Jump to content

jonb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jonb

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 29

jonb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ και τους δύο, Παναγιωτη και Taliban, δούλεψε σε καθαρή εγκατάσταση με την δεύτερη μέθοδο του taliban αφού βεβαίως κατέβασα το build του Παναγιωτη !!!! " σε περίπτωση νέας εγκατάστασης unzip το zip αρχείο πας kodi file copy - replace τα δύο folders που ξεζίπαρες (Userdata & addons) Θα ρωτήσει για αντικατάσταση, πατάμε yes και μετά ανοίγουμε το kodi" Και πάλι ευχαριστώ!!!
  2. Δυστυχώς δεν το έχω, γίνετε κάπως αλλιώς να βάλω το πιο πάνω build ;
  3. Παναγιώτη σε νέα εγκατάσταση kodi πως το περνάμε;
  4. Με αναμμένο το box γύρνα την TV στην κεραία για λίγο και μετά γύρνα την πάλι στο hbmi, θα σου παίζει κανονικά το box. Δεν ξέρω τον λόγο όμως εγώ έτσι το "ελυσα" ......
  5. Κάνεις εξαιρετική δουλειά, και σε ευχαριστω γι' αυτό!!! Να είσαι καλά και να συνεχισεις την υποστήριξη του μπιλτ σου, είναι ίσως το καλύτερο όλων!!!!
  6. Κοιτά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6029771#post6029771
  7. Η 3.03 δουλευει μια χαρα εξαλου δεν εχει κατι λογοτερο απο την 3.05 . Το τηλ. το εχω απο τις 15 Δεκεμβρη και αφου περασα μετα απο factory reset την 3.01 και καπακι την 3.03 , μεχρι ωρας ολα δουλευουν ρολοι , σημα τηλεφωνιας, wifi , εξαιρετικο gps κλπ. Τα γνωστα προβληματα τα εχει δηλ. στιγμιοτυπα οθονης πιο αραια απο πριν αλλα τραβαει στο ξεκαρφωτο , γρατζουναει τις καρτες και ζεστενεται , οχι ομως οπως με την 3.01 . Η μπαταρια μια χαρα βγαζει την ημερα με πολυ νετ και κανονικη χρηση τηλεφωνιας. Αυτα......
  8. Ετσι ειναι με τις sim οπως αναφερθηκε πιο πανω , ειδικα την sim 2 την σκοτωνει πολυ ευκολοτερα απο την sim1 , την sd δεν την χαλαει , ισως επειδη ειναι πιο λεπτη και μπαινει οριζοντια. Ο ταχυφορτιστης μου καηκε και το φορτιζω με τον παλιο φορτιστη του sumsung , μια χαρα φορτιζει. Φόρτιση και internet μαζι , καιει ο τοπος , μολις κλεισεις το τηλ. και ενω φορτιζει δεν ζεστενεται. Τα υπολοιπα wifi, gps , οθονη κλπ ειναι τελεια !!!
  9. Wifi διπλα bluetooth διπλα τοποθεσια απενεργοποιημενη , αυτο ενεργοποιεις και εχεις gps το οποιο ειναι πολυ καλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι θεμα update σου εχει γρατζουνισει ( καταστρεψει) την sim 2. Το επαθα και εγω και πλεον δεν ξανανοιγω το πορτακι.
  10. screenshoot συνεχιζει να παιρνει οποτε θελει , λυση προσωρινη το κλειδωμα της οθονης με μοτιβο , επισης δεν κανει περστοφη οθονης 360 μοιρες.
  11. Αρκει να ειναι στην καρτα , το βρισκει και κανει αναβαθμιση !!!!
  12. Τα ιδια μου εκανε και μενα, ακρβως ομως, τελικα περασα την v3.01απο πανω, την κατεβασα απο needrom, και μεχρι ωρας παει καλα. Τις σιμ δεν τολμω να τις ξαναβγαλω γιατι ηδη τις πληρωσα δυο φορες.
  13. Λογικα θα επρεπε να φυγουν και οι κουβεντες του τυπου , που το παραγγειλα, ποτε θα ερθει κλπ και να μιλαμε για το τι ειναι αυτη η συσκευη και τι κανει ή δεν κανει. Τεσπα οσο μπορεσα εγραψα για τη μεχρι τωρα εμπειρια μου απο το κινητο, μαλλον δεν ενδιαφερει, εγκαταλειπω την προσπαθεια . Καλη Χρονιά !!!!
×
×
  • Create New...