gianpithio Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια , προγραμμα για internet tv υπαρχει? ...και αν ναι ,ποιο ειναι? Δες το παρακατω θεμα ισως να σε βολεψει :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250323 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μόλις δοκίμασα το YouTube mobile. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες! Γρήγορο, γρήγορο, γρήγορο! :D Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αλλά η ποιότητα της εικόνας είναι τραγική. Γι'αυτό ίσως φορτώνουν γρήγορα τα βιντεάκια. Είδα μερικά βίντεο στον υπολογιστή και στο κινητό. ήταν μεν χαμηλής ποιότητας αλλά στην οθόνη του κινητού έβλεπα μόνο πίξελ. Δεν ξεχώριζε τίποτα. Πάντως, στην ανάγκη, κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 γεια σας παιδια. υπαρχει καποιο προγραμμα που να ανοιγει ccf files? Τι είδους αρχεία είναι αυτά? Αν δεν κανω λαθως ειναι αρχεια για το Cryptload.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προγραμμα στο κινητο που να τα ανοιγει. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ήταν μεν χαμηλής ποιότητας αλλά στην οθόνη του κινητού έβλεπα μόνο πίξελ. Δεν ξεχώριζε τίποτα. Καμιά σχέση! Στο E52 μου η εικόνα είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Όσο ικανοποιητική μπορείς βέβαια να πεις μια εικόνα 320x240! :p Πάντως, πέρα από την πλάκα, για τα δικά μου στάνταρ, η εφαρμογούλα σκίζει! Υ.Γ.: Δες το . Μιλάμε για πολύ καθαρή εικόνα... :D Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καλημέρα! Εγκατέστησα το bestcrypto και έχω μια απορία... ενώ κάνω crypt όλα τα αρχεία που θέλω και στα αρχεία εικόνων δουλεύει άψογα, δεν γίνεται το ίδιο με τα αρχεία βίντεο (3gp-mp4) ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Εχω αρκετο καιρο να κανω εγκατασταση την συγκεκριμενη εφαρμογη θα γραψω 2 λυσεις που μπορει να βοηθησουν.. :O 1. Ισως γιατι ειναι μεγαλα σε μεγεθος δοκιμασε να κανεις crypt τα ιδια αρχεια με μικροτερο μεγεθος. 2. Εαν αλλαξεις την καταλληξη των αρχειων πριν τα κανεις crypt ισως να μην εχεις προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 καλημέρα σε όλους σας και καλό μήνα. Κάποια εφαμογή που να βγάζει λίστες ή στατιστικά που αφορούν τις κλήσεις και τα sms που έχουμε κάνει ή δεχτεί? (π.χ ανα ημερα ανα μηνα, ανα αριθμό) . Επίσης κάποια εφαμογή που να βγάζει όλο το ιστορικο επικοινωνίας μας με κάποιο χρήστη(κλήσεις, sms)? Ευχαριστώ Λοιπον βρηκα μια εφαρμογη που κανει κατι σχετικο με αυτο που που ζητας και λεγεται CALLS INFO. Eιναι python και ειναι freeware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 εχει βαλει κανεις εφαρμογη στο ε52 του στυλ brightligt και να δουλευει γιατι εγω οτι δοκιμασα τζιφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 εχει βαλει κανεις εφαρμογη στο ε52 του στυλ brightligt και να δουλευει γιατι εγω οτι δοκιμασα τζιφος... Και εγώ ό,τι δοκίμασα τζίφος (και έχω παιδευτεί πολύ). Το μόνο που κατάφερα είναι να ανάβει το flash όπως ακριβώς κάνει όταν παίρνει κανείς φωτογραφία. Δηλαδή με τον ίδιο ρυθμό και διάρκεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Και εγώ ό,τι δοκίμασα τζίφος (και έχω παιδευτεί πολύ). Το μόνο που κατάφερα είναι να ανάβει το flash όπως ακριβώς κάνει όταν παίρνει κανείς φωτογραφία. Δηλαδή με τον ίδιο ρυθμό και διάρκεια... μια απο τα ιδια φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Θέλω να δημιουργεί και ν'ανοίγει αρχεία .rar. Είδα λίγο το Mobile rar που'ναι σε java, αλλά δεν ξέρω αν κάνει το 1ο και βγάζει συνέχεια αυτά τα σπαστικά μυνήματα αν του επιτρέπω να διαβάσει και να γράψει στοιχεία χρήστη! Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Θέλω να δημιουργεί και ν'ανοίγει αρχεία .rar. Είδα λίγο το Mobile rar που'ναι σε java, αλλά δεν ξέρω αν κάνει το 1ο και βγάζει συνέχεια αυτά τα σπαστικά μυνήματα αν του επιτρέπω να διαβάσει και να γράψει στοιχεία χρήστη! Μπορείς να βάλεις τον X-Plore ο οποίος και αναγνωρίζει αρχεία rar αλλά και δημιουργεί. Κατέβασε τον από το επίσημο site http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Το'ξερα αυτό αλλά είναι file manager. Κανά άλλο δεν υπάρχει; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δοκίμασε το FreeUnRAR, http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/descriptions/miscutility/freeunrar_freeware_and_easy_to_use_decompression_tool.htm Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ναι αλλά αυτό δεν είναι για ν'ανοίγει μόνο; Φτιάχνει κιόλας; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Για αυτό σου πρότεινα τον X-plore. Δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να δημιουργεί συμπιεσμένα αρχεία. Τα 2-3 που κυκλοφορούν απλά εξάγουν συμπιεσμένα αρχεία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 παιδιά καμιά βοήθεια,κατεβάζω βίντεο που μου έρχονται με mail σε μορφή .wmv και δεν μου τα δείχνει,πρέπει να κάνω κάτι ή να περάσω κάποιο πρόγραμμα γι'αυτό και για άλλες μορφές αρχείων βίντεο πχ. xvid κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει στο Ε71 μου το Opera 10 αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα Ελληνικά σε Αγγλικά για να γράψω τα sites που θέλω να δω. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 παιδιά καμιά βοήθεια,κατεβάζω βίντεο που μου έρχονται με mail σε μορφή .wmv και δεν μου τα δείχνει,πρέπει να κάνω κάτι ή να περάσω κάποιο πρόγραμμα γι'αυτό και για άλλες μορφές αρχείων βίντεο πχ. xvid κλπ Μην περιμένεις και πάρα πολλά στο θέμα υποστήριξης μορφών βίντεο,ειδικά από τον ενσωματωμένο player. Ρίξε μια ματιά στους πιο δημοφιλείς που υπάρχουν.CorePlayer SmartMovie Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μην περιμένεις και πάρα πολλά στο θέμα υποστήριξης μορφών βίντεο,ειδικά από τον ενσωματωμένο player. Ρίξε μια ματιά στους πιο δημοφιλείς που υπάρχουν.CorePlayer SmartMovie ευχαριστώ,εσύ ποιό πιστεύεις είναι καλύτερο από τα 2 που προτείνεις να βάλω ή μπορώ να έχω και τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Περιορισμός δεν υπάρχει στο πόσα προγράμματα μπορείς να βάλεις ταυτόχρονα και ούτε υπάρχει θέμα να δημιουργεί προβλήμα το ένα στο άλλο.Προσωπικά έχω να τα δουλέψω απο το n82 οπότε δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση.Δοκίμασε τα και όποιο σε βολεύει-αν σε βολεύει-και δουλεύει απροβλημάτηστα κράτησέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει στο Ε71 μου το Opera 10 αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα Ελληνικά σε Αγγλικά για να γράψω τα sites που θέλω να δω. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται; ευχαριστώ Δεν το καταλαβα ακριβως αυτο που θες αλλα δοκιμασε να πας settings->Advanced->Inline editing->off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ευχαριστώ πολύ, αυτή ήταν η λύση!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 FExplorer.Pro.v2.01,ActiveFile_1.43.2 http://img690.imageshack.us/img690/5792/scr000104.th.jpg http://img4.imageshack.us/img4/783/scr000105.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts