Jump to content

ANASTASIO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ANASTASIO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αρχικα ευχαριστω για τις απαντησεις σας Για να πω οτι μου αρεσει αυτη,θα πρεπει να εχω δει κ την αλλη. Γι'αυτο και η ερωτηση μου.
  2. Με πληροφορησαν προχτες απο τα κεντρικα της νοκια στην βουλιαγμενης,οτι η παραγωγη του 8800 arte σταματησε. Θα ηξερε καποιος να με πληροφορησει,εαν θα κυκλοφορησει καποιο αλλο κινητο σαν διαδοχος,ωστε να μην προχωρησω σε μια αγορα του? Εαν ειμαι εκτος ενοτητας ζητω συγνωμη. Εκ των προτερων ευχαριστω
  3. Καλημερα. Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει , εαν αναμμενεται διαδοχος του arte ? Ευχαριστω!
  4. Σας ευχαριστω ολους,για τις απαντησεις κ την βοηθεια σας.
  5. Παιδια καλημερα! θα ηθελα λιγο τις συμβουλες σας κ την γνωση σας. Ξερω οτι ισως καπου εχει απαντηθει,η παρακατω ερωτηση αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να τις διαβασω απο την αρχη. το 8600 ειναι ο διαδοχος του 8800 ,η ενα ακομη μοντελο της σειρας 8? και εαν οχι το 8800 ξερει καποιος ποτε αλλαζει? εκ των προτερων εχαριστω!!
  6. Φιλε μου, δεν ειναι θεμα οικονομικο.Ετσι και αλλιως και τα δυο σαν συσκευες, το ιδιο ακριβες ειναι.Απλα το sirocco, μου αφηνει μια αισθηση ψευτιας (χωρις να υφισταται βεβαια κατι τετοιο) οταν το πιανω,και με χαλανε πολυ οι δαχτυλιες.Ισως ειμαι πολυ ψειρας δεν ξερω,αλλα οπως ειπα και παραπανω,το 8800 απλο η special,ειναι μακραν διαχρονικοτερο και πιο σοφιστικε κατα την ταπεινη μου γνωμη.
  7. Αυριο αλλαζω το 8800 που εχω και μαλλον παιρνω το special.Ξαναειδα το μαυρο sirocco και ξενερωσα. Οπως ειπε και ο φιλος ,σαν το πισω μερος(καθρεφτης) του 8800
  8. Πηγα και το ειδα σε nokia shop, ειναι απαραδεκτο και εξηγω γιατι.Ολο το κινητο δειχνει σαν μια μουντζουρα, μιας και δεν υπαρχουν μεταλικες επιφανειες να σπανε την μαυριλα.ΟΛΟ ΜΑΥΡΟ-ΚΑΦΕΚΑΤΙ.:mad:.Οσο για τις δαχτυλιες, ειναι τετοια η επεξεργασια του μεταλλου που δειχνει σαν να το εχεις πιασει μετα απο σουβλακοφαγια.Μακραν πιο σοφιστικε & διαχρονικο το special edition.
  9. Παιδια, εγω που το ειδα απο κοντα, δεν με ενθουσυασε το μαυρο.Πολυ μουνταδα ,πολυ μαυριλα,ασε που με το παραμικρο αφηνει δαχτυλιες και φαινεται σαν λιγδιασμενο.Πιστευω το special πολυ καλυτερο και πιο κυριλε.Οσο για την μπαταρια,αγοραζει καποιος του siroco.
  10. Απο αποψης διαρκειας μπαταριας ξερουμε κατι?
  11. Θα ηθελες να μου πεις που ακριβως για να περασω να το δω?
  12. Φιλε γιαννη, το ειδα στο expansys, αλλα υπαρχει και Ελλαδα. Οσο για το χρωμα που λες mcde ,δεν παρατηρησα κατι διαφoρετικο.Ειναι πραγματικα special edition, η κολπο marketing?
  13. Ξερει καποιος να μου πει αν το 8800 spesial edition & το 8800 siroco edition ειναι το ιδιο? Γιατι σκεφτομαι να αλλαξω το 8800 που εχω και στην ελλαδα εχει ηδη ερθει η spesial edition.Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την οποια απαντηση.
  14. Αμην.Μιλαω περιπου 1 ωρα την ημερα και εχω γεμισει φορτιστες!Σπιτι, γραφειο,αμαξι,δεν παει αλλο.Κρατα μας ενημερους.
  15. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Μετα απο πολλες επισκεψεις στην βουλιαγμενης και αφου αρχια να εξασκω τα.........γαλλικα μου(αθανατη ελλαδα) μου ειπαν οτι πραγματικα υπαρχει προβλημα,το εχουν αναφερει στην νοκια φιλανδιας και περιμενουν απαντηση!!Συμπερασματικα μετα απο μετα τις 3 πρωτες γραμμες θελει φορτιση!
×
×
  • Create New...