spireto Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Φυσικα και θα κυκλοφορησει νεα σειρα. To θεμα ειναι αν σου αρεσει η συγκεκριμενη σειρα τοσο που δεν σε ενδιαφερει η νεα που θα κυκλοφορησει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANASTASIO Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Αρχικα ευχαριστω για τις απαντησεις σας Για να πω οτι μου αρεσει αυτη,θα πρεπει να εχω δει κ την αλλη. Γι'αυτο και η ερωτηση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κατι?? η μαιμου του Nokia 8800 Carbon Arte τι διαφορα εχει απο το original?ξερει κανενας? και αν καποιος εχει μαιμου τι προβληματα εχει παρουσιασει?? γιατι σκευτομαι να παρω απο ebay εν γνωση μου μαιμου! γυρω στο 130 ευρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) Ένα έχω να πω... Έλεος πια με τις "μαϊμούδες" !!! Δηλαδή γιατί πρέπει κάποιος που δε μπορεί να πάρει κάτι, μέσω "μαϊμούς" να δείχνει ότι και καλά μπορεί ??? Παίρνεις κάτι που είναι άχρηστο ποιοτικά, με καμμία εγγύηση, απλά και μόνο για να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά έτσι το βλέπω. Edited March 1, 2010 by Don Karlos Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Ένα έχω να πω... Έλεος πια με τις "μαϊμούδες" !!! Δηλαδή γιατί πρέπει κάποιος που δε μπορεί να πάρει κάτι, μέσω "μαϊμούς" να δείχνει ότι και καλά μπορεί ??? Παίρνεις κάτι που είναι άχρηστο ποιοτικά, με καμμία εγγύηση, απλά και μόνο για να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά έτσι το βλέπω. Συμφωνω απολυτα φιλε..και ολες αυτες οι μαιμουδες ειναι αμφιβολου ποιοτητας και με αγνωστο sar,με μπαταριες που οταν της βαζεις στην πριζα κανεις το σταυρο σου μην εκραγει το τηλεφωνο..μακρια απο αυτα λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα. Τώρα τελευταία άρχισε πολύ να μου αρέσουν αυτά τα κινητά αν αγοραζατε κάποιο από αυτήν την σειρά ποιο θα περνάτε? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 θα προτιμουσα το gold ή to carbon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Στην πληκτρολογηση μηνυμάτων πως τα παει είναι καθόλου άνετο? και κάτι άλλο μήπως ξέρετε τι βυσμα ακουστικων παίρνει? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα. Τώρα τελευταία άρχισε πολύ να μου αρέσουν αυτά τα κινητά αν αγοραζατε κάποιο από αυτήν την σειρά ποιο θα περνάτε? Επειδή τα έχω και τα 2 (carbon & saphire) το saphire με 1000! Το gold είναι κίτς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Εγω εχω το arte και του εχω βαλει τα καλυμματα του carbon..μονο στο καλυμμα της κεραιας εχω αφησει το μαυρο καπακι του arte..ετσι κανει και διχρωμια η πισω οψη θυμιζοντας λιγο το θρυλικο και αξεχαστο 8850.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Για αγγελίες, χρησιμοποιούμε μόνο την ενότητα του Buy and Sell Edited May 3, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Eχω το arte .Υπάρχει κάποια εφαρμογή για gmail κατεβασα το 2.0.6 gmail αλλά δεν ανοίγει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Έχουμε κανένα νέο για αντικαταστάτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Έχουμε κανένα νέο για αντικαταστάτη? κι εγώ αυτό αναζητώ, αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό με το επόμενο (αν υπάρξει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Είχαν διαρρεύσει κάποια videos για το Nokia 8800 Erdos, αντικαταστάτη του arte τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, αλλα απο τότε σιγή ιχθύος:( Μπορεί να ήταν και hoax αλλα ήταν φανταστικό! Μακάρι να βγεί κάποια στιγμή ή κάτι ακόμα καλύτερο! Nokia 8800 Erdos video Nokia Erdos on GSMArena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Παιδιά, υπαρχει κάποιος που να έχει πάρει γνήσιο 8800 από eBay και από που; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Πριν λίγες ημέρες μπήκα κι εγώ στο ... club με το μαύρο Arte. Ότι και να πω είναι λίγο... Απλά: Ποιότητα ! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Πριν λίγες ημέρες μπήκα κι εγώ στο ... club με το μαύρο Arte. Ότι και να πω είναι λίγο... Απλά: Ποιότητα ! οπως το λες...ποιοτητα. ωστοσο με αγωνια θελω να δω ποτε θα μας παρουσιασουν αντικαταστατη. παντως μεταξυ των 3 8800 επιλεγω το μαυρο...αλλη αισθηση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ενδιαφέρον θα είχε η παρουσίαση ενός arte με series 60 και οθονη CBD ώστε να μιλάμε για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Προσωπικά δε θα προτιμούσα το series 60 για λειτουργικό, αλλά ένα custom σε στυλ Vertu. Θα τόνιζε τον exclusive χαρακτήρα της συσκευής. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Προσωπικά δε θα προτιμούσα το series 60 για λειτουργικό, αλλά ένα custom σε στυλ Vertu. Θα τόνιζε τον exclusive χαρακτήρα της συσκευής. ακριβως..δε νομιζω πως παιρνει καποιος αυτα τα τηλεφωνα με σκοπο να περναει εφαρμογες και προγραμματα και να μπαινει στο διαδικτυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ναι,αλλά πολλές φορές έχει τύχει να θέλω να δω τα mail μου ή ξέρω 'γω την οδό ενός μαγαζιού(όχι με GPS) ή το πρόγραμμα κινηματογράφων και να μη μπορώ..Δε ζητώ Wifi παρά μόνο 3g με Opera mini και εφαρμογές Gmail και Message in time:p (για όποιον κατάλαβε).. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ ως ανταλλακτικά όλο το σετ από καπάκια, κάλλυμα οθόνης και το slide για NOKIA 8800 arte sapphire? Θέλω να αλλάξω αυτά στο τηλ της γυναίκας μου, κρατώντας μόνο την πλακέτα ουσιαστικά, και αντικαθιστώντας "τα πάντα", κάνοντας το τηλέφωνο "καινούργιο". Δεν θέλει να αλλάξει το τηλέφωνό της, αλλά να μη βλέπει τις αμηχές και τα μικρογδαρσίματα... Και, πόσο στοιχίζει όλο το σετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρώ ως ανταλλακτικά όλο το σετ από καπάκια, κάλλυμα οθόνης και το slide για NOKIA 8800 arte sapphire? Θέλω να αλλάξω αυτά στο τηλ της γυναίκας μου, κρατώντας μόνο την πλακέτα ουσιαστικά, και αντικαθιστώντας "τα πάντα", κάνοντας το τηλέφωνο "καινούργιο". Δεν θέλει να αλλάξει το τηλέφωνό της, αλλά να μη βλέπει τις αμηχές και τα μικρογδαρσίματα... Και, πόσο στοιχίζει όλο το σετ? θα το πας σε nokia care και θα στο κανουν σαν καινουριο..κοστος να υπολογιζεις κανα 150αρι..;) εγω τοσα ειχα δωσει περσι για μετατροπη ενος arte σε carbon arte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ρώτησα ήδη και μου ζήτησαν 190 ευρώ. Δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για 4 βιδες. Γι' αυτό ψάχνω τ καπακια-slide- οθόνη για να το κάνω μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ρώτησα ήδη και μου ζήτησαν 190 ευρώ. Δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για 4 βιδες. Γι' αυτό ψάχνω τ καπακια-slide- οθόνη για να το κάνω μόνος μου. τοτε να κοιταξεις στο e-bay..να προσεξεις ομως να ειναι τα γνησια καπακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts