Jump to content

Zero_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Zero_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ειναι webshop, είναι κανονικό κατάστημα. Το λένε Camera House και είναι στην οδό Λεοντίου στη Λεμεσό. Θα έχω υπόψη μου τοthread, την επόμενη φορά που θα ψάχνω και δεν θα βρίσκω θα απευθυνθώ εκεί οπωσδήποτε.
  2. Τελικά την παράγγειλα από κατάστημα. Θα τη φέρει από Γερμανία και θα μου την αφήσει ΛΚ140 (περίπου 210 ευρώ). Πολύ καλή τιμή, μέχρι που απόρησα. Ελπίζω να μεινω ικανοποιημένη μετά από τόσο ψάξιμο!
  3. Επικοινώνησα με τη Fujifilm και μου είπαν ότι η F30 διατίθεται στην αγορά σε κάποια φωτογραφεία. Ζήτησα από έναν γνωστό μου φωτογράφο να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί τους για να την παραγγείλει στην πόλη όπου βρίσκομαι. Στη Λευκωσία πάντως η μηχανή διατίθεται στο κατάστημα της Fujifilm. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσω να τη βρω μέσω του φωτογράφου, τότε θα την παραγγείλω από το Pixmania. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Είναι όντως αξιόπιστο; Καλή χρονιά!
  4. Όντως, το παρατήρησα. Πράγματι η τιμή του pixmania είναι πολύ καλή απλώς δεν είναι διαθέσιμη άμεσα και θα ήθελα να τη βρω γρηγορότερα. Απ' ό,τι φαίνεται όμως θα περιμένω να την πάρω εκεί και λόγω τιμής και λόγω ποιότητας της ίδιας της φωτογραφικής. Ευχαριστώ:)
  5. Γνωρίζει κανείς εαν η F30 διατίθεται στην Κύπρο και ναι, πού μπορώ να τη βρω;
  6. Ψάχνω καιρό για ψηφιακή μηχανή και έχω καταλήξει στην F30 και στην IXUS 65. Ποια θεωρείτε καλύτερη και γιατί; Επίσης θα ήθελα να μάθω εαν κυκλοφορεί ακόμη στη αγορά η Mju 800 και αν ναι, σε ποια τιμή κυμαίνεται. Ευχαριστώ:lol: Στις επιλογές μου έχουν προστεθεί και οι Panasonic FX01 και Sony W100. Η Panasonic μου αρέσει πολύ αλλά διάβασα ότι εμφανίζει αρκετό "θόρυβο". Η Sony βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες όμως δεν ξέρω αν είναι όντως καλύτερη από τη Sony. Το άπειρο μου μάτι βλέπετε...
  7. Στον οδηγό χρήσης του Sharp 770SH παρατήρησα ότι ενώ o δείκτης SAR παρουσιάζεται ως 0,360. Ωστόσο διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που ο χρήστης τοποθετήσει τη συσκευή στο σώμα ο δείκτης SAR μπορεί να φτάσει και το 1,014. Αυτό νομίζω ισχύει και σε άλλα κινητά τηλέφωνα διάφορων κατασκευαστικών εταιρειών. Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά; Τελικά ποιό δείκτη SAR πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη;
  8. Μήπως γνωρίζει κανείς αν σε κάποιο στάδιο το 6131 θα κυκλοφορήσει με χαμηλότερο SAR; Στο σάιτ της ΝΟΚΙΑ παρατήρησα ότι κάποια τηλέφωνα εχούν περισσότερους δείκτες SAR από έναν, με αρκετή μάλιστα διαφορά μεταξύ τους. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό;
  9. Στο pixmania η τιμή είναι 367 ευρω http://www.pixmania.com/gr/gr/391395/art/sony-ericsson/z610i.html
  10. Η δική μου απορία είναι η εξής: προφανώς οι μεγαλύτερες, τουλάχιστον, κατασκευαστικές εταιρίες έχουν προ πολλού αποκτήσει επαρκή τεχνογνωσία ούτως ώστε να κατασκευάζουν κινητα τηλέφωνα με δείκτη SAR 0,3-0,5; Γιατί τότε διαθέτουν στην αγορά και τηλέφωνα με σαφώς μεγαλύτερο όπως 0,7-1; Να πιστέψω πώς ο δείκτης SAR που εκπέμπει το κάθε τηλέφωνο είναι εκτός του ελέγχου των κατασκευαστών;!!! :blink:
  11. To sar του το ξερουμε;
  12. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κάποιος, ένα κινητό με δείκτη SAR 0.85 W/Kg στην πράξη εκπέμπει πολύ περισσότερη ακτινοβολία από ό,τι ένα κινητό με δείκτη 0.38; Σε ποιά κλίμακα κυμαίνεται η αναμενόμενη ακτινοβολία;
  13. Επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με όσα λέγονται για αυτό το κινητό και δεν λέω να αποφασίσω, αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να ρωτήσω και τα εξής:O : 1) Η οθόνη είναι πράγματι πιο ευαίσθητη από άλλες; Πιο παλιά είχε ειπωθεί ότι μαζεύει εύκολα σκόνη. 2) Με bt dongle μπορεί να γίνει πλήρης συγχρονισμός (μηνύματα, φωτογραφίες κλπ); Ή είναι πιο ασφαλές με καλώδιο; Και τέλος το κινητό είναι αρκετά ποιοτικό ούτως ώστε να αντέξει τουλάχιστον 1,5 χρόνο; Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  14. H μπαταρία του πόσο διαρκεί χωρίς καθόλου χρήση bluetooth; υπάρχουν τρόποι αύξησης της αυτονομία (όπως μείωση της φωτεινότητας της οθόνης κ.ά.;)
×
×
  • Create New...