konv Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Στo review του omnia από το myphone όσον αφορά την οθόνη του αναφέρεται το εξής "Υπάρχουν όμως ορισμένα ακόμη «προβλήματα» με την οθόνη του κινητού της Samsung. Στον «τυποποιημένο» κόσμο των Windows Mobile συσκευών η ανάλυση των 240 x 400 pixels δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση συνηθισμένη. Αρκετές εφαρμογές λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο στις «standard» αναλύσεις QVGA και VGA, οπότε οι κάτοχοι του Omnia ενδέχεται να συναντήσουν προβλήματα όταν επιχειρήσουν να τις χρησιμοποιήσουν." Όσοι έχετε omnia ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Den tha elega oti stin praksi ifistatai tetoio problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα του screen protector. Έχει νόημα η πρότασή σας για μεμβράνη σε omnia καθώς το χάρισμα να κόβω σε ευθείες δεν το διαθέτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 καλησπερα παιδια απο που μπορω να κατεβασω templates για το spb weather 2? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Μπορεις να βρεισ απο fnac ή Multirama me 10euro.Χαρτοκοπτικη χρειαζειται αλλα η μεμβρανη εχει οδηγους και θα μπορεσεις να το κοψεις ευκολα.Δεν υπαρχει στην αγορα screen protector αποκλειστικα για ομνια.Απο ξενα ηλεκτρονικα καταστημα εχει βρει παντως Θα βρεις εδο screen protector και στο φερνει σε 5 ώρες http://gstoreathens.blogspot.com/search/label/SAMSUNG%20OMNIA Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Στo review του omnia από το myphone όσον αφορά την οθόνη του αναφέρεται το εξής "Υπάρχουν όμως ορισμένα ακόμη «προβλήματα» με την οθόνη του κινητού της Samsung. Στον «τυποποιημένο» κόσμο των Windows Mobile συσκευών η ανάλυση των 240 x 400 pixels δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση συνηθισμένη. Αρκετές εφαρμογές λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο στις «standard» αναλύσεις QVGA και VGA, οπότε οι κάτοχοι του Omnia ενδέχεται να συναντήσουν προβλήματα όταν επιχειρήσουν να τις χρησιμοποιήσουν." Όσοι έχετε omnia ισχύει κάτι τέτοιο; δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Θα βρεις εδο screen protector και στο φερνει σε 5 ώρες http://gstoreathens.blogspot.com/search/label/SAMSUNG%20OMNIA Καλό φαίνεται και έχει αρκετά για να χαλάω (δεν έχω θέμα μονάχα με το ψαλίδι - έχω γενικότερα με τις ευθείες). Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 παιδιά, opera και hotmail μπορούν να γίνουν συμβατά? δε μπορώ ούτε να δω τα e-mail μου, ούτε να στείλω. μέχρι το login φθάνω και μετά άδειες σελίδες που απαιτούν (μάλλον) javascript. καμιά λύση κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonos1503 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Opws eipa kai se allo thread, to Destinator 8 exei polla problimata, den synistw ti xrisi tou mias kai to 7 pou exei tou idious xartes kanei apsoga ti douleia tou. Κατεβασα το 7...Κανω τις διαδικασιες,αλλα μου το εγκαθιστα στην συσκευη, με αποτελεσμα σε καποια στιγμη να μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθεροσ χωρος..υπαρχει καποια ρυθμιση για το θεμα της μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Κατεβασα το 7...Κανω τις διαδικασιες,αλλα μου το εγκαθιστα στην συσκευη, με αποτελεσμα σε καποια στιγμη να μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθεροσ χωρος..υπαρχει καποια ρυθμιση για το θεμα της μνημης? μηνυμα 9945 (καλυτερα βρες μια εκδοση που δουλευει κατευθειαν απο την καρτα χωρις εγκατασταση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonos1503 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 μηνυμα 9945 (καλυτερα βρες μια εκδοση που δουλευει κατευθειαν απο την καρτα χωρις εγκατασταση) Το θεμα ειναι οτι δεν μου αφηνει επιλογη...πατωντας το αρχειο μου το εγκαθιστα χωρις να με ρωτησει το που... Εαν ξερεις αυτη την εκδοση που δουλευει κατευθειαν, πες μου πως λεγεται και που μπορω να την βρω αν μπορεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 παιδιά, opera και hotmail μπορούν να γίνουν συμβατά? δε μπορώ ούτε να δω τα e-mail μου, ούτε να στείλω. μέχρι το login φθάνω και μετά άδειες σελίδες που απαιτούν (μάλλον) javascript. καμιά λύση κανείς? το τσεκαρα μολις τωρα μια χαρα δουλευει το hotmail αν δεν εχεις εγκατεστησε fp_7ppc_en my_flash3_1 netcfv35 (ετσι οπως τα εγραψα ψαξε τα στο internet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Το θεμα ειναι οτι δεν μου αφηνει επιλογη...πατωντας το αρχειο μου το εγκαθιστα χωρις να με ρωτησει το που... Εαν ξερεις αυτη την εκδοση που δουλευει κατευθειαν, πες μου πως λεγεται και που μπορω να την βρω αν μπορεις.. ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Χτες εκανα κι εγω αιτηση για φορητοτητα και περιμενω να εγκριθει ωστε να παρω το ΟΜΝΙΑ μου μαζι με ενα home cinema δωρο συν την εκπτωση των 300 ευρω. . se pia etairia?wind-βονταφον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex41 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 το τσεκαρα μολις τωρα μια χαρα δουλευει το hotmail αν δεν εχεις εγκατεστησε fp_7ppc_en my_flash3_1 netcfv35 (ετσι οπως τα εγραψα ψαξε τα στο internet) καλημέρα προσπαθώ να εγκαταστήσω το gmail στο OMNIA και δεν μπορώ πορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το αρχείο κλήσεων , χρησιμοποιώ δύο καρτες από διαφορετικές εταιρίες κινητης τηλ. και έχω το εξής πρόβλημα οταν αλλάζω από την μία κάρτα στην άλλη χάνονται όλες οι κλήσεις από το αρχείο κλήσεων . Υπάρχει τρόπος αυτές να παραμένουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν ξερω πως τόσοι μπερδεύονται με το GPS, αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. γιατί δεν χρησιμοποιεί το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας. Λαμβάνει σήμα από δορυφόρους και προσδιορίζει την θέση της συσκευής. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
God0fDeath Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 καλημέρα προσπαθώ να εγκαταστήσω το gmail στο OMNIA και δεν μπορώ πορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Καλημέρα. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι...αν πας στα προγράμματα υπάρχει ένα μπλε ΄΄g΄΄,το οποίο αν ανοίξεις έχει search kai gmail:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex41 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημέρα. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι...αν πας στα προγράμματα υπάρχει ένα μπλε ΄΄g΄΄,το οποίο αν ανοίξεις έχει search kai gmail:). το έχω κάνει αλλα τίποτα Συγκεκριμένα θέλω να μου έρχονται τα mail μου από τον λογαριασμό που έχω στο gmail . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalker70 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 se pia etairia?wind-βονταφον? vodafone και ισχυει μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων. καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνο πριν πας στο καταστημα που θελεις να ρωτησεις αν εχουν διαθεσιμα κομματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 παιδια πως γινεται να βελτιωσω την ευαισθησια του μικροφωνου ενω τραβαει βιντεο?γτ στις υψηλες εντασεις(κλαμπ κτλ) δεν ακουγεται τπτ..επισης το σημα του wifi πως μπορω να το βελτιωσω κ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ΛΥΣΗ για το iGO!!!! "Για κατόχους SAMSUNG OMNIA βρήκα πιο ήταν το πρόβλημα που όταν τρέχαμε το i-go μετά δεν μπορούσαμε να τρέξουμε κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης εάν πρώτα δεν κάναμε soft reset" http://www.omniacs.net/showthread.php?t=280 στο ποστ #7 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το αρχείο κλήσεων , χρησιμοποιώ δύο καρτες από διαφορετικές εταιρίες κινητης τηλ. και έχω το εξής πρόβλημα οταν αλλάζω από την μία κάρτα στην άλλη χάνονται όλες οι κλήσεις από το αρχείο κλήσεων . Υπάρχει τρόπος αυτές να παραμένουν . Οποιο κινητο και να παρεις, και να του κανεις αλλαγες στις καρτες, αυτοματα θα χαθει το αρχειο κλησεων. Δεν το ειχες παθει ποτε αυτο με αλλα κινητα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 καλησπέρα , πως παιζει flash σελιδες το Omnia? Φανταζομαι οτι καπου θα εχει απαντηθεί αλλα είναι πολλές οι σελίδες.....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 μπορει καποιος να μου πει ενα αξιοπιστο σερβις ,γιατι το κινητο δεν ανοιγει με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts