Jump to content

akalyptos_82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akalyptos_82

  1. Στη φουλ φορτιση απο την αρχη μετα απο ενα λεπτο παντα πεφτει στο 99%. Εσυ για τη χρησ μιλας. Εγω πολυ κοινωνικα δικτυα, youtube, tiktok. To τελευταιο τωρα που εγραψα πιο πανω ειναι απο εργοστασιακες ρυθμισεις το κινητο. Εσυ για τι αυτονομια μιλας?
  2. Καλησπέρα, έχω την έκδοση ΜIUI 12.5.12.0 Σε πλήρη φόρτιση μου δίνει αυτονομία 25 ώρες η μπαταρία. Η μπαταρία γενικά σε σχέση με τις αρχές είναι άθλια, χρησιμοποιώ 1 ώρα την ημέρα δεδομένα και bluetooth και μετά τα κλείνω. Τ κινητό τελευταία φορά κράτησε μισή μέρα.Φόρτιση το βάζω απο το 30 στο 100%. Το έχω 8 μήνες και σκέφτομαι να το στείλω στο service.
  3. Έρχομαι από poco x3 nfc και είμαι ανάμεσα σε poco x3 pro ή mi 10t. Δεν είναι η κάμερα το πρόβλημα μου, μου αρέσει το poco ότι έχει προστασία από σταγόνες και σκόνη. Με προβληματίζει και το γεγονός ότι το mi 10 είναι μια συσκευή περσινή ενώ το poco είναι φετινή. Αξίζει τα χρήματα το mi 10t?. Το budget είναι έως 400€, amoled δεν θέλω συνειδητά πιο πολύ με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας μέσα στη μέρα και οι επιδόσεις.
  4. Ενδιαφερομαι να κανω μια αγορα απο amazon.it. Ξερει κανεις τι παιζει με το τελωνείο;
  5. Γεια σας, πήρα πρόσφατα το κινητό και έχω εμα μικρό θέμα, με χρεώνει δεδομένα ενώ τα έχω κλείσει. Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο πρέπει να κλείσω στις ρυθμίσεις; Έχω κάνει και περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου
  6. Στις 3 φορτισεις που του εκανα η 1η εδειξε μολις το ανοιξα 99% και σε 5' ειχε φτασει στο 95%. η 2η φορτιση μολις το ανοιξα εδειξε 95% και σε 5' ειχε φτασει στο 80%. Την 3η φορτιση την αφησα ολη νυχτα να γινει και μολις το ανοιξα εδειξε 97% και σε 5' ειχε φτασει στο 90%. Τους τα ειπα ολα αυτα και ειπαν οτι υπαρχει προβλημα να παει σε σερβις αλλα ημουν εντος εγγυησης doa και ζητησα αντικατασταση
  7. Πηρα τηλ. στο σερβις και μου ειπαν πως εχει προβλημα, οποτε το εστειλα για αντικατασταση.
  8. Σε όλες τις φορτίσεις μέχρι τώρα (3) δεν έχει φτάσει το 100%, κ αρχίζω να πιστεύω ότι έχει θέμα
  9. Καταρχήν Ευχαριστώ για την βοήθεια, ο λόγος που ρωτάω συνέχεια αν υπάρχει πρόβλημα είναι πως δεν θέλω να χάσω την προθεσμία αντικατάστασης της συσκευής κ μπλέξω με σέρβις. Ευχαριστώ κ πάλι. Όταν λες εκφόρτιση εννοείς να κλείνει μόνο του; Και πόσες φορές θα χρειαστεί να γίνει αυτό;
  10. Tο άφησα να φορτίσει όλο το βράδυ και όταν το άνοιξα ήταν στο 98%, έχω πρόβλημα τελικά με την μπάταρια ή ανοίγει ακόμα?
  11. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.
  12. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα το htc m8 και την Παρασκευή το απόγευμα έλαβα τη συσκευή μου. Δεν είχα διαβάσει οδηγίες όποτε όταν ήρθε ήταν στο 50% η μπαταρία κ το χάζεψα μέχρι να πάει 20%. Το φορτησα μέχρι να γίνει πράσινο κ το άνοιξα στις 9 το βράδυ. Αμέσως έπεσε 1%. Μέσα σε 1 με 2 ώρες συνεχής λειτουργίας είχε πέσει στο 50%. Με 4-5 ώρες χρήσης μέχρι τις 12 το βράδυ του Σάββατο είχε φτάσει πάλι 20% και το έβαλα να φορτίσει. 3 ώρες μετά ήταν πράσινο όποτε το έβγαλα απο το ρεύμα αλλά δεν το άνοιξα. Το πρωί της Κυριακής (σήμερα δλδ) που το άνοιξα ήταν αμέσως στο 95%!!!!!! Η ερωτησή Μου είναι αν έχει θέμα η μπαταρία η θέλει να πάρει το χρόνο της να στρώσει? η Έκανα κάτι λάθος εγώ κ την χάλασα???
  13. Για φωτογραφίες έχω κάμερα επαγγελματική δεν με ενδιαφέρει η κάμερα του κινητού, και η οθόνη είναι αυτό που με τράβηξε να πω την αλήθεια. Αυτό που με απασχολεί είναι να μην κολλάει με τις εφαρμογές, δηλαδή μπορώ να το φορτώσω άφοβα; Επίσης την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού θα την σηκώνει;
  14. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητο αξίζει ή να πάω σε κάτι πιο καινούριο όπως Z3 plus ή ακομα και σε htc? Ευχαριστώ.
  15. Το μοντέλο είναι το vgn-fw51zf, pcg3j1m. Πήγα να παραγγείλω το ανταλλακτικό αλλά πρέπει να γνωρίζω αν η κάρτα γραφικών (Ati mobility Radeon hd 4650) ειναι discrete η integrated:blink::blink: Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?
  16. Γεια σας, μετά απο hard reset εχω πρόβλημα. Δεν μου εγκαθιστά το Dropbox βγάζει μήνυμα στο μάρκετ ότι δεν ειναι συμβατή η συσκευή. Το κινητό δεν ειναι root ειναι όπως αγοράστηκε.
  17. Για να κάνω συγχρονισμό ασύρματα με το iTunes θα πρέπει να έχω το ipad συνδεμενο με τον φορτιστή?
  18. [ATTACH]32142[/ATTACH] Και μια φωτο, το περιεργο ειναι οτι δεν εχει ερθει σε επαφη με νερο.
  19. κανονικα λειτουργει δεν εχω προσεξει τιποτα υπαρχει κινδυνος με το κινητο?
  20. Θα ηθελα την βοηθεια σας, το αυτοκολλητο της μπαταριας που ειναι διπλα απο της επαφες εχει χρωματιστει κοκκινο. Ειναι καποια ενδειξη?
  21. Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω τη μπαταρία του EVO 3d που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα (1750mah). Κάνει για το δικό μας κινητο; Πρώτη φόρτιση θέλει κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ!
  22. Εκει μπαινω και δεν το βρισκω πουθενα υπαρχει κανενα link?
×
×
  • Create New...