navi55 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Επέλεξα να βάλω κάτι προϊόντα που αγόρασα στο αρχείο (archive). Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το "αρχείο"! :O Πρώτη φορά είπα να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη επιλογή. Κάποιος που να γνωρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Για να βρεις αυτά που εχεις αποθηκεύσει μπαίνεις στο ιστορικό αγορών πατάς το "Archived" και επιλέγεις ετος, μπορείς να πας πίσω μέχρι 3 χρόνια http://img545.imageshack.us/img545/7471/ebayn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ευχαριστώ! Νομίζω κρατάει όλες τις παραγγελίες απ' ότι βλέπω.. οπότε δεν έχει νόημα να επιλέγω να μεταφέρονται στο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Το αν αγοράζεις απο εβαυ com ή uk δεν εχει καμια σημασία, αυτο που ενδιαφέρει ειναι που βρίσκετε ο πωλητής. ούτε αυτό δεν εχει καμια σημασία. Αυτό που έχει σημασία ειναι απο που θα αποσταλεί το αντικείμενο. Ο πωλητής μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην Ελλάδα, αλλά, το αντικείμενο να το αποστείλει μεσω συνεργάτη του από την Αμερική. μου έτυχε να αγοράσω απο πωλητή στην Αγγλία, το αντικείμενο ήρθε απο Κίνα και πλήρωσα 35 ευρω στο τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 ούτε αυτό δεν εχει καμια σημασία. Αυτό που έχει σημασία ειναι απο που θα αποσταλεί το αντικείμενο. Ο πωλητής μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην Ελλάδα, αλλά, το αντικείμενο να το αποστείλει μεσω συνεργάτη του από την Αμερική. μου έτυχε να αγοράσω απο πωλητή στην Αγγλία, το αντικείμενο ήρθε απο Κίνα και πλήρωσα 35 ευρω στο τελωνείο. Ε ναι, αλλα αν ειναι ετσι, δεν βγαινει ακρη. Δεν ξερει τοτε κανεις τι του γινεται. Εγω παραγγελνω πχ. απο ebay uk. Και δεν θελω να εχω προβληματα με τελωνεια. Αν αυτος δεν το εχει στην αγγλια, ας το παραλαβει απο αμερικη ή απο οπου αλλου θελει στην αγγλια, και μετα απο αγγλια ας μου το στειλει ελλαδα. Αμα ειναι να παραγγελνω απο αγγλια και να καταληγω να πληρωνω τελωνειο, ασε καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 ούτε αυτό δεν εχει καμια σημασία. Αυτό που έχει σημασία ειναι απο που θα αποσταλεί το αντικείμενο. Ο πωλητής μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην Ελλάδα, αλλά, το αντικείμενο να το αποστείλει μεσω συνεργάτη του από την Αμερική. μου έτυχε να αγοράσω απο πωλητή στην Αγγλία, το αντικείμενο ήρθε απο Κίνα και πλήρωσα 35 ευρω στο τελωνείο. Πιστεύω ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να το αναφέρει στην περιγραφή, αλλιώς θα έχουμε κάθε δικαίωμα να μην το παραλάβουμε το αντικείμενο και να ζητήσουμε επιστροφή των χρημάτων από PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Στο tab που γράφει τα μεταφορικά γράφει και από που φεύγει το αντικείμενο. Γιατί δεν το τσεκάρετε από εκεί? Το ebay είναι ένα διεθνές site, όπως δέχεται αγοραστές από όλο τον κόσμο, και από Ελλάδα, έτσι δέχεται και πωλητές από όλο τον κόσμο. Θα ήταν παράλογο να περιμένει κάποιος όλοι οι πωλητές του .com να είναι στην Αμερική, του .co.uk να είναι στην Αγγλία κ.ο.κ. μου έτυχε να αγοράσω απο πωλητή στην Αγγλία, το αντικείμενο ήρθε απο Κίνα και πλήρωσα 35 ευρω στο τελωνείο. Έχεις εύκαιρο τον πωλητή ή/και το αντικείμενο να το δούμε? Edited July 11, 2012 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Απλα να προσέχετε την επισήμανση για το που βρίσκετε το αντικείμενο Αυτο το παράδειγμα ειναι απο το .com FREE - Economy Int'l Shipping Item location: Guang Zhou, China Ships to: Worldwide http://www.ebay.com/itm/LM2596-DC-Step-Down-Buck-Volt-Converter-Circuit-3-2-40V-to-1-25-37V-Regulator-/271015770336?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f19cc78e0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Δεν μου έχει τύχει πότε να αγοράσω κάτι από πωλητή με πολλές αξιολογήσεις και να μην είναι ξεκάθαρο από πού φεύγει το προϊόν. Όλοι το γράφουν, αρκεί να το προσέξεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Λοιπόν κέρδισα ενα αντικείμενο, και πριν την λήξη είχα επικοινωνήσει με τον πωλητή και μου είχε πεί 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή μεσω bank transfer. Μετά την λήξη του έστειλα 4 μεηλ ζητώντας του λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής και πέρασε μια εβδομάδα χωρίς καμία απάντηση.Ταυτόγχρονα εμφανίστηκαν και οι 2 πρώτες αρνητικές αξιολογήσεις που έλεγαν ότι ο πωλητής εξαφανίστηκε. Αγόρασα λοιπόν απο αλλού το ίδιο αντικείμενο , και απόψε πήρα μεηλ που μου απαντά με τραπεζικό λογαριασμό για 3η φορά όπως λέει!! Αν δεν προχωρήσω στην αγορά μπορεί να μου κάνει αρνητική? Να του στείλω ένα έναντι πχ 20 ευρώ και θετική αξιολόγηση σαν συμβιβασμό? Εχετε κάποια άλλη ιδέα? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Λοιπόν κέρδισα ενα αντικείμενο, και πριν την λήξη είχα επικοινωνήσει με τον πωλητή και μου είχε πεί 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή μεσω bank transfer. Μετά την λήξη του έστειλα 4 μεηλ ζητώντας του λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής και πέρασε μια εβδομάδα χωρίς καμία απάντηση.Ταυτόγχρονα εμφανίστηκαν και οι 2 πρώτες αρνητικές αξιολογήσεις που έλεγαν ότι ο πωλητής εξαφανίστηκε. Αγόρασα λοιπόν απο αλλού το ίδιο αντικείμενο , και απόψε πήρα μεηλ που μου απαντά με τραπεζικό λογαριασμό για 3η φορά όπως λέει!! Αν δεν προχωρήσω στην αγορά μπορεί να μου κάνει αρνητική? Να του στείλω ένα έναντι πχ 20 ευρώ και θετική αξιολόγηση σαν συμβιβασμό? Εχετε κάποια άλλη ιδέα? Που πας και μπλέκεις με λογαριασμους κλπ, αν δεν πληρώσεις χρεώνεσαι απο το εβευ ενα απλήρωτο αντικείμενο. Στειλε μαιλ στον πωλητή και πες του οτι θελεις να ακυρώσεις την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Αρνητική αξιολόγηση σε αγοραστή δεν γίνεται πλέον, Οπότε απλά διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του εφόσον δεν τον εμπιστεύεσαι . Τρίτον συναλλαγή με bank transfer είναι υψηλού ρίσκου , και συνίστατε μόνο για υψηλού επιπέδου πωλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Λοιπόν κέρδισα ενα αντικείμενο, και πριν την λήξη είχα επικοινωνήσει με τον πωλητή και μου είχε πεί 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή μεσω bank transfer. Μετά την λήξη του έστειλα 4 μεηλ ζητώντας του λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής και πέρασε μια εβδομάδα χωρίς καμία απάντηση.Ταυτόγχρονα εμφανίστηκαν και οι 2 πρώτες αρνητικές αξιολογήσεις που έλεγαν ότι ο πωλητής εξαφανίστηκε. Αγόρασα λοιπόν απο αλλού το ίδιο αντικείμενο , και απόψε πήρα μεηλ που μου απαντά με τραπεζικό λογαριασμό για 3η φορά όπως λέει!! Αν δεν προχωρήσω στην αγορά μπορεί να μου κάνει αρνητική? Να του στείλω ένα έναντι πχ 20 ευρώ και θετική αξιολόγηση σαν συμβιβασμό? Εχετε κάποια άλλη ιδέα? Εννοειται να μην του στειλεις λεφτα ... και dispute να κανει δεν μπορει να σου κανει τιποτα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 αν δεν πληρώσεις χρεώνεσαι απο το εβευ ενα απλήρωτο αντικείμενο. Δηλαδή;Πληρωνω κατι ή φαίνεται στο ιστορικό μου; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Δηλαδή;Πληρωνω κατι ή φαίνεται στο ιστορικό μου; Δεν έχεις χρηματικό πρόστιμο αν ρωτάς αυτό, αλλά μετράει αρνητικά στο ιστορικό σου. Το καλύτερο είναι αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Μιλα μαζί του να ακυρώσεις την συναλλαγή και έτσι να μην τους χρωστάς τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μου εκανε ενας refund τα λεφτα που του εστειλα. Στο paypal φαινονται σε αναμονη. Πρεπει να κανω κατι εγω η θα μπουν στον λογαριασμο μου αυτοματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Σε πιστωτική κάρτα θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εχω δηλωσει 2 καρτες. Η αναληψη εγινε απο καρτα λογαριασμου οχι πιστωτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τι εννοείς με το "κάρτα λογαριασμού"; Χρεωστική (debit); Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ναι οτι εχει ο λογαριασμος εχει και η καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ναι οτι εχει ο λογαριασμος εχει και η καρτα. Θα μπουν πίσω στο λογαριασμό σου σε μερικές ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μπηκα τωρα paypal και μου γραφει :αναμονη μεχρι 21/8. Οποτε περιμενω χωρις να κανω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μπηκα τωρα paypal και μου γραφει :αναμονη μεχρι 21/8. Οποτε περιμενω χωρις να κανω κατι αλλο; Τι ειναι αυτο, μηπως κοιτα κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τι ειναι αυτο, μηπως κοιτα κατι αλλο; Μπηκα στο ιστορικο και μου δειχνει οτι μου εχει κανει refund τα χρηματα αλλα γραφει αναμονη μεχρι 21/8. επειδη ειναι η πρωτη φορα που μου γυριζουν χρηματα πισω και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι εγω η απλως να περιμενω να μπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μπηκα στο ιστορικο και μου δειχνει οτι μου εχει κανει refund τα χρηματα αλλα γραφει αναμονη μεχρι 21/8. επειδη ειναι η πρωτη φορα που μου γυριζουν χρηματα πισω και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι εγω η απλως να περιμενω να μπουν. Μαλλον δεν εχει γινει η επιστροφή, και ο πωλητής εχει ορισει σαν ημερομηνία επιστροφής την 21/8 Το dispute σε ποιο στάδιο βρίσκετε στο παυπαλ, εχει κλείσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts