harrysvr Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μα για να χωρέσει εκεί μέσα όλο το hardware ενός dect θα πρέπει να είναι και σχετικά βαρύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 θελουμε βασικα στην εταιρια να μην χρησιμοποιουν οι εργαζομενοι τα κινητα τους και αυτο μοιαζει σαν η καλυτερη λυση... Ωχχχχχχ.... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :X :X :X :X :X Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 συσκευες υπαρχουν, αλλα δεν ξερω κατα ποσο νομιμο ειναι. Μην ξεχνας οτι πρεπει να τσεκαρεις τους νομους της ευρωπαικης ενωσης μηπως φας μηνυση απο τους εργαζομενους. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 βγηκε το νεο calc της hp.. το πηρε κανεις;; http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&landing=handhelds&category=calculators&orderflow=1&a1=Price+after+rebate&v1=Over+%24100&product_code=F2229AA%23ABA&catLevel=2 http://en.wikipedia.org/wiki/HP-49G#HP_50G The HP 50G is the latest calculator in the "49" series. The most apparent change is a revised color scheme, returning the unit to a more traditional HP calculator appearance. Using dark black plastic for the entire body, white, orange and yellow are used for function shift keys. The back shell, unlike the 49G+, is textured to provide a more secure grip. The form and size of the calculator shell is identical to the current 49G+ series, but four AAA batteries are used as opposed to three in previous models. In addition to all the features of the 49G+, the 50G also includes the full equation library found in the 48G series (also available for the 49G+ with Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Το έχετε βρει κάπου;; Με ενδιαφέρει για άμεση αγορά. Ρώτησα σε Παπασωτηρίου, αλλά δεν είχαν ιδέα... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 expansys 215 euro + μεταφορικα.. εχεις καποιο απο τα προηγουμενα;; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 expansys 215 euro + μεταφορικα.. εχεις καποιο απο τα προηγουμενα;; Ναι, το είδα. Αλλά δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα. Λέει για 9 ημέρες. Υπάρχει περίπτωση να το χρεωθώ και να μην μου στο φέρνουν άλλο; Όχι, το πρώτο μου είναι. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 καμμια περιπτωση με πιστωτικη.. με καταθεση σε τραπεζικο λογιριασμο, μενουν τα χρηματα, εως οτου παρεις κατι αλλο.. Αλλα γιατι να μην το φερουν.. το πλασιο τα φερνει, αλλα δεν τα βαζει στο site του.. και ο παπασωτηριου θα το φερει καποια στιγμη.. αν επιτρεπεται τι σχολη εισαι;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Τελικά μάλλον θα μου το φέρει φίλος από Αμερική. Θα μου κοστίσει μια ανάσα πάνω από τα 100€. Νομίζω πολύ καλά! Στο πλαίσιο μου είπαν ότι φέρνουν μόνο Texas. Αξίζουν αυτά; Πληροφορική Αθήνας είμαι. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ξερετε καποιο ασυρματο κατω απο 30e που να εχει προεπιλογη φορεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantel Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Κοίτα και αυτό http://www.shopcorner.gr/catalog_details.asp?ID=52 Καλό φαίνεται αυτό.Σκέφτομαι να το πάρω.Ξέρει όμως κανείς με ποιό τρόπο συνδέεται με το ασύρματο;Είναι απλή υπόθεση ή θα αναγκαστώ να πετάξω το ασύρματο που έχω;(DECT είναι πάντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Απο ότι λέει συνδέεται στη βάση του dect.Με ποιον τρόπο δεν το αναλύει,δεν δουλεύουν και τα pdf's που έχει στο τέλος.Να προσέξεις την εμβέλεια απο την στιγμή που θα συνδέεται στη βάση,αν σε καλύπτουν τα 10-15 μέτρα που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zero_ Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Γνωρίζει κανείς εαν η F30 διατίθεται στην Κύπρο και ναι, πού μπορώ να τη βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Γνωρίζει κανείς εαν η F30 διατίθεται στην Κύπρο και ναι, πού μπορώ να τη βρω; Δεν θα την βρεις ευκολα παρα μονο με παραγγελια διοτι δεν πολυπουλιετε η εν λογο εταιρεια στο νησι.γιατι δεν την παραγγελνεις απο http://www.pixmania.com.cy θα σου ερθει και πολυ πιο φθηνα πιστεψεμε Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zero_ Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Όντως, το παρατήρησα. Πράγματι η τιμή του pixmania είναι πολύ καλή απλώς δεν είναι διαθέσιμη άμεσα και θα ήθελα να τη βρω γρηγορότερα. Απ' ό,τι φαίνεται όμως θα περιμένω να την πάρω εκεί και λόγω τιμής και λόγω ποιότητας της ίδιας της φωτογραφικής. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisxas Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ?(ΤΙΜΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Τους τελευταιους μηνες ολοι ξερουμε οτι γινεται ενας χαμος με ληστειες κλπ κλπ. Σκεφτομαστε να βαλουμε μια καμερα εξω απο το σπιτι μας (ειναι μονοκατοικια) κοντα στην κεντρικη εισοδα μας ετσι ωστε να εχουμε μια τυπικη επιβλεψη του χωρου. Θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ'αυτο, εαν καποιος απο εσας εχει βαλει τετοια καμερα, τι να προσεξω, τι τυπο να αγορασω, να ειναι ασυρματη ή οχι κ.α Εαν κριθει απο moderator οτι το θεμα πρεπει να μετακινηθει καπου αλλου.. no probl.. :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 εγω παλι νομιζω οτι με την καμερα θα εισαι ανησυχος...καθε κινηση που θα γινεται θα την βλεπεις υποπτη... παρε εναν καλο σκυλο φυλακα...θα εχεις και παρεα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Επειδή είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, πήγα σε μαγαζί με κάμερες και μίλησα με τον πωλητή. Κατέληξα σε περιστρεφόμενη εξωτερική κάμερα και μερικές (κρυφές) σε διάφορα μέρη του σπιτιού. Επίσης η κάμερα έχει και θυροτηλέφωνο. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να σου πω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Αντιπρόσωπος της Fujifilm στη Κύπρο είναι η εταιρία PMS Imaging Ltd. http://www.fujifilm.com.cy/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zero_ Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Επικοινώνησα με τη Fujifilm και μου είπαν ότι η F30 διατίθεται στην αγορά σε κάποια φωτογραφεία. Ζήτησα από έναν γνωστό μου φωτογράφο να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί τους για να την παραγγείλει στην πόλη όπου βρίσκομαι. Στη Λευκωσία πάντως η μηχανή διατίθεται στο κατάστημα της Fujifilm. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσω να τη βρω μέσω του φωτογράφου, τότε θα την παραγγείλω από το Pixmania. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Είναι όντως αξιόπιστο; Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Το Pixmania είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα eshop της Ευρώπης. Η αποστολή στη Κύπρο γίνεται πολύ γρήγορα μέσω DHL (εφόσον το προϊόν υπάρχει στο απόθεμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟ GADGETακι που βρικα ψαχνοντας. Αρκετα καλο αλλα νομιζω λιγο extreme σε τιμη:confused: Καρτα SD που μετατρεπει το Pocket pc σας ή το smartphone σε τηλεοραση ΔΕΙΤΕ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_137&products_id=3146 Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Από ότι ίσως μπορώ να διακρίνω στην φωτογραφία πρέπει να έχεις και εξωτερική κεραία?:wacko: E,παραπάει νομίζω... Πάντως, ωραίο είναι, αν και δεν το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 oraio gadget alla einai akribo!giati se periptosh pou allakseis ppc tote tha sou meinei sto rafi afou ta kainouria ppc exoun micro sd ypodoxi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts