Jump to content

God0fDeath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About God0fDeath

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

God0fDeath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν. Απλά αναφέρω,ότι το πρόβλημά μου λύθηκε με παρέμβαση από το τεχνικό τμήμα της WIND. Από τη μεριά μου όλες οι ρυθμίσεις ήταν σωστές. Καλό βράδυ σε όλους.
  2. Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και 3-4 μέρες δε μπορώ να στείλω sms...είναι πραγματικά εκνευριστικό. Θέλω να παρακαλέσω κάποιον/α να μου πει τι να κάνω αν γνωρίζει. Ευχαριστώ.
  3. Παρατηρώ ότι όταν στέλνω sms,από τότε που έγινα Q,δε λαμβάνω αναφορές παράδοσης των μηνυμάτων που στέλνω. Είμαι ο μόνος ή γενικά είναι πολιτική της Q; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  4. Εγώ χθες,έκανα στο κατάστημα αίτηση για μεταφορά και μου είπανε ότι θα το έχω από τις 28. Σημειοτέον,ότι είχα συμβόλαιο XS στη Wind και το έκανα Q γιατί μιλάω ελάχιστα. Τις προάλλες που είχα πάει από το κατάστημα για να δω τι θα επιλέξω,ο υπάλληλος μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι να χαθούνε τα 1500άρια καθώς και τα 100mb στα νέα πακέτα,καθώς ακούγεται από ανώτερους ότι υπάρχει τάση να σπρώξουνε τον κόσμο σε καρτοσυμβόλαιο/συμβόλαιο. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απαντήσανε στο ερώτημά μου:)
  5. Καλησπέρα παιδιά! Σε 3 μέρες θα είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας της Q-Card:) Με 100MB με 1€ τι μπορείς να κάνεις από το κινητό παιδιά; Εννοώ, ίσα που βλέπεις το mail σου, ή όντως κάνεις είναι αρκετό να κάνεις μπόλικα πραματάκια;
  6. Από μικρό παιδί έκανα σπατάλες σε τεχνολογικά προϊόντα...όντας μικροαστός με ένα μισθό στην οικογένεια,αναγκαζόμουνα και γω με στερήσεις και συγκέντρωση από χαρτζιλίκια και κέρματα να καταφέρνω να πάρω κάτι... Πρώτα ήτανε τα video games,μετά τα κινητά,μετά δε ξέρω γω τι.... Πλέον, έχω γίνει καρμοίρης της κακιάς ώρας... Alarihos είσαι ομοιδεάτης.
  7. Καλησπέρα...καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους. Είμαι συνδρομητής στη Wind συμβόλαιο XS, στο οποίο αυξήσανε πλέον τις τιμές.Ως τώρα,αν είχες σταθερό και internet στη wind είχες και μια έκπτωση γύρω στα 8euros καθαρά από το λογαριασμό του κινητού κάθε μήνα.Αν συνυπολογίσει κανείς και την έκπτωση στα 2-3euros από το γεγονός ότι δεν πήρα επιδότηση για νέα συσκευή, σύνολο γλύτωνα γύρω στα 10euros από το λογαριασμό του κινητού. Ως γνωστόν οι τιμές στα συμβόλαια ανεβήκανε, και το παλιό XS που είχα εγώ ως το χαμηλότερο συμβόλαιο της Wind,πλέον αντικαταστάθηκε από το XXS... Έπειτα από επίσκεψή μου σε κατάστημα Wind,μου είπανε ότι η έκπτωση με τα 8euros θα είναι εφικτή μόνο από συνδρομητές με συμβόλαιο από το S και πάνω...επομένως, όσοι έχουνε XXS και XS, χάνουνε αυτή την έκπτωση.... Το κινητό τηλέφωνο για μένα είναι μόνο για ώρα ανάγκης και ως επί το πλείστον το έχω κλειστό, εκτός αν θέλω να πάρω κάποιον ή περιμένω κλήση/sms από κάποιον. Αποφάσισα να πάω σε κάρτα λαμβάνοντας υπόψην όλα τα παραπάνω. Ψάχνω τις χρεώσεις τις εταιρίας στην Καρτοκινητή Wind,F2G Wind και Q. Δε με ενδιαφέρει η χρήση διαδικτύου μέσω κινητού καθώς χρησιμοποιώ ένα απλό τηλέφωνο των 28euros. Οπότε είμαι ανάμεσα σε Καρτοκινητή Wind και F2G. Οι Τιμοκατάλογοι που έχουνε ανεβασμένοι στο διαδίκτυο είναι από το 2009. Έχει κάποιος την καλή διάθεση να με βοηθήσει τι από τα δυο παραπάνω θα είναι οικονομικότερο ώστε να το προτιμήσω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλή τύχη.
  8. Ugg boots are unisex sheepskin boots, made of twin-faced sheepskin with fleece on the inside and with a tanned outer surface, often with a synthetic sole.UGG Boots can be the most comfortable boots you will ever wear. Cheap UGG Australia come in all sorts of colors, styles and designs in this UGG Boots online,we offer different kinds of classic ugg boots,like genuine ugg boots:),tall ugg boots:),ugg ultra boots,short ugg boots,kids ugg boots:),cardy ugg bootsand so on,wish give you a nice day.
  9. Ρε παιδιά κανένας μπορεί να βοηθήσει με τα γιαπωνέζικα τσιγάρα;;; Ψάχνω και εγώ τόσο καιρό και δε βρίσκω τίποτα στο νετ...
  10. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!! Παιδιά,χτες το βράδυ με μεγάλη μου λύπη παρατήρησα ότι η μπαταρία του omnia μου χάλασε... Γνωρίζει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση η μπαταρία; Να σημειώσω ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2009. Ευχαριστώ για την ανάγνωση...
  11. Καλημέρα. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι...αν πας στα προγράμματα υπάρχει ένα μπλε ΄΄g΄΄,το οποίο αν ανοίξεις έχει search kai gmail:).
  12. Καλημέρα. Βρες το destinator 7 από το link που δίνει φίλος παραπάνω. Αποσυμπίεσε το φάκελο του,και πέτα τον μέσα από activesync ή mass storage,στο subfolder Programm Files(καλό είναι να το βάλεις στο storage και όχι στη μνήμη,δεν υπάρχει λόγος να το βάλεις στη μνήμη άλλωστε). Μέσα εκεί υπάρχει κάποιο αρχείο setup.To πατάς και περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ψάχνεις για το skin papoulis και αφού το βρεις,το αποσυμπιέζεις και παίρνεις το φάκελο και τον πετάς μέσα στα skins του destinator αυτούσιο. Αυτά και καλορίζικο:)
×
×
  • Create New...