Jump to content

alex41

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alex41

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

alex41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η Cosmote είναι η 1η εταιρία σε συνδρομητές. Για να το διαλαλλήσει έβγαλε και αντίστοιχη διαφήμιση. Η Cosmote είναι η εταιρία που σπονσονάρει σχεδόν αν όχι όλες τις εκπομπές και σήριαλ στην Ελληνική τηλεόραση. Αυτά δεν είναι κόστος. Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι το μέσο έσοδο χρήσης βγαίνει από την πράξη ΠΕΛΑΤΕΣ/ΕΣΟΔΑ ΧΡΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ. αν τα έσοδα παραμένουν τα ίδια αλλά αυξάνεται η πελατειακή βάση τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάτι αντίστοιχο δεν έγεινε και με την COSMOTE μέσα σε ένα χρόνο. Για μένα η εταιρία θα πρέπει να σταματήσει την ανεξέλεκτη σπατάλη σε διαφήμηση και όχι να προχωρήσει σε απολύσεις. Μην ξεχνάμε ότι έχει και κάποια σχεση και το κράτος με αυτές τις διαφημίσεις. Σε λίγο θα αρχίσει και τις μειώσεις στις παροχές στους dealers της, θα κλείσει μαγαζια και ουτοκαθεξίς
  2. Καλησπέρα αν δεν σταματήσεις να σκέφτεσαι "τι δωρεάν συσκευή μου δίνεις για να ερθω στην εταιρία" δεν προκειται να σταματήσει το καρτελ. Οταν θέλεις πχ να πάρεις το iphone 4 δωρεάν καλά να πάθεις. Οι εταιρίες για να πληρώσουν τα "σπασμένα" στους κατασκευαστές θα σου αλλαξουν τα φώτα στις χρεώσεις τόσο στην ομιλία όσο και στα data.
  3. Καλησπερα Aggelos1988 τι είναι αυτό το "Spb.Mobile.Shell.v3.0.0.Build.6411 idh..." και κάτι αλλο ...... Ρε παιδιά μορούμε να κάνουμε πιο γρήγορο το OMNIA ? και αν ναι πώς ? περιμένω μηνύματα σας στο "atheodosis@gmail.com"
  4. pm στον johner
  5. το έχω κάνει αλλα τίποτα Συγκεκριμένα θέλω να μου έρχονται τα mail μου από τον λογαριασμό που έχω στο gmail .
  6. καλημέρα προσπαθώ να εγκαταστήσω το gmail στο OMNIA και δεν μπορώ πορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
  7. καλημερα εχω αγοράσει πρόσφατα τοomnia και δεν μπορώ να κάνω το gmail setup μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
×
×
  • Create New...