Jump to content

miranta

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    700
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miranta

  1. αν δεν υπαρχει τοτε εγω δεν εχω 2 κολλητους φιλους ολη μου την ζωη..:blink: σεβαστη η γνωμη σου αλλα ευτυχως τα γεγονοτα δειχνουνε αλλα.. Εβανθε και οι δικοι μου με τον Τολη τον κολλητο μου τα ιδια μας λενε χρονια τωρα:lol: και ναι οντως ταιριαζουμε αλλα φιλικα ξερει τι θελω ξαερει ν ακουει και δεν μας χωριζει καμια ζηλεια κλπ κλπ οπως πχ σε μια σχεση ;) ειναι τελειως διαφορετικο. ναι καποτε υπηρξε ερωτευμενος μαζι μου αλλα ειμασταν μολις 14 :lol: :lol: του πεασε με τον καιρο καθως εμενα δεν μου ηρθε ποτε :lol: απ την αλλη ναι εχω κανει σχεση που ξεκινησε απο απλη φιλια:happy:
  2. οτι μαλλον τα θελεις ολα δικα σου Κωστακη μου...φιλικα παντα... δωσε χρονο να δεις τι ακριβως γινετια και εν τω μεταξυ μην της ταζεις τον ουρανο με τ αστρα,παρτο λιγο πιο χαλαρα... κανε αυτο που νιωθεις τωρα και αν δεις οτι δεν το βλεπεις ερωτικα αλλα πιο πολυ φιλικα τοτε καλυτερα να το ληξεις ομορφα κια ωραια και οσο ειναι νωρις παρα να το τραβηξεις;)
  3. ο Γιαννης και ο Λουκας πρεπει να ητανε αδερφια απο διαφορετικους γονεις π.χ μαναα, εξ ου και η αντιπαθεια αυτης προς το ατομο του..:confused: εγω ειμαι Λιλα φαν και τα μυαλα σστα καγκελα!!!δεν καταφερα να το δω εχθες αλλα θα τα δω ολα μαζι..:ninja: :lol: συντομα.. και εγω λεω πως Ρανια-περιστεροπ θα καταληξουνε μαζι και ειναι ο τυπος τζαμι οταν αγαπησει...(εχω κονε και ξερω:ninja:) οπως επισης και ο Μπιλυ με την Λιλα και ο Φωτης με την Κατερινουλα...λεω εγω τωρα...
  4. ο χρονος...ο δρομος και ο πονος μονο λεω εγω:)
  5. εχθρος μανα μου θελει και ερωτημα? η αγκαλια δειχνει οτι ειναι στον πολυ στενο σου κυκλο... η θαλασσα ειναικαι αποσταση περα ολων των αλλων:p
  6. προσπαθησε να βρεις εξηγηση για τις βασικες λεξεις-κλειδια οπως π.χ αμαξι,χωριο,πετροστρωτος δρομος,σταθμος,λαχανικα και κανε μια σουμα ολων και αν βγαλεις ακρη πες με και εμε:p
  7. ο ενθουσιασμος ειναι η πιο μεγαλη ουτοπια(για εμενα) ερχεται και παρερχεται... το θεμα ειναι αν θα σου εινει μετα κατι που λεγεται ερωτας η και αγαπη με τον καιρο του ή ''ξενερωμά''..:ninja: ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... και ναι εννοειται υπαρχουνε αχαριστες γυναικες βρε παιδια,οπως και αντρες και δενθα μπω στο τρυπακι να πω ποιοι/ποιες ειναι πιο πολυ..αδιαφορω μου περναει ακει να ειναι μακρια απο εμας... αν ομως η αχαριστια σας χτυπησει την πορτα κλειστε την στα μουτρα με ενα χαμογελο:D παμε γι αλλα και το ψαρι μες στην γυαλα
  8. καθολου?:blink: :blink: παντως βρε παιδια θα κοιταξω να βρω παι το χαρτακι και θα σας το ποσταρω :confused: αντε με γεια τα νεα μας ταττου..:happy:
  9. καλησπερα και απο εμενα μου κινησε την πειεργεια η Αννυ και εψαξα και βρηκα την δικη μου αλοιφη η οποια ειναι fucidin κοκκινη καλα θυμομουνα πως δεν ητανε ιδια με την δικη σου. εισαι σιγουρη πως στα νικο σου ειπανε γι αυτην?:(
  10. μαλλον δεν ειναι μονο αυτος ο λογοςγιατι αν θελεις να δει αν σε θελει για εσενα η για τα χρηματα(για να δω αν την καρδια μου η το χρημα αγαπας )που λεμε μπορεις να της πεις πως εχεις σουβλατζιδικο πχ εμεις και οι δυο ειμαστε ιδιωτικοι υπαλληλοι αλλα δεν μας χαλαει και τις 5 μας δεκαρες μαζι θα τις ξοδεψουμε και ας παντρευτουμε λυτα και με λιγα ατομα...ε και? εμεις να μαστε σουπερ;)
  11. ΕΜΘ εισαι και τα εβαλες μαζι τους?γιατι αν εισαι ξερεςι πολυ καλα τι περνουν και τι περνεις,τι κανουν και τι κανεις? ακομα και οι μαυροι εχουν 2 υπηρεσιες!ελεος! στο θεμα μας τωρα.ναι στην πολη μου γινηκανε αφεντικα,καποιοι με την μακια,τα λεφτα και την κυρα τους και μπραβο τους αλλα καποιοι αλλοι μ ε την π%$στια τους...ε,σορρυ αλλα τετοιοι πολλοι ειναι και οι Ελληναρες:wacko: απλα δεν καταλαβαινω τους ''ευνοεικοιυς ορους'' στα παντα,δανεια σπιτια κλπ οταν μαλιστα ειναι αφορολογητα ολα για τα 5 πρωτα ετη!Αλλα αν αυτο το υπολογισετε σε ψηφους θα δειτε οτι ειναι μια πολυ καλη πολιτικη η οποια μας ''ανεβαζει'' σαν χωρα σε μεγεθος...βλακειες... καποτε ο προεδρος μου ειχε απαντησει καταλληλα σε ενα γραμμα: ''κορη μου μην κοιτας μονο την μια πλευρα,καθε κινηση ειναι κατευθηνομενη,αλλωτε απο τις δυναμεις σου και αλλωτε οχι'';)
  12. αααααααααααααααααααχ δεν εχεις δικιο...:lol: :lol: οκ λοιπον οπου αγαπας
  13. ολοκληρα?:blink: :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: εγω περι τα 500αθανατη Αλεξανδρουπολη
  14. παρακαλω... αντε να βαλεις και μια τωρα στο φρυδακι...κυρτη αν θες...την προτιμω:)
  15. η φωτο μου ειναι εδω:) και παμε στην επεξηγηση του γιατι για εμενα καθε ταττου ειναι ταττου με ''ταυτοτητα''. Λοιπον παντα η γκραμς μου μου ελεγε: ''παιδι μου εναν αγγελο να εχεις για να σε προσεχει'' ετσι και εγω τον εκανα..οχι μπροστα μου-να πηγαινω με γνομωνα την δικη του πορεια-αλλα διπλα μου να μου λεει τι να κανω:) το φωτοστεφανο ειναι μωβ το οποιο ειναι το χρωμα που αντιπαθω μιας και ειναι το χρωμα της μοναξιας και ετσι δειχνω την αντιθεση του πως γινεται κατι τοσο ομορφο(το φωτοστεφανο για καθε αγγελο) να μπορει παραλληλα να γινει πολυ ''ασχημο''... καθε νομισμα εξαλλου εχει δυο οψεις... αυτα... αντε να του κανω και παρεα:)
  16. αχ που την ειδες?αυτος ειναι ναι.... ο μικρος γλυκος μου...παντα μαζι μου αλλα οχι μπροστα μου...διπλα μου να μου ψιθυριζει τι να κανω.... ωπ σορρυ μη ξεφυγουμε και ναι θα εχεις φωτο μολις με βοηθησουνε...μα ειμαι εντελως αχρηστη...:lol: :lol: :X :ninja:
  17. μυγα?:wacko: γαλα?:wacko: και εγω ετσι θα ειμαι σε λιγο καιρο αλλα που θα μου παει...θα τους χαρισω ολους απο την γλυκα μου και θα γινουμε ιδιοι...:lol: :lol: παντως εγω θυμαμαι τοτε στο δημοτικο το 1993 που ηρθανε οι πρωτοι Ελληνοποντιοι στο σχολειο πως ητανε και πως ειναι τωρα...τρομερη διαφορα και μεταξυ μας δεν μ αρεσει που μιλανε π.χ Ρωσσικα στα λεωφορεια κλπ κλπ... εγω στην Αυστραλια αγγλικα μιλαγα και οχι ελληνικα ακομα και αν εχει τοοσους ελληνες που αν φωναξεις ''καλημερα'' θα γυρισουνε δεκαδες να σου πουνε το ιδιο...
  18. τωρα εχω εναν αγγελο και θα του κανω διπλα εννοειται μια νεραιδα...δικο μου σχεδιο και αυτη οπως και ο αγγελος... δεν ξερω ποτε...συντομα παντως...θελω να ''ψησω'' και καποιον αλλο να κανει...;)
  19. πεστα βρε Αντρικο,ταχυκαρδιες εχω και εγω αλλα και χωρις καφε:lol: αλλα να δεν πιω ενα φραπογαλο στην δουλιτσα δεν ειναι το ιδιο...στο τελος της ημερας παντα λεω: ''ουτε ενα καφε δεν ηπια σημερα''... :lol: φραπε ολε λοιπον... αντε και κανεναν νες που και που και ελληνικο σε ειδικες περιπτωσεις... αυτα... παντως απο την ΤΥνησια μονο καφε θ αγορασω να το δωρισω εκει που τον λαχταρουνε...
  20. ολα στον καιρο τους...ξερεις εσυ ;) και εγω θελω...θα κλεισω ραντεβου να παω να μου το κανει ... εψαχνα αρκετο καιρο να του βω ταιρι και τωρα που βρηκα να μη το αφησω μοναχουλη!!:happy:
  21. αχ ειναι πολυ ομορφο...και μεση δαχτυλιδι;) οχι σαν τη δικη μου... αυτο παιδι μου δεν ειναι μεση...ειναι η Μεση Ανατολη........... :wacko: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  22. θα επανελθει στην θεση του κανονικοτατα..ασε που ειναι μικρη και στα πλαγια και δεν θα επιρρεαστει...συνηθως ''ζαρες'' γινονται στην περιοχη του αφαλου και αυτο μετα την 2η γεννα..μια φιλη εχει ολη την κοιλια της ενα ηλιο και δεν επαθε τιποτα απολυτως...:p απλα ''ανετειλλε'' πιο πολυ και μετα ηρθε στα κανονικα του...:) Nos εμενα αυτη η τρυπα ηταν η μονη που με ''τρανταξε''καπως πολυ απλα γιατι ειναι ευαισθητο σημειο και με πολλα νευρα,αλλα μεταξυ μας ητα αυτη που μου αρεσε πιο πολυ απ ολες:happy: η φωτο δεν ανεβηκε λογο ''τεχνικων προβληματων''...την χρωσταω ομως...
  23. καλημερα.. ως προς απαντηση σου ''μπαρα'' ονομαζουμε το σκουλαρικι που χρησιμοποιειται κυριως για το φρυδι και εχει σχημα..:blink: ''μπαρας'':blink: δλδ σαν καρφακι και 2 μπυλιτσες,μια σε καθε ακρη... τωρα για να απαντησω και εγω αν και γυναικα,ναι μου αρεσει πολυ το κοσμημα αυτου του τυπου στον αντρα και δεν με απασχολει τι θα πουνε καποιοι που το κατακρινουν λεγοντας πως ειναι ''καγκουρια''..ναι συνεχιστε εσεις οι αλλοι να ακουτε τερμα μουσικη με ανοιχτα παραθυρα για να σας προσεξουν...ειναι τελειως διαφορετικο.. εχετε δικιο:lol: :lol: (σορρυ το ''προσεξουν'' που χρησιμοποιησα δεν ειναι και η πιο σουταμπλ λεξη αλλα αυτην ειχα αυτην εβαλα...) βιβα η ελευθερια της τεχνης και της εκφρασης:) Α και χρονια πολλα στο θρεντ(αν και καπως αργοπορημενα στο θεμα το οποιο εκλεισε 3χρονια θαψιματος:blink: :ninja: )
  24. Τα γυμναστηρια δεν ειναι για εμενα...πισινα ναι αλλα οχι γυμναστηριο...
  25. :) ακολουθωντας την συμβουλη της Σοφης ξεκιναω και εγω ξανα την βολτα στην παραλια καθημερινα να ξεδινω και απο την κουραση της μερας και να χασω και τα περιττα κιλακια..:)
×
×
  • Create New...