neten Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Να κάνω μια ερώτηση παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά ενός omnia και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να μάθω πράγματα για το κινητό. Για την έκδοση των 8gb θέλω να μάθω : α) Σταμάτησε; Στο πλαίσιο πχ έχουν μόνο τη 16άρα β)Η διαφορά με τα 16gb είναι μόνο στη χωρητικότητα και κατά τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια; Ευχαριστώ! Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδια καλησπερα 2 ερωτησουλες : 1 ) Οταν θελω να βαλω ενα mp3 να χτυπαει σαν ηχο μηνυματος τοτε πρεπει υποχρεωτικα να το αποθηκευσουμε μονο στον φακελο των windows? επειδη μονο απο εκει το βλεπει. 2 ) τα αρχεια .cab που τα αποθηκευουμε? η απλα τα περναμε στο κινητο και μας ρωταει αυτο? ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 αρχισε να αγοραζεις απο ebay ,εχει τα παντα και σε τρομερες τιμες (βγαλε μια prepaid card,κανε μια εγραφη στο ebay και στο paypal και ξεκινα ...) Καλέ μου hellas200, όντως έχεις δίκιο,αλλά στο ebay,κλπ δεν βρίσκω τα γνήσια! Έχω βρει διάφορες πχ. βάσεις για στήριξη του κινητού στο αυτοκίνητο,όμως δεν θεωρώ καμία σωστή.Και εξηγώ: άλλες δείχνουν να μην το κρατούν επαρκώς,άλλες <<κρύβουν>> τα πλαϊνά πλήκτρα,άλλες φαίνονται πολύ ευαίσθητες,ή ασταθείς και άλλες δείχνουν ότι από το βάλε-βγάλε δεν το προστατεύουν από γρατζουνιές... Όλα αυτά από φώτο βέβαια,αλλά δεν γίνετε και να αγοράσω καμιά δεκαριά μήπως βρω την καλή! Επιπλέον σε κάθε περίπτωση θα ήθελα νε δω και τι στο καλό σκέφτηκε ο σαμσουνγκάκιας σχιστομάτης σχεδιαστής για το προϊόν του! Η πιο καλή θεωρώ που είδα είναι αυτή (τουλάχιστον το γδέρνει από τη μέση και κάτω :lol:). http://www.mobilefun.co.uk/product/17800.htm Αν έχεις υπόψη σου κάτι καλύτερο να προτείνεις,με χαρά θα σε ακούσω...! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 1 ) Οταν θελω να βαλω ενα mp3 να χτυπαει σαν ηχο μηνυματος τοτε πρεπει υποχρεωτικα να το αποθηκευσουμε μονο στον φακελο των windows? επειδη μονο απο εκει το βλεπει. Ean ta rikseis kai sto fakelo My Documents (kai meta opou theleies) pou tha exeis ftiaksei stin karta mnimis sou h' stin Internal Storage sou, tha ta blepeis kanonika 2 ) τα αρχεια .cab που τα αποθηκευουμε? η απλα τα περναμε στο κινητο και μας ρωταει αυτο? Petakse ta opou theleis (kata protimisi stin Internal Storage) kai gia to pou tha egkatastathoun tha se rwtisei. Meta tin egkatastasi mporeis kai na ta sbiseis. Osa programmata trexoun sto background h' peirazoun arxeia systimatos mporeis na ta egkatastiseis sti basiki mnimi. Ta ypoloipa kanonika stin Internal Storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 α) Σταμάτησε; Στο πλαίσιο πχ έχουν μόνο τη 16άρα β)Η διαφορά με τα 16gb είναι μόνο στη χωρητικότητα και κατά τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια; Ευχαριστώ! a) Oxi. b) Mono sti xwritikotita. Kata ta alla einai oloidia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 a) Oxi. b) Mono sti xwritikotita. Kata ta alla einai oloidia. Thanks athanaso :) Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ean ta rikseis kai sto fakelo My Documents (kai meta opou theleies) pou tha exeis ftiaksei stin karta mnimis sou h' stin Internal Storage sou, tha ta blepeis kanonika Petakse ta opou theleis (kata protimisi stin Internal Storage) kai gia to pou tha egkatastathoun tha se rwtisei. Meta tin egkatastasi mporeis kai na ta sbiseis. Osa programmata trexoun sto background h' peirazoun arxeia systimatos mporeis na ta egkatastiseis sti basiki mnimi. Ta ypoloipa kanonika stin Internal Storage. Σε ευχαριστω πολυ !!! να εισαι καλα εισαι απαιχτος!