bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Παιδια χαιρετε...βοηθεια... μολις το απoκτησα και εγω και οταν παω να κανω εγκατασταση το cd μου βγαζει αυτο... setup.exe has encountered a problem and needs to close.we are sorry for inconvenience. εχω windows xp uk sp2 please help..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Παιδια χαιρετε...βοηθεια... μολις το απoκτησα και εγω και οταν παω να κανω εγκατασταση το cd μου βγαζει αυτο... Na egkatastiseis ti apo to CD? Mono to ActiveSync xreiazesai pou tha to breis sto net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Γεια χαρα σε ολους,επειδη ειναι δυσκολο να διαβασω 600 τοσες σελιδες μηπως εχει βρεθει καποια λυση για τα χαλια της φωτογραφικης ειδικα με την χρηση του φλας??? ποια χαλια? η φωτογραφικη ειναι κορυφαία :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 οκ το εφτιαξα ...ευχαριστω φιλε μου...προσπαθω να βαλω τους χαρτες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 ποια χαλια? η φωτογραφικη ειναι κορυφαία :) Καλά μην τα παραλέμε....:O Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Kαλησπερα..... μηπως ξερετε γιατι δεν δουλευει ο garmin? δεν βρισκει τπτ το gps.τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο ομνια και τι στο garmin? please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Kαλησπερα..... μηπως ξερετε γιατι δεν δουλευει ο garmin? δεν βρισκει τπτ το gps.τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο ομνια και τι στο garmin? please help Εσυ μου είπες ότι το GPS δουλευει... Σου έστειλα πμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εσυ μου είπες ότι το GPS δουλευει... Σου έστειλα πμ... το εφτιαξα αυτο με τους χαρτ... ευχαριστω αλλα δεν βρισκει την περιοχη που ειμαι τπτ.ενω μου δειχνει ενα δορυφορο.κ εχει μια γραμμη σημα.κατι θα παιζει με το gps ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 το εφτιαξα αυτο με τους χαρτ... ευχαριστω αλλα δεν βρισκει την περιοχη που ειμαι τπτ.ενω μου δειχνει ενα δορυφορο.κ εχει μια γραμμη σημα.κατι θα παιζει με το gps ε? Πρεπει πρωτα να σου δειξει το γεωγραφικο πλατος που εισαι εκει που βλεπεις τους δορυφορους και οχι να τα εχεις ολα μηδεν(0)... Δεν εχει σημασια το οτι βρηκε δορυφορο...για να βρει τη θεση σου πρεπει να κλειδωση πρωτα.....μονο οταν δεις κατι νουμερα στο γεωγραφικομηκος και πλατος μπες στο χαρτη και δες τη θεση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Πρεπει πρωτα να σου δειξει το γεωγραφικο πλατος που εισαι εκει που βλεπεις τους δορυφορους και οχι να τα εχεις ολα μηδεν(0)... Δεν εχει σημασια το οτι βρηκε δορυφορο...για να βρει τη θεση σου πρεπει να κλειδωση πρωτα.....μονο οταν δεις κατι νουμερα στο γεωγραφικομηκος και πλατος μπες στο χαρτη και δες τη θεση σου θα ξαναπροσπαθησω....ευχαριστω..απο τις ρυθμισεις του gps στο garmin τι πρεπει να εχω: χρηση του ενδιαμεσου προγραμματος... η χρηση σειριακου gps? k απο κατω λεει com3,com5,com9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 απομακρυσμένο GPS com3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 μεσα στο συστημα στις πληροφοριες gps λεει ενα 10 προφανως ο δορυφορος αλλα στο υψομετρο και στην ταχυτητα εχει παυλες.αρα δεν εχει συνδεθει η βλακια..... sorry που σε ζαλιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το 10 είναι στούς κύκλους??? Αν είναι ετσι βγές στο μπαλκόνι σου να πιάνει καλύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 ναι στους κυκλους.θα δοκιμασω...σε ευχαριστω.......!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Χάρτες για Ιταλία και Γαλλία που θα βρω για το IGO 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το 10 είναι στούς κύκλους??? Αν είναι ετσι βγές στο μπαλκόνι σου να πιάνει καλύτερα.... σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ...εισαι και ο πρωτος...... εφτιαξε...... να εισαι παντα καλα!!!!!!:D :) :D :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ophion Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ το OMNIA, αφού απέκλεισα iphony και G1, αλλά τα WM 6.1 με προβληματίζουν. Ως πρώην κάτοχος Eten(τώρα κατεστραμμένο) με WM 6 είπα να περιμένω μέχρι τον ερχομό των Windows Mobile 7, που λογικά θα είναι πολύ πιο λειτουργικά και γρήγορα, αλλά δε φαίνεται να έρχονται ποτέ και η αναμονή δεν αντέχεται. Ξέρει κανείς αν η Samsung(ή η Microsoft) σκοπεύει να βγάλει αναβάθμιση του OMNIA ή άλλων wm 6.1 σε wm 7;Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει ανεπίσημη αναβάθμιση(βλ. cooked κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Και το πληκτρολόγιαο σε Ελληνικά? BVBCFGDFGHFB Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει ανεπίσημη αναβάθμιση(βλ. cooked κλπ); Γενικότερα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Microsoft για τα WM7 συνεπώς μην τα περιμένεις στο άμεσο μέλλον. Θα έλεγα ότι μπορείς να συμβιβαστείς άφοβα με τα WM6.1 και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε προβληματίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Χάρτες για Ιταλία και Γαλλία που θα βρω για το IGO 8? Που αλλού... ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 τοση ωρα ψαχνω στο αναζητηση μην σας ξαναενοχλησω αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.... καλα ειμαι τελειος ασχετος σαν νεος ppc user. 1) πως ενεργοποιουμε στα μηνυματα τις αναφορες παραδοσης? κ 2) πως γινετε να στελνουμε παραπανω χαρακτηρες σε sms χωρις να το στελνει σε 2 μηνυματα? σας ευχαριστω παρα πολυ ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εγω θελω να μαθω επιτελους πως γινεται να ακουω μουσικη χωρις φωτισμο οθονης!:happy:(Αυτο που απενεργοποιει την οθονη απο το power button το ξερω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 μη στεναχωριέσαι, είναι φυσικό. α)μπαινεις απο το μενου στα μηνυματα και μετα επιλεγεις μενου (κατω δεξια)-->εργαλεία--> επιλογές--> μηνυματα--> και τσεκαρεις το αιτηση ειδοποιησεων παραδοσης β)αν γραψεις σε greeklish μπορεις να εχεις 160 χαρακτηρες. αν θελεις να το γυρισεις σε αγγλικο πατας παρατεταμενα το κουμπι abc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εγω θελω να μαθω επιτελους πως γινεται να ακουω μουσικη χωρις φωτισμο οθονης!:happy:(Αυτο που απενεργοποιει την οθονη απο το power button το ξερω) το διαβασες το μηνυμα 9646? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 μη στεναχωριέσαι, είναι φυσικό. α)μπαινεις απο το μενου στα μηνυματα και μετα επιλεγεις μενου (κατω δεξια)-->εργαλεία--> επιλογές--> μηνυματα--> και τσεκαρεις το αιτηση ειδοποιησεων παραδοσης β)αν γραψεις σε greeklish μπορεις να εχεις 160 χαρακτηρες. αν θελεις να το γυρισεις σε αγγλικο πατας παρατεταμενα το κουμπι abc α) μπα εμενα δεν μου το εχει αυτο.μονο οταν παω να γραψω ενα μηνυμα τοτε μονο μου το βγαζει στο μενου -- αναφορα παραδοσης και πρεπει να το τσεκαρω. β) δεν μου αρεσουν τα GREEKLISH .....παρατηρησα οτι οταν γραφουμε κεφαλαια ελληνικα τοτε εχουμε 160 χαρακτηρες. πως θα γινει να εχουμε μονιμα κεφαλαια? αυτη ειναι η λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts