Jump to content

gigolo_16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    553
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gigolo_16

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 14

gigolo_16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και να ήθελα να τα πάρω, δε θα τα έβρισκα :) Αλλά δεν μου φαίνοντε και ΤΟΣΟ καγκούρικα... Ένα απλό sport γυαλικό... :superman:
  2. http://cdn.applatform.com/img/?id=1469487&h=5c8a286d5926f56f490dea018406d6dfc4c97a0d&1238654030 Ξέρει κανείς πόσο περίπου να κοστίζουν αυτά εδώ;;; :cool:
  3. http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/van_prisonissue_23_l.jpg Ωραία ? :),:p
  4. eleos...ti photo einai auth....
  5. Και εγώ εδώ και ενα μήνα κάνω τη θεραπεία αυτή και έχω όλες τις ακόλουθες παρενέργειες οι οποίες είναι άστα να πάνε... ελπίζω όμως να αξίζουν τον κόπο. Δεν έχω δεί ακόμα όμως το παραμικρό με την ακμή :( δεν λένε να υποχωρήσουν τα σπυράκια και αυξάνονται κιόλας.:cry: Όσο για τον ήλιο , πόση ώρα δεν πρέπει να σε δεί ο ήλιος ? Ενοώ η υπερβολική έκθεση απαγορεύεται ή η παραμικρή ? :worry: sofi-k ? Δεν κατάλαβα τι λές για το αλκοόλ. Ούτε σταγόνα δεν κάνει να πιείς κατα τη διάρκεια της θεραπείας? Γιατι εγώ διάβασα στο χαρτί για την υπερβολική δόση αλκοόλ.:worry:
  6. Έχει κανείς απο εσάς κάνει τη θεραπεία με τα χάπια Reducar που είναι για την ακμή;;
  7. Πω Πω! Τι ταμειάρες κανετε εσείς ρε λεβέντηδες? Έμεινα! :shock: Φαλήρισαν οι τράπεζες! :wacko:
  8. Viagra είναι η λύση!;) Y.Γ Όποιος δεν ξέρει να κάνει σούζα, απλά δεν κάνει. Κι όποιος θέλει να μάθει ας πάρει ενα Ταφ προπολεμικό να το **μήσει με την ησυχία του. :blink:
  9. Πως λέμε... Φοβάμαι μην βρέξει, να μαζέψω τα ρούχα! Ένα τέτοιο πράγμα...:ninja:
  10. Δεν είναι και τόσο περίεργο :confused: Για το Crypton X μιλάμε...
  11. Aν δείς ότι σου πέφτουν δόντια? Συγκεκριμένα τα δύο μπροστινά... :confused:
  12. Πινέλο, μπογιά και ξεκινάς να βάφεις ή άμα θες βάψτην με spray. :whistle: ----------------------- Aπλά το πηγαίνεις σε ένα μάστορα και σου αλλάζει το κάλυμα... γυρω στην 50αρα θα σου βγεί. :secret:
  13. Ρε παιδιά, έχετε καμια φωτογραφία να σας δώ? Γιατί στο θέμα του meeting στην Αθήνα λέει κάτι για φωτογραφίες αλλά δεν έχει τίποτα. Τί έγινε σβήστηκαν? :worry::confused::rolleyes:
  14. Kλωτσιά ήταν λοιπόν... Τόλιο Τσάκι συγκεκριμένα. :) ------------------------------------- Παρ όλα αυτά εμένα με νευρίασαν πιο πολλοί οι κινέζοι ή τη σκα*α ήταν! Ο 1ος στον αγώνα με τον Κουβανό ο οποίος ενώ είδε τη φασαρία και το ξύλο που έπαιφτε συνέχιζε ο ******* να πανηγυρίζει! :knife: (και πανηγυρίζουν και με έναν τρόπο, τρομάρα τους!!!) Ο 2ος στον τελικό με τον Αλέξανδρο Νικολαίδη ο οποίος σε κάθε του πόντο πανηγύριζε λές και του έχωναν τίποτα ξέρετε πού. Και για το κεφάλι που πήρε δεν το συζητώ, σαν να κέρδισε το τζόκερ. Αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χαμογελούσε για το κεφάλι που πήρε το άτομο. :mad: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ??? ΟΕΟ??? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ??? ΟΥΦ... :rolleyes:
×
×
  • Create New...