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 παιδια, μπορώ να συνδεθώ από τον υπολογιστή μου στο ιντερνετ, μέσω του κινητού? το υποστηρίζει? (το pc suite πάντως το υποστηρίζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εχω κλεισει απο τον Γερμανο το omnia, αν μεχρι αυριο χαλασει κατι θα παω στην vodafone. Θελω να ρωτησω , το omnia απο την vodafone εχει κλειδωμενες εφαρμογες 'η ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 παιδια, μπορώ να συνδεθώ από τον υπολογιστή μου στο ιντερνετ, μέσω του κινητού? το υποστηρίζει? (το pc suite πάντως το υποστηρίζει) μπορεις και μεσω usb και μεσω wifi αρκει να χρησιμοποιησεις το κινητο σαν μοντεμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Θελω να ρωτησω , το omnia απο την vodafone εχει κλειδωμενες εφαρμογες 'η ολα οκ? Den exei tipota kleidwmeno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Αληθεύει ότι το Omnia 8 GB πωλείται πλέον προς 300 ευρώ; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Αληθεύει ότι το Omnia 8 GB πωλείται πλέον προς 300 ευρώ; σημερα στη voda ειδα τιμη 559. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εγώ ψάχνω για να το πάρω με φορητότητα από voda και όπου έχω πάρει τηλέφωνο μου λένε για το 16GB. Πουθενά για το 8. Που το είδες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Αληθεύει ότι το Omnia 8 GB πωλείται πλέον προς 300 ευρώ; Όχι :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εγώ ψάχνω για να το πάρω με φορητότητα από voda και όπου έχω πάρει τηλέφωνο μου λένε για το 16GB. Πουθενά για το 8. Που το είδες αν επιτρέπεται; εγω το πηρα πριν 3 εβδομαδες απο e-shop (8g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Η έκπτωση που διαφημίζει ο Γερμανός για 50% σε όλες τις συσκευές; Ισχύει και για Omnia χωρίς σύνδεση με συμβόλαιο; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Η έκπτωση που διαφημίζει ο Γερμανός για 50% σε όλες τις συσκευές; Ναι. Τώρα για τις λεπτομέρειες απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ρε παιδιά δουλεύει κανονικά ο opera ώστε να δω τα e-mail μου (hotmail), να στείλω νέα μηνύματα, να κάνω επισυνάψεις κλπ ή πρέπει να περάσω το flash lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ρε παιδιά δουλεύει κανονικά ο opera ώστε να δω τα e-mail μου (hotmail), να στείλω νέα μηνύματα, να κάνω επισυνάψεις κλπ ή πρέπει να περάσω το flash lite? ναι μια χαρα τα δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση και αν θέλετε μια γρήογορη απάντηση. Τελικά η γραφίδα σας λείπει ή δε χρειάζεται? (φαντάζομαι θα έχει συζητηθεί το θέμα στις 600 σελίδες πιο πίσω αλλά άντε να το βρεις...) Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση και αν θέλετε μια γρήογορη απάντηση. Τελικά η γραφίδα σας λείπει ή δε χρειάζεται? (φαντάζομαι θα έχει συζητηθεί το θέμα στις 600 σελίδες πιο πίσω αλλά άντε να το βρεις...) προσωπικα σπανια την χρησιμοποιω..... τωρα εξαρταται τι σε βολευει.... ποιο καλα για μπρελοκ μου παει εμενα (ειναι και ομορφη η ρημαφα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η έκπτωση που διαφημίζει ο Γερμανός για 50% σε όλες τις συσκευές; Ισχύει και για Omnia χωρίς σύνδεση με συμβόλαιο; Το εχω κλεισει εγω, αλλα για να ειναι 50%εκπτωση πρεπει να κανεις συνδεση νεα σε 1προγραμμα απο 3ωρες και πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η έκπτωση που διαφημίζει ο Γερμανός για 50% σε όλες τις συσκευές; Ισχύει και για Omnia χωρίς σύνδεση με συμβόλαιο; Εκπτώσεις στο Γερμανό 50% Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 οταν παω να δω τα e-mail μου (hotmail) με τον opera, φτάνω μέχρι το σημείο που ανοίγοντας ένα νέο e-mail μου ανοίγει μια κενή σελίδα και γράφει javascript. τι κάνω για να δω αυτή τη σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts