Jump to content

panos_25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About panos_25

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panos_25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελεια. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!:)
  2. Πού μπορώ να τη βρω την πορτογαλική; Και πώς την περνάω; Μέσω ODIN? Γενικά το είχα πάει στο σέρβις το Δεκέμβριο για αλλαγή οθόνης λόγω burn in, οπότε εκεί πιστεύω έγινε η όποια αλλαγή. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  3. Aν κατάλαβα καλά αυτή τη σελίδα ζητάς... https://ibb.co/bQjLPck
  4. Καλημέρα! Κάτοχος Note 9 (128gb) εδώ και 1 έτος. Έχετε πάρει όλοι την αναβάθμιση σε android 10? Εγώ είμαι ακόμα με 9, και δε βρίσκω update ούτε over the air ούτε μέσω του smart switch. Είμαι με security patch Δεκεμβρίου 2019 ακόμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω ΙMEI π.χ. να δω ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση για το κινητό μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Καλησπέρα! Σήμερα παρατήρησα μια κεντρική ορθογώνια περιοχή με διαφορετικη απόχρωση στην οθόνη. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι αναφέρεται ως burn in. Το κινητό είναι αγορασμενο τέλη Μαϊου (πριν 6 μήνες) από σκρουτζομαγαζο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο στο φόρουμ; Το καλύπτει η εγγύηση; Τι προτείνετε να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!
  6. Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό έχω το εξής πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα. Όταν ακουμπάω το δάχτυλο, δονείται σα να αναγνωρίζει το αποτύπωμα μου, αλλά δεν ανάβει η οθόνη αμέσως. Ανάβει μετά από 4-5 δευτερόλεπτα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Τι μπορεί να είναι; Το κινητό είναι με update Ιουνίου.
  7. panos_25

    iPhone XR

    Ευχαριστώ πολύ!
  8. panos_25

    iPhone XR

    Ευχαριστώ πολύ! Γενικά είναι σταθερή η χρήση esim; Ή υπάρχει φόβος χαμένων κλήσεων, απώλειας σήματος;
  9. panos_25

    iPhone XR

    Καλησπέρα! Πρόκειται να μεταβώ και εγώ σε iPhone τις επόμενες ημέρες και σκέφτομαι κυρίως κάποιο από τα xr/xs λόγω dual sim που μου χρειάζεται. Η αλήθεια είναι ότι κλίνω πιο πολύ προς το xr κυρίως λόγω της πολύ καλής μπαταρίας του όπως διαβάζω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν οι ελληνικοί πάροχοι προσφέρουν επιλογή esim για το xr, και αν ναι με τι αντίτιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  10. Καλησπέρα! Από τότε που πέρασα την pie μου εμφανίζεται το εξής παράδοξο. Σε τυχαίες στιγμές και όχι πάντα, ενώ μπορεί να έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές, όταν πατάω το κουμπί που τις εμφανίζει, δε δείχνει καμια. Αυτό στρώνει μόνο με επανεκκίνηση του κινητού, όπου μου δείχνει και όσες ήταν ανοιχτές πριν. Καμιά ιδέα;
  11. Έβαλε κανείς 12.1.4; Πώς πάει; Να την κάνω;
  12. Παιδιά καλησπέρα! Όταν χρησιμοποιω το GPS στο αυτοκίνητο για πλοηγηση, μερικές φορές είτε χάνει το στίγμα μου και μου δείχνει λάθος τοποθεσία, είτε με δείχνει κολλημένο σε ένα σημείο ενώ εγώ κινούμαι. Είμαι με android pie. To ίδιο συμβαίνει και στο Mi A1 της αδερφής μου. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
  13. Κσλησπερα! Εχει αναφερθει κατι αποτρεπτικο για καποιο χρωμα; Π.χ να σημαδευεται ή να χαλαει πιο ευκολα καποιο; Το σκεφτομαι για δωρο στο ετερον ημισυ και ειμαι αναμεσα σε ροζ χρυσο και χρυσο.. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  14. Παιδιά για ταινίες και σειρές ποιο θεωρείτε πιο ολοκληρωμένο ελληνικο build? Gkobu-Daltons-Greco builds-καποιο άλλο;
×
×
  • Create New...