς δεν είναι εύκολη στη γλώσσα μας η μετάβαση από την ομάδα των ουρανικών συμφώνων (κ.γ.χ) στην ομάδα των χειλικών (π.β.φ.),αφού οποιαδήποτε μεταβολή θα επερχόταν ανάμεσα στα σύμφωνα εντός των ομάδων που ανήκουν.
×
×
  • Create New...