FoT1s Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια προγράμματα για λογισμικό symbian os που να μπορώ να σβήνω από εκεί ότι αρχεία θέλω και είναι άχρηστα στο κινητό μου. Πιο συγκεκριμένα, ψάχνω κάποιο πρόγραμμα σαν το ccleaner που είναι για pc. Εννοώ, να σβήνω αρχεία που έχουν μείνει μέσα στο κινητό μου μετά από απεγκαταστάσεις προγραμμάτων κτλ. Το κινητό που έχω είναι το Nokia 6700 slide. Ευχαριστώ. Edited February 1, 2011 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια προγράμματα για λογισμικό symbian os που να μπορώ να σβήνω από εκεί ότι αρχεία θέλω και είναι άχρηστα στο κινητό μου. Πιο συγκεκριμένα, ψάχνω κάποιο πρόγραμμα σαν το ccleaner που είναι για pc. Εννοώ, να σβήνω αρχεία που έχουν μείνει μέσα στο κινητό μου μετά από απεγκαταστάσεις προγραμμάτων κτλ. Το κινητό που έχω είναι το Nokia 6700 slide. Ευχαριστώ. μάλλον αυτό ψάχνεις http://symbiansmartphone.blogspot.com/2009/01/s60-resource-cleanup.html Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) μάλλον αυτό ψάχνεις http://symbiansmartphone.blogspot.com/2009/01/s60-resource-cleanup.html Ευχαριστώ για το πρόγραμμα. Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει μήπως περίπτωση να σβήσει τίποτα που χρειάζεται για την λειτουργία του os και να υπάρξει πρόβλημα; Και ένα ακόμα, το αρχείο κανονικά σε .sis δεν θα έπρεπε να είναι; ρωτάω γιατί είναι σε .py EDIT: Το κατέβασα, αλλά δεν γίνεται εγκατάσταση, ανοίγει σαν σημειωματάριο. Edited February 1, 2011 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Το συγκεκριμένο αρχείο για να δουλέψει χρειάζεται να είναι εγκατεστημένη και η Python(γλώσσα προγραμματισμού).Στον φάκελο όπου την έχουμε εγκαταστήσει αντιγράφουμε το αρχείο με κατάληξη py. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 μάλλον αυτό ψάχνεις http://symbiansmartphone.blogspot.com/2009/01/s60-resource-cleanup.html Την έχεις δοκιμάσει την εφαρμογή? Πριν μερικές μέρες δοκίμασα την εφαρμογή cleaner και μου έσβησε τις μικρογραφίες από τις φωτογραφίες στην έκθεση. Έπρεπε να δημιουργηθούν ξανά από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγώ θέλω τέτοιο πρόγραμμα, γιατί πριν μέρες είχα 50mb free στη μνήμη τηλεφώνου και χωρίς να έχω περάσει τίποτα καινούργιο, κατέβηκε στα 48. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 @FoT1s: στη σελίδα που σου έδωσα έχει οδηγίες για το πως χρησιμοποιείται. @navi55: την εχω χρησιμοποιήσει 3 φορές συγκεκριμένα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. τώρα που οφείλεται η δικιά σου περίπτωση δεν ξέρω.. Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τελικά το έκανα φορμάτ. Απλά, μου έχει 3 φώτο στις εικόνες, οι οποίες δεν ανοίγουν και όταν πατάω για διαγραφή μου λέει "Γενικά: Σφάλμα συστήματος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Με ποια εφαρμογη μπορουμε να κανουμε τις σημειωσεις, export σε .txt?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ποιον task manager μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ποιον task manager μου προτείνετε; Μπορείς να δοκιμάσεις τον Best Taskman. Προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Εμένα πάλι με είχε βολέψει περισσότερο ο Jbak TaskMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Γενικά έχει αρκετούς task managers. Μπορεί να τους δοκιμάσει και να κρατήσει όποιον τον βολεύει. Είναι μια πολύ καλή επιλογή ο Jbak TaskMan και επίσης το είναι δωρεάν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπέρα στο πάνελ εχω το ε66 και θα ηθελα να μπορω να κάνω κλήση με βίντεο και ηχο μεσω ασύρματου δυκτίου...δηλ. με αλλο κινητό που θα εχει την ιδια εφαρμογή..ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπέρα στο πάνελ εχω το ε66 και θα ηθελα να μπορω να κάνω κλήση με βίντεο και ηχο μεσω ασύρματου δυκτίου...δηλ. με αλλο κινητό που θα εχει την ιδια εφαρμογή..ευχαριστώ.. νομιζω το fring θελεις :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volnix Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γειά σας, είμαι νέο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δέχομαι τελευταία πολλαπλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα στο κινητό μου (Nokia e52) και ψάχνω για ένα freeware (όχι shareware ή trial) call blocker πρόγραμμα. Έχετε κάτι υπόψιν σας;;; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γειά σας, είμαι νέο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δέχομαι τελευταία πολλαπλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα στο κινητό μου (Nokia e52) και ψάχνω για ένα freeware (όχι shareware ή trial) call blocker πρόγραμμα. Έχετε κάτι υπόψιν σας;;; Ευχαριστώ πολύ :) δωρεαν δεν ξερω... αλλα σε διαφορα σαιτ μπορεις να βρεις απειρα σπασμενα :rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γειά σας, είμαι νέο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Δέχομαι τελευταία πολλαπλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα στο κινητό μου (Nokia e52) και ψάχνω για ένα freeware (όχι shareware ή trial) call blocker πρόγραμμα. Έχετε κάτι υπόψιν σας;;; Ευχαριστώ πολύ :) Καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Δες το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319103#post2319103 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volnix Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Δες το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319103#post2319103 Eυχαριστώ για την απάντηση. :) Το τσέκαρα πριν από λίγο αυτό (το anfy) και δεν λειτουργεί σε Ε52... :( Τώρα κατέβασα το Karspersky mobile security το οποίο κάνει μεν block σε κλήσεις (anti-spam το λέει) και κάνει και άλλα πράγματα. Αλλά είναι trial version :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Eυχαριστώ για την απάντηση. :) Το τσέκαρα πριν από λίγο αυτό (το anfy) και δεν λειτουργεί σε Ε52... :( Τώρα κατέβασα το Karspersky mobile security το οποίο κάνει μεν block σε κλήσεις (anti-spam το λέει) και κάνει και άλλα πράγματα. Αλλά είναι trial version :( σε ειπα και πιο πανω, ψαξε σε αλλα σαιτ ;) θα ψαξω σε λιγακι να σε βρω μια και θα στην στειλω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volnix Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Οκ thanks. :) Δεν είναι καμιά καφρίλα σπασμένα με ιούς ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Οκ thanks. :) Δεν είναι καμιά καφρίλα σπασμένα με ιούς ε; εννοειται σπασμενα φιλε :) δυστηχως εψαχνα και γω τετοιο προγραμμα για ν78 αλλα δωρεαν τιποτα μονο σπασμενα... για ιους δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φοβασαι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή τρόπος να βάλουμε προστασία εγγραφής ωστε ν'αποφεύγεται η καταλάθως διαγραφή των αρχείων; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημέρα. Είναι μεγάλα αρχεία τα συγκεκριμένα που προσπαθείς ν' ανοίξεις γι' αυτό και σου βγάζει μήνυμα ανεπαρκής μνήμης. Δοκίμασε την εφαρμογή pdf+ reader να δεις αν ανοίγουν. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Κατέβασα από εδώ http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/nokia-adobe-pdf-reader-le αυτό που είπες και... δε θέλησε να μου κάνει τη χάρη το κινητάκι :lol: Λέει "Προετοιμασία Εγκατάστασης", σαλεύει λίγο ακόμα και μετά λέει υπάρχει σφάλμα πιστοποιητικού!;!... :(:mad: Ωστόσο βρήκα ένα προγραμματάκι που να χωρίζει το αρχείο σε μικρότερα, είπα να τα κάνω 10ΜΒ το καθένα, αλλά και πάλι αρνείται να τα ανοίξει. Τώρα θα μου πεις, γιατί δεν τα κάνεις μικρότερα;; :lol: Το "μικρό" PDF είναι 200ΜΒ, αν είναι να χωριστεί σε αρχεία των 5ΜΒ (ή και μικρότερα :X) σημαίνει ότι θα χαθεί η μπάλα τελείως... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 (edited) Σου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού, γιατί πρέπει να υπογράψεις την εφαρμογή ψηφιακά πριν την κάνεις εγκατάσταση, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed (διάβασε το πρώτο μήνυμα). Πάντως η εφαρμογή που λέω είναι η παρακάτω http://www.mbrainsoftware.com/S60_3rd/Pdf/Pdf.htm Υ.Γ. Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Edited March 7, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts