pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γειά σας, είμαι νέο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δέχομαι τελευταία πολλαπλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα στο κινητό μου (Nokia e52) και ψάχνω για ένα freeware (όχι shareware ή trial) call blocker πρόγραμμα. Έχετε κάτι υπόψιν σας;;; Ευχαριστώ πολύ :) δωρεαν δεν ξερω... αλλα σε διαφορα σαιτ μπορεις να βρεις απειρα σπασμενα :rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γειά σας, είμαι νέο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δέχομαι τελευταία πολλαπλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα στο κινητό μου (Nokia e52) και ψάχνω για ένα freeware (όχι shareware ή trial) call blocker πρόγραμμα. Έχετε κάτι υπόψιν σας;;; Ευχαριστώ πολύ :) Καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Δες το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319103#post2319103 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volnix Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Δες το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319103#post2319103 Eυχαριστώ για την απάντηση. :) Το τσέκαρα πριν από λίγο αυτό (το anfy) και δεν λειτουργεί σε Ε52... :( Τώρα κατέβασα το Karspersky mobile security το οποίο κάνει μεν block σε κλήσεις (anti-spam το λέει) και κάνει και άλλα πράγματα. Αλλά είναι trial version :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Eυχαριστώ για την απάντηση. :) Το τσέκαρα πριν από λίγο αυτό (το anfy) και δεν λειτουργεί σε Ε52... :( Τώρα κατέβασα το Karspersky mobile security το οποίο κάνει μεν block σε κλήσεις (anti-spam το λέει) και κάνει και άλλα πράγματα. Αλλά είναι trial version :( σε ειπα και πιο πανω, ψαξε σε αλλα σαιτ ;) θα ψαξω σε λιγακι να σε βρω μια και θα στην στειλω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volnix Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Οκ thanks. :) Δεν είναι καμιά καφρίλα σπασμένα με ιούς ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Οκ thanks. :) Δεν είναι καμιά καφρίλα σπασμένα με ιούς ε; εννοειται σπασμενα φιλε :) δυστηχως εψαχνα και γω τετοιο προγραμμα για ν78 αλλα δωρεαν τιποτα μονο σπασμενα... για ιους δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φοβασαι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή τρόπος να βάλουμε προστασία εγγραφής ωστε ν'αποφεύγεται η καταλάθως διαγραφή των αρχείων; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημέρα. Είναι μεγάλα αρχεία τα συγκεκριμένα που προσπαθείς ν' ανοίξεις γι' αυτό και σου βγάζει μήνυμα ανεπαρκής μνήμης. Δοκίμασε την εφαρμογή pdf+ reader να δεις αν ανοίγουν. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Κατέβασα από εδώ http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/nokia-adobe-pdf-reader-le αυτό που είπες και... δε θέλησε να μου κάνει τη χάρη το κινητάκι :lol: Λέει "Προετοιμασία Εγκατάστασης", σαλεύει λίγο ακόμα και μετά λέει υπάρχει σφάλμα πιστοποιητικού!;!... :(:mad: Ωστόσο βρήκα ένα προγραμματάκι που να χωρίζει το αρχείο σε μικρότερα, είπα να τα κάνω 10ΜΒ το καθένα, αλλά και πάλι αρνείται να τα ανοίξει. Τώρα θα μου πεις, γιατί δεν τα κάνεις μικρότερα;; :lol: Το "μικρό" PDF είναι 200ΜΒ, αν είναι να χωριστεί σε αρχεία των 5ΜΒ (ή και μικρότερα :X) σημαίνει ότι θα χαθεί η μπάλα τελείως... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 (edited) Σου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού, γιατί πρέπει να υπογράψεις την εφαρμογή ψηφιακά πριν την κάνεις εγκατάσταση, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed (διάβασε το πρώτο μήνυμα). Πάντως η εφαρμογή που λέω είναι η παρακάτω http://www.mbrainsoftware.com/S60_3rd/Pdf/Pdf.htm Υ.Γ. Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Edited March 7, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή τρόπος να βάλουμε προστασία εγγραφής ωστε ν'αποφεύγεται η καταλάθως διαγραφή των αρχείων; Δεν έχω συσκευή να το δοκιμάσω αλλά άλλαξε τα δικαιώματα των αρχείων μέσα από τον x-plore. Ελπίζω να λειτουργεί.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 νομιζω το fring θελεις :p το δοκίμασα δεν δουλευει ....με ενα ε66 και ε65 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήδω το εξης: Εχω κάνει export sms απο το pc suite σε αρχείο csv. Επειδή δυστυχώς δεν βλεπω το Pc suite να υποστηρίζει διαδικασία import στο πάλι τηλ. μήπως γνωρίζετε ναμου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλειά? :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντησουν. :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo2202 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 καλησπερα παιδια εχω το nokia e66 και θελω να μου πειτε ενα καλο προγραμμα για να ανοιγω το φλας της φωτογραφικης μονιμα οποτε θελω για να τραβαω βιντεο την νυχτα. κατι σαν το n70 torch που ειχα παλια στο παλιο n70 κινητο μου. οτι και αν εχω δοκιμασει δεν λειτουργει τιποτα αν ξερει κανεις ας κανει το κοπο να μου πει. ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το Brightlight και με έχει βολέψει αρκετά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήδω το εξης: Εχω κάνει export sms απο το pc suite σε αρχείο csv. Επειδή δυστυχώς δεν βλεπω το Pc suite να υποστηρίζει διαδικασία import στο πάλι τηλ. μήπως γνωρίζετε ναμου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογη που να κανει αυτη τη δουλειά? :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντησουν. :confused: Δοκιμασε το MyPhoneExplorer ειναι για SE και Android αλλα κανει import csv τουλαχιστον να τα διαβαζεις στον υπολογιστη σου!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo2202 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Καληπερα παιδια δεν ξερω αν γραφω στο καταλληλο μερος . Εχω στην κατοχη μου ενα nokia e66 , εχω φαει το τοπο και δεν βρισκω πουθενα καποιο συμβατο προγραμμα για να χρησιμοποιώ το φλας της καμερας σαν φακο , για να μπορω να τραβαω βιντεο την νυχτα . παλια ειχα το n70 και ειχα το n70 torch το οποιο βεβαια δεν κανει στο e66 . Για το e66 υπαρχει κατι? :( please help Εγώ χρησιμοποιώ το Brightlight και με έχει βολέψει αρκετά. :) δεν λειτουργει σε e66 :(:( ξερει κανεις για e66 ?? Edited April 1, 2011 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo2202 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καλησπερα παιδια εχω το nokia e66 και θελω να μου πειτε ενα καλο προγραμμα για να ανοιγω το φλας της φωτογραφικης μονιμα οποτε θελω για να τραβαω βιντεο την νυχτα. κατι σαν το n70 torch που ειχα παλια στο παλιο n70 κινητο μου. οτι και αν εχω δοκιμασει δεν λειτουργει τιποτα αν ξερει κανεις ας κανει το κοπο να μου πει. ευχαριστω προκαταβολικα παιδια κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αν έχεις κάποιος να προτείνει κάποια καλή εφαρμογή για χρονόμετρο - αντίστροφη μέτρηση και εφαρμογή πυξίδα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Για χρονόμετρο και αντιστροφή μέτρηση, όπως και για world time αλλα και εναλλακτικό ξυπνητήρι με πολύ καλό interface είναι το spb time. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Απεγκατέστησα εφαρμογές για φορμάτ και πήγα να τις εγκαταστήσω ξανά από το OVI και δε με αφήνει. Ξέρεις κανείς τι συμβάινει? Οι εφαρμογέ είναι μόνο για ένα κατέβασμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παιδια μηπως γνωριζετε αν μπορω να βαλω skype και να μιλαω με ενα 6710 Navigator που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει εφαρμογή ώστε να χρειάζεται κάποιος κωδικό για να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο, όπως έχουν τον 4ψήφιο τα iphone? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Μπορείς να χρησιμοποιείς το "κλειδωμα πλ/γιου" που βλεπεις οταν πατας το κουμπι για σβησιμο. Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι ζητας και χρειαζεσαι καποιο προγραμμα απ αυτα που υπαρχουν στο ovi store. παιδια μηπως γνωριζετε αν μπορω να βαλω skype και να μιλαω με ενα 6710 Navigator που έχω Οσο υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο και skype απο τους συνομιλητες μπορεις. Εγω ειχα στο Ν79 μου και μιλουσα με υπολογιστες φιλων μου. Edited April 22, 2011 by Loukas_94 Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Skype για S60! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. μια ερωτηση παρακαλω: μπορω να εγκαταστησω το sygic χωρις να εχω εξτρα καρτα μνημης στο n86 μου; δηλαδη να εγκαταστησω την εφαρμογη στην μνημη τηλεφωνου C: και τους χαρτες στη μνημη μαζικης αποθηκευσης Ε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts