chelseafc Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 :) Thanx man!Σκέφτομαι μια αγορά κ είμαι μεταξύ se c905 κ omnia...Οπότε κοιτάω να δω πιο κερδίζει στα σημεία προς το παρόν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ρε παλικαρια αυτα τα screen protectors για το Ομνια που πλενονται, πως γινεται η δουλεια?? ολο μενουν ινες και σκονες κολλημενες παρα το πλυσιμο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ρε παλικαρια αυτα τα screen protectors για το Ομνια που πλενονται, πως γινεται η δουλεια?? ολο μενουν ινες και σκονες κολλημενες παρα το πλυσιμο..... μενουν φιλε μου γιατι οι ινες και οι σκονες ειναι απο την μερια της κολας...;) δεν καθαρισες καλα την οθονη του τηλ σου πριν το τοποθετησεις και ετσι μαλλον δεν βλεπω να το καθαριζεις ευκολα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 μενουν φιλε μου γιατι οι ινες και οι σκονες ειναι απο την μερια της κολας...;) δεν καθαρισες καλα την οθονη του τηλ σου πριν το τοποθετησεις και ετσι μαλλον δεν βλεπω να το καθαριζεις ευκολα :O το χα καθαρισει. επλυνα το καλυμμα και αφου στεγνωσε το περασα με κολλητικη ταινια και κατι εγινε τελικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 καλησπερα να ρωτησω κατι? υπαρχει εκδοση των the sims 2 για ομνια?? ειμαι τρελλη γιαυτο το παιχνιδι κ αναρωτιεμαι αν μπορω να το εχω παντου!! ευχαριστω... Υπαρχει εδω για windows mobile συσκευες αλλα δεν ειναι βεβαιο οτι θα παιζει στο ομνια, λογω της διαφορετικης αναλυσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkouzou Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 καλημερα και απο εμενα μια ερωτηση να κανω υπαρχει δυνατοτητα κλειδωματος της οθονης να γινεται αυτοματα μετα απο καποια δευτερολεπτα , εκτος απο το χειροκινητο , πατωντας το κουμπι της αποριψης κλισης ευχαριστω!!!!!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisjunior Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 omnia...με κλειστα μιατια:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Η συσκευή έχει ένα ή δύο εξωτερικά ηχεία για αναπαραγωγή μουσικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 καλημερα και απο εμενα μια ερωτηση να κανω υπαρχει δυνατοτητα κλειδωματος της οθονης να γινεται αυτοματα μετα απο καποια δευτερολεπτα , εκτος απο το χειροκινητο , πατωντας το κουμπι της αποριψης κλισης ευχαριστω!!!!!!:confused: Αν δεν κανω λαθος, μονο αν βαλεις να κλειδωνει με κωδικο μετα απο καποια δευτερολεπτα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Η συσκευή έχει ένα ή δύο εξωτερικά ηχεία για αναπαραγωγή μουσικής; Ενα εχει και ειναι εκεινο που εχεις για ακουστικο οταν εισαι σε κληση. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukfra Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ρε παιδια ξερετε εδω ελαδα καπου που να πουλανε την αυθεντικη θηκη της samsung γιατι το omnia? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003964 αυτη εννοω αλλα δεν ειναι διαθεσιμη και δεν βρισκω πουθενα αλλου να την πουλανε. φιλε μου αυτη την θηκη την βρηκα εχτες στον κοτσοβολο στο μολ.ηταν η τελευταια και την πηρα.λογικα θα ξαναφερει οποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Είμαι στη διαδικασία αγοράς του τηλεφώνου. Εχω το Ν-82 και επειδή με ενδιαφέρει και η κάμερα θα ήθελα να ρωτήσω για την ποιότητα των φωτογραφιών του. Διαβάζω πως έχει την καλύτερη κάμερα σε wimdows mobile. Ισχύει κάτι τέτοιο? Υπάρχει καμία για να δούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ean to prwto sou melima einai kinito me kali camera... tha se symboulepsw na min pas se WM syskevi giati thelei arketi doulitsa gia na ti fereis sta metra sou. Me mia anazitisi sto internet tha breis polles fwtografies trabigmenes apo Omnia kai se sygkrisi me alles syskeves. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Αμα θες το ομνια για καμερα, ειναι σα να λες θελω mercedes γιατι εχει ωραια δερματινα καθισματα. Αν σε ενδιαφερει wm mobile συσκευη τοτε ναι, εχει την καλυτερη καμερα στην κατηγορια. Κατα τ'αλλα αν σε ενδιαφερει καμερα μονο, ειναι χειροτερη απο του n82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιώ το Bluetooth headset σαν ακουστικό για να ακούω μουσική; Ενώ το χρησιμοποιώ τέλεια για τηλεφωνικές κλήσεις (Samsung WEP 300), δεν έχω δυνατότητα να πάρω ήχο από WMP ή Coreplayer. Eυχαριστώ για κάθε απάντηση και συγγνώμη εάν τυχόν έχει ήδη απαντηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιώ το Bluetooth headset σαν ακουστικό για να ακούω μουσική; Ενώ το χρησιμοποιώ τέλεια για τηλεφωνικές κλήσεις (Samsung WEP 300), δεν έχω δυνατότητα να πάρω ήχο από WMP ή Coreplayer. Eυχαριστώ για κάθε απάντηση και συγγνώμη εάν τυχόν έχει ήδη απαντηθεί. απο μια γρηγορη ματια ειδα οτι το Samsung WEP 300 δεν υποστηριζει Α2DP. και να καταφερεις να στειλεις τον ηχο στο ΟΜΝΙΑ (με διαφορα cabακια που υπαρχουν στο xda) θα ακουγετε πολυ χαλια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 φιλε μου αυτη την θηκη την βρηκα εχτες στον κοτσοβολο στο μολ.ηταν η τελευταια και την πηρα.λογικα θα ξαναφερει οποτε... Ευχαριστω για την ενημερωση! Και ηταν να παω mall εχθες και τελικα δεν πηγα. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rerresv Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 παιδια γεια σας επειδη ειμαι λιγο κουρασμενος να διαβασω 500+ σελιδες πως μπορω να βαλω στο ομνια μου καποιο προγραμμα που να μου δειχνει τα ραντεβου μου για τις δουλειες? εχω ενα samsung omnia 16 g . το οutlook δεν ειναι μεσα στο κινητο. καποιος αλλος τροπος υπαρχει? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 ε? Το outlook είναι μέσα στο Κινητό! Πήγαινε στο έναρξη->Ημερολόγιο .... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rerresv Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 θέλω να τα βλέπω μπροστά στην επιφάνεια εργασίας σαν το htc με το πρόγραμμα cube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 ρε παιδια ξερει κανενας αν διχνει το omnia ποσες ωρες εχουμε εξερχομενες κλησεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πρώτα από ολα δεν υπάρχει cube στο ομνια. Pήγαινε στην έναρξη->ρυθμίσεις->σήμερα και επέλεξε στοιχεία. μετά απενεργοποίησε το samsung widget, ενεργοποιήσε το samsung today 2 και το Ημερολογίο. Θα το έχεις στην επιφάνεια εργασίας Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ενα εχει και ειναι εκεινο που εχεις για ακουστικο οταν εισαι σε κληση. thanks φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Παιδιά υποστηρίζει το ΟΜΝΙΑ δύο αριθμούς στην ίδια κάρτα (για συμβολαιο Cosmote και whats' up) μαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Αυτο ειναι κατι που το κανει η κοσμοτε, οποτε παιζει σε ολες τις συσκευες. Απλα δεν μπορεις να εχεις 2 σιμ σε μια συσκευη. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts