junglist Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αν και δεν είναι εφαρμογή για εγκατάσταση στο κινητό, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για κινητά nokia που να είναι αντίστοιχο του my phone explorer για sonyericsson. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να γράφω τα μηνύματα στο pc και να τα στέλνει το κινητό. Ευχαριστώ. Αυτό το κάνει και το pcsuite. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Εχω νοκια ν71 το οποιο δεν εχει wifi!υπαρχει καμια εφαρμογη για να χω στο κινητο wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Αν το κινητο δεν εχει δεν εχει.... :rolleyes: Μια ερωτηση.. εφτιαξα κατι σαν ραδιοφωνικο σταθμο.... τι περναω στο κινητο μου για να το ακουω?? και σε ποιο προγραμματακι? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronto13 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις απέκτησα ενα 6710 μετά από χρόνια με windows mobile και ψαχνω για μια εφαρμογή που να μετράει τα δεδομένα που κατεβάζω μεσω GPRS και ακόμα καλύτερα αν εχει και την δυνατότητα να εμποδίζει την σύνδεση άμα ξεπεράσεις ένα όριο που καθορίζεις εσύ. Εχω πρόγραμμα με 250 δωρεαν mb τον μήνα και η χρέωση από εκέι και πάνω είναι 6.5ευρώ/mb.... Όσο για τον μετρητή του κινητού μπορει να μετράει και τα δεδομένα που κατεβάζω μέσω wi-fi οπότε δεν τον εμπιστεύομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Αν το κινητο δεν εχει δεν εχει.... :rolleyes: Μια ερωτηση.. εφτιαξα κατι σαν ραδιοφωνικο σταθμο.... τι περναω στο κινητο μου για να το ακουω?? και σε ποιο προγραμματακι? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Eννοείς ραδιοφωνικό σταθμό στο ιντερνετ και να το ακούς μεσω streaming? Αν ναι αυτό που ψάχνεις είναι ο coreplayer.;) Καλησπέρα σε όλους! Μόλις απέκτησα ενα 6710 μετά από χρόνια με windows mobile και ψαχνω για μια εφαρμογή που να μετράει τα δεδομένα που κατεβάζω μεσω GPRS και ακόμα καλύτερα αν εχει και την δυνατότητα να εμποδίζει την σύνδεση άμα ξεπεράσεις ένα όριο που καθορίζεις εσύ. Εχω πρόγραμμα με 250 δωρεαν mb τον μήνα και η χρέωση από εκέι και πάνω είναι 6.5ευρώ/mb.... Όσο για τον μετρητή του κινητού μπορει να μετράει και τα δεδομένα που κατεβάζω μέσω wi-fi οπότε δεν τον εμπιστεύομαι.. Yπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά απλά μετράει τα δεδομένα. Λέγεται data quota και είναι δωρεάν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronto13 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Yπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά απλά μετράει τα δεδομένα. Λέγεται data quota και είναι δωρεάν.:) Thanks για την άμεση απάντηση!! Ξέρεις αν αυτό το πρόγραμμα μετράει δεδομένα μόνο από GPRS ή μήπως υπολογίζει και τα δεδομένα από το wi-fi?? Και κάτι ακόμα.. Για να υπολογίσω σωστα τον όγκο των δεδομένων πρέπει να αθροίσω τα δεδομένα που στελνω και αυτα που λαμβάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Ναι πρεπει να μετρας και αυτα που στελνεις και αυτα που λαμβανεις... Χμ οκ... καλα το θυμομουν οτι ειχε αναφερθει ο coreplayer... αλλα τι του βαζω? τι στοιχεια? το url δεν μου το βρισκει... Ευχαριστω και παλι :) edit: τελικα ουτε coreplayer ουτε τιποτα! εφτιαξα ενα αρχειο .pls και το παιζει το ραδιοφωνο στο internet που εχει το κινητο ενσωματομενο!! ακουστε και εσεις... http://www.mediafire.com/?ticym2qyjum δεχομαι και παραγγελειες :) (συγνωμη αν βγηκα off topic..) Edited February 14, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Python for S60 is in the version 2.0; Code donated to Symbian Foundation Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να μετραει το εμβαδό (π.χ. ενος οικοπέδου) με την χρήση του ενσωματομενου GPS ;Εχω βρει αναλογες αλλα ειναι σε windows - mobile για symbian υπαρχει τπτ; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Μήπως θυμάται κάποιος το ονομα τις εφαρμογής που κανει το κινητό να βγάζει εναν δυνατό ηχο σαν σειρήνα οταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο μενού του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 XpressAlarm :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να ρυθμίζεις σε πόση ώρα να κλείνει η αναπαραγωγή μουσικής στο κινητό ή έστω η ίδια η συσκευή; Κάτι δηλαδή σαν χρονοδιακόπτης, σαν τη ρύθμιση που έχουν τα στερεοφωνικά ως "sleep" και ρυθμίζεις σε πόση ώρα θα κλείσουν. Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να ρυθμίζεις σε πόση ώρα να κλείνει η αναπαραγωγή μουσικής στο κινητό ή έστω η ίδια η συσκευή; Κάτι δηλαδή σαν χρονοδιακόπτης, σαν τη ρύθμιση που έχουν τα στερεοφωνικά ως "sleep" και ρυθμίζεις σε πόση ώρα θα κλείσουν. Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω... Ναι υπάρχει. Μία λέγεται switch off και κλείνει η συσκευή όταν το ορίσεις. Η δεύτερη λέγεται plan task. Eχει την δυνατότητα της πρώτης αλλά μπορείς αν θες να ορίσεις ποιά εφαρμογή θες να κλείσει (στην περίπτωσή σου η μουσική) και τι ώρα ακριβώς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Nέα έκδοση για το X-Plore 1.40 http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Γνωρίζει κάποιος εφαρμογή στυλ Azureus ή Bitorrent? Επίσης, κάποιον Browser πέραν των Οpera, Skyfire και του κλασσικού που έχει ήδη η συσκευή? Και τέλος αν ξέρει κανείς γιατί ενώ έχω ρυθμίσει και παίρνω τα mail μου κανονικά στην συσκευή δεν μπορώ να στείλω? Μέσω ασύρματου δικτύου εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Πιθανότατα δεν έχεις ρυθμίσει τη θύρα εξερχόμενης αλληλογραφίας. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Κι όμως, 110... Εν τέλει μάλλον θέλει 25, θα δοκιμαστεί. Ευχαριστώ για αυτό, δεν είχα κοιτάξει το προφανές... Edited February 17, 2010 by raftoput Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Που έχεις το λογαριασμό σου? στο gmail για παράδειγμα στον εξερχόμενο είναι (SSL/TLS)993 και στον εισερχόμενο (StartTLS)587 κοίτα έτσι τις λεπτομέριες κάτι τέτοιο θα σου έχει ξεφύγει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Otenet ήθελα, τελικά αυτό μάλλον το έφτιαξα, αν και το δοκιμαστικό mail ακόμα δεν έχει παραδοθεί, από την άλλη το Ovi mail αν και έκανα όλα τα βήματα, ρύθμισα θύρες κτλ, δεν θέλει να συνεργαστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Otenet ήθελα, τελικά αυτό μάλλον το έφτιαξα, αν και το δοκιμαστικό mail ακόμα δεν έχει παραδοθεί, από την άλλη το Ovi mail αν και έκανα όλα τα βήματα, ρύθμισα θύρες κτλ, δεν θέλει να συνεργαστεί... Για Otenet o εισερχόμενος διακομιστής είναι pop.otenet.gr και port 110 ο εξερχόμενος διακομιστής είναι smpt.otenet.gr και port 25 Εγώ αυτά έχω στο δικό μου κινητό και λειτουργεί μια χαρά. Σιγουρέψου ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει την ρύθμιση secure authentication. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Για Otenet o εισερχόμενος διακομιστής είναι pop.otenet.gr και port 110 ο εξερχόμενος διακομιστής είναι smpt.otenet.gr και port 25 Εγώ αυτά έχω στο δικό μου κινητό και λειτουργεί μια χαρά. Σιγουρέψου ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει την ρύθμιση secure authentication. Θύρες έχουμε βάλει τις ίδιες, εισερχόμενο έβαλα mail.otenet.gr και εξερχόμενο mailgate.otenet.gr και απ' ότι είδα δουλεύει κανονικά. Το Ovi με παιδεύει αν και έκανα ό,τι λέει εδώ: http://support.ovi.com/index.php?id=GUID-23B958DB-751F-4B3A-B877-2A10C7111F48&lang=en_GB Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε κάποια από τις άλλες απορίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Δεν ξέρω αν το έχουν πάρει πρέφα οι χρήστες της εφαρμογής nokia email, αλλά πλέον η εφαρμογή κρατάει τα μηνύματα του τελευταίου μήνα (αντί των τελευταίων 3 ημερών που ήταν παλιότερα). Νομίζω πρόκειται για την πιο επιτυχημένη δωρεάν εφαρμογή των τελευταίων ετών, η οποία επίσης λειτουργεί πλέον άψογα.:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να μετραει το εμβαδό (π.χ. ενος οικοπέδου) με την χρήση του ενσωματομενου GPS ;Εχω βρει αναλογες αλλα ειναι σε windows - mobile για symbian υπαρχει τπτ; τίποτα ακομα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση Edited February 17, 2010 by impreza_sti Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Θύρες έχουμε βάλει τις ίδιες, εισερχόμενο έβαλα mail.otenet.gr και εξερχόμενο mailgate.otenet.gr και απ' ότι είδα δουλεύει κανονικά. Το Ovi με παιδεύει αν και έκανα ό,τι λέει εδώ: http://support.ovi.com/index.php?id=GUID-23B958DB-751F-4B3A-B877-2A10C7111F48&lang=en_GB Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε κάποια από τις άλλες απορίες? Σε ποιά εφαρμογή (στάνταρ mail του κινητού ή Nokia email ή mail for exchange) έχεις κάνει τις ρυθμίσεις; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Αυτό που είχε το τηλέφωνο μέσα, δεν έβαλα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts