Jump to content

nio519

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About nio519

  • Ημ. Γέννησης 29/11/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nio519's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κανα 35 που λεει ο φιλος μπορει να το παρει;; σκεφτεται να κανει αιτημα για διακοπη συνδεσης σαν μεσο πιεσης και οχι φορητοτητα.Η διακοπη θα γινει σε ποσες μερες; Λογικα θα του δωσουν κατι καλυτερο για να μη φυγει;;Επισης αυτο με το προσωπικη εξυπηρετηση πως το ζητας; ωστε να μιλας παντα με τον ιδιο; δωστε τα φωτα σας.
  2. Καλησπερα παιδια ενας φιλος τον πηραν για ανανεωση συμβολαιου και του δινουν το red1 στα 42 ευρια.πολλα δε ειναι;; εχει και σταθερο χολ δηλαδη vodafone ποσο μπορει να το παρει το red1;; να επιλεξει 12μηνες η παραπανω η δε παιζει ρολο στη τιμη;; επειδη δε ξερει αν ηταν επισημη vodafone αυτο που μιλησε η ανεξαρτhτο για προσφορα που παιρνει τηλ για προσφορα;;Επειδη μενει κατω χαλανδρι προς ζωοδοχου πηγης γνωριζετε τι γινεται γιαα vdsl και αν δινει η voda μεσω καμπινας ;; στο ελεγχο διαθεσιμοτητας λεει οχι ομως η περιοχη εχει κανονικα καμπινες vdsl.
  3. καλησπερα εχω το office 2007 ελληνικο. Στο word ανοιγω mail τα βλεπω κινεζικα οτι και να μου στειλουν τα βλεπω κινεζικα. οποιος μπορει να βοηθησει.
  4. δε υπαρχει περιπτωση να το κερδισω καλη τυχη σε ολους.
  5. παιδια μολις παρελαβα το ipad wifi 16 το χω τελειως κλειστο ποση ωρα θελει πρωτη φορτιση;; θεωρητικα θα θελει και update;;
  6. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.απλως κατι παρατηρησα σε παιχνιδι αλλα να προλαβω να παιξω και θα σας πω.
  7. απο το κεραυνο. ναι κλειδωσε αν θελεις ολα οκ.
  8. realtec pcie gbe family controller να τους βρω και να τους βαλω σ ενα εξωτερικο σκληρο; εκανα αυτοματη ενημερωση μου βρηκε εναν ποιο καινουριο driver τον εγκατεστησε αυτοματα εκανα επενεκινηση τα ιδια απενεργοποιησα τη καρτα και την ενεργοποιησα ξανα για να μπορεσω να μπω στο Internet. αρα επαθε προβλημα με το κεραυνο. αρα τι κανω αλλαζω ολοκληρη motherboard;; μολις συνδεσα μια αλλη καρτα δικτυου ολα οκ.
  9. τους drivers αν του απεγκαταστησω θα πρεπει να τους ξαναβρω σωστα;;
  10. παιδια χτες εριξε ενα κεραυνο και μαλλον κατι δε πηγε καλα στο υπολογιστη σταματησε το ραδιο απο το ιντερνετ. εκλεισα το υπολογιστη και μετα απο κανα 30λεπτο που το ανοιξα ξανα δε μπορουσα να μπω στο internet.εντοπισα το προβλημα στη καρτα δικτυου οπου δε λειτουργησε και στο router δε αναβε η ενδειξη lan. χτες το βραδυ κανω μια απενεργοποιηση στη καρτα και ενεργοποιηση μετα παλι και δουλευει κανονικα. ελα ομως που σε καθε επανεκιννηση που κανω στο υπολογιστη πρεπει να κανω απενεργοποιηση ενεργοποιηση στη καρτα για να συνδεθω στο ιντερνετ. τι γνωμη σας τα παιξε η καρτα;;αν ναι πρεπει να αλλαξω ολοκληρη τη motherboard;;τι να κανω αναμμενω τη γωμη σας.
  11. Ναι λογικα και εγω αυτο πιστευω αλλα γιατι να το κλειδωσουμε; ας υποθεσουμε οτι γινεται κατι σε 10 μερες.
  12. οχι. αλλα πανω κατω αυτα που γραφω εκαναν.
  13. εδω και μια βδομαδα δεν εχει βγαλει τιποτα παντως ο υπολογιστης πρεπει να αλλαξε και bios.
  14. nio519

    iPhone 4

    λευκο η μαυρο;;; υπαρχουν καποιες πιθανοτητες να παρω τωρα το 4 πειτε μου τη γνωμη σας.
  15. παιδια τον εδωσα στη pc express οπου μου ειπαν σημερα αλλαξανε ολα τα καλωδια και μπαταρια και εδω και 2μερες δε εβγαλε τιποτα. επισης λεει βρηκανε 3 ιους τ οποιο μου προκαλει εντυπωση. εχω antivirus το οποιο δε μου βγαλε τιποτα τους ειπα και μου λεει δε τα βρισκει ολα το antivirus.περισοτερεσ λεπτομεριεσ αυριο που μαλλον θα μου τον φερουν.
×
×
  • Create New...