milanmaniac Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Πήρα στα χέρια μου το Νοκια Ν95 χθες για πρώτη φορά. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι η κατάσταση με τη χαμηλή ένταση ραδιοφώνου(στην ανοικτή ακρόαση) βελτιώνεται σημαντικά αν κάποιος κλείσει την ανοικτή ακρόαση και κατόπιν την ενεργοποιήσει ξανά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Επειδη ειδα οτι εχει ζητηση: http://rapidshare.com/files/73439898/rotateMe_2_0_beta3_unsigned.rar Γιατι οταν προσπαθω να εγκαταστησω την εφαρμογη μου βγαζει μυνημα [Σφαλμα πιστοποιητικου, επικοινωνηστε με τον προμηθευτη της εφαρμογης.] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 @NIKOLAS7610 ανεβασε μας την εφαρμογη για να σου πουμε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 @NIKOLAS7610 ανεβασε μας την εφαρμογη για να σου πουμε :) Αυτην εννοω. http://rapidshare.com/files/73439898/rotateMe_2_0_beta3_unsigned.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Γεια σας παιδιά,επειδή ειμαι καινούριος χρήστης του Ν95 θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βγάλω το vodafone live menu απ'το κινητό μου και να βάλω το original της Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Γεια σας παιδιά,επειδή ειμαι καινούριος χρήστης του Ν95 θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βγάλω το vodafone live menu απ'το κινητό μου και να βάλω το original της Nokia Γεια σου φίλε μου, Μπορείς να το κάνεις, αλλά θα χάσεις την εγγύησή σου. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το κάνεις, ακολούθησε αυτόν τον οδηγό, αλλά βάζοντας αυτό το product code 0534854. Το NSS κατέβασέ το από εδώ. Σημείωση: Ο οδηγός αυτός αναφέρεται στο Ν73 αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Αυτην εννοω. http://rapidshare.com/files/73439898/rotateMe_2_0_beta3_unsigned.rar Θα πρέπει να την υπογράψεις! Για το πώς υπογράφουμε δες εδώ τον οδηγό μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Meta tin anaba8misi de brisko tin epilogi gia Agps,mipos einai monima energopiimeno kai den exoun balei tin epilogi!!? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Εγω ειδα αρκετα "κουλα" με το update...Οταν ειχα το handy taskmanager (v1.06) εγκατεστημενο δεν εκλεινε με τιποτα η εκθεση.Εκλεινε μονο μεσα απο το μενου του taskmanager.Και ενω ακουω κανονικα μουσικη απο το handsfree δεν λειτουργουν τα κουμπια του και δεν με ακουει αυτος που παιρνει τηλεφωνο.Μπορει να φταιει το restore που εκανα και η καρτα που δεν εκανα format.Σημερα η αυριο θα ξανακανω ενα "καθαρο" σεταρισμα και θα δω πως θα παει.Ειχε κανενας τετοια προβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Γειά χαρά. 'Εχω ένα Ν95 με σύνδεση vofafon. Τι χρειάζεται να κάνω, ώστε συνδέοντάς το με το laptop μου... να μπορεί το λάπτοπ να μπαίνει στο ίντερνετ (χρησιμοποιώντας το κινητό); Ποιά υπηρεσία πρέπει να ζητήσω από την Βόϊνταφον να μου ενεργοποιήσει; Και επίσης τι ρυθμίσεις θα χρειαστεί να κάνω σε windows XP; Επίσης καλό είναι να αναφέρω πως το λάπτοπ μου, έχει και wi-fi. (το λέω μπας και το κινητό μου μπορεί να συνδεθεί μέσω wi-fi με το λάπτοπ) ΞΕΡΩ! ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΛΑ-Μην με βρίσετε! Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 καλησπέρα και καλό σας μήνα... Η αλλαγή από Ν70 σε Ν95 θα με κάνει να σας ζαλίσω λιγάκι. χτες παρέλαβα το εργαλείο, πέρασα επαφές και ημερολόγιο, έκανα update και θέλω να ρωτήσω το εξής: μέσα στο φάκελο ΄΄διαχ. εφαρμ΄΄ βρήκα τα ακόλουθα -setting wizard2 -welcome -welcome2 -fifa07 demo -asphalt3 Τα χρειάζομαι η φεύγουν αέρα; Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Τα -welcome -welcome2 -fifa07 demo -asphalt3 αν θες σβηστά, δεν χρειάζονται. Το setting wizard2 είναι ο οδηγός για τις ρυθμίσεις των mms, e mail. Καλό θα ήταν να τον κρατήσεις. Αν και υπάρχει εδώ σε περίπτωση που το θέλεις: http://europe.nokia.com/A4323689 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomas Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Καλησπέρα παιδιά, σκεφτόμουνα το εξής: Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα σημεία ξηράς του Nokia Μaps ώστε να φτιάξουμε λια λίστα εντός του forum με τα αρχεία ξηράς. Έχει γίνει κάτι τέτοιο και μου διαφεύγει... Νομίζω οτι μπορούμε να βοηθηθούμε πολύ έτσι... Τι λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 καλησπέρα και καλό σας μήνα... Η αλλαγή από Ν70 σε Ν95 θα με κάνει να σας ζαλίσω λιγάκι. χτες παρέλαβα το εργαλείο, πέρασα επαφές και ημερολόγιο, έκανα update και θέλω να ρωτήσω το εξής: μέσα στο φάκελο ΄΄διαχ. εφαρμ΄΄ βρήκα τα ακόλουθα -setting wizard2 -welcome -welcome2 -fifa07 demo -asphalt3 Τα χρειάζομαι η φεύγουν αέρα; Tα welcome δεν νομίζω ότι χρειάζονται είναι video demo παρουσίασης του κινητού. Τα fifa asphalt είναι παιχνίδια (demo version) για την νέα υποστηριζόμενη από το κινητό πλατφόρμα του nagage. Eγώ πάντως τα κράτησα. Τώρα το setting.wizard είναι εφαρμογή με την οποία περνιούνται αυτόματα οι ρυθμίσεις του δικτύου που ανήκεις (voda, wind, cosmote, q) οπότε για την πρώτη φορά καλό να υπάρχει. Αν φυσικά δεν έχεις πρόβλημα και τις έχεις περασμένες ήδη τις ρυθμίσεις σου (email, σημεία πρόσβασης για internet κλπ.) τότε δεν το χρειάζεσαι ιδιαίτερα, θα έλεγα. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 τέλεια...1000 ευχαριστώ και ένα ακόμα... βρέθηκα σε χώρο με ασύρματο δίκτυο (χωρίς κωδικό) αλλά δεν μπόρεσαν να συνδεθώ, ενώ βρέθηκε το συγκεκριμένο δίκτυο από το Ν95. Τι ακριβώς πρέπει να ρυθμίσω για να βρίσκω τα δίκτυα, αλλά και να τα χρησιμοποιώ; Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 τέλεια...1000 ευχαριστώ και ένα ακόμα... βρέθηκα σε χώρο με ασύρματο δίκτυο (χωρίς κωδικό) αλλά δεν μπόρεσαν να συνδεθώ, ενώ βρέθηκε το συγκεκριμένο δίκτυο από το Ν95. Τι ακριβώς πρέπει να ρυθμίσω για να βρίσκω τα δίκτυα, αλλά και να τα χρησιμοποιώ; Για δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... Δεν είναι σίγουρο πως θα συνδέεται, αλλά βοηθάει πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 το έκανα και αυτό... και ένα τελευταίο... πάω να περάσω τους χάρτες και το πρόγραμμα μου γράφει πως δεν έχω κάρτα (η οποία είναι ήδη μέσα). καμιά ιδέα; Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να λειτουργήσει το Windows Live Messenger? Και πρίν απο το τελευταίο update το είχα εγκαταστίσει αλλά τίποτα. όταν πάω να κάνω LOG-IN μου λέει οτι δεν ειναι διαθέσιμο, να προσπαθήδω αργότερα... Γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι? κάποιο ΛΙΝΚ με αυτο που να παίζει υπάρχει? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Δεν είναι σίγουρο πως θα συνδέεται, αλλά βοηθάει πολύ. Πράγματι φίλε βοήθησε πολύ, όμως και πάλι δεν συνδέθηκε. Καλά τα όσα έκανες... όμως προσθέτω το εξής... Για να συνδεθεί, έκανα το εξής... Εργαλεία=>Οδηγός WLAN (Και εκεί μετά από αναζήτηση που έκανε, βρήκε το δίκτυο μου με το όνομα που του έχω δώσει bill wi-fi). Πάτησα "επιλογές"=>Επεξεργασία Σημείου Πρόσβασης. Εκεί πάτησα πάλι "επιλογές"=> "Προχωρημένες ρυθμίσεις" και στο "ρυθμίσεις IPv4" έκανα το εξής... 'Εδωσα μια στατική ip στο τηλέφωνό μου "192.168.1.3" (προσοχή να μην δώσετε την ip που χρησιμοποιεί τώρα το κομπιούτερ σας, γιατί θα σας πει "διένεξη" και δεν θα παίζει κανένα σωστά). Μάσκα υποδικτύου "255.255.255.0" Προεπιλεγμένη πύλη "192.168.1.1" (όπου είναι η ip του ρούτερ μου). Διεύθυνση DNS έβαλα 195.170.0.1 και 195.170.2.2 αντίστοιχα στο κύριο και δευτερεύων DNS. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ισχύει αν έχεις ΟΤΕΝΕΤ σαν provider. Μετά... μου έπαιξε κανονικά το ίντερνετ. 'Ανοιξα το http://www.in.gr και μόλις το άνοιγε μου έλεγε "σύνδεση με BILL wi-fi" (όπου bill wi-fi το όνομα που φαίνεται σε όποιον μπαίνει στο ασύρματό μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Ego pali genika den exo piraksi tipote apo ip kai to mono pou exo balei sto n 95 einai to wep key tou router mou kai mpenei kanonika sto internet Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 το έκανα και αυτό... και ένα τελευταίο... πάω να περάσω τους χάρτες και το πρόγραμμα μου γράφει πως δεν έχω κάρτα (η οποία είναι ήδη μέσα). καμιά ιδέα; Έχεις τρέξει έστω και μία φορά το πρόγραμμα Χάρτες του κινητού; Αν όχι, κάνε το!;) Πράγματι φίλε βοήθησε πολύ, όμως και πάλι δεν συνδέθηκε. Καλά τα όσα έκανες... όμως προσθέτω το εξής... Ευχαριστούμε φίλε για τις πρόσθετες πληροφορίες!:D Ego pali genika den exo piraksi tipote apo ip kai to mono pou exo balei sto n 95 einai to wep key tou router mou kai mpenei kanonika sto internet Εγώ χωρίς την αλλαγή που έγραψα πιο πάνω δεν θα κατάφερνα να συνδεθώ με το lap top μου μέσω σύνδεσης Adhoc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Πήρα στα χέρια μου το Νοκια Ν95 χθες για πρώτη φορά. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι η κατάσταση με τη χαμηλή ένταση ραδιοφώνου(στην ανοικτή ακρόαση) βελτιώνεται σημαντικά αν κάποιος κλείσει την ανοικτή ακρόαση και κατόπιν την ενεργοποιήσει ξανά? οντως..... και παλι καμια σχεση με την ενταση των mp3 ομως.....και ειναι κριμα γιατι τα ηχειακια του κινητου ειναι πολυ καλα...ισως με το επομενο upate λυθει και αυτο το προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση:Εβαλα το 20 το firmware αλλα η αναζητηση που μου βγαζει στην αναμονη γιατι δεν δουλευει?Το παταω κανει οτι παει να ανοιξει κατι και δεν κανει τιποτα τελικα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Δοκίμασα και με το αναβαθμισμένο λογισμικό τη φωνητική κλήση, αλλά δυστυχώς ούτε τώρα λειτουργεί. Σε εσάς έχει εμφανιστεί παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο μέρες απαιτούνται για να διορθωθεί το φλας του Ν95 μου, το οποίο δε λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Ναι κι εμενα δεν δουλευει. Εχω δοκιμασει τα παντα και μονο μια λυση εχει δουλεψει. Hard reset, format ή οπως θες να το πεις και περνας τις επαφες μια-μια με το χερι. Οταν ειχα κανει φορματ περασα μια επαφη και δουλεψε και μαλιστα επιασε πολυ ευκολα. Εμενα τωρα δεν δουλευει γιατι εκανα επαναφορα τις παλιες μου επαφες. Τωρα και να τις σβησω ολες παλι δεν δουλευει. Θελει παλι φορματ ακομα βαζω εφαρμογες απο το τελευταιο format. Οταν βγει το επομενο firmware θα το κανω αυτο με τις επαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Παιδια για οσους εχουν κολημενες εφαρμογες η εικονιδια ανενεργα που ειχα και εγω μετα την αναβαθμιση βρηκα αυτον τον οδηγο και τα εβγαλα και δεν χρειαζετε φορματ η καρτα! http://www.n95users.com/forum/its-broke/6477-removing-stuck-applications-no-reformatting-reinstalling-d.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